![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Kitu` M.......mai pe la primavara, acum vreau sa`mi pun xenon pe lunga, si sa`mi fac interioru`ceva de genu`cum il are prietenu`meu (vezi pozele mai sus), iar dupa aceea un kit M. Totusi trebuie sa ma sfatuiesc cu nevasta`mea referitor la kit M ca masina asta o sa`i ramana iei prin toamna care vine ;)
Trafy......cand vii de unde esti plecat....ma suni. Bafta !!! |
6 Attachment(s)
O scufitza rosie a unui prieten......;)
|
1 Attachment(s)
S`a pus si xenonu`pe lunga :arrow:
|
e Jm3k3r asta mic ( BMW`u ):D
|
:lol: :lol: Sa fi vazut azinoapte cum m`am pus pe`un prieten cu blituri, a tras imediat pe dreapta, a crezut ca e militia :rolleyes2
|
pe dreapta de ce e mai galbin ?:|
|
a batut soarele in far =))
|
are emo kid monitoru galbejit:))))
|
2 Attachment(s)
1.Cand am pus pe scurta de ce n`ai zic nimic ? Atunci chiar ca se vedea ca e galbin :))))
2. Pe lunga e galbin pe dreapta pt ca am vrut sa vad cum e cu un bec normal si cu unu cu xenon ;) ......asa cum am facut si cand am pus pe scurta. De aceea le`am si postat din nou...ambele poze...ca sa se vada ca unu e de`un fel unu de`un fel :arrow: |
n`ai tupeu sa pui si in proiectoare, dar intai sa faci poza cu ele galbini:)))
|
le`ai pus la cornel ? atunci in ziua aia am vazut ca te oprisei la cornel...
|
Da, exact atunci knd erai in fata mea cu un Golf park :rolleyes2
Sunt pe ganduri cu proiectoarele....nu stiu....e cam najpa de prins balasturile p`acolo prin bara k mam gandit eu :idea: si la asta stai tranquilo ;) |
atunci baga`ti angel in proiectoare:>
auzi, sti bine BMW`ul lui Luci ? mecanicu care lucreaza la Cornel. Am inteles ca il vinde si as fi interesat, e un 318...ce zici ? |
:)))) N`am vazut pana acum asa ceva
|
3 Attachment(s)
Uiteo si murdara :???:
|
da`i si tu litera aia chinezeasca jos de pe portbagaj ca arata cam naspa asa:D
ce mai zici ? |
Am s`o dau.......in rest.......toate bune.......ref la masina: ii pun incalzire in scaune !!!
|
Incalzirea in scaune........nu se mai pune, prea multe de dat jos de pe masina (consola centrala, moketa din fata, torpedou, masca aia de sub volan), plus k electricienii cu kre m`am sfatuit mi`au zis k nu sunt siguri daca merg (ceva module......), dar i`am pus eleron M :rolleyes2 si urmeaza kt de curand xenon 3, adik in projectoare :shock:
|
punei si o chestie dinaia de luneta...nu imi vine acum cum ii zice...sper ca iti dai u seama...
|
Eleron de luneta ;) M`am gandit si la ala dar nu o sa se vada pe luneta mea k am folie pe luneta, eventual sa vopsesc eleronu ala in alb :lol: :lol:
|
man cum sa nu se vada...stai ca iti dau eu o poza....tu de ce eleron zici...
se pune pe exterior e ceva mai mare...stai ca iti pun eu o poza |
2 Attachment(s)
uite de asta ziceam eu!!!
|
Da tati d`asta vorbeam si eu, uite:
http://************/produs-33-Eleron...dan_4_usi.html |
Tu tot vrei sa pui! Eu zic sa mai dai jos: actibildul chinezesc( da o nota de ieftin; de bazar) si tot ce atarna de oglinda(o sa ti se para mult mai spatioasa;cubul ala mi se pare imens),cd-urile de la parasolare(miroase a manele)! Parerea mea! no offence!
|
Si ca sa fiu complet: gandeste-te cum sa o lasi ceva mai jos! Din lateral arata de parca sta pe varfuri!:) Te salut
|
El3ctr0n vreau sa stiu daca pisica cea neagra din poze e a ta.
DAN18bt, actibildul kiar vreau sa`l dau jos, dar trebuie s`ajung undeva la un garaj ca sa`l dau jos cu feonul. De oglinda in momentul asta atarna doar zarul cel mare, kre nici in ruptul capului nu`l dau jos.......toata lumea ma`ntreaba de unde l`am luat si daca`l vand (m`i s`a oferit si 100ron pe el :shock:) si nu l`am vandut. Cd-urile, kiar nu`s fan inrait manele (unele`mi plac), unu e de Populara (am mai fost pe la bunici si le`am mai pus muzik), BUG, Parazitii, La Familia, Verbal pe alt cdu (pt mine in masina), House (knd sunt cu colonelu`fusta in masina :rolleyes2) si Selectii (care include intradevar si manele, plus greceask, ragaee, electro, blablabla pt gratare kestii dastea). O s`o cobor dar la primavara k`n vreo 2sapt o s`o`ncalt cu jentile de tabla, cele de iarna :cry: ceea ce nu`mi place absolut deloc pt k`i da un aspect de......ma`ntelegeti voi, k nu`mi place s`o jignesc pe Izabelle a mea (asa o keama) :lol::lol::lol: |
nu man... nu e al meu...e un proiect facut de niste baieti de la baia mare!
eu am un E39 un ford un opel si ultima achizitie un wv polo..super musculos...motor 1.2...65 de cai..super antrenati:)) |
6 Attachment(s)
uite toate pozele cu pisicuta...poate te inspiri din ele...mie imi place foarte tare masina
as vrea sa pun si eu in aplicare cateva chestii de la ea, pe masina mea |
Diosssss mio cum arata.
As vrea si eu macar pusta aia pe spate....mijto rau....si`am auzit k fac aia la Pitesti asa ceva. |
intr-adevar e foarte tare spoileru pe spate dar ala de pe fatza putea fi redesenat adica mai agresiv ca la M dar totusi se pastreaza prizele alea detasabile ca-s o idee buna
|
....FUSTA pe spate......:rolleyes2
|
aia nu e fusta ...se numeste difuzer si e detasabil...bara banuiesc ca e luata dupa bara de e39 M
|
hand made...e toata...
nu sunt piese imprumutate sau modificate...e plecat de la 0....kitu e facut din fibra de sticla...! |
pai inteleg ca e din fibra si ca e de la 0 dar am vrut sa zic ca seamana mult...si ii explicam ca fusta e altceva e o adaugare a barii sa para mai luga sau etc...ala e difuzer
|
clar!
|
Eeeee difuzer dala, sa`l ia dreaq ;) il pot bune pe bara mea normala de E36 sau macar pe bara de M ? K nu vreau sa`i pun alte bari in afar` de E36
|
e misto cu difuser....poti pune pe bara de M...
2 iesiri...da sa fie functionale:) misto asa:P |
Deci sa`nteleg k pe bara normala nu merge si nici cu o evacuare.
Am vazut pe un 5-ciar difuzer dasta cu o evacuare si arata super. |
poti sa-i pui si cu una dar cu 2 arata mai profi...adica ca si cum ai avea motor mare...nu 2 litri...:D si difuzeru este pe bara de M de la e36
|
Sti cumva de unde por comanda?
Apropo, faci parte din EP ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning