Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

TYE 31-05-04 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Ma dar ce-ti mai place sa fi rau...

Am zis io mah ceva de banii tai sau de tine in special ???

Asta e nene, daca ai luat-o personal, n-am ce face. Ti-am zis ca am gresit. Dar postul este foarte vechi si nu a zis nimeni nimic. Probabil ca regreta ca s-au apucat de fumat... Daca tu esti smoker si proud bravo tie !!! Omoara-ma cu pietre acum, ce vrei sa fac ???

O fi vechi ... dar ai zis-o ? .... ai zis-o ... acum fii BARBAT si suporta consecintele !! ... n-oi fi zis tu nimic \"de mine in special\" ... dar ai zis de fumatori .. .si eu sunt unul dintre ei.

Acum o las moale ... dar ne intalnim noi ... fata in fata ... si vorbim ...

Imi pare rau ca gandesti asa despre fumatori !

Hondarul 31-05-04 09:52

Bai frate... Se pare ca e la moda ca lumea sa se ia de Hondarul asta...

Da frate, si batranu' e fumator si stiu ca e pe duca daca chiar te intereseaza... Ma-sa a murit de TBC si el este Next.

Daca ai luat-o frate personal, imi pare rau. Dar sti bine ce parere am io despre tine. Si da, este mai mult decat buna.

TYE 31-05-04 09:58

Gata mey ... am inteles ... dar vezi tu .. cateodata ..\"gandesti in scris\" .. si asta deranjeaza !! ....asta-i tot !

Hondarul 31-05-04 10:02

Stiam eu ca esti baiat bun si intelegator.

Mai greseste omul, ce sa faci ???

Oameni suntem, biscuiti mancam...

:hug: :hug:

Psycho 31-05-04 10:09

gata frate ce plm va certatzi .. hai sa deschidem un topic unde sa injuram politzia .. si acolo injuratzi si facetzi ce vretzi :D .. a a ??? suna tentant .. glunmea .. hai gata cu cearta ( o sa zicetzi k nu va certatzi ) gataaaaaaaaaaaaaaaaa :) k va scot ventilele de la rotzi ... si o sa umflati dupa aia cu gura k pun pariu k nici unu n`are pompa .. asa cum n`am nici eu :D

EvLSant0S 31-05-04 10:12

dar lasa-i frate sa vb sa discute sa rezolve problemele... nu? uite.. in 10 post-uri au rezolvat problema... :wink:

Psycho 31-05-04 10:21

asa .. s`au linishtit .. Santos taci .. nu ma enerva k iti fur apa de la stergatoare :p :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 31-05-04 10:24

hahahahahha care stergatoare... poate peste 2 ani jumate da.. :P :P :P hondarul stie despre ce e vb...

EvLSant0S 14-06-04 15:16

m-am lasat de fumat :) :) not really.. :)

EvLSant0S 15-06-04 14:56

se pare ca sunt mai multi fumatori decat nefumatori..:)
28 la 21 ... poate mai voteaza lumea sa vedem.. cel putin in H... sunt clar mai multi fumatori decat ne ... peace dudes

BogdanCMS 15-06-04 18:34

Va omorati cu zile in loc sa va distrati cu banii aia pe care-i dati pe otrava... :x Treaba voastra, voi decideti...V-ash sfatui sa dati o fuga pana la Antipa sa vedeti plaman de fumator pus la pastrat in formol, daca nici aia nu va convinge...Ce-i asha de greu sa te lashi de fumat, chiar nu intelg? Cu un pic de vointa merge...Eu spre ex eram DEPENDENT de cola, insa acum 5-6 luni am inceput un tratament cu medic homeopatice(din plante), nu am maia vut voie sa beau DELOC si cu ceva vointa m-am lasat, oricum e deja o mare porcarie cola asta...

alex_maxx 15-06-04 21:54

...si castigatorii sunt ...nefumatoriii :D:D:D:D:peace:

...e nici chiar asa ..dar sa zicem :D...:peace:

EvLSant0S 15-06-04 22:21

bai cam asa e... dar... nush.. e o aiureala mare si cu fumatu` asta...
ar fi o gramada de vb..
clar nu-i bun dar in ziua de azi ce naiba e bun...
cola s-a dus pe apa sambetei e mai kko ca niciodata.. si etc.

-=R_S_X-u=- 24-06-04 13:26

va salut pe totzi, fumez foarte rar 10tigari la o sapt.

EvLSant0S 24-06-04 13:29

loool 10 tigari... nici atatea... mariusica ce faci tata?? de cand iti tot zic sa intri... ce faci vii maine in H? vb la tel da?

-=R_S_X-u=- 24-06-04 13:31

acu ca am luat testarea nationala am mai mult tip sa vb yo nu cred ca am tel tau

EvLSant0S 24-06-04 13:36

gata ma in MaraMures ca suntem offtopic... uite ca esti p net i-a ID-ul meu... la messenger EvilSant0s cu zero... hai ca vb acolo nu mai posta aici decat referitor la tigari :)

200SX 29-06-04 14:49

Nefumator

Nefumator

ozn_cristi 29-06-04 16:39

salut sunt cristi fumator de marlboro si fumez cam un pachet si jumatate pe zi

EvLSant0S 08-07-04 03:31

azi vrand nevrand am fumat 1pachet ziua... am iesit cu cristi ...
si acum vad ca fara sa vreau aprind tigara dupa tigara... :( cred ca ajung in 2pachete , 2 pachete carele fumam doar cand aveam problms. cu love-u... ink am deci se justifica.... se justifik penaiba... imi trebuie o mica(mare) pauzala cap. fumat... peace dudes

SpeedeR 08-07-04 09:14

dreaq! :twisted:

am ajuns sa fumez kam un pachet pe zi.... si fumez fff repede o tigara... mam saturat!!! tre sa ma las ( suna k un cliseu,nui asa?! :o ) cat mai repede...

X-Ray-Eyes 10-07-04 00:46

Fumator ( 1 pachet pe zi in medie - Poate sa fie + 5 sau - 5 tigari in functie de situatie dar nu mai mult ) de Rothmans , Kent sau Parliament .

BoSsuL3TZ 12-07-04 13:49

non-smoker! :P dupa cum atzi observat si voi.. Speeder adevaru ca fumezi cam mult.. ;) n-am sta cine jtie ce sa-l vaz pe Santos cat fumeaza dar tu .. a nu le intreci pe fete (kitana si Sonnya) rup.. itzi zci.. tzigara dupa tzigara ;) jhahaha.. asta e fiecare cu viciul lui.. bafta! ;)

SpeedeR 12-07-04 22:00

:D

santos fumeaza mai putin... las k reusita mea a fost de un cartus de kent lung intro zi jumate :) la munte... cine ma ia?! a trebuit sa beau 1 kil de lapte sami aud vocea...

am si eu niste vicii: de a duce masinuta la extrem ( are mitraliere >:) ), fumatu, femeile...asteas importante...

BogdanSHA 13-07-04 03:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
... las k reusita mea a fost de un cartus de kent lung intro zi jumate :) la munte... cine ma ia?! a trebuit sa beau 1 kil de lapte sami aud vocea...

Ce tare esti...Macar de ti-ai da seama k atunci (ca de altfel in fiecare zi) ti-ai scurtat viata macar cu cateva zile...
\"Cine ma ia?\" unul/a mai inconstient/a ca tine :idea:

Fratilor, sunt \"vicii\" care chiar fac bine sanatatii. Aveti bani, aveti \"valoare\" :lol: , ce-aveti inafara de viata voastra :?: De murit oricum muriti asa ca unde va grabiti :?:

zip 13-07-04 15:15

da frate da care trage din narghilea ca mine :?: :?: :?: :P :P :P :lol:

tekno 13-07-04 17:34

yoooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol:
acuma recent nu prea am ami fost... da pe la sfarshitu' shcolii mergeam cu colegii bagam ca negrii pe plantatzie... :lol: :lol: :lol: whoo :P :lol:

zip 13-07-04 18:32

las k sambata o sa iau o camera ceva cu mine sa va arat poze filme etc...cum se fumeaza narghileaua...cu cafea shi multe fmi :D :) :D

tekno 13-07-04 19:49

loool
sa bagi... cat mai repede... sa vad haremu tau :lol:

zip 13-07-04 22:59

uite SpeedeR ... se ofera sa fie cameramanu...nu-i asa speeder???? :?: :P

SpeedeR 13-07-04 23:25

dap! o sa fiu cameramanul!

si o sa trag primu din narghilea sa nu fie otravita ;) si apoi pun mana pe corpul fetelor k sa nu fie aspru... dk e aspru (si va fi ;) ) ma duk ku ele sa le spal cu coccolino :joy:

zip 13-07-04 23:34

dak o sa faci u asta o sa :bat: :boxing: :chainsaw: :flamed: :headache: :poke: :pistoles: :2gun: :censored: :blahblah: :blahblah: :blahblah: mori.... :!: :!:

SpeedeR 13-07-04 23:40

da zip... makar mor dupa ce :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th si :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: mwa!!!!!

zip: te astept :workout: :workout: :workout: :workout: :ballbounc

zip 13-07-04 23:42

yeah...like in your dreams

P.S. suntem offtopic...dicutzia se termina aici :wink:

SpeedeR 13-07-04 23:53

si in vise si in realitate, oriunde!!!! 8)

ontopic:

nu fumati!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Gabi 14-07-04 09:12

Pai da... Offtopic la greu...

Oricum: FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII. Pe dracu', si bautura dauneaza, si carnea de porc, si multe altele. Daca nu am mai consuma tot ce dauneaza sanatatii, unde-am ajunge? Am deveni vegetarieni si am duce o viata gen \"calugar in chilie\" ?! Sau lasa...

Sfat: cine nu fumeaza, sa nu se apuce. Cine fumeaza... sa faca ce-l taie capu' :lol:

zip 15-07-04 22:54

mi s-a spart narghileaua :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :(

BogdanCMS 16-07-04 01:34

Zip, Radio Al Jazeera e alaturi de suferinta ta... :P :lol: :lol: :lol:
Fratilor, lasati-le dreaqu de tzigari, ca nu ajuta la nimic! :wink:

X-Ray-Eyes 16-07-04 02:54

Cum nu ajuta ?
Ajuta ...
Ajuta sa te duci mai repede pe lumea cealalta ...
:peace:
Ca in bancul ala cu bula care a avut un bunic care tragea mahoarca de carpati , 2 pachete pe zi si a murit la 97 de ani ...
daca nu fuma traia cumva 120 ???
Aiurea ...
Viatza este facuta sa ti-o traiesti ... o viata ai , nu 7 .. si tragi tot ce se poate ( pe p#l@ mai ales ) ... fumezi , bei , incerci si altele ... dar trebuie sa ai taria s le lasi dupa aceea ca e rau ... si toata chestia e sa ai cap sa sti cand sa te opresti ...
In viata e frumos sa incerci tot ceea ce iti trece prin cap ...
Numai gloantze sa nu fie ca e rau !
:peace:

BogdanSHA 16-07-04 03:15

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Apropos de tigari:
3 mosi la un concurs _finalistii_ - \"Cel mai batran om din lume\"

Primul - zbarcit, urat tot, 3 fire de par pe cap. \"Domne, am mancat toata viata branza de la sursa, lapte din tata direct (de vaca), niciodata alcool, tigari sau femei.\" \"Bravo dom'le, cati ani ai?\" \"128\"
Al 2-lea - zbarcit, cocosat 1 fir de par pe ceafa. \"Domne, am mancat toata viata branza de la sursa, lapte din tata direct (de vaca), un pahar de vin de calitate in fiecare seara inainte de culcare, niciodata tigari, femei asa, cand simteam nevoia.\" \"Bravo dom'le, cati ani ai?\" \"133\"
Al 3-lea - zbarcit, cocosat, nici un fir de par, abia mai vorbea. \"Domne, am mancat toata viata tot ce mi-a poftit inima, am baut cat am putut, eram beat 8 zile pe saptamana, si-acum fac la fel, tigari la greu, femei toate din lume (pe cand mai puteam).\" Ramane stupefiat \"Bravo dom'le,...cati ani ai?\" \"25\"

sper k nu v-am plictisit.

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning