![]() |
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !!!
sambata,28 februarie,ora 16:00 intalnire fiat,tot la iulius in parcare !!!
|
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !!!
22 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de azi.
|
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !
Si filmele aici. Uitasem de ele... :D
|
io nu stiu cum sa le descarc :))
|
Vlad, da click pe link. Ti se va deschide o pagina unde alegi FREE USER. O sa iti apara un count-down timer... ceva de genul "STILL XX SECONDS" care la un moment ajunge la 0 si dispare dupa care in locul lui iti apare un buton rotund DOWNLOAD. Click pe el!
|
mno aici o fost problema,io nu asteptam sa se termine secundele, ms :))
|
4 aprilie sambata,de la ora 16:00,in parcarea de langa cea de la lac,cum se iasa pe la bariere in stanga este alta parcare,ca aia ii cam tot timpu libera si ii mai retrasa de trafic...
|
9 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de pe 4 aprilie.
|
sambata,30 mai,ora 16:00,in parcarea de langa lac de la iulius mall,intalnire fiat ...
|
In principiu... prezent.
|
cand se mai anunta ceva intalnire in cj....spuneti-mi si mie ca dau o fuga :peace:
nu e mult din zalau :ballbounc |
cand facem un Fiat miting la tetarom 2? :D ceva liniute chesti tresti? :D sa ma anuntati si pe mine printr-un sms eventual sau un tel ca nu mai am net momentan acasa :D :P
|
o intalnire? se baga careva? ziceti o data... sambata-duminca...
|
sambata sapt viitoare? atunci as veni si eu :)
|
Quote:
eu zic sa ne int la tetarom 2 (unde se int ceilalti joia seara)....mai dam o liniuta ... :D ce ziceti? |
excludeti-ma din liniute srry
|
Quote:
|
marius , nu vrei covorase din aluminiu striat ? vezi la bazar primul anunt sau da click aici ...
|
Quote:
|
ok , vorbim :D
|
Quote:
sau ne putem intalni la iesirea din cluj...spre drumul spre dezmir ca cica e ceva intalnire tunning organizata... eu nu mai intru pe net cateva zile...deci anuntatima telefonic daca ne int sau nu...oriunde maine la orice ora :) 0744269479 :D un sms macar |
as organiza o intalnire fiat , cei care doresc sa se anunte aici si o sa decidem o data , astept propuneri ....
|
intr-o sambata... sau duminica ... dupamasa :D... 3 sau 4.10.2009?
|
ok,sambata viitoare in data de 3.10.2009 , orele 16:00 , locatie parcarea de la iulius mall de langa lac ...
|
poate voi veni si eu, nu promit nimic
|
ma bag si eu...asta daca nu lucrez atuncia :D
|
va salut,cu parere de rau tin sa va anunt ca maine sunt plecat din cluj,am sa fac tot posibilul sa ajung pe ora 16 , desi nu cred ca am sanse , intalnirea ramane la iulius , imi pare foarte rau ... daca nu o sa pot ajunge ...
|
si eu sper sa ajung daca nu cumva is solicitat la munca de sambata de curatenie si alte lucruri
|
in concluzie...eu prezent :D
sper sa fim mai multi de 3 :)) |
vin si eu cred
|
unde e parcarea asta si cum intru acolo?:???: in caz ca vin sa stiu cum sa intru
|
cand ajungi la intrarea magazinului virezi spre parcarea subterana, dar nu intri in parcarea aia ci mergi mai departe inainte
|
cum a fost la intalnire ? cate masini au fost ? eu acuma am ajuns acasa din pacate ...
mai facem una saptamana viitoare ? acelasi loc si aceeasi ora ? |
se face saptamana viitoare in faget parca, la un gratar, am fost vreo 12 asa dupa ochi
|
tare.. si ceva poze? :) eu nu am putut sa ajung , am avut ceva probleme cu montarea unei centralizate :P
|
1 Attachment(s)
o poza de grup , doar de una am facut rost ...
haida sambata asta , tot acolo , la aceeasi ora ... nici eu nu am apucat sa ajung , ca o trebuit sa plec din cluj pe nepregatite :( |
deci, sambata pe la ora 16:00?? de acolo mergem la KO Racing?? :D
|
tot cei posibil :D
|
Pleaca cineva din Manastur? Am nevoie sa ma duca si pe mine la meeting si apoi la KO Racing. Mersi anticipat.
|
Salutare , bagam o intalnire pe marti (22.12.2009) , pe la ora 15:00 , locatie : parcarea supraterana Iulius Mall (cea de sus din capat) e liber acolo mai tot timpul ! Eventual ne bagam la o poveste si o cafea in Iulius ! Va astept !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning