![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
MillionDollarBaby esti un caz rar, ca doar esti domnisoara si esti pe 4tuning, ai si numele la user predestinat. Eu spun la ce concluzie am ajuns, usor usor o sa te transformi si tu pentru ca dragostea din liceu ( 18 ani ) difera de dragostea de la 27 de ani - sau nu :P
Inca ceva, cunosc foarte multi baieti care traiesc pentru prietenele lor :lol: deci nu zic ca e imposibil dar era vorba de relatii la distanta si revin la postul meu de mai sus "Atat timp cat femeia te vrea pentru ea ( langa ea ) non-stop, relatiile la distanta, care merg, sunt foaaaaaaaaaaaaaarte rare. " |
Quote:
Eu am avut pe vara mea .. s-a căsătorit la 4.000 km .Acolo l-a cunoscut .. falling in love .. el de ea.. ea de el..Ea se dusese cu scoala, şi a rămas să corespondeze..., să vorbescă pe mess, nu credeau că distanţa îi va apropia mai mult şi se vor căsători..în Romania ,apoi au plecat acolo .. unde le este mai bine. |
"Ochii care nu se vad se uita"! sunt unul dintre cei care au avut o relatie la distanta. din nefericire nu a mai mers. niciodata nu o sa mearga o relatie la distanta. daca nu iubesti nu iti faci griji. cu timpul grijile o sa te copleseasca. e genul de intamplare care nu crezi ca t-i se poate intampla tie. si uite ca se poate...
|
Cred ca ati observat ca acum un an spuneam ca nu poate exista relatie la distanta, apoi tot aici m-am contrazis. Acum pot spune cu mana pe inima, ca e foarte grea distanta ! Daca amandoi nu se iubesc la acelasi nivel si nu sunt capabili sa se abtina tentatilor, n-are rost sa continue. Si eu am trecut printr-o relatie de genul, distanta ~2000km, terminata exact cand am implinit un an impreuna. La inceput totul era fantastic, toata vara minunata, apoi intre vara si iarna cat nu ne-am vazut, a intrat in joc fat-frumos.
|
in tot acest timp exista persoana potrivita in momentul potrivit. asa s-a intamplat si la mine. a aparut fat frumos... cred ca e un cliseu.... citeam si nu credeam ca m-i se poate intampla mie. uite ca se poate.
|
Quote:
Scuze ca sunt mai greu de cap... dar sunt epuizat de la prea mult tocit... |
Quote:
ONtopic:arrow: are acum pe altcineva.., adică mai bine zis în viaţa ei a aparut un făt frumos..,sau cel puţin e o persoană..care îşi face loc la ea în viaţă... |
Parerea mea e ca era dinainte in viata ei - si nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca o zic.
Frate, eu sunt deja in stresiune... lasa-ma sa tocesc pentru ca vreau 10. :lol: |
eu sunt de parere ca se poate. dc? pentru ca de un an trec prin asa ceva. o perioada am fost doar simpli amici,dar s-a ajuns la mai mult...ne cunoastem de un an si jumate aproape :D faza cea mai tare este ca pana la ea ma plictiseam foarte repede de o relatie...la 2 zile ziceam pas =)) ... sa nu credeti ca este usor,dar nici foarte greu nu-i ;)
spunea cineva ca dupa o perioada te saturi...s-a intamplat si asta! am hotarat sa punem punct,timp in care eu am iesit cu altcineva,INSA,si de data asta m-am plictisit repede... pauza a fost de 2 saptamani dupa care m-a cautat,a venit la mine si ne-am impacat :D nu stiu daca am fost atat de explicit incat sa mai si intelegeti ceva,dar daca aveti intrebari nu ezitati :P |
hmm , dupa 10 luni frumoase a decis sa puna capat relatiei , am tras de ea mult, o iubeam si pana la urma am convins-o, dar nu pentru mult timp, nu mai rezista sa ma vada o saptamana 2 , ca mai apoi sa fie trista 3-4sapt, o luna cand ne revedeam, asa ca a decis sa incheie relatia (asta fiind singurul motiv , distanta), pe de o parte am inteles-o pentru ca si mie imi era greu, insa am rezistat, ea nu. Am stat un an fara sa ne vorbim, chiar daca eu mai insistam, nu puteam sa o uit, pentru ca insemna foarte mult pentru mine si cred ca era singura fata care m-a facut fericit , in adevaratul sens al cuvantului ; dupa cum ziceam, un an nu ne-am prea vorbit , a decis ca ignoranta sa o ajute sa ma uite, nu prea i-a reusit (intr-o seara mi-a spus ca s-a cuplat cu un baiat, deja eram gelos, chiar daca nu mai eram nici macar amici, insa in seara aceea mi-a dat o speranta, spunandu-mi ca s-a cuplat cu el pentru ca era inalt (ca mine), ochi verzi (idem) , funny si-o tachina (caracteristicile mele) si ca a mers 2 saptamani , apoi cauta cel mai mic defect pentru a-i da papucii , mi-a spus ca ii lipsea ceva : nu eram eu. Din momentul acela mi-am dat seama ca inca mai tine la mine si nu m-a uitat , chiar daca a incercat sa ma departeze. De atunci am inceput sa vorbim mai des, sa-o tachinez ca pe vremuri , sa ne aducem aminte de clipele placute, sa vedem unde am gresit si pana la final, a venit la mine la cursul festiv de la facultate, la banchet, " cica in calitate de prietena care sustine alt prieten" ,yeah right ...ne-am impacat , mi-a fost alaturi, cred ca un final mai fericit de facultate nici ca-mi doream, a stat aproximativ o luna la mine, nu mai ma saturam sa-o privesc si sa ne tachinam, e foarte puternic sentimentul acel sentiment , cand o privesti ca vine din locul X pentru tine, sunt zile(sapt,luni) foarte intense , insa si dorul e mare ...dar daca crezi ca e o persoana deosebita, merita toate eforturile.
ps. Abia astept sa plec la ea :) |
Vorbeam cu cineva despre acest subiect...si am ajunsa la concluzia ca: Pt o relatie la distanta trebuie sa fii foarte echilibrat si sa stai bine cu nervii !!!
|
Nu îndeplinesc niciuna din condiţii :lol:
|
Quote:
|
pana acuma nu aveam o parere foarte buna despre relatiile la distanta, si nici acuma nu vad cu ochi foarte buni aceste relatii, mai ales in lumea de azi.
dar tin sa cred ca tine doar de cei doi daca va rezista relatia sau nu, daca sunt capabili sa reziste micilor tentatii care apar si sa lupte pentru ceea ce ei considera ca merita. |
Quote:
Imi cer scuze ca raspund tocmai acuma dar am uitat sa mai postez pe aicilea :D Eu ca persoana cum sunt eu ( zic sa nu fiu offtopic ) nu as putea sa ma gandesc la o "relatie la distanta " , cum am mentionat si mai sus , si aici nu zic de 1 an 2 ani hai 3 , ca poate asa ...hai cu chiu cu vai poate merge cine stie , 5 % din populatie poate a incercat asa ceva , eu ma refer la relatiile alea foarte lungi , trecute de 10 ani ... Eu chiar nu mi-as putea imagina o relatie de peste 10 ani , un cpulu fericit care sa stea la 1000000 de km unul de altu. Answer : Nu stiu daca sunt un caz rar , nu zic asa ceva ca nu am de unde sa cunosc acest aspect . Probabil ca o sa ma "transform" dar eu ma cunosc cel mai bine si stiu ceea ce vorbesc , eu zic ca asa cum sunt la 18 ani ...asa voi fii probabil si la 30-40 . Atata timp cat exista comunicare nu as avea de ce sa ma schimb , pana acuma lucruriile merg bine si eu chiar imi doresc sa mearga asa toata viata pentru ca este un lucru minunat "iubirea" eu asa o consider , si fiecare persoana are nevoie de cineva langa el/ea si aici nu vine vorba de a nu avea plictiseala in viata de zi cu zi , ma refer la faptul ca oricine are nevoie de o mangaiere o atingere delicata , un sfat de care sa aiba nevoie cand are o problema de servici sau un examen de dat. |
da, daca se iubesc. da, daca se respecta. da, daca sunt in stare sa-si stapaneasca 'iesirile'. da, daca exista increderea. da, daca ... daca daca daca
prea multi 'daca' si nu stiu daca se merita:(:| |
iti dau eu raspunsul.merita.evident in cazul in care nu esti omul care se multumeste sa stea in apa calduta si statuta.:-)
|
Sunt doua cauzuri in care distanta aproprie sau distanteaza relatia intre oameni...
o relatia la distanta tu ca partener ai mai multa libertate dar poate esti controlat mai des la telefon, Parerea mea ramane ca o relatie sa dureze sa fie la maxim 100km k sa se poate ajunge unu la celalalt. |
in clipa in care telefonul ajunge sa fie o unealta de control,te asigur ca realtia e pe cale sa se duca ;)
chiar ieri am avut o discutie cu o amica si am ajuns la concluzia ca multa lume se gindeste la o relatie ca si un rau necesar,pt ca iti impune familia,societatea...pretenele care deja s-au casatorit(si mor ele de ciuda ca tu inca esti libera si asa pun ele problema ca esti mai prejos decit ele pt ca nu esti in stare sa te casatoresti si sa ai un copil,de parca nu asta ar fi cel mai simplu lucru de pe lume) in mod evident,daca oamenii cu asa conceptii incep o relatie,poate fi aia si la distanta si cu vecina de la 3,nu prea are sanse sa fie buna. o relatie ar trebui sa existe pt ca ti-e bine,te ajuta sa suporti zilele grele,pt ca in omul de linga tine gasesti linistea dupa ce toata ziua ai luat suturi in cur...iar daca asta functioneaza nici 600 de km nu sunt prea multi. |
Quote:
|
Quote:
|
nu cred ca poate tine o asemenea realtie // o vorba spunea ca" ochi care nu se vad se uita"
|
Quote:
Mai încolo... mai vezi tu :) |
Maine dimineata plec la EA :X
ps. Aleks , vineri din pacate probabil nu-o sa ajung la intalnire, daca e ceva, mai discutam pe mess despre una alta. Te salut ! |
Sansele c o relatie la distanta sa mearga sunt minime...Am trecut prin 2 astfel de relatii...In una dintre ele, am investit foarte mult (ma refer la sentimente) faceam naveta saptamanal la IASI.In ajunul craciunului, am gasit-o cu altul...
Femeile din societatea de astazi s-au schimbat prea mult...Sentimentele sunt ceva asemanator banilor...Vin si pleaca din buzunare fara sa apuci sa clipesti... |
Quote:
|
M-am imbatat si eu cu apa rece...
|
Quote:
|
Te-ai insurat cu respectiva... de zici ca ai avut noroc?
|
Aia înţelegi tu prin noroc? :)
Nu, mulţumesc, ne e bine aşa, de destui ani. |
aleks scz ca ma bag si eu,si scuze ca indraznesc sa te rog sa ne dai mai multe detalii. ex:distanta,de cat timp dureaza,cat de des va vedeti..unde v-ati cunoscut...
|
Păi nu trebuie să-ţi ceri scuze, ne-am cunoscut pe 4tuning (să ne trăiască forumul, că mulţi v-aţi mai cunoscut pe aici :lol: ) suntem la 600 de km unul de altul (520 defapt, am eu un traseu mai scurt :lol:) ne ştim de prin 2005 şi suntem împreună de... nici nu mai ştiu de când, şi ne vedem cât de des putem noi :)
|
Egalitate :lol:...
Da, daca se iubesc ! 43 25.75% Nu, nu cred ! 62 37.13% Depinde de ei ! 62 37.13% Voters: 167. |
Quote:
|
Quote:
|
:)) aici ma bag si eu :D
|
Quote:
And the baby ....? glumesc :-P |
Da' ce aveţi voi cu mine? :lol: No nuntă and stuff, doar Prigatul ăla, vine fară discuţie :D
|
Quote:
Trebuie sa facem un Prigat Party:love: |
Aşa de bine a prins treaba asta cu Prigatul că până şi garajului meu de tiunning am vrut să-i spun "Prigat cu Vodka Tuning" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning