![]() |
3 Attachment(s)
Salu incerc sa te ajut si eu cu niste poza gasite tot pe aici pe forum si se vad destul de bine eleronul si stopurile . Parerea mea !!! :D
|
4 Attachment(s)
pleoape
|
sunt facute de tine sau cumparate? :roll:
|
dupa ce ca farurile de Logan sunt mici in raport cu restu` masinii, cu pleoape arata MULT mai mici... NASPA :x
|
u read my mind!
|
si mie la fel mi se pare!! mi-as pune si eu dar raman faruri=proiectoare :lol:
|
maskt, sant cumparate, doar ca arata acum mai nasol pentru ca nu sant prinse.... le`am pus asa la plesneala cand am facut fotografiile !
daca cineva poate sa`mi faca pe calc pleoapele si \"rama\" grilei (ca la modelele peste 6500eu) rosii !.... dupa calculele mele o sa va placa ce iese :lol: |
bani aruncati aiurea, parerea mea, bani tai treaba ta.
O zis careva de montana iarna... poi eu am montana pe masina din 96 din septemprie da masina pana in 25 octombrie anu trecut o facut...500 km cel mult asa o tura de cartier o data pe saptamana...sa nu rugineasca de tot pot sa spun ca in iarna m`o scos din cacat de 2 ori o data pe zapada din aia tare, aproape inghetata, si o data cand m`am bagat in zapada si am lasat acolo masina peste noapte...si o iesit fara probleme eu am montana din alea mixte Mm+S m mic nu stiu ce reprezinta oricum is multumit de cauciuce daca merg 100 m pe caldura si apas frana..fum scoate se vede cum se opreste masina, eu is multumit de ele(da is cam batrane, la fel si masina, si is cam printre primele modele, parese ca alea au fost mai bune, dar la iarna tot cu ele o incalt, is multumit) |
mda parerile sunt impartite DAR majoritatea stiu ca sunt de o calitatate FFF proasta!
|
intradevar sant super nasoale pneurile MONTANA si primavara si vara si toamna si iarna la fel ca noile KORMORAN care au un profil identic.... si eu ma gandesc sa le schimb cat de curand cu ceva mai performant !
DACIA-Wrc Quote:
|
2 Attachment(s)
sa-mi dau si eu cu parerea : macar vopseste-le si mai ingusteaza-le un pic...
uite cum mi-am facut eu ... si tico are farurile mici dar ingustate si vopsite arata bine ! :wink: |
alea de la tico ma indoiesc ca le observi daca nu te uiti atent la faruri, nu zice nimeni ca trebuie sa ne luam bling bling, dar parca totusi :roll:
|
topser normal ca le vopsesc, dar ar fi banal sa merg asa pe rand.... o data sa vopsesc pleoapele, apoi eleronul, apoi spoilerul fata, apoi spoilerul spate...... cand merg loa vopsitor le duc pe toate.... in primul rand nu ma plimb atata si in al doilea rand fac economie de ceva bani.... corect sau... ?
|
CJ-44-MAT
ti-ai luat si eleron? daca da posteaza si u o poza pe aici sa vedem si noi cum si ce? :lol: si cat? |
tot legat de logan...mi-a zis un prieten ca cei de la dacia au in proiect Dacia Logan Sport...stie careva ceva sau aveti proiecte?sunt tare curios :roll:
|
TUFY inca eleronul nu l`am luat.... e in jur de 1.5 miliones + inca vreo 990000 de mii modificarile care o sa i se aduca.... deci pun poza doar cand e gata modificat :wink:
|
ok astept si eu o pozna!!
|
stie cineva cam cat ar costa sa pun discuri pe spate si daca se simte intr`adevar vreo diferenta majora la franare !
|
Re:
Quote:
|
Acum vrei discuri pe spate si plastic colorat agatat de masina,dar te-ai zgarcit la 400 EURO pentru motorul de 1.6.Genial,n-am ce zice !
Oameni ca tine creeaza prototipul posesorului de Logan... |
daaaaa, vreau discuri pe spateeeeeeeee !!! vreauuuu si plasticuri lipite.... sper sa gasesc si o sfoara sa agat niste badoage de GoldenBrau dupa ea... ups, mai intai trebuie sa`mi cumpar carlig ?!?!?!?!
zicetimi si mie, carligul e accesoriu de tuning, ceva ? :roll: :lol: :lol: :lol: !!! posesori de logan, in curand prototipul masinilor voastre va fi apt de munca !!! :wink: :lol: SEMNEAZA: un`zgārcit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
degeaba pui carlig...nu e tuning...doar daca ai si remorca cu eleron.
|
mersi, m`ai lamurit :lol:
si totusi si intrebarea precedenta cum ramane ? |
1 Attachment(s)
Salut,
Vreau sa zic si yo cateva chestii dak se poate. In primul rand pt proprietarul loganului,la cati bani vrei u sa bagi in mashina,iti luai lejer full optionu-ul cu tot cu masca vopsita cum vrei u si motoru de 1.6. In al doilea rand,am vazut si yo jantele de pe prima pagina care vroiai sa tii le pui.Tine cont ca alea care ni le-ai prezentat tu sunt in 5 prezoane si ai mult de munk ca sa le montezi si dimensiunea de 16\" sau 17\" influentzeaza cu f putin demarajul. In al treilea rand,dupa parerea mea motoru de 1.4 pt logan mi se pare slabut la ce dimensiuni are loganu. In al patrulea rand,faza ca vrei sa schimbi discurile pe spate,iarasi spun ca ajungi cu banii la ultima versiune full option si aveai ABS-ul si nu cred ca mai simteai nevoia sa schimbi tamburii de pe spate. In ultimul rand,yo unu n-am auzit nik de o noua motorizare pe logan si anume 1.8,poate 1,6 16v de la megan dar 1.8 asta park e prea mare pt loganu nostru.Yo zic ca 1.6 16v dak apare pe modelul sport care ati zis ca poate apare,e perfect. Astea au fost parerile mele,dak nu e bine ceva,criticati-ma :) Bafta in continuare proprietarului cu modificarile. V-am atashat o poza sa vedeti o Dacie a dreaq rau :) .Desen normal :lol: |
sa nu ne mai lovim de discutii inutile !!!
probabil motorul de 1,4 e slab pt aceasta masina, dar masina initial a fost cumparata cu un anumit scop... drumuri scurte prin centrul orasului, deci nu era nevoie de un motor mai performant... masina fiind cumparata acum 8 luni ! intr`o seara din martie mergeam lejer zic eu (70 - 80 km/h) prin centrul orasuli. ajuns la periferie mi`am rezolvat problemele si am vrut sa ma intorc spre casa. am ajuns sub un pod (pt clujeni, podul din marasti, a vlaicu) unde aveam in fata o curba de 90gr. bulangii care se ocupau cu dezapezitul strazilor iarna au fost si au aruncat nenumarate basculante de nisip, pietris si sare... iarna a trecut dar nimeni nu a mai curatat soselele ajungand sa se faca un strat suficient de gros pe margine. ajuns in fata curbei cu vreo 100 de metrii am incercat sa reduc viteza (de la vreo 70 la 30-40) am apasat o singura data pe pedala scurt dupa care am luat piciorul de pe ea dar roata din stanga a inceput sa sacadeze !!!!!!!!! piciorul fiind luat de pe pedala !!!!!!!!! dupa vreo 30 de metrii roata respectiva s`a blocat de tot si masina a tras stanga. eu am tras tare de volan dreapta dar a intrat pe pietrisul . masina a inceput sa se balanseze si sa`i pierd controlul. in final am reusit sa o scot de acolo sa o redresez si am calcat frana fiind pe asfalt curat!!!! nu stiu din ce motiv roata din stanga s`a si \"rupt\"....nemaiputand lua curba am intrat in bordura din plin, bordura care avea peste 20 de cm inaltime. rotile fiind blocate socul a fost foarte puternic. daunele au fost pe masura... de la cutie de viteza sparta, catalizarot rupt, baie de ulei praf, directierupta, frane rupte la spoiler fata si aripa stanga praf... si lista poate continua... am tras niste crize in masina pt ca avea doar 2500 de km si 3 luni... am incercat sa ma dau jos prin stanga dar aripa intrase peste usa si nu am putut sa o deschid suficient sa ma dau jos, am coborat prin drepta... m`am uitat la masina si nu mi`am dat seama ca e asa lovita, ma gandeam ca doar roata, directia si spoiler + aripa. (o faza asemanatoare a patit un prieten dar din neatentie si viteza axcesiva in curba cand a zburat cu un seat leon de pe sosea intr`o curba si da dat pe calea ferata cu o viteza de peste 100 la ora... si lui i`a fatat masina dar a traso de pe calea ferata a schimbat roata fata stanga si a venit pe roti pana acasa).... dau niste telefoane si vine police. ne uitam la urme.... urme de franare pe roata stanga 19 metrii pe dreapta vreo 12m.... am inteles ca urma stanga a fost mai lunga pt ca roata se blocase si doar apoi am franat si eu restul rotilor... dar in cei 12 m de frana al ambelor roti urmele nu erau paralele.... roata dreapta franase aproape drept dar roata stanga oarecum serupit (de aici am tras concluzia ca roata stanga s`a \"ars\") .... apoi am mers la casco unde m`au purtat aia de mi`a venit acru.... in service mare scandal.... casco,\" nu ca e din cauza masinii nu a soferului deci nu noi o reparam\", servisul \"nu se putea rupe roata asa din senin, alea alea asa ca noi nu santem curiosi deci voi o faceti\"... intr`un final masina a fost facuta.... apoi m`am tot gandit \"ba dao`n pixu meu de masina ca stiu exact ce s`a intamplato... poate oi fi avut eu viteza prea mare da la 60 la ora luam curba avand in vedere ca am schimbat in treapta a doua.... si oricum nu eram categoric pe pietris in momentul franarii\".... si asa am ajuns sa`mi doresc sa o modific \"niste suspenii sport, niste pneuri mult mai performante, frana pe spate pe disc, de ce nu.....\" deci acum sper sa intelegeti de ce am vrut eu sa`i aduc asemenea modificari, sa nu ne mai batem de indiscutabilele discutii \"ba da la banii care vrei sa`i investesti puteai sa`ti iei full... cu ABS si nustiuce...\" .... inca odata... CAND AM COMANDAT MASINA NU STIAM CE MA VA ASTEPTA, PROBLEME TEHNICE VREAU SA ZIC ! |
Re:
Quote:
doi: cine va tot baga voua in cap ca jante mai mari = demaraj mai slab? exista cauciucuri cu talon mai mic, so... diametrul total e identic => demaraj identic bonus: poza: hmm... ai muncit la ea, dar desenul ne prezinta un superb... KITSCH |
inca ceva !!!
jantele nu ma interesau in mod deosebit (marimea) doar sa intre niste pneuri mai late.... dar am zis ca daca dau un ban macar sa`l dau pe ceva care sa arate bine, logic. jentile de pe prima pagina erau luate de pe siteul unui producator ! pozele erau intr`adevar cu 5 prezoane dar acele modele erau pe stoc si cu 4 prezoane x 100 ! normal ca luasem pe 4 nu pe 5 ca doar nu`s tampit sa ma complic cu flanse si mai stiu eu ce..... sper ca m`ai inteles prietene ! |
hmm... mama prietenei mele oscila intre cielo si logan, acum cred ca o s-o conving sa-si ia cielo :lol:
m-ai bagat in sperieti :lol: |
ba hai sa fim seriosi acum, clar ca nu am vrut sa te bag sau stiu eu ce.... da`i bine sa se stie clar problemele masinii.... masina ii de kakako si nu avem ce face ! crezi ca eu daca stiam de la bun inceput despre ce e vorba ma bagam ?
masina asta`i buna sa mergi cu 60 ! si sincer sant convins ca testul ala de la nemti nu a fost o combinatie aiurea.... chiar e real ! |
la banii astia, masina noua, si cu asemenea dimensiuni...
asta e, o s-o faca si mai buna, s-a intamplat si la case mai mari |
Re:
Quote:
E bine ca vezi defectele masinii si ar trebui sa realizezi ca trebe s-o dai ! sa-ti iei alta ! orice ! SH de afara , trotineta in 2 usi nush ce marca . Logan e masina de pensionari nu e pentru tine :) Si inca ceva sa nu-ti para rau ca nu ti-ai luat 1.6 mai tare te faci de kakao cu aia .. 1.6 si abia merge ! macar tu ai o scuza \"am 1.4 dom'le so JET! \" :) Si sa nu-ti para rau ca nu ai luat-o cu ABS ca oricum ABS-ul ala nu e bun de nika .. nici nush cum au tupeu sa-i spuna ABS .. a lor e un simplu sistem de deblocare a rotii pe parametrii determinati din fabrica ! orice abs cuprinde o serie de senzori care mentine traiectoria masinii indiferent de cum franezi sau cum ai rotile virate . Pe langa asta le face si sa nu se blocheze e partea a 2-a .Forta de franare difera in functie de cum calci frana si cum e virata masina , in functie de greutatea pe fiecare punte , roata etc ! ..in functie de vreme va frana mai tare mai incet (ma refer la blocatul rotilor) si in functie de umiditatea de afara absolut orice . Cuprinde ff. multi senzori si astia costa cat jumate din costurile de productie ale unui LOGAN . daca chiar puneau ABS pe ele ala cu ABS trebuia sa coste pe putin 10.000 euro :)) Asta nu o spun eu care am avut doua masini cu abs si am condus zeci de astfel de masini ff multi km , o spun mecanicii de la reprezentantele VW , Opel , Seat , etc. Oricum .. ia-ti una mai de tine daca asta nu te satisface . Polo e grozav pentru oras , Corsa de asemenea ... peu geout nu recomand :D |
Re:
Quote:
LOL.......nu e creatia mea fratioare....mi-a dat si mie poza un tovaras....nu prea le am yo cu programele astea de modificat in legatura cu MAT-ul,marturiile tale(dak e aja cum zici),imi dau fiori sa mor yo!! Sa fie oare Dacia Logan un esec total? ????? ???? ??? |
hai sa nu facem chiar o tragedie din asta.... masina e bunicica spun eu putin echipata (ma refer la niste suspensii cu garda mai joasa, niste pneuri mai performante) si condusa adecvat conditiilor de drum... adica tre` sa fi tampit rau de tot sa mergi cu peste 70KM/h pe un carosabil umed ! intervine ceva si trebuie sa apesi pedala de frana pana la fund.... crezi ca o poti opri ? eu nu as crede !
Quote:
Quote:
|
MAT eu am schimbat toate cauciucurile de pe masina si vreau sa iti zic ca am fost uimit!!! se aseaza mai bine (senzatie de siguranta pe volan la franare nu cum imi facea inainte ca ziceai ca stau rotile in aer) si in legatura cu cielo ca am vazut pe cineva mai sus eu zic ca e mai buna deoarece a fsot gandita prin 2004 cu materiale de pe la renault din 97-98 pe cand cielo ............ e platforma lu opel vectra ? sau kadet parca de prin 80 si ceva!! si oricum acum le fac si mai proaste ca de nu mai sunt koreenii !
parerea mea :lol: |
si ce fel de gume ai pus?
ai marit latimea sau cum? asa de muci sunt montana alea din stock? :) |
nu trebuie sa pui neparat pneuri mai late, doar altceva decat MONTANA care`s foarte foarte foarte nasoale... zicea cineva ca`s bune iarna... mie nu mi se par bune de nimic altceva decat sa le dai foc si sa arunci in dusmani cu ele 8)
|
nu trebuie sa pui neparat pneuri mai late, doar altceva decat MONTANA care`s foarte foarte foarte nasoale... zicea cineva ca`s bune iarna... mie nu mi se par bune de nimic altceva decat sa le dai foc si sa arunci in dusmani cu ele 8)
|
am pus 195/60/15 fata Pirelli p600 si pe spate 195/65/15 continental supercontact toate de vara! alea dupa spate nu prea imi plac ca au talonul mai mare si la gropi parca simt cum se deformeaza! as vrea sa imi iau in curand 205/50-55/15 (cel putin pe spate) dar am o jena $ :lol:
|
nu inteleg de ce nu iti pui toate 4 pneurile de acelasi fel !!!
|
...............pai asea le-am gasit la super pretz !!! si pe spate as vrea mai late ca se vad mai frumos si parca mai stabila masina SI pe faata mai micute ca sanu pierd mult din demaraj( sa nu traga greu masina)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning