![]() |
Re:
Quote:
|
deci un tatuas pe spate .. fix deasupra fundului sa se vada cand poarta pantaloni cu talie joasa si un pierceing in burin ci unul in nas....
uhh GOD ... atatea gauri .... :lol: :lol: |
cred ca sunt faine si tatuajele plasate unde trebuie si cu gust ...si pierceing in diferite locuri :peace:
apropo Santos sasha are si in nas si in buric (in caz ca vrei sa stii :P) |
Re:
Quote:
|
io optez ptr tatuaj :)
|
am si tatuaj :P :P :P :P :P :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
.........i`auzi :evil: :evil: :evil: :evil: :bat: ....de data asta ai facut`o laat dle psycho...pfffffffffff :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
si ca sa revenim ontopic .. nu stiu unde am auzit chestia asta dar here it goes :
Men ONLY need the 3 \"F's\" : 1 - Feed me 2 - Fu*k me 3 - shut the Fu*k up :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
ashtept raspunsu sa stiu daca ma pregatesc de nunta :) |
fosta mea avea cercel si in nas si in buric...
si era super tare.... incitant.. trust me :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
anyway, eu stiam ca un barbat are nevoie de 3 lucuri : 1: FOOD 2: SLEEP 3: SEX :lol: |
1 Attachment(s)
psycho.....poti sa te pregatesti de nunta......
motivul :.........am si ochii albastri :P :P :P :P nu se vede in poza????? |
Re:
Quote:
treaba :) .. nu comentez mai mult k e rau :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu-i motiv!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
|
nu-i motiv!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
....vai de capu tau nush kum faci sa rezolvi problema asta cu ultimile posturi domnule sotz k ai facuto lata this time.....ai de muncit :evil: :evil:
|
....vai de capu tau nush kum faci sa rezolvi problema asta cu ultimile posturi domnule sotz k ai facuto lata this time.....ai de muncit :evil: :evil:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
...nu ma refeream la munk aia ci la cu totul altceva sa vedem kum te deskurci cu reparatu boakanelor :evil: :evil: ........ :punch: |
Re:
Quote:
...nu ma refeream la munk aia ci la cu totul altceva sa vedem kum te deskurci cu reparatu boakanelor :evil: :evil: ........ :punch: |
Re:
Quote:
shtii k daca depun mult efort fizic imi curge nasu` :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :rockon: :rockon: :rockon: :weirdface :weirdface |
Re:
Quote:
shtii k daca depun mult efort fizic imi curge nasu` :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :nosebleed :rockon: :rockon: :rockon: :weirdface :weirdface |
eu kiar patesc asa...
dak stau eu deasupra :twisted: :twisted: |
eu kiar patesc asa...
dak stau eu deasupra :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :) |
Re:
Quote:
ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :) |
mie sincer mi-e rau in pozitia aia.....me on top
pot sa zic ca sunt de acrod ca femeia sa fie \"superioara\" barbatului :P P.S. a fost o gluma,ca nu-s misogin |
......da e new discusion favorite position :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....si cine pateste chestii ciudate in diferite pozitii (gen curge sange din nas etc.) :wink: :twisted: :twisted:
|
pe mine cu un picior jos unu sus ma apuca CARCELUL ! :D :D :D :D
|
....hmmmmm :roll: .....nu prea ne`ai lamurit :wink:
|
1 Attachment(s)
hmmm :) oare are ceva daca pun panarama asta de poza? sper sa se inteleaga in paint in 5 sec facuta :) ---- pozitia fie in pat,fie scaun,scari ... :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning