![]() |
Re: Reclamatii - "Aberatorii de success"
Am cerut si eu o curatenie pentru sectiunea aia ;) era si cazul
|
Sorry dar cine ma cunoaste ma stie ca sunt mai temperamental ... dar desi incercam sa-i explic cu argumente punctul meu de vedere ... la un moment dat deja se sarea calul si am sarit si eu camila si tot asa ...
|
lucian nu ai facut decat sa pui paie pe foc
topic curatat . |
Posibil sa ai dreptate. Pe de alta parte dupa cum spuneam fiind mai temperamental .. nu pot lasa pe cineva sa ma jigneasca iar eu sa stau sa ma uit . Sorry !
|
ok, sa depasim subiectul,rezolvat fiind...:)
|
|
|
gigi-bekali... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=96
|
a fost "atentionat"
|
Tipu asta e chiar amuzant :))
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/33161-virtual-4tuning-league-express-edition/page-11.html |
Salutare la toata lumea....
Nu s-ar putea face un grup de useri care sa supravegheze pe cei care raspund in genul " misto!!!!!!", "nu-mi place..." etc , cuvinte inutile zise doar pentru a face un numar de posturi. Uite de exemplu eu as fi de acord sa ofer saptamanal moderatorilor o lista de cel putin 10-15 useri care posteaza aiurea doar pentru numarul de posturi. Este extrem de enervant cand primesc notificare ca s-a raspuns pe un anume thread si cand intru scrie " super tare!!!" , "misto!!!!!!!" ," mi-ar placea si mie una !!!!" ..tipul asta de useri sunt inutili,nu aduc nimic folositor forumului, sunt cei in goana dupa posturi,cei care vor ca numaru ala din stanga de sub poza sa fie mare. Am tot suportat chestia asta pana cand in aceasta seara verificand lista cu subiectele care au noi raspunsuri am ovbservat ca un anume mad_aurel a raspuns la toate subiectele pe care eram inscris. Chiar va rog sa urmariti toate posturile dansului sa-mi spune-ti cam cate dintre ele depasesc 6-7 cuvinte? E strigator la cer sa lasam astfel de useri sa activeze aici. Deci daca se poate face un astfel de grup as fi dispus sa particip "for free" ...si sunt sigur ca se mai gasesc oameni . |
I'm in ! si eu am observat comentariile lui "mad_aurel"
|
s-a rezolvat, pentru posturile fara continut...
|
Quote:
|
Quote:
|
gabi, o fi parerea lui, dar e in balarii complet! ala cred ca n-a condus in viata lui un logan ! omu abereaza ...
|
Poate are o parere doar "josnica" despre Logan , dar toturi spune numai tampenii , dar nu merita sanctionat pentru asta .
|
Quote:
|
Quote:
te rog citeste primele lui randuri cu atentie si zi-mi te rog daca tu personal crezi ca omu' chiar si-a achizitionat logan si zice lucrurile respective din experienta reala. a dat 11000 euro pe cel mai scump logan ca sa spuna dupa aceea ca il deranjeaza ca masina miroase a nou si ca vopseaua nu e chiar asa matuita cum i-ar fi placut lui.:lol::lol::lol: hai sa credem ca omu chiar are asa ceva. s-a legat de cel mai bun logan tocmai pentru anti reclama. daca ar fi zis numai ca fordul era mai bun era o treaba,dar minte... |
incearca sa ii ignori parerea ... daca ii arati un ozn v-a spune ca nu-i place ca nu are interior de piele ... ca stopurile nu sunt lexus si etc ...
|
|
|
am curatat topicul de certurile de pe el, discutia se transformase intr-o tiganeala totala
dolb, te rog ia-o usor cu replicile taioase, tu ai fost unul din cei care au intretinut discutiile agresive. |
Ori ii ridicati banul lui Yoda ori mai dati si la altii . Asta daca vreti sa fiti obiectivi ...
|
|
Lucian! asa poti lua in considerare si asta https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=34
|
Quote:
|
eu am dat warnul care a dus la banarea lui yoda.
el a primit warn impreuna cu omul cu care se balacarea pe topic, doar ca el, mai impulsiv fiind, mai primise 2 warnuri care au dus la banarea lui. cum cazul s-a rezolvat, cred ca toata lumea poate fi linsitita... |
https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/78003-andrei-gheorghe-scuipat-politist-testat-etilotestul.html
Post-ul numarul 13! ¨ cine vorbea de banane ¨ Sper sa luati masuri....... ca eu nu am comentat nimic de el!! Si nu vreau sa stric thread-ul cu injectii si off-topic! Multumesc! |
Da vad ca s-au sters amandoua post-urile........si al meu si al lui.......in fine.....numai e nevoie.
|
https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/76112-masina-10000-euro-pareri/page-6.html
user: ANDREY_M reason: bate campii, insulta alti useri doar pt ca are bmw |
eu zic sa faceti totusi ceva , ca omu nu se opreste si ne tot insulta ...
|
incercam sa detensionam situatia, e la primele posturi si nu stie ce si cum.
sa speram ca o sa se linisteasca |
mda... acu am intrat la reclamatii tot despre topicul acesta. de juma' de ora se insulta lumea ca la usa cortului....... sa dus respectul... :(
https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/76112-masina-10000-euro-pareri/page-8.html |
s-a lasat deja cu injuraturi de mama , injuraturi de ejaculari etc!
|
S-a sters. Cine mai sare calu', zboara instant !
|
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75760-dacia-logan-masina-buna-proasta/page-9.html
user: bobytzul reason: batjocura la adresa mea desi i-am explicat foarte frumos |
am sters eu postarile off-topic, acum curat si celelalte, va rog sa va abtineti de la dispute intre colegii de forum, pastrati disputele la nivelul masinilor. dolb, nu esti nou pe forum, cum nu e ceva ok, report post, nu raspunsuri directe...
|
nu stiam ca functioneaza report post..ca am mai dat si nimic :) dar o sa incerc!
|
Fonctioneaza doar pe forum privat , tu nu ai cum sa vezi , dar cineva, supermoderatorii , adiministratorul , moderatorii se ocupa ce ceea ce raportati voi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning