![]() |
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
Cred ca eram intr-o pasa proasta, satul de prostiile care se vehiculeaza pe forumul asta in general si in threadul asta in particular.
Stiu ca muncesti la masina ta si esti mindru de ea, ca si mine, de altfel. La urma urmei, in loc sa ma iau de tine, as fi putut sa inchid computerul. Ne vedem duminica. Poate pina atunci se stabileste si locul de adunare, ca mie mi-e indiferent... |
Tot la Palat Edy...Tot la ora 12.00.... Te astept!.....
|
Quote:
Quote:
masina, dupa cum ai observat era intr-o stare intermediara, nu am avut nicio clipa pretentia...nu ca m-am apropiat de final, ci nici ca m-am indepartat suficient de inceput cu modificarea masinii... din pacate (pentru proiect, nu si pentru mie) masina a ajuns la un alt proprietar ( in iasi, in spate la hala centrala) care nu a mai reusit sa continue munca inceputa... acum am alta masina, care e in lucru si ea( in continuu lucru, as putea spune :p ) si pe care nu am postat-o inca pe nicaieri, pentru ca inca nu a ajuns la un stadiu care sa ma multumeasca... oricum , in toate incercarile mele, reusite sau nu, de a modifica frumos o masina, am fugit de un lucr: de tziganeli, de kitchuri, pentru ca pot sa asigur pe oricine de un lucru: NU trebuie averi pentru a avea bun gust... trebuie doar un dram de gandire, iar cei care evita sa actioneze cu cap, si o fac doar cu picioarele, nu trebuie menajati, si tratati cu celebra sintagma: "dom'le, daca lui ii place, care e problema?" problema e ca trebuie sa ne formam si noi o cultura auto, iar genul asta de forum, si genul asta de topicuri nu poate decat sa vina in sprijinul acestui lucru iar cum critica este constructiva ( nu cred k s-a dus vreunul din noi sa-i dam masina cu acid vreunui mandru proprietar de kitchuri de pe aici sau de aiurea) nu pot decat sa spun: postati poze, aratati cu degetul masinile lor, si spuneti cu toata gura: este un kitch! , pentru ca e singurul mod in care putem ajunge sa vedem mai multe masini frumos modificate, si singurul mod in care sa se separaclar turcismele si tziganelile de modificarile frumoase... daca nu sunteti deacord, astept opinii, nu atacuri... |
1 Attachment(s)
Pana una alta..prezint un Matiz...American Horse Power!
|
dak lasa numai grila ia... semana a mini, dar...cu bull baru7l ala... seamana a tziganeala maxima... romanian pimp...
|
:) :) :) asa e tizaneala totala
|
urat tare arata matizul! iasi-ul sta mai bine la kitch-uri decat bacaul, nu?:lol:
|
cam multe Kitch-uri prin iasinton .....
|
...zise un kinder care si-a tunat doar in photoshop masina lui virtuala... iar de condus a condus-o doar prin NFS...
Apropos, daca tot ne dam artisti, macar hai sa invatam sa scriem corect... e kitsch... |
yeap, ai dreptate, dar s-a impamantenit scrierea asta, ai s-o vezi peste tot, de aia scriem si noi asa... ;)
|
Hmmm, inca n-a ajuns masina mea pe aici? :-? Ciudat, ca prea multi au zis ca e kitch :)
|
1 Attachment(s)
Inca unu:lol:
|
Jtiu masina ...e vai d steaua ei ...nui inteleg rostul miilor d bandouri cauciucate si cromate ..:(
|
Pana mea.. nici n-a platit-o si a ***ut-o :lol:
|
Quote:
DOAMNE ... ce urat !!! .... un TZARAN autentic !!! Pacat de masina :| ! |
Cred ca omu nu le are la parcari de loc de si-a pus atatea bandouri si stickere si senzori de parcare.El ce zice, am fost in targ si cu 200 de mii mi-am tunat masina.
|
doamneeee... ce o fi in capul unora?? ce dracu' isi inchipuie el ca primeste drept plus de imagine daca ascunde culoarea originala cu stickere, catadioptri, bandouri, insigne si alte mizerii???
|
2 Attachment(s)
Eleron ...
|
doamne, la ce s-or fi gandi unii cand isi pun asa ceva pe masini????
|
5 Attachment(s)
olcit romania in proces de modificare ...... tre sa ii vina lunea pe spate care o fo facuta pe comanda de pe eastbay si jantele la fel da naspa e ca a avut banii doar de 2 da oricum o sa le ia si pe celelalte 2
|
Quote:
|
vai steaua lui oltcitul asta...
|
nici yo nu inteleg care e tuning-ul pe " saracu' " olcit care zace pe caramizi...poate este spoiler-ul de solentza de pe fata....:-??....
|
2 Attachment(s)
Multumiri lui KZY pt poze!
Fenomenala... Bestiala...Super Tuning! |
Inspirata din Mad Max :mrgreen:
|
Bmw asta nu e cel de pe Copou, yo unu acolo il vad cel mai des.... cat despre tuning....banuiesc ca omu si l-a confectionat singur .... dar sub capota ramane misterul.:confused2 .. ce se afla sub capota ar putea uimi pe multi chiar daca designul pare sa fie dupa cum zice si CoCaine "inspirat din Mad Max".....:D
|
L-am vazut parcat prin Pod Ros pe la Macedonia printre blocuri
E facut din tabla ... fain da ingreuneaza tare masina |
Avea Omu un valatuc de tabla si nu stia ce sa faca cu el :twisted:
|
poate nu e gata. se vede ca omul a investit si multi bani si multa munca in masina. ca nu a iesit chiar ca la AC Schnitzer.. asta e.
|
masina aia e asa de cativa ani buni, numai ca pe timp ce trece, mai apare ceva tabla pe eahttp://smileys.smileycentral.com/cus/e_3_11.gif
|
vai de capul meu, ce tiganeala... tabla aia de pe capota(priza de aer cica) si cu mizeria aia de pe portbagaj(care ar trebui sa fie eleron) sunt cele mai ingrozitoare parti ale masinii...
asta se apropie de dacia aia 1300 cu faruri escamotabile ca grad de ridicol... |
Quote:
|
daca asta era albastra inainte si avea jante negre momo nu stiu daca astea din poza sunt momo mashina merge cu 200km/h sigur
|
1 Attachment(s)
nu e tuning da e ugly tare de tot.cel putin mie nu imi place deloc.horible :))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e reusit delok..sedanul de la peugeot...lasa de dorit aspectul exteroir al 206-lui:(..e mult mai frumos hatchback-ul!!parerea mea*
|
Quote:
|
despre bmw sin pozele de mai sus ce pot spune ca intradevar nu e prea reusit,dar ce se afla sub capota e mortal este vorba de un motor de x5 care a venit spre uimirea tuturor in suportzii originali(cei interesatzi sa il vada baiatul este din targu-frumos,si e fiul primarului,nu avetzi cum sa nu il gasitzi)iar derapajele controlate care le-am vazut la majoritaea cu pretentzii sunt apa de ploaie pe langa cum derapeaza bmw asta.Asta a fost unu la mana,2 la mana jantele care le-a avut si astea care le are si acum sunt de-a dreptul criminale
de fapt tuningul nu e reusit deloc,dar respect pt. ce are sub capota |
a intrat motoru de x5 in suportii originali pe bmw ala cum a intrat si la mine motor de maranelo =)) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning