![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Pe geamurile din spate sa punem afisul :D
|
Se pot face afise mai multe?Trebuie lipite pe panouri sa stie cat mai multa lume despre eveniment.Eu unul ma inscriu sa ajut la capitolu asta.
|
Nu trebe aprobare pentu sa lipei afise pe panouri?
Eu asa stiu ca trebe sa ceri aprobare de la primaria |
Si eu ma inscrius la capitolul de pus afise pe panouri sau prin oras sa impartim
|
Afise: o să avem nevoie de contribuţia Voastră, eu aş delimita câteva nivele: 1. puncte strategice auto: magazine piese auto, spălătorii, staţii benzină, service auto, incinta RAR, despre care vom pregăti o listă, un traseu să fie mai eficiente (să nu treci podul de 10 ori)
2. puncte de circulaţie intensă, cafenele, baruri, respectiv locuri de afişaj. Nu vom face afişaj "electoral", numai in locurile legale. 3. Baia Mare, Oradea, Cluj, vor primi afişe şi pliante colegii noştri de pe forum, colegii noştri de la liniuţe. Nu aş vrea însă să fie cursă de accelerare a băimărenilor sau a fraţilor noştri exilaţi în Italia cu maşinile lor închiriate, să fie o cursă a sătmărenilor, cu scopul de a promova tuningul şi distracţia LEGALĂ în cursele auto-moto, pe plan local. Să nu vă supăraţi, cititori ne-sătmăreni. Mai este intrebarea distribuţiei pliantelor, despre care vom posta mai târziu. Oricum, această campanie vom începe numai cu o săptămână inaintea evenimentului, să fie mai intensă. Acum suntem în aşteptarea răspunsurilor sponsorilor, dar ceea ce este deja bătut în cuie: drift show maşină germană contra maşină japoneză, hohoooo, astadaaaa :))) |
gergo cum am scris mai sus ... "Si eu ma inscrius la capitolul de pus afise pe panouri sau prin oras sa impartim" ;)
aaa si am uitat am vorbit cu un prieten care lucreaza la o firma sa vorbeasca cu sefi lui daca sponsorizeaza. maine seara aflu rezultatu |
Quote:
|
Baietii !!! in legatura cu sponsorizarea, daca aveti idei, as avea rugamintea sa va miscati repede ca timpul ne preseaza si trebuie sa cunoastem in timp util detaliile privind publicitatea !
|
O intrebare de DRIFT SHOW, unde o sa fie organizat? Ma bucur foarte mult ca o sa fie si Drifting, dar pe drum drept ? Hmmm.... :-)
|
Nu avem altundeva decât pe B-dul Transilvania, am comunicat cu drifterii faptul că drumul este ingust, vor pregăti un program pentru patru linii :))
|
Quote:
Apropo, si noi ne bucuram ca va fi drift show :lol: |
Hai sa facem o si noi o pista ca Hungaroring. Mare lucru? :-) Poate si terminam pina in 16 septembrie...
Cit se fura din bani ptr construiri si reparatii drumuri ....linistit sar putea construi si amenaja deja o pisata de racing standard european. |
In legatura cu afisele si publicitatea mai bine sa vorbim in detaliu vineri.Eu unul,fiind membru NLR,ma angajez si cred ca vor mai fi cativa voluntari.Cu cat sunt mai multi e mai bine..merge mai repede.Apropo la radio sa vorbit? sau in ziar.. acuma depinde si cum e cu bugetu dar e bine sa fie cat mai mediatizat evenimentul.
|
gergo si eu ma angajez ca voluntar la lipit panouri cu multa placere numa totul sa fie bine.Doamne ajuta!!!
Apropo si pe masina noastra personala putem lipi? |
Quote:
|
ca idee mai traznita ...
nici acolo nu tare e loc de asa ceva ... dar in piata 25 octombrie ...in fatza casei de cultura ...nu ar fi mia potrivit umpic pt drift ? sau nush` ... dau si eu cu parerea si cu afisurile .. pe mashina personala si pe aia de firma o sa lipesc afis ... daor sa fac rost de ele :) |
Quote:
|
Afise: maine vor fi gata, motivul intârzierii: un sponsor important nu ne-a confirmat decizia, pt care suntem in standby.
Locatie drift: Centrul Vechi, super idee, dar aproape imposibil de realizat, din 1000 de motive, printre care: obstacolele de la trecerile de pietoni, multe maşini parcate, iar cel mai important: după eveniment, toţi amatorii ar încerca driftul, cu intrare la Target, ca de obicei. Sau, in biserică, cu spatele :)) |
Gergö, prietenul meu de la SZ.M.HIRLAP e "suparat" ca el nu stie nimic de eveniment si nici nu a fost cautat de nici un reprezentant TUNINGDAY.
Asa zice el. Inca ceva, niste informati daca se poate, deci inafara de liniuta o sa fie si expozitie masini modificate,asa? Ma intereseaza (si cred ca nu numai pe mine) criteri si categori de masini care poate participa. Daca se percepe ceva taxe de cei care pune masina pe platou (?), si ce categorii se premiaza? Ma refer de ex: Sound, Bodykit, Oldtimer, etc etc, si in ce consta preemiile, nu ma refer la cadouri sau altele cii vorbesc de Diplome sau Cupe......... THANK's |
deci ... hai sa va intreb si eu cateva chestii ...
- un program de derulare al evenimentului ( scuze daca este pe undeva da nu am gasit ) - daca numarul de masini este limitat sau nu - o eventuala taxa de participare - si daca categoriile vor fi ca de obicei Mersi anticipat ! |
Referitor la tema Hirlap si Friss Újság, am decis să facem publicitate numai intr-un singur ziar maghiar, si intr-un singur ziar român local, aceste fiind selectate după 2 criterii importante:
1. tiraj, unde (după auditul BRAT) Informatia este pe 14000 si Friss Ujsag peste 10.000 de bucati zilnice, Hirlap nu este auditat si după estimatia multora (din media locală) nu depăşeşte 3500, la fel si Gazeta de NV. 2. calitate imprimare, unde cele 4 culori de CMYK al afişului trebuie să fie perfect una pe cealaltă, culorile să fie conform variantei digitale. Aici, tot Informaţia şi Friss sunt de calitate. Oricum, vor primi şi cei de la Hirlap comunicat de presă, vor fi invitaţi dar ca parteneri principali, am ales pe: Informatia, Friss Ujsag, City Radio, Kiss FM, la City de astăzi se difuzează spotul. |
Comunicat de presă
Auto-TuningShow 1. Satu Mare 16 septembrie 2007 Venind in intâmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe : 1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori. 2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină. 3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496. Evenimentul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, a Serviciului de Politie Rutieră, a Serviciului de Ambulanţă şi de Pompieri, având ca sponsori: Bomba! (sponsor principal), RCS/RDS, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans şi House of Travel. Partenerii media ai evenimentului: Informaţia Zilei, Szatmári Friss Újság, City Radio, KissFM, Radio Transilvania, 4Tuning.ro În curând va fi publicată regulamentul concursului de accelerare. Va aşteptăm! |
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
sa-mi dati afise sa-mi lipesc pe masina......
|
Si mie imi trebe afis sa lipesc si eu pe masina:D
|
Si mie imi trebuie afise! Sa lipesc si eu pe masinile mele si sa mai impart :)8)
|
Afise: bineinteles că veţi primi afişe pentru maşini, pentru distribuit, dar cum v-am scris, vom face un plan de distributie a afişelor, care in cursul zilei de astăzi vor ieşi de la tipar.
Va fi necesar să ne intâlnim, cine doreşte să se implice activ în organizarea propriu-zisă, eu aş recomanda săptămâna viitoare, luni după masa, într-un loc liniştit. Atunci vom sti mai exact ce este de făcut, va fi un tabel de responsabilităţi cam de genul: -pregătire traseu (separarea liniilor de concurs): Vasile şi Ionuţ data: 16 septembrie, ora 12.00 Materiale necesare: blablabla -secretariat concurs (inscrieri, validări, incasarea taxei): Viorica şi Ileana, data: 16 septembrie, ora 12.00 Materiale necesare: blablabla |
ok. luni dupa masa e ok. unde sa intilnim?:D
|
preferabil mai spre seara.
pana la 6 si ceva poate mai mult is la work |
daca e nevoie de ceva ajutor la afise..respectiv altceva... disponibil... dupa ora 17`` pana atunci lucrez... dupa..sunt liber
|
Luni e bine..vinerea asta lipsesc de la intalnire.Astept sa se comunice locul si ora pe forum.
Numai bine. |
Haideti sa fie luni, ora 18.00. Va fi o sedinţă de lucru, vă rog să nu confundaţi cu întâlnirile de sub podul Decebal, nu trebuie să vii cu maşina, nu vom merge să incercăm maşinile, vor fi teme legate strict de organizarea show-ului.
Locul, ar trebui un loc liniştit, un bar unde se poate discuta nu urlă muzica. |
Quote:
|
:)) Okay, vă invit cu plăcere oricând, numai că acolo pe mine nu prea mă lasă in pace, vin Clienţi, şoferi, nu prea pot concentra la treburile noastre :))
|
Sa fie la mine intilnirea la sediul. Sunt scaune, liniste etc, etc. Pe Ioan Slavici 26, vizavi cu TOYOMAN. Daca va convine.
|
In atentia celor care doresc sa ajute cu distribuirea pliantelor si afiselor !
Afisele si pliantele le gasiti incepand de azi, la mine (0740.902.496) sau la Gergo (0745.616.812) |
Buna ziua, din nou!
Echipa "No Limits Racing" NU face parte din echipa de organizare a Tuning Day 001 in SM, de aceea va rugam sa nu mai adresati intrebari privitoare la organizare decit celor doua persoane calificate sa va raspunda. multumesc, Byrons13 Purtator de cuvint NLR |
1 Attachment(s)
In threadul Evenimente-->AutoTuningshow Satu Mare s-a intrebat de planul locatiei, distante de frânare, etc pe care noi, sătmărenii cunoastem dar să nu fie intrebări, postez schita locatiei
Attachment 338381 Referitor la intrebarea, unde sa fie sedinta, eu as zice sa fie la Attila, mult mai bine decat la un bar aglomerat |
1 Attachment(s)
Deci daca nu se schimba locatia sau ora pina luni si daca ptr toatae lumea e OK:
Sedinta, LUNI 10.09.2007 ora 18. la XCLUB pe Str Ioan Slavici 26. (vizavii cu TOYOMAN) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
OKAY! La Attila mergem după eveniment la o beţie!
Altfel, in categoria surprize-surprize il rog pe colegul nostru Samby, să ne descopere misterul: cine va inmâna premiile la eveniment?:rolleyes2 :rolleyes2 ?????? Afise: m-am gândit să ne impărtim în zone, ca să nu umblăm degeaba in oraş: Sunt următoarele zone (şi zone de interese:)): 1. Sponsori, 2. Mass-media 3. zona Centru Nou + Vechi 4. Zona Unirii 5. Zona Micro 14-15 6. Zona Micro 16, 7. Zona Carpati 8. zona Botizului De exemplu, afişarea în micro 14 ar arăta aşa: Attachment 338734 1 şi 2 rezolv eu, precum şi la 5, la vecini pot împărţi, dar aştept ajutorul vostru în: 3. Zona Centru Nou+Vechi, aici 2 responsabili, 4. Zona Unirii, 1 responsabil, 6. Zona Micro 16, 1 responsabil, 7. Zona Carpati 1 responsabil 8. zona Botizului 1responsabil. Este bine asa? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning