Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

bogdan_wrc 10-05-07 08:35

Re: Un eventual concurs [dezbatere]

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 893852)
Nu stiu daca e pe forum dar tipu care a avut PUMA, LOTUSU, TIGRA ar putea sa ne dea o mana de ajutor. Stiti la cine ma refer. Daca il cunoasteti expunetii problema ca poate se baga si el. Avand in vedere cine e tatal lui am putea sa obtinem imediat aprobarea.

cum draq ma sa spui asemenea prostii. il doare pe ala fix in capulpoolii de || in Ploiesti....hahahahah bai cat mai au unii de crescut...

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 893623)
Bai dupa cum am mai zis si mai inainte: daca avem aprobare de la politie, pompieri si salvare; venim cu niste sponsori tari rau de tot primaria nu se poate pune cu P**A in sus pt ca asta ar insemna sa le dea peste mana celor din politie, pompieri, salvare si nu cred ca se risca nici Basescu sa faca asa ceva.

bai colegul GOGU...ce pompieri poltiie isi dau acorudl inaintea priamriei??? ce sponsori iti dau tie acorudl FARA sa fi dat primaria acordula inainte... tu crezi ca faci in oridnea care rvei tu mah?? beuy copile, tu stii ce rost are primaria in orasul asta??sau in general???
auzi nu se risca nici basescu... :)))))))))))))))))))
bai cat mai rad..ma jur de nu sunt sub masa !!
auzi, PRIMARIA NU SE POATE OPUNE DACA VENIM CU SPONSORI SI CU APROBARE DE LA POLITIE.

bueeyyy... iti dau eu aprobare mea...du-te la primaria sa vedemn ce faci cu ea...e bine asa? cam asa vor zice aia de la priamrie si de aprobarile de la sponsori...

DONU' 10-05-07 09:44

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 893628)
Locatia am stat si m-am gandit si o sa fie Bulevardul. Maine o sa si masor sa vad exact cat are de la Radu Stanian pana la trecerea de pietoni de la sud. Din cate stiu eu are mai bine de 1 Km. Masinile pot fi parcate in alveolele de la London House si Banc Post, si pe strazile paralele.

Nu iti da Politia ce strada vrei tu.
Da, tu le propui, insa tot ei sunt cei care decid ce strada iti vor da.
La Politie din cate am auzit trebuie sa te duci dupa ce ai acordul Primariei si a ADP-ului.

feryboy 10-05-07 10:22

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 893874)
feryboy....AR TREBUI...

am gresit ceva? :)

kraven_4_all 10-05-07 10:31

dak erau aprobarile asha de ushor de luat si in ordinea in care vroiam noi..krezi k nu luam si noi neshte aprobari d`alea ...le duceam la primarie lunar...k pliantele...

Gogu02 10-05-07 10:43

O sa ma interesez sa vad exact care e ordinea.

bogdan_wrc 10-05-07 10:43

fery..nu nu..legat de asta
Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 892931)
cine ne opreste noua trolee si autobuze si tot ce misca pe 23 august? :)
din nou de ce sa nu alegem varianta pt care deja se stie procedura pt deviat circulatia...toata lumea stie ca vara in weekend nu o arde pe bulevard...30-ul are statii provizorii pe rutele ocolitoare...
si la fel cum il inchid toata vara pt niste biciclete si role la fel ar trebui sa faca si macar o zi din an pt cateva masini

ar trebui sa faca...dar...

Gogu02 10-05-07 11:08

Nu mai fiti asa de pesimisti.

bogdan_wrc 10-05-07 11:45

poate suntem realisti?

Gogu02 10-05-07 12:00

Daca nu incercam nu putem sa stim daca ne sau nu aprobare.

DONU' 10-05-07 13:05

Cerere ptr acord de principiu (de la primarie, cerere inregistrata in care se prezinta initiatorul, nu se omite faptul ca este ceva zonal, nu se omit denumiri de cluburi chiar neinfiintate legal, de preferat sa se obtina alte astfel de acorduri - adica sunt de acord pur si simplu cu ideea- de la alte institutii, prefectura, CJ, Directie de sport etc care sa fie anexate aceleia catre primarie, se mentioneaza scopul - po****rizare, adresabilitate catre tineri, constientizarea cu privire la riscurile de a face asa ceva ilegal etc. apoi mentionati zonele pe care le vizati, eventual ce agenti ec. va sprijina, ce locuri aveti voi in mod particular sau inchiriate, in ce scop si aruncati si niste date, un program al sezonului, plus ca doriti o cooperare din partea lor, prin a fi de acord si eventual cu salubrizarea zonei, cu ceva protectie de la pol com, se bate moneda pe caracterul intejudetean al problemei, cu exemple de la alte competitii, incercati sa nu cereti o strada din prima, in fct de ce vi se spune intrati in discutii particulare daca este cazul) - deci e vb de o poveste aici.

Dupa raspunsul Primariei, ca ar fi in principiu de acord, se merge cu el la politie, sau invers, unde aveti intrari mai bune. De preferat sa fie politia castigata mai intai.

Dupa care, in fct de locatii (domeniu privat) se face o instiintare la politie si primarie de producerea evenimentului si atat.
Daca e vb de domeniu public, se realizeaza o harta la scara 1:500 cu locatia, cu traseul, fie ca-i vb de drift, 402m, tuning show sau orice, cu fiecare spatiu care va fi amenajat trecut acolo. Se face un plan al activitatii, cu ore, regulamente, tot tot tot...ca si cum ati explica unui concurent ce are de facut...nominalizati cu serie si nr de buletin organizatorii si fiecare ce indatoriri are. daca traseul impune devierea traficului, se mentioneaza si in scris fiecare deviere dar si pe plan, plus ca se arata zonele ocolitoare la o scara mai mica si cine se ocupa de deviere (voi, cu semne vopsite, banda izolatoare se taie ce este existent). Alaturi de foile astea se anexeaza acordul initial plus inca o crere, punctuala, cu data, locul si ora, bla bla bla, de ce, de cand, chestii, sa simta ca sunt bagati in seama. cel mai importanta este motivatia evenimentului.

Cu cererea asta aprobata si cu toate hartiile de mai sus mergeti la politie, ca sa-si faca ei efectivele si sa va dea aprobarea. Trebuie sa va ganditi bine schita si zona ptr a nu va intoarce ei din drum ca e zona nu stiu cum sau traseul de ocolire este asa si asa.

Cu astea doua aprobari sunteti gata. In ambele cereri trebuie sa mentionati cine este organizatorul principal si faptul ca se obliga la contractarea ambulantei, pompieri si forte de ordine.

Acum, astea trei se fac la urma. Cu ambulanta se face contract, pe bani. E in euro pe ora, depinde de masina, daca e sau nu cu medic sau doar asistent etc. La securitate... jandarmii sunt scumpi. Puteti merge pe pol com daca este de acord primaria sa fie coorganizator (mie astia de aici mi-au dat si statiile lor). Daca nu, firma de paza, cat de mica (putini oameni) ii suplimentati voi (mentionati la nominalizari si indatoriri acest lucru). pompieri, adica insp de urgente ori ii atacati prin prefectura, ori direct la ei cu aprobarile. Se poate sa nu va coste nimic.

Pentru devierea traficului se poate incerca la sectia de drumuri. Aia au si semne provizorii si pot da si oamenii care sa le puna, adica nu va mai bateti capul. Daca e asa, tot la inceput trebuie vorbit cu ei si mentionati in cererea catre primarie ca si sprijin sau coorganizatori. trebuie cautat un partener media, care sa va faca publicitate, afise, sau ceva acolo, un articol. La fel il mentionati in cerere. Ideea este ca lista cu cei care sunt implicati sa fie impresionanta... exemplu: Directia ptr tinere, Directia ptr sport ph, cj ph, institutia prefectului, acr, gazeta de prahova, sectia de drumuri, ISU cum ii zice la voi, cluburile NSL, GRT, ASR, Speed line (astea sunt la putere in restul judeteleor, organizeaza, sau in colaborare cu, o serie de evenimente, ma rog - doresc-, in cadrul competitiei zonale XXX, in care sunt implicate urmatoarele institutii din judetele ...... si cluburile , firmele, mass-media cutare......umpleti jumate de pagina cu d-astea si e de bine.

acum, pe scurt:

acord/aprobare primarie
acord/aprobare politie
ISU
Ambulanta
paza
secundar
Drumuri
Mass-media
Prefectura
CONSILIUL JUDETEAN
Directia de tineret si Directia de sport...
Feriti-va de partide (la instituiile de mai sus oricum sunt numiti pe partid)

Asta spunea SaintDick din Buzau cand ne-a explicat cum trebuie sa facem...
Poate ne este de ajutor.

Gogu02 10-05-07 13:50

Ne este de foarte mare ajutor. Cred ca ar fi bine sa vorbim si cu Sebastian de la LEGAL RACING !!!

shoaca 10-05-07 15:52

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 894315)
Ne este de foarte mare ajutor. Cred ca ar fi bine sa vorbim si cu Sebastian de la LEGAL RACING !!!

sebi a zis sa gasim sponsori de 10.000 euro si vine el si organizeaza ;)

Gogu02 10-05-07 16:21

Deci, sprijin avem. Ne mai trebuie si vointa.

feryboy 10-05-07 16:38

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 894553)
Deci, sprijin avem. Ne mai trebuie si vointa.

vointa cred ca avem....10 000 e ne mai trebuie:-)

shoaca 10-05-07 16:45

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 894581)
vointa cred ca avem....10 000 e ne mai trebuie:-)

:lol: sa stii ca asha e

Vibe 10-05-07 16:50

eh cam mult :D

Gogu02 10-05-07 16:53

Acum am trimis mail la: RedBull, Coca-Cola, Radio Prahova, CarreFour si Billa. Astept un raspuns din partea lor.

shoaca 10-05-07 16:55

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 894605)
Acum am trimis mail la: RedBull, Coca-Cola, Radio Prahova, CarreFour si Billa. Astept un raspuns din partea lor.

bravo ;) sa speram ca iese ceva ;)

kraven_4_all 10-05-07 17:27

om traii si om vedea dak`o ieshi ce vrem noi!!!

Aadryan 10-05-07 18:42

Eu zic sa ne concentram mai mult pe aprobari ca alea sunt groaza si nu stiu daca se concretizeaza. Mi-e ca gasim sponsori si nu avem aprobari!

shoaca 10-05-07 19:06

e acelasi lucru - degeaba ai bani daca nu ai aporbari si degeaba ai aprobari daca nu ai bani ;) nu e vorba de 50 de mil ....

Gogu02 10-05-07 23:34

Am mai trimis mail si la AutoCesa.

Nu vreau sa fiu nesimtit dar fara ajutorul vostru nu o sa pot sa fac tot de unul singur. Cititi pe unde am trimis mailuri si mai trimite-ti si voi. Nu mai asteptati sa vi se dea totul mura-n gura. Nu pot nici eu sa stiu toate firmele din Ploiesti sau Prahova care ar putea sa ne sponsorizeze. Trimite-ti si voi mailuri si puneti numele firmei la care a-ti trimis ca sa nu trimitem de 2-3 ori la acceasi firma. Un pic de ajutor din partea voastra ar fi bine venit.
Daca stati si discutati numai pe forum fara sa va implicati de vre-un fel credeti ca o sa se rezolve ceva ???

shoaca 10-05-07 23:41

ca sa facem ceva trebuie sa ne intalnim sa discutam fata in fata toate problemele si dupa sa incepem sa trimitem si ce sa mai facem ....

Gogu02 10-05-07 23:47

OK. Sambta dau si eu pe la sala dar as vrea sa ne intalnim mai devreme pt ca eu plec Duminica la 6:00 intr-o delegatie pana la Ramnicu Valcea si am cam multi Km de mers si nu vreau sa risc sa fiu foarte obosit.
Aveti ceva impotriva daca ne vedem la 19:00 la sala sambata??? Nu e neeaparat nevoie sa vina toate lumea, ci numai cei care vor sa se implice cat de cat in organizare.

kraven_4_all 11-05-07 01:49

vorbim sambata atunci...k`lumea...

bogdan_wrc 11-05-07 08:07

nici nu a facut mare lucru si deja da sfaturi si se simte victima :)))
va pune la treaba, va da intalnire...

DONU' 11-05-07 09:47

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 895305)
ca sa facem ceva trebuie sa ne intalnim sa discutam fata in fata toate problemele si dupa sa incepem sa trimitem si ce sa mai facem ....

Da, si parca vad ca o sa ne apuce cheful de panarama cu Fratzii Shoaka si o sa discutam un rahat...

tre 11-05-07 10:04

la primarie a dat cineva? daca nu, lasati-ma pe mine dar spuneti-mi o data orientativa.

feryboy 11-05-07 10:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 895526)

eu nu am zis nimic dar cam asa suna treaba :-)

kraven_4_all 11-05-07 10:28

mai ales k vineri si sambata probabil o sa fie klanu` intregit...tot ce`i posibil bobby`...:):D

Gogu02 11-05-07 13:54

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 895526)

Nu dau sfaturi si nu pun pe nimeni cu forta la treaba, dar fara un pic de ajutor si din partea voastra chiar ca nu o sa faca nimic. Dar cel mai bine vorbim sambata.

Gogu02 11-05-07 14:11

Am mai trimis mail azi la: Mobel, Cardinal Motors, Pro Leasing si PEX.

shoaca 11-05-07 14:18

deci azi abia astept ... tot clanul ;)
nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa iasa :mrgreen:

Gogu02 11-05-07 15:02

Am mai trimis ceva mailuri pentru sponsorizare la: Kiss FM, Europa FM, IPSO, IATSA Campina, Pro Motor (revista)

feryboy 11-05-07 15:15

O gramada de mailuri trimise.

sunt curios sa aflu si cand o sa primesti primul reply de la cineva...chiar daca raspunsul e negativ..dar macar sa primesti un raspuns

Gogu02 11-05-07 17:44

Drept sa-ti spun si eu sunt curios sa vad cand o sa primesc primul reply. Oricum in weekendul asta nu imi fac nici o speranta. Poate incepand de luni in colo sa primesc ceva mailuri.

keemo 11-05-07 17:50

e tare..ideea ta..nush poate ajung si eu p la ploiesti cand se fac cursele...nu io conduc ...vin altii knd o fi definitv..PM pls.Chiar as vrea sa vad cateva liniutze

shoaca 11-05-07 17:52

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 896409)
e tare..ideea ta..nush poate ajung si eu p la ploiesti cand se fac cursele...nu io conduc ...vin altii knd o fi definitv..PM pls.Chiar as vrea sa vad cateva liniutze

fii sigur ca o sa aflii ... o sa fie mediatizata destul de bine ....

Gogu02 11-05-07 18:00

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 896409)

Stai linistit! Daca o sa reusim sa organizam ceva o sa vuiasca stirea pe forum. O sa auzi si pe la Radio, etc. Nu o sa ramaneti neinformati. ;)

tng 11-05-07 18:09

Nu ganditi asa departe.
Am vb azi ptr o eventuala sponsorizare cu Balif City ... nu vrea :(

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning