![]() |
Re: Performantele Voastre
akuma.... mai bine zi ca tzi-a fost tare lene sa pui frana..... e mai bine asha.... eu am reushit sa evit un pui de catzel pe Buc-Pl shi mergeam cu 120km/h..... am oprit juma' de trafic pentru potaia aia mica.... :-P :lol:
|
n-a fost chiar asa...primul mi-a iesit pur si simplu in cativa metri, am pus frana dar n-am avut ce sa-i mai fac...iar pe cel de-al doilea, l-a evitat cel din fata mea iar eu n-am mai apucat...mi-a parut rau de ei, si cand am ajuns la craiova mi-a parut rau si de masina;)
|
Quote:
|
mah cum plm sa mergi 130 cu dacia pe camp.....ce draq ca iti trebuie 2km sa ajungi la viteza aia plus ca e riscant 130 cu dacia pe sosea.....mai tunde-o ca e stufoasa rau
|
cum zici tu .... era spatiu foarte intins.... iti zic eu daca ma crezi bine daca nu asta e......nu mai vreau sa explic nimic .... poate o sa ne intalnim o sa ma vezi tu :twisted: ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si ce vrei sa spui, k erau sinucigasi cainii?! :|
in fine, ai si tu dreptate (k nu se compara), dar nu era ceva cu care sa te lauzi... |
Poate intra vreun pitbull peste el in masina :p
|
Quote:
Ii vei adopta pe toti la tine akas'..sa aiba si ei un camin cald :lol: :lol: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
hey... hey... sa nu bagam caii in discutzie... :lol: .... pe bune... voi atzi vazut in ce hal arata o mashina care a lovit un cal???.... eu am vazut una la service.... shi se numea avarie totala.... in afara de shasiu, nimika nu mai era intreg la mashina aia.... :evil:
|
So..update la performante...44 km mersi pe jos intr-o zi...si urcat ceahlaul in o ora si 40 min :D (12 km urcare)
Ps: n-am lovit nici un cal/caine/pui de gaina....doar cateva furnici posibil...:| |
furnici, zici?.... pai... plange toata colonia dupa ele akuma.... :lol: .... ca in Antz.... :lol:
|
bine ca ai fugit de acolo ca veneau rudele furnicilor la priveghi..si era nashpa;)
|
voi vb de furnici calcate dar de toti bazauni pleostitzi pe sigla de la radiator si pe parbriz atzi uitat?.....dak ar fi sa o lom asa suntem ciste criminali totzi....sa dea domne cineva cu raid in fatza masini k numai din cauza lor trebuie sa spal yo mereu masina:bat: :evil_laug
|
mah ca bine ai zis-o.... ultimate tuning: spray cu Raid pe grila radiatorului :lol: :lol:
|
nu e cine stie ce..dar ma bucur ca am scapat cu viata..130km/h cu un olcit terminat..pe un drum de centura si eram 5 insi in masina...saraca masina mai avea putin si se dezmembra....
|
pai dak e vorba de performanante...2 km juma in 9 min 56 sec...aaaa shi am mai terminat toate nfs underground 1,2(de vreo 3 ori) most wanted shi carbon..carbonu in 2 zile..
|
1 am cazut cu ATVu la 80km/h fara echipament,fara casca...rezultat 3 degete rupte
2 am facut 17 minute Arad-Timisoara 3 am stat 48 de ore in fata calculatorului..am vazut toate cele 48 de episoade din Prison Break 4 100 km cu bicicleta intr-o zi 5 15 red bull uri intr-o noapte |
:lol: ma bag si yo :P 62,5 km pe ora pe valea aia la tineretului cand cobori de la polivalenta(atat arata km)cu bicicleta, 0-100 km/h in 19 secunde cu loganu lu fratimiu:oops: :)), si la 14 ani din dristor pana la gradina zoo si inapoi cu bicicleta;), si consumatie in valoare de 28.5 milioane in terasa de la herastrau Turabo :P
|
locul 2 pe zona Moldova la Fotbal acum 3 ani...;):P
|
am enervat cand eram mic un instructor de karate pana l-am facut sa-si dea pumni singuri.se lovea ala cu o sete...a si pot retine imediat un nr de telefon
|
Hmmm, am ras cu o pofta de copil pana acum, cat am citit posturile voastre... ca performante principale
1. la 4 ani i-am inundat pivnita unui vecin de la tara care avea o gura de canal in fata casei si sa nu face galagie ca ne jucam acolo, ne-a zis ca sunt sobolani in gura de canal, iar eu baiat destept, am astupat-o:lol::lol::lol: 2. am sarit bomba(la pielea goala si dupa 6 beri si 400 de cognac-daca bine tin minte) de la inaltime de vreo 3 m... chestia nasoala ca m-am ridicat in picioare in apa si imi venea sub genunchi apa(undeva la 30cm) 3. am avut 6 cusaturi in frunte si 4 in nas, si eram pieton si singur implicat:D:D 4. prima zi cand m-am mutat in actuala locuinta am aruncat patul pe geam(etajul 4) 5. tot legat de aruncat pe geam, monitorul meu vechi:lol::lol: 6. consum facut la Fabia 1,2HTP medie:28,6 ; instant:99,9 :lol::lol::lol: |
-am stat 60 de ore in tura ( lucrez la o firma de paza , protectie si interventie rapida )
- am lucrat 240 de ore in 23 de zile.. - am lucrat 354 de ore in 30 de zile :)) ce vreti mai mult? sunt direct uzina de munca:)) si sunt unii de se plang cu program de 8 ore :)) ma trezesc la 6 , lucrez 12(minim!) , la 21 sunt acasa.. la 12 ma culc... |
eu .Miam rupt mana stanga in 3 locuri intrun meci de handbal ...jucam la echipa orasului meu ( fractura cominutiva paleta humerala stanga ) si am avut in mana stanga 4 suruburi 8 brose ca la sfarsit sa aflu ca am avut si o sarma =))) chirurgicala de care o fi fost ... :| ROBOCOP :))
|
Vă salut, şi vă felicit pentru performanţele voastre :) . Eu nu prea am perfomanţe notabile, dar tot vă spun 2. La 3 săptămâni după ce am luat examenul pentru permis, într-o dimineaţă obişnuită pregătindu-mă pentru şcoală mi se face poftă de nişte cornuri ce le mâncasem în Viena cu un an în urmă, aşa că scot din "puşculiţă" 550 de euro(în caz că se întâmplă ceva, să am bani să vin înapoi), mă urc în maşină, şi până în Viena din Arad fac 4 ore si 48 de minute...cu maşina...care era o Dacie...1300(o mai am şi astăzi funcţionează bine, dar nu o mai folosesc, uneori şi uit de ea, sărăcuţa :) ). Şi normal că nu am mai găsit magazinul cu acele cornuri, că habar nu aveam de străzile din Viena, dar am luat altele asemănătoare. Am mâncat şi la ora 15:30 am ajuns acasă. Altă performanţă am realizat cu ceva ani în urmă când a apărut G.T.A. San Andreas, 27 de ore în faţa calculatorului, deobicei nu obişnuiesc să mă joc pe P.C. nici măcar N.F.S., dar acel joc m-a fascinat pur şi simplu.
|
ambele maini , un picioar si 2 coaste rupte deodata toate.
cazut cu bicicleta acuma 4 ani intr`un consuc in poiana brasov |
Mi am rupt picioru la 4 ani , stangu , toate oasele erau rupe ,a dat masian peste mien (un aro) am cazut cu bicicleta in GARLA cand eram al bunici , si am reusit sa il fac pe tata sa plece de acasa 4 zile impreuna cu mama ...mama ce marfa a fost:D
|
n-am vazut nici o serie din Harry Poker ala ..
m'am pisat 1:30 sec incontinuu :lol: n-am mancat/baut nimic 2 zile [nici nu puteam, bolnav] |
valex: eu nu am mancat nimic 5 zile. doar am baut zeama de supa. 10x to..boala:)
|
valex: nici eu nu am vazut/citit/jucat harry putred.. nici lord of the rings.. :D
|
Quote:
|
e bine ca nu's singurul om intreg la minte si care nu viseaza sa zboare pe'o matura sau ce plm era aia :lol:
|
Quote:
|
Nu mai spuneti ca nu prindeti Pro-tv :p
|
Quote:
|
1100 abdomene fara pauza in cam 50-55 de minute