![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
si cica nu`i GAY
btw... daca forumul vostru .. sectiunea voastra... E YAHOO MESSENGER asta nu inseamna ca .. va puteti \"juca\" pe toate topicurile .. faptul ca tu ii bagi lu mutzu un milion in chiloti in timp ce el doare impreuna cu tine... NU NE INTERESEAZA... so... sunteti offtopic.. so.. jucati-va in alta parte P.S: Ce`o sa v`o mai bage MOXXU..... anal ... oral .. de toate.. cand o vedea cat are de sters...... :roll: |
Quote:
|
da... nu am maturitatea...
cum zici tu .. ce ziceam eu de mutzu.. era.. tot in spirit de gluma in schimb .. ce ziceai tu .. ca o sa faci cu el... nush cat de in gluma era :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si..... mai maturule...... e vorba de principii... nu de bani ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Sau iti este ciuda ca nu dormi intre noi ? :lol: :lol: |
Cum zicea batranul Grigoras..... D-ZEU sa-l IERTE !! ...
ai inteles gluma ?! NU .. e o gluma pe care decat unii o inteleg.. daca o pun aici ... n-are efect... faptul ca voi atzi ras pe tema acestui concurs si etc. nu inseamna ca-l puteti strica si etc. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
sa ma inlocuiasca... sunt accidentat.. asa ca nu pot participa la... evenimentele ce vor avea loc in pat =)) dar.. o sa va placa de CICI .. |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sunt atat de incompetent... ntz ntz ntz.. eu zic sa ma omorati cu pietre :lol: :lol: si .. referitor la GLUME =)) Vladutz.... mai ai banii de turbina cicloidala si STUTZURI DE INVERVIER ? =)) |
Quote:
|
wee, gata cu cearta! eu votez cu santos ;)
|
tot in spirit de gluma .. ca sa arzi un pic..
te anuntz ca pe a ta asa am refuzat`o =)) acum.. ca arzi un pic ... de nervi :) iti zic s`o lasam moarta... ca nu se duce unde trebuie discutia asta... bine ? hai .. liniste si pace.. =)) iti zic pe unde merg zilnic ? ca sa-ti faci timp sa ma calci cu masina ? =)) |
Gluma, ca gluma, dar eu am nevoie de banii aia..
Am de ingrijit 2 parinti, si un catel si o pisica.. Si miauna pisica ca nu are ce sa manance.. si cainele doarme de 2 zile, ii e frica sa se trezeasca de foame. Si ai mei se bat de 2 zile, ca sa uite de foame.. deci :tears: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
VLD =))
ai grija ce raspunzi .. ca te \"atac\" cu vorbele tale :)) \"Daca nu ai maturitatea sa vezi o gluma este treaba ta.\" \"Tu fiind decat un copil banal nu ai cum sa intelegi glume cu tenta sexuala!\" :P nu serios... cum vrei s`o facem.. pe trecerea de pietoni sau pe langa ? =)) |
Ma baieti am ras de am murit, asa trebuie sa fie, nu sa intre unu si sa devina totul o cearta urata, atacati-va in gluma. E prea belea asa.
Bravo Santose asa e frumos... :wink: |
Re:
Quote:
Sau era cainele ? mi se pare mie ca sta drept de 2 zile .. am zis ca se odihneste .. :lol: |
Quote:
Quote:
|
bine bine .. dar pana la urma ?
pe trecerea de pietoni sau pe langa ? =)) atacantule |
Quote:
|
Din asta ce tre sa inteleg ?
ca esti un ASASIN PLATIT de sinucigasi ? sau... o curva ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Re:
Quote:
daca mai doarme si cu mine din cand in cand, inafara de prietena, aia nu inseamna ca e curva.. :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
=))
OMG !!! TU ESTI CICI BALERINA ... ACEA frumusete de fata cu sani falsi si cu par pe picioare care sta pe ana ipatescu sperand sa agatze vreunu mai chior din nastere =)) in sfarsit am aflat.. cine se ascundea dupa acea peruca ... si acei sani falsi .. =)) |
L-am dat K.O ! :lol:
|
sa inteleg ca aprobi faptul ca TU esti
femeia barbat care sta noaptea tarziu pe ana ipatescu in fusta scurta ? :lol: :lol: :lol: |
Pt cine nu stie EvLSant0S nu este decat un copilas care trebuie ignorat, lasat in pace, lasat in durerea cu, care D-zeu l-a lasat. Deci va rog frumos sa fiti indulgenti cand vorbiti cu el. :lol: :lol:
|
Hai Santos raspunde ca ajunge si Vlad la 1000 de posturi si da de baut. :lol: :lol: :lol:
|
Baaaaaaa.. Santose .. nu te lua de sanii lu` Vlad, sunt pe cat se poate de adevarati :lol: :lol: :lol:
|
vlad... pacat.. ca.. ZMD te contrazice.. si ZMD`u ma stie... ;)
tu .. NU asa... caterinca time mutzu ... nu zic ca nu .. tu stii cel mai bine =))))) |
Murarashu....restul sunt pentru emisiunea ''Din dragoste\" :bunch:
|
Re:
Quote:
|
Cat de tare... cearta intre persoane de 19 si 16 ani cu argumente de genul tu esti copil, tu esti imatur, ba tu esti :lol: :lol: :lol: ce sa mai zica unu de vreo 25, 30,35,40, 45, 50, 55, 60 si tot asa :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning