Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sondaje Auto (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto.html)
-   -   Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania? (https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/53990-credeti-interzicerea-fumatului-volan-masura-buna-romania.html)

apache 02-06-08 23:20

Re: Credeti ca interzicerea fumatului la volan ar fi o masura buna in Romania?

o sa respecte o gramada...bineitneles ca o sa apara si smecherasii care o sa fumeze de 3 ori mai mult fie ca au fie ca nu au nevoie..doar sa arate ei "ca nu-i face legea "

18_NYK 26-06-08 17:32

Da, ar fi o masura fff buna in Romania si nu numai .

Crisskro 26-06-08 19:21

Nu, ar fi o masura cretina. In romania, si nu numai.

prafdady 08-07-08 02:26

Daca tot e sa interzicem asa ca nebunii tot ce ni se pare ca e daunator, eu zic sa interzicem in p... mea masinile, si astfel toti nebunii si cretinii nu vor mai avea acces la ele ca sa le transforme in niste obiecte de ucis.
Pentru cine chiar conteaza, nefumatorii sunt mult mai predispusi accidentelor decat fumatorii (vezi niste statistici)
Alcoolul la volan l-ati rezolvat, bai nefumatorilor?
Carnetele alea luate pe spagi, le-ati rezolvat si pe alea?
Mergeti pe jos, ca masina, ca si tutunul, DAUNEAZA GRAV SANATATII, asa ca nefumatorii astia, care se abtin de la tutun, sa se abtina de la orice!:evil::evil::evil::evil::evil:

apache 08-07-08 02:50

ba da esti rau asa din primul post... dar sa stii ca ai dreptate

Crisskro 08-07-08 09:54

True.

GanGxta 06-08-08 00:35

depinde mult de sofer, dar in cazul celor care nu stiu sa se concentreze numai la un lucru, raspunsul e DA.

weed2gf 11-08-08 22:16

Masura buna... impotriva a ce anume ?
Cine nu se simte in stare sa faca si altceva cand conduce, nu fumeaza !
Si cine se simte in stare, de obicei nu patesc nimik ! :)

KillerINC 29-08-08 01:07

sa interzica fumatul , DAR NU MIE :D

Dennis_TL 31-08-08 09:20

e o prostie sa cobori din masina , tragi o tigara si pleci iar la drum. vine toamna , iarna cum mama dracu sa fumez la -10 grade si o ploaie etc etc.

CmI-user 06-09-08 15:53

fumez dar in masina nu se fumeaza ...pentru mine ar fi indiferent daca s-ar interzice sau nu, oricum ,ar mai fi doar putin tus consumat nimic mai mult .

adi_wauxhall 07-09-08 11:48

eu critic pe nimeni, dar e deranjant cateodata fumul care ajunge de la alti prin masina ta...in rest nu am nici o problema.

ZaNe94 26-03-10 20:55

da, cred ca da, exista posibilitatea sa scapi srum pe picioare si sa te sperii, sa te friga, sau sa ai un accident si sa ai masina pe gaz si sa iti bubuie daca se sparge rezervorul ala.

dreaq 26-03-10 23:56

Din partea mea sa se confiste masinile idiotilor care arunca chistoace pe geam , nu i-a invatat nimeni ca pentru asta exista scrumiere.

SE SIMTE CAREVA ?:))

Alex30 27-03-10 00:17

Ar fi buna...dar urmatoarea intrebare e: Credeti ca va respecta cineva ? :))

Sasha 29-03-10 10:44

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3222316)
da, cred ca da, exista posibilitatea sa scapi srum pe picioare si sa te sperii, sa te friga, sau sa ai un accident si sa ai masina pe gaz si sa iti bubuie daca se sparge rezervorul ala.

te uiti la prea multe sf-uri...

bz-04-uvx 05-04-10 11:42

sunt nefumator...dar nu vad o problema in cei ce fumeaza la volan....cum a mai zis si cineva mai sus....daca esti nefumator si nu ai habar sa conduci tot provoci accidente...nu am auzit sa fi provocat vreun fumator accident de masina din cauza ca "a tras un fum"

fasso 05-04-10 20:27

Quote:

Originally Posted by bz-04-uvx (Post 3248346)
nu am auzit sa fi provocat vreun fumator accident de masina din cauza ca "a tras un fum"

depinde din ce :lol:

Spark 05-04-10 21:00

e o masura absurda. nu fumez dar oricum.
imediat o sa se interzica sa asculti muzica la volan ca iti distrage atentia. sa fim seriosi.

bz-04-uvx 06-04-10 19:23

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3249728)
depinde din ce :lol:

asa e...in mod normal se fumeaza tutun...acum daca sunt dati pe etnobotanice....se schimba datele problemei

ZaNe94 06-04-10 19:37

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3229133)
te uiti la prea multe sf-uri...

poate ca ai dreptate, dar e posibil daca ai pantaloni scurt :-??, sunt care se panicheaza, sunt care nu. dar sunt si care delireaza rau la bautura si care nu, da tot se interzice condusu in stare de ebrietate :-??.

fasso 06-04-10 22:19

fratilor...hai sa fim sinceri...avem alte griji pe cap in momentul de fata cum ar fi drumurile jalnice care ne-au impanzit tara, gaborii care si-au "tras" radare super tari si super gay, etc. Chiar nu e nevoie in momentul de fata de luarea unei astfel de masuri tampite.

Dodo_998 09-04-10 00:13

pana la urma si daca s-ar interzice fumatul in masina, cine ar respecta? chiar zilele astea am patit sa-mi cada jarul exact intre picioare, normal ca din instinct m-am uitat dupa el, dar deja imi arsese scaunul, mi-a pus unul frana in fata si era cat pe ce sa dau de belele.... Dar daca stam sa ne gandim bine, iti poate distrage atentia o multime de lucruri in trafic, o gagica buna, o masina mai frumoasa, etc etc... Deci ar fii ceva care n-ar folosii la nimic.

_anaconda_ 09-04-10 01:58

Interzicerea fumatului ar fi o masura (extrem) de buna, nu doar in Romania si nu doar la volan. My 0.02$ (de nefumator).

ZaNe94 09-04-10 09:19

esti un fan al prohibitiei? (glumesc stai calm :P)

Mr.Trouble 11-09-10 14:20

Si eu fumez la volan si avand in vedere ca merg cu 20-30 km/h cand fumez o tigare la volan si scrumand pe geam mi se par aberari ce zicea cineva pe aici ca poti face accident daca fumezi la volan.

nicholas 12-09-10 09:08

Ar fi benefic pentru sanatatea celor care fumeaza.

Sasha 14-09-10 14:18

Quote:

Originally Posted by nicholas (Post 3652225)
Ar fi benefic pentru sanatatea celor care fumeaza.

sigur ai citit titlul topicului?

B-99-SAA 14-09-10 14:30

Mi se pare o idee buna! Vrei sa fumezi, fa-o acasa, la servici, unde vrei tu... nu in masina in timp ce conduci! Hai sa si bem la volan, doar pt ca asa-mi place mie...

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 3249829)
e o masura absurda. nu fumez dar oricum.
imediat o sa se interzica sa asculti muzica la volan ca iti distrage atentia. sa fim seriosi.

Cand asculti muzica la volan nu e necesar sa stai cu o mana pe Player... pe cand tigarea te distrage, in sensu ca trebuie sa fii atent cand cade scrumu (adica sa nu cada), si e oarecum incomod la condus pt ca iti ocupa jumate de mana.... Asa foarte bine sa nu mai dea amenda pt vorbitu la telefon in mers, ca ala e mai inofensiv decat tigarile, ca nu curge nimic din el...
Oricum, masina e pt deplasare, sau uneori conduci ca sa te relaxezi, dar asa cum nu amesteci condusul cu telefonul, mancatul, si alte chestii, n-ar trebui nici cu fumatul. De ce sa fiu eu pagubit pt viciul tau? (ma refer la accidentele provocate de distragerea atentiei de catre tigari).

GADEA 20-09-10 13:10

in italia cel putin chestia asta e interzisa fumezi la volan platesti .... am patito chiar eu akum 2 zile conduceam masina sefului meu si miam aprins o tigara si sincer creca e cea mai scumpa tigara care am fumato vreo data
amenda e de la 85 de euro si se ridica pana la 350 de euro eu fiind incepator miam luat 170 ca asa e legslatia incepatorii platesc mai mult norocu meu e cas la prima abatere ca de nu imi luam 350 deci e buna sau nu deducetii voi ptr mn nu prea e ca ma cam ars la buzunar

fasso 20-09-10 20:58

Astfel tragem concluzia : cand conduci nu ai voie sa :
- Atingi casetofonul / cd-playerul
- Vorbesti la telefon
- Atingi comenzile de climatronic
- Sa fumezi
- etc
Din cele spuse reiese ca la volan trebuie sa stam batz, cu privirea indreptata fix inainte, foarte bine lipiti de scaunul al carui spatar sta la fix 90 de grade, etc.In curand prevad ca nu vom mai avea voie nici la geamuri sa umblam, nici la comenzile masini gen trip, pilot automat, etc.

Greg 21-09-10 23:29

Sunt de acord sa faca ce vrea, inclusiv sa fumeze, dar cu conditia ca at. cand o vinde sa spuna ca a fumat in ea, nu sa o curete si apoi....

PSD-ul 16-10-10 21:26

NU si oricum as fuma.Nu stiu cine ar propune sau promulgare o asemenea lege aberanta.

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning