![]() |
Re:
Quote:
Acum o las moale ... dar ne intalnim noi ... fata in fata ... si vorbim ... Imi pare rau ca gandesti asa despre fumatori ! |
Bai frate... Se pare ca e la moda ca lumea sa se ia de Hondarul asta...
Da frate, si batranu' e fumator si stiu ca e pe duca daca chiar te intereseaza... Ma-sa a murit de TBC si el este Next. Daca ai luat-o frate personal, imi pare rau. Dar sti bine ce parere am io despre tine. Si da, este mai mult decat buna. |
Gata mey ... am inteles ... dar vezi tu .. cateodata ..\"gandesti in scris\" .. si asta deranjeaza !! ....asta-i tot !
|
Stiam eu ca esti baiat bun si intelegator.
Mai greseste omul, ce sa faci ??? Oameni suntem, biscuiti mancam... :hug: :hug: |
gata frate ce plm va certatzi .. hai sa deschidem un topic unde sa injuram politzia .. si acolo injuratzi si facetzi ce vretzi :D .. a a ??? suna tentant .. glunmea .. hai gata cu cearta ( o sa zicetzi k nu va certatzi ) gataaaaaaaaaaaaaaaaa :) k va scot ventilele de la rotzi ... si o sa umflati dupa aia cu gura k pun pariu k nici unu n`are pompa .. asa cum n`am nici eu :D
|
dar lasa-i frate sa vb sa discute sa rezolve problemele... nu? uite.. in 10 post-uri au rezolvat problema... :wink:
|
asa .. s`au linishtit .. Santos taci .. nu ma enerva k iti fur apa de la stergatoare :p :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
hahahahahha care stergatoare... poate peste 2 ani jumate da.. :P :P :P hondarul stie despre ce e vb...
|
m-am lasat de fumat :) :) not really.. :)
|
se pare ca sunt mai multi fumatori decat nefumatori..:)
28 la 21 ... poate mai voteaza lumea sa vedem.. cel putin in H... sunt clar mai multi fumatori decat ne ... peace dudes |
Va omorati cu zile in loc sa va distrati cu banii aia pe care-i dati pe otrava... :x Treaba voastra, voi decideti...V-ash sfatui sa dati o fuga pana la Antipa sa vedeti plaman de fumator pus la pastrat in formol, daca nici aia nu va convinge...Ce-i asha de greu sa te lashi de fumat, chiar nu intelg? Cu un pic de vointa merge...Eu spre ex eram DEPENDENT de cola, insa acum 5-6 luni am inceput un tratament cu medic homeopatice(din plante), nu am maia vut voie sa beau DELOC si cu ceva vointa m-am lasat, oricum e deja o mare porcarie cola asta...
|
...si castigatorii sunt ...nefumatoriii :D:D:D:D:peace:
...e nici chiar asa ..dar sa zicem :D...:peace: |
bai cam asa e... dar... nush.. e o aiureala mare si cu fumatu` asta...
ar fi o gramada de vb.. clar nu-i bun dar in ziua de azi ce naiba e bun... cola s-a dus pe apa sambetei e mai kko ca niciodata.. si etc. |
va salut pe totzi, fumez foarte rar 10tigari la o sapt.
|
loool 10 tigari... nici atatea... mariusica ce faci tata?? de cand iti tot zic sa intri... ce faci vii maine in H? vb la tel da?
|
acu ca am luat testarea nationala am mai mult tip sa vb yo nu cred ca am tel tau
|
gata ma in MaraMures ca suntem offtopic... uite ca esti p net i-a ID-ul meu... la messenger EvilSant0s cu zero... hai ca vb acolo nu mai posta aici decat referitor la tigari :)
|
Nefumator
Nefumator
|
salut sunt cristi fumator de marlboro si fumez cam un pachet si jumatate pe zi
|
azi vrand nevrand am fumat 1pachet ziua... am iesit cu cristi ...
si acum vad ca fara sa vreau aprind tigara dupa tigara... :( cred ca ajung in 2pachete , 2 pachete carele fumam doar cand aveam problms. cu love-u... ink am deci se justifica.... se justifik penaiba... imi trebuie o mica(mare) pauzala cap. fumat... peace dudes |
dreaq! :twisted:
am ajuns sa fumez kam un pachet pe zi.... si fumez fff repede o tigara... mam saturat!!! tre sa ma las ( suna k un cliseu,nui asa?! :o ) cat mai repede... |
Fumator ( 1 pachet pe zi in medie - Poate sa fie + 5 sau - 5 tigari in functie de situatie dar nu mai mult ) de Rothmans , Kent sau Parliament .
|
non-smoker! :P dupa cum atzi observat si voi.. Speeder adevaru ca fumezi cam mult.. ;) n-am sta cine jtie ce sa-l vaz pe Santos cat fumeaza dar tu .. a nu le intreci pe fete (kitana si Sonnya) rup.. itzi zci.. tzigara dupa tzigara ;) jhahaha.. asta e fiecare cu viciul lui.. bafta! ;)
|
:D
santos fumeaza mai putin... las k reusita mea a fost de un cartus de kent lung intro zi jumate :) la munte... cine ma ia?! a trebuit sa beau 1 kil de lapte sami aud vocea... am si eu niste vicii: de a duce masinuta la extrem ( are mitraliere >:) ), fumatu, femeile...asteas importante... |
Re:
Quote:
\"Cine ma ia?\" unul/a mai inconstient/a ca tine :idea: Fratilor, sunt \"vicii\" care chiar fac bine sanatatii. Aveti bani, aveti \"valoare\" :lol: , ce-aveti inafara de viata voastra :?: De murit oricum muriti asa ca unde va grabiti :?: |
da frate da care trage din narghilea ca mine :?: :?: :?: :P :P :P :lol:
|
yoooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol:
acuma recent nu prea am ami fost... da pe la sfarshitu' shcolii mergeam cu colegii bagam ca negrii pe plantatzie... :lol: :lol: :lol: whoo :P :lol: |
las k sambata o sa iau o camera ceva cu mine sa va arat poze filme etc...cum se fumeaza narghileaua...cu cafea shi multe fmi :D :) :D
|
loool
sa bagi... cat mai repede... sa vad haremu tau :lol: |
uite SpeedeR ... se ofera sa fie cameramanu...nu-i asa speeder???? :?: :P
|
dap! o sa fiu cameramanul!
si o sa trag primu din narghilea sa nu fie otravita ;) si apoi pun mana pe corpul fetelor k sa nu fie aspru... dk e aspru (si va fi ;) ) ma duk ku ele sa le spal cu coccolino :joy: |
dak o sa faci u asta o sa :bat: :boxing: :chainsaw: :flamed: :headache: :poke: :pistoles: :2gun: :censored: :blahblah: :blahblah: :blahblah: mori.... :!: :!:
|
da zip... makar mor dupa ce :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th si :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: mwa!!!!!
zip: te astept :workout: :workout: :workout: :workout: :ballbounc |
yeah...like in your dreams
P.S. suntem offtopic...dicutzia se termina aici :wink: |
si in vise si in realitate, oriunde!!!! 8)
ontopic: nu fumati!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
Pai da... Offtopic la greu...
Oricum: FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII. Pe dracu', si bautura dauneaza, si carnea de porc, si multe altele. Daca nu am mai consuma tot ce dauneaza sanatatii, unde-am ajunge? Am deveni vegetarieni si am duce o viata gen \"calugar in chilie\" ?! Sau lasa... Sfat: cine nu fumeaza, sa nu se apuce. Cine fumeaza... sa faca ce-l taie capu' :lol: |
mi s-a spart narghileaua :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :(
|
Zip, Radio Al Jazeera e alaturi de suferinta ta... :P :lol: :lol: :lol:
Fratilor, lasati-le dreaqu de tzigari, ca nu ajuta la nimic! :wink: |
Cum nu ajuta ?
Ajuta ... Ajuta sa te duci mai repede pe lumea cealalta ... :peace: Ca in bancul ala cu bula care a avut un bunic care tragea mahoarca de carpati , 2 pachete pe zi si a murit la 97 de ani ... daca nu fuma traia cumva 120 ??? Aiurea ... Viatza este facuta sa ti-o traiesti ... o viata ai , nu 7 .. si tragi tot ce se poate ( pe p#l@ mai ales ) ... fumezi , bei , incerci si altele ... dar trebuie sa ai taria s le lasi dupa aceea ca e rau ... si toata chestia e sa ai cap sa sti cand sa te opresti ... In viata e frumos sa incerci tot ceea ce iti trece prin cap ... Numai gloantze sa nu fie ca e rau ! :peace: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning