Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Proprietari Corrado/Scirocco (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/8447-proprietari-corrado-scirocco.html)

corraptor_evo 23-04-07 09:43

Re: Corrado/Scirocco : se cauta proprietari

Ce-i atita graba?
Masina mea e la vopsit si nu e gata decit la jumatatea lui mai. Tot atunci imi vin si rotile.
N-as vrea sa ratez si intilnirea asta!

Si, oricum, apa-i prea rece acum...

bita 24-04-07 22:00

1 Attachment(s)
salut baietzi .... asi dorii sa particip si eu la o intalnire dasta cu Scirocco ... am si eu un sciroco simpatic ....

Mario_Dub 26-04-07 18:56

intalnire pe 1 mai sau 29 aprilie adica la curse?

bita 27-04-07 21:00

salut .... heiii vreau si eu la intalnire .... de 1 Mai s-ar putea sa fiu pe la mare se anunta vreo intalnire pe undeva ...... 0723.002.092 & 0765.522.864 ....sau [email protected] .... daca este ceva .... sa nu ma uitati si pe mine !

tristan 02-07-07 17:47

Avea cineva de vanzare cu ceva timp in urma ceva kit de tuning cu tot cu compresor... de la bar tek sau nu mai stiu.. are cineva detalii? va rog mult :)

Mario_Dub 02-07-07 19:43

vb cu eugen zim de pe vwforum sa-ti dea nr de tel al lui blr care isi pune kit turbo in loc de compresor...

renatonas 27-07-07 12:28

Salut.Se mai adauga 3 Corrado

Dubu -Corrado VR6
Dubu Mic -Corrado G60
Renato -Corrado Kompressor

aldoadabass_wrs 27-07-07 20:15

sal ma scuzati dar am nevoie de ajutor....am nevoie de elemente de caroserie pt un schiroco mk2 aripa staga fata spoiler faruri shi grila...va multumesc...

CJ-01-WOB 27-07-07 21:12

ai intrat in el?

corrado_ro 27-07-07 21:23

Stie cineva cate Corrado VR6 sunt in Romania?

aldoadabass_wrs 29-07-07 17:05

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1017532)
ai intrat in el?

esti haios...nu doar ca vreau sa ajut un prieten care nu reuseste sa gaseasca piesele astea....shi da a intrat o baba in el...shi io facut masina prastie...shi asigurarea ii da 5 mil...scuze pt offtopic

Mario_Dub 29-07-07 17:20

mda avand in vedere ca un far nou de scirocco costa 700lei eu szic ca 500lei sunt cam putini. dar de ce ii dau bani? nu ar trebui sa repare asigurarea toata dauna masinii? sau ii dau banii sa-si faca in regie proprie?
renato bun venit pe forum:D

aldoadabass_wrs 30-07-07 20:39

ee ideea e ca respectiva baba ave asigurare la unita...pe o dacie,shi nici in regie proprie nu ii da cu mult mai mult....dar asa vrea sa o refaca...mc oricum dar daca stiti ceva va rog dati un pm...mc anticipat

Mario_Dub 30-07-07 22:28

cred ca atunci cand or fi vazut oamenii ce preturi au piesele de scirocco 2 la magazin s-au speriat:)) cu 500lei nu faci nimic la ea calumea

adESGo 16-08-07 00:31

Sal, mai e loc de un MK2, 1.8 din '88? Am ceva de lucru la el. Spre ex. acum m-a lasat pompa de benzina. Si nu prea gasesc.

Mario_Dub 16-08-07 19:18

gasesti daca stii unde sa cauti:) iti pot da multe nr de tel la cine sa te interesezi dar intreb si eu si las un mesaj pe forum

corraptor_evo 17-08-07 12:11

Pe undeva prin thread-ul asta fusese vorba, la un moment dat, despre o intilnire Scirocco - Corrado. Cred ca ar fi o oportunitate ziua de 15 septembrie cind, la Iasi, va avea loc o intilnire largita organizata de Clubul Old School Motorsport. Saptamina viitoare vom lansa un thread despre aceasta intilnire unde vom oferi mai multe amanunte.
Ca idee, invitatiile se vor face DOAR pentru masinile iesite din fabricatie (cu cit mai vechi si mai frumoase si mai tunate, cu atit mai bine).
Vrem sa vedem Golfuri, Scirocco, Corrado, (MK1, 2, 3, 4), Audi (Coupe, S2, Urquattro), GSI, Astra, Calibra, BMW-uri (rechini, ursi si mitze), Peugeot-uri 205 GTI, Renault-uri 5 gt si gtt, Prelude, Civic, CRX, Celica, 200ZX... etc, etc ... si toate astea "oldies but goldies"...
Mai vorbim, discutam, un gratar, ceva...
Ce spuneti, cum vi se pare?

Rickie 17-08-07 21:38

3 Attachment(s)
Salut! Sunt Rickie de unde se bate harta-n cui (Baia Mare) si am si eu un scirocco mk2 din `84 motor 1.8 injectie 112 cai

Kaluvr6 28-08-07 03:13

3 Attachment(s)
salut. Imi pare rau ca nu am observat acest theread pana acum. Am si eu un corrado vr6. Atasez 2 3 poze ca sunt mari si stau mult. Cine vrea sa`l vada mai bine daca nu l`ati vazut deja go to
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/36134-corrado-g60-viitor-vr6.html

acum am o problema si am deschis un thread

https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/49875-sfat-pt-motor-vr6.html

daca ma poate ajuta cineva.

Ideea unei intalniri e foarte frumoasa si as vrea sa particip si eu. Asta daca s`ar tine undeva in mijlocu tarii :)) eventual prin bucuresti pe undeva. In fine. bafta propretarilor de corrado. MERITA!!! :)

Kaluvr6 28-08-07 03:21

5 Attachment(s)
alte poze........

corraptor_evo 31-08-07 12:50

Allooo! Baietii cu VW :D !!! Nu se aude? :ihearu:

VENITI, FRATILOR LA IASI! https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49242

Hai, ca va asteptam cu nerabdare, bere si gratare (simbata spre duminica) !!!

corrado_adi 05-09-07 22:55

2 Attachment(s)
salutare,mai apare un g60 de la sibiu..

Mario_Dub 05-09-07 23:39

welcome... e cumva cel care a fost in bucuresti? cat am stat in sibiu o luna jumate nu am vazut nici un corrado:( in aprilie

corrado_adi 06-09-07 21:00

e adus in tara numai din iunie,shi in germania a stat mult timp,a trebuit sai schimb filtre,consumabile etc..dar acuma nu ai cum sal ratezi pt ca ma stie tot orasu:lol: am o gramada de 'victime' la activ,shi urmeaza si s350.chiar daca e diesel are vreo 280 de caluti...dar nu ma las,mai ales ca facem pe o suma frumusica:rolleyes2

Mario_Dub 07-09-07 00:12

hm... deci ala este care a fost adus prin recarosare, prea mare coincidenta si rotile si culoarea si presupun ca e si model american cu centuri rabatabile... am vazut masina intr-o seara in bucuresti la fostul prop la o intalnire si mi-a placut cum arata mai ales la tabla, motorul nu stiu cum trage dar din ce spui tu destul de bine... oricum cu ce vrei tu acum sa te tragi e cam cu dus intors. bafta...

IONUT-GBP 10-10-07 23:01

Re: Se cauta proprietari Corrado,Scirroco

Quote:

Originally Posted by corrado_ro (Post 739211)
Multumesc.
Tocmai mi-am luat un VR6 din Pitesti. Pot sa spun ca sunt nebun dupa masina asta. Mai e mult de lucru la ea (motor, interior plus exterior) dar cel putin motorul merge super bine. O sa am nevoie de sfaturi tehnice...pot sa apelez la voi? Mai am de invatat...
Sper sa stabilim si o intalnire.
O sa pun si poze in curand.
Corraptor, masina ta e mortala...
Bafta!

pune si tu niste poze cu masina ta.. ::twisted:

corraptor_evo 11-10-07 09:29

Salut Rickie, salut Kaluvr6, salut corrado-adi. Bine ati venit pe threadul asta. Incet, incet, familia creste...

Kalu, n-ai venit nici la Iasi, nici la Buzau :ciggy:...Corrado-adi, pacat ca la Buzau nu ne-am dat... poate alta data...:wink:

corrado_ro 13-10-07 20:16

Am incercat, din pacate nu pot sa pun poze.
Mai incerc.

corraptor_evo 14-10-07 10:02

Salut, corrado_ro... ;)... "manage attachements"

corrado_ro 14-10-07 12:06

2 Attachment(s)
Multumesc pt sfat.

IONUT-GBP 14-10-07 13:18

Quote:

Originally Posted by corrado_ro (Post 1148554)
Multumesc pt sfat.

marfaaaaa :X cati cai are ? :>

corraptor_evo 15-10-07 08:16

Bune "attachments"!!!...

corrado_ro 15-10-07 21:39

190 CP stock. Nu i-am schimbat decat filtrul de aer...deocamdata.

don_costelo 27-10-07 08:29

2 Attachment(s)
salut toti posesorii de raritati :D
Eu am un corrado din '91 motor 2.0 gti 8 valve 116 CP
Din pacate e si de vanzare la pret bun.....pacat sunt masini de exceptie

scirocco 30-10-07 08:51

mai intrati domnilor pe www.******.ro/forum poate ne organizam mai bine cu o intalnire, ne facem stickere pe care sa le impartim pe la proprietari scirocco/corrado,etc.

scirocco 04-11-07 17:34

scuze pt. mesajul anterior, nu credeam ca exista (si aici) cenzura. moderatorul este rugat sa le stearga pe amandoua.

CJ-01-WOB 06-11-07 00:40

linkurile directe catre alte situri/forumuri cu .ro sunt interzise de regulamentul acestui forum si sunt permise doar cu acordul adminului .

sper sa nu intelegi gresit !

Kaluvr6 06-11-07 02:16

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1143844)
Salut Rickie, salut Kaluvr6, salut corrado-adi. Bine ati venit pe threadul asta. Incet, incet, familia creste...

Kalu, n-ai venit nici la Iasi, nici la Buzau :ciggy:...Corrado-adi, pacat ca la Buzau nu ne-am dat... poate alta data...:wink:

Nu am venit si imi pare rau da am avut niste treburi de rezolvat si nu puteau fi amanate dar sper sa pot sa ajung la urmatoarea intalnire cand o fi. Ma anuntati si pe mine pls :) sper sa fie mai curand :)

Apropo, felicitari, ai aparut in COX si sincer m`am bucurat sa o vad acolo ca merita, macar 1 sa apara din atatea. Eu m`am rugat si de cox si de 4tuning si nu am primit nici macar un raspuns, nici nu o mai bag in vreo revista numai de`al dracu, au bagat la loganuri si alte alea da mie nici nu mi`au raspuns macar la mail. In fine...asta e.

maibunu 06-11-07 09:25

normal Loganurile sunt niste "masini" mult mai frumoase si "bune" din toate punctele de vedere, fata de un VW Coarrado :lol:

INTRUDER85 05-12-07 00:56

Re: Corrado/Scirocco : Salutare

Salut baieti. Am un Corrado G60 din '92. Am si eu o intrebare pentru voi. Trebuie sa schimb parbrizul si sunt curios daca cumva gasesc pe undeva sau daca stiti poate se potriveste de la un alt model ca sa il iau mai repede sa nu stau sa fac comanda.Mersi

All times are GMT +2. The time now is 19:59.

- Copyright 2026 4Tuning