Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

needBrain 09-07-05 01:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
hehe
u can`t leave with them , and u can`t leave without them :P

asa este.........pai o femeie inseamna o probl in plus
dar cand nu ai tovarasha,vrei sa ai deci.........totul este un \"dute-vin-o\"

not_my_dream 09-07-05 09:01

De ce am votat SOLO? Pentru ca, in ciuda aparentelor, si baietii (nu neg, viata fara ei ar fi imposibila) sunt niste mari TZATZE. Daca sunt la semafor si le traznesti o plecare din aia bomba, vin imediat dupa tine. Daca esti intr-un club cu iubitul, fereasca sfantul sa te uiti mai nu-stiu-cum la vre-un tip fain :). Sa nu mai vorbesc de aversiunea pe care orice baiat cand aude ca iesi cu prietenele. Niciodata nu am inteles de ce e ok ca el sa iasa cu prietenii la bere, meci etc, dar o tipa merge \"la combinatii\" cand iese cu prietenele.

Totusi, daca reusesti sa treci peste superficialitatile de genul celor de mai sus, e chiar fain sa ai o relatie. Lucky you who have found him/ her! Noi ceilalti, inca suntem in cautari. Dar nu ne grabim.

Asa ca, dragi baieti, ne vedem la semafoare prin Brasov. BV 08 SSZ. :))

CataNOS 09-07-05 11:25

Re:

1 Attachment(s)
Pentru ca, in ciuda aparentelor, si baietii (nu neg, viata fara ei ar fi imposibila) sunt niste mari TZATZE. Daca sunt la semafor si le traznesti o plecare din aia bomba, vin imediat dupa tine.

Hmmm chestia asta nu am mai auzit-o :lol: Tzatze pt k nu stau la semafor sa se uite lung dupa tine :shock: Da` tu crezi k asta are legatura doar cu faptul k vad o femeie la volan?!

Daca esti intr-un club cu iubitul, fereasca sfantul sa te uiti mai nu-stiu-cum la vre-un tip fain :).

O stii iubitu ceva :P

De-acum incolo, cand o sa mai pleci bomba de la semafor, rog toti baietii sa adopte moaca celui din poza, eventual cu capu pus pe volan si cu piciorul tremurand pe frana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

not_my_dream 10-07-05 05:53

Am inteles, sa traiti :) :D

CataNOS 10-07-05 12:18

bravo :flower:

EvLSant0S 12-07-05 19:07

Dintre solo si combinat , cel mai nasol e la mijloc ... - despartirea ...
god , it sux ! : /
ceva metode ca sa treci mai repede peste ?plz? !

minirally 12-07-05 19:38

get a new gf`..nu cred ca ti`e greu..se fac ushor :wink:

EvLSant0S 12-07-05 19:46

imposibil, alta varianta ....

minirally 12-07-05 19:53

nu e imposibil..asta tine de perceptia ta..alta varianta..distreaza`te cu prietenii/prietenele.. :wink: poate cineva cu experienta mai mare iti va da idei mai bune..

EvLSant0S 12-07-05 20:17

u ain`t never gonna change ...

FiReBuRn 12-07-05 20:21

Pai eu zic ca e mai bine combinat.. :)
Baietii in general..cand se simt singuri..vor neaparat o prieten..si cand au o prietena... se plictisesc repede si vor mai multe..sau alta.. :)

orlando 12-07-05 21:24

santos acum nu vreau sa dau aceashi replica tampita care am primit-o si eu la randul meu cand am fost dezamagit in dragoste aceea ca \"nu s-au terminat fetele\"!
imi pare rau ca dragostea aduce si suferintza...
imi pare rau ca o relatzie frumoasa se termina trist...
si imi pare si mai rau atunci cand vad un om distrus care zice ca nu mai poate trai fara acea persoana...
am avut si eu asemenea momente de cumpat dar am trecut peste ele cu ajutorul celui de sus si cu ajutorul prietenilor si amicilor...
nu zic fiecare iubire pe care am avut-o am tzinut-o in suflet si o mai tzin dar atata...
sincer kiar este nasol sa stai cu o fata un an sau mai mult dupa care totul sa se termine cand iti este lumea mai draga...
dar eu ma mai consolez cu ideea ca nu totul tzine veshnic dar consolarea aceasta tzine o zi 2 maxim
acum nu ca fac pe marele filozof dar am trecut prin asemenea momente si stiu... :cry:
eu zic sa stai frumos mai pe langa prieteni sa le explici si sa vezi ca totul va fi mai bine zic eu!
iti doresc numai bine santos! :)

FiReBuRn 12-07-05 22:16

Stai mah linistit..ca la tine d-abia a inceput viata cu femeile. . stai sa vezi pe la 20 de ani :) Acum trebuie sa le folosesti pe banda rulanta..Distreaza-te cat poti ca pe urma o sa regretzi ca nu ai facut-o :wink:

needBrain 13-07-05 21:47

bai.......deci suntem cu totii constienti ca o relatie f frumoasa se rtermina urat,dar asta-i viatza.....n-ai ce sa-i faci...
deci lucrurile din pacate sunt destul de proportionale:pe cat de mult iubesti(initial)pe atat de mult suferi(final)
santos......tot ce poti sa faci este sa stai mai mult cu prietenii tai pt ca e neplacut sa incepi o alta relatie atat de rpd.....mai asteapta vreo 2 sapt si apoi incearca din nou

BlueEyes 14-07-05 00:22

Nu sunt in masura sa dau sfaturi ptr k nu stiu ce fel de relatie ai avut u cu gagik respectiva..... dar ..in general ... la varsta ta ... chair ar trbui .. o banda rulanta .... ai sa regreti mai tarziu .. p bune ...o viata ai ! daca erai casatorit mai ziceam ... dar ... cum am spus mai inainte ... live ur life! .. si nu asculta de sfaturile altora ... inima decide! pupici

EvLSant0S 14-07-05 00:50

Mersi mult de sfaturi , dar... era prea pacat sa se termine asa, nu e normal ca dupa 7 luni sa se termine asa ,si deci ne-am impacat .. si bine-mi pare . oricum mersi de sfaturi , o sa le folosesc cand o fi cazul.
PS: Tipa despre care e vba ... :) e minirally :!: :D

BlueEyes 14-07-05 01:12

sunt sigura k domnisoara este o tipa de nota 10 ... dar gandeste-te k nu sunteti foarte maturi si pregatiti ptr viata ....poate vb aiurea .... de ex. in grupul nostru sunt persoane care sunt impreuna de 7, 8 ani de pe la 16 ani ....deasta am spus sa alegi/alegeti .. ce va spune inima ... si sunt sigura k si ei au avut problemele lor ...
pupici si tie si lui mini .... (oricum stii k sfaturile sunt de prisos in situatiile astea ..... )
PS tocmai ce am vazut in postul tau k v-ati impacat ..... cool ...exact ce ziceam de probleme

EvLSant0S 14-07-05 01:15

hehe, crede-ma ca si mie imi pare bine , simteam ca innebunesc :/

needBrain 15-07-05 21:17

ma bucur ca te-ai impacat cu ea
bv

EvLSant0S 16-07-05 00:56

ohooo , si eu ! (sper ca si ea :P)
simteam ca .. a plecat o parte din mine , aiurea sentiment, nu vi-l doresc!

needBrain 16-07-05 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ohooo , si eu ! (sper ca si ea :P)
simteam ca .. a plecat o parte din mine , aiurea sentiment, nu vi-l doresc!

stai calm ca nu esti singurul care a facut cunostintza cu el
bai adevarul e ca abia in momentul in care pierzi persoana iubita realizezi cat de mult tii la ea

maryo 22-07-05 09:47

Hmmm!
E normal ca prima relatie de \"lunga durata\" si mai ales la 15-16 ani sa iti rupa capul!
Am trecut si eu odata prin asta si nu e prea placuta desprtirea,dar.....timpul le rezolva pe toate!Relatiile astea de la varste \"mici\" nu prea au cum sa dureze!
Ca sfat pt Santos-traieste la maxim atat cat poti face asta!
Bafta si mult noroc!

EvLSant0S 22-07-05 11:31

Cam greu sa renunti dupa 7 luni ..
anyway
nush cum ai reusit tu dupa atatia ani cu ...
cand te-am vazut cu ea in victoriei (lavi) am zis ca nu-i adevarat
ata ete ..
saliu`

maryo 22-07-05 15:42

Iesisem ca amici si atat!
A fost odata!

needBrain 23-07-05 23:15

prima rel de lunga durata te marcheaza pe viatza
se mai spune ca prima iubire nu o uiti niciodata

EvLSant0S 30-07-05 23:08

right ...........
sentimente and shit ... pana-n .... 27-28 de ani ... nu-si au rostu ..
prea multe ... destepte/destepti care se joace ..
nu merita riscul :)
mai bine doar distractie si atat

Lucian 31-07-05 08:51

Santos ... nu e frumos sa speli rufele in public. Parerea mea ....

We need to talk .... ;) , sant0s

needBrain 31-07-05 20:48

bai ce am patit sapt asta.........m-am intalnit cu un tovarash si el se ducea sa-si ia femeia de acasa.coincidentza face k tov lui sa fie in cls cu o fosta de-a mea.cand a aflat aea ca am masina brusc a inceput sa intrebe de mine,k ce mai fac,etc.
concluzia:masina ma face mai frumos

blazeyblaze 10-08-05 20:08

santos frate
cum pm sa iti expui frate viata amoroasa pe net? duci lipsa frate de preocupari wtf? mi se pare absolut de prost gust...frate viata nu se traieste pe net WTF????? wake up in puii mei ca te apropii vertiginos de varsta in care neuronii incep sa nu se mai agite mult si o sa ramai asa

aleks 12-08-05 09:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bai ce am patit sapt asta.........m-am intalnit cu un tovarash si el se ducea sa-si ia femeia de acasa.coincidentza face k tov lui sa fie in cls cu o fosta de-a mea.cand a aflat aea ca am masina brusc a inceput sa intrebe de mine,k ce mai fac,etc.
concluzia:masina ma face mai frumos

parca asa am constatat si eu, desi uitandu-ma in oglinda nu vedeam nci o skimbare notabila :lol: :lol:

needBrain 12-08-05 21:50

eh,nu-ti dai u seama,dar in mom in care iti iei masina,brusc avem o aura in jurul capului cum au sfintii :lol:
stii u,devenim mai frumosi,mai intzelegatori,mai amuzanti,mai inteligenti
dar aceste \"calitati\" depind de masina :lol:

Vladutzzz_sv 14-08-05 14:15

masini

Nu stiu de ce dar cam toate calitatile depinde de masina....

RA_2fast4u 14-08-05 20:39

mah eu unul sincer acuma asi opta pentru combinat...va intreabti dc? pentu ca eu nu am avut niki odata o relatie serioasa(eu in viata mea nu am spus acele banale cuvinte \"te iubesc\") si in acest caz chiar ai nevoie de o realatie...adika te saturi de chestii din astea belite de o noapte...nu e bine... de multe ori ma apuca un sentiment ciudat(in special in serile in care sunt singur si ma uit la ceva film din asta, daca e si romantic e grav, sau pe o melodie din asta mai slow...ma mai chinuie ca sa ii fac) dar cand sunt \"lucid\" si ma gandesc bine realizez ca odata combinat serios nu o sa imi placa...adika o sa duk dorul momentelor cand vorbes asa ;ejer de fete ca acuma, asta o vad mai ales cand ies in oras cu amici care au relatii serioase...eu ma uit lejer dupa un. eventual ma mai bag in seama :lol: :lol: ei stau cuminti si la casa lor pt ca nu le permite \"statutul social\"....in concluzie cred ca am facut un talmes balme...e aiurea faza..credeti-ma... :(

needBrain 14-08-05 22:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
mah eu unul sincer acuma asi opta pentru combinat...va intreabti dc? pentu ca eu nu am avut niki odata o relatie serioasa(eu in viata mea nu am spus acele banale cuvinte \"te iubesc\") si in acest caz chiar ai nevoie de o realatie...adika te saturi de chestii din astea belite de o noapte...nu e bine... de multe ori ma apuca un sentiment ciudat(in special in serile in care sunt singur si ma uit la ceva film din asta, daca e si romantic e grav, sau pe o melodie din asta mai slow...ma mai chinuie ca sa ii fac) dar cand sunt \"lucid\" si ma gandesc bine realizez ca odata combinat serios nu o sa imi placa...adika o sa duk dorul momentelor cand vorbes asa ;ejer de fete ca acuma, asta o vad mai ales cand ies in oras cu amici care au relatii serioase...eu ma uit lejer dupa un. eventual ma mai bag in seama :lol: :lol: ei stau cuminti si la casa lor pt ca nu le permite \"statutul social\"....in concluzie cred ca am facut un talmes balme...e aiurea faza..credeti-ma... :(

hai sa-ti zic o chestie.si io am fost in sit asta.si uite k mi-a trecut.
ceea ce simti u acum e prematur
mai asteapta pana pe la 20si ceva de ani si abia apoi gandeste-te la asa ceva
intre timp,cauta sa te distrezi,profita de ocazii atunci cand se ivesc,si....MULTE femei
sa-ti zic de ce nu-i buna o rel mai serioasa de la varsta asta?pt ca noi baietii nu suntem inca copti la minte,si fac alea ce vor din noi. ce vrei frate sa ajungi \"catel\"?
mai bine stai in banca ta.stii u,TOATE LA TIMPUL LOR

RA_2fast4u 15-08-05 09:05

da mah da imi trebuie si mie o relatie ce vreo luna sau ceva de genu....ca noh trebuie si asa ceva, adika nu vreau sa imi gasesc deja sotia :lol: da vreau sa vad si eu cum e sa stai mai mult de 3-4 zile cu o fata...atata tot.... :roll:

needBrain 15-08-05 18:30

ok.dar ai grija.
sa nu pui suflet ca.....e nasol
inceaca sa ramai mai rece cu ea

blowwind 15-08-05 18:33

in esec in drogstea poate avea 2 urmari...varianta a sau b..
a) te inchizi in tine ...lucru GRAV!!!!
b) te maturizezi.....vezi ca viata nu e chiar asa de roz....si incepi sa gandesti...

RA_2fast4u 15-08-05 18:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
b) te maturizezi.....vezi ca viata nu e chiar asa de roz....si incepi sa gandesti...

foarte corect!!!(chiar dc nu din fericire(are din fericire niki eu nu mai stiu) nu am trecut prin asa ceva)

needBrain 15-08-05 18:40

Re:

Quote:

doar din cauza esecurilor sentimentale?
stai tu calm ca mai sunt vreo jdemii de motive sa te maturizezi

si sa sti ca faza cu inchisul in tine poate reprezenta un avantaj.dar e f mult de scris si mi-e lene
cu o alta ocazie o sa va povestesc.REMIND ME

blowwind 15-08-05 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

doar din cauza esecurilor sentimentale?
stai tu calm ca mai sunt vreo jdemii de motive sa te maturizezi

si sa sti ca faza cu inchisul in tine poate reprezenta un avantaj.dar e f mult de scris si mi-e lene
cu o alta ocazie o sa va povestesc.REMIND ME

vb despre dragoste ,sentimente...si de aia m`am referit la un esec sentimental....logic ca sunt 11000 de alte motive din care te poti maturiza :) n`am zis ca nu...
cu inchisul in tine partea nasoala e ca poti ajunge la o punct cand pur si simplu devii nebun...parti placute...hmm...nu`mi vine nici una in minte in secunda asta :)....dar mai vb :D

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning