![]() |
am un kadett 2.0 l 8v si vreau sa-i montez un kompresor
stie cineva ce firma de la noi face asa ceva :?: :?: :?: |
1 Attachment(s)
hai sa va dau si voua un pic din ce-am gasit eu despre masinile noastre
(mai mult m-a interesat de masina mea .. cine are nevoie de materiale o sa vi le trimit) |
Re:
Quote:
|
My car
4 Attachment(s)
Astra 1,6 i `94
|
3 Attachment(s)
Am si eu un Astra G in 3 usi , negru, 2002, 1.7 dti 75 cai.
Pun si cateva poze facute cu mobilul :) Pana acum i-am schimbat f. putin, dar promit ca incep sa lucrez la ea. I-am ups un mp3 player sony xplod cdx7710, un amplif 1x250w rms xplod (nu stiu exact codul acum) cu un tub de bas Magnat de 280 w rms. plus cele 6 boxe din fabrica .. se aude destul de bine, clar si tare :) Cateva nimicuri in interior: preshuri sport, pedale sport, huse rosu cu negru din imitatie destul de misto(cu suport lombar si laterale). La inceputul lui octombrie vreau sa cumpar un set de stopuri cu leduri... asta e primul pas :) Apoi sper ca pana la anu' sa fac rost de bani pt. un set de jenti17\" +anvelope. Numai bine! |
:)
Masina merge foarte bine la drum lung ! in orash e putin mai greu deoarece imi merge greu cutia de viteze in primele 2 trepte(intra greu)
|
sal
razvanoltu arata fain masina !
|
este vreun tratament pt cutia de viteze ? cine se pricepe ?
|
Eu am probleme cateodata cu a 2-a ...nu vrea sa intre tot timpul si tre sa trag mai tare de schimbator :roll: ....cred ca e \"cautatorul\" ala de vina... :roll:
|
vedeti acolo manualul ala si downloadati-l
eu am reusit sa-mi aflu anu de fabricatie a masinii si tzara de fabricatie + multe altele numai din codu motorului dupa ce am citit de acolo + ca sunt chestii interesante in el razvanoltu faina masina ta |
apropos de club opel, va astept pe toti la www_clubopel_com !!!
|
5 Attachment(s)
vectra - urmatorul model
|
cum sami pun ceva poze aici? :?: :?:
|
Re:
Quote:
|
am shi eu un opel astra g 1.8 16valve 125 Cp stok.... as fii interesat daca este vreo firma care fabrica sau pune trbo ori compresor pe modelul asta de motor (Z18XE)??
|
Re:
Quote:
|
Un Manta stie cineva de vanzare ??
|
am si eu un opel astra g cabrio 1,6 xep si as vrea sa stiu ce as putea sa ii modific la ea si in ce bani, ma refer la partea tehnica in special la goana dupa Cp si daca cineva din CTA stie vreo persoana care se ocupa cu firba sa schimb si eu spoilerele 10x
|
Re:
Quote:
|
merci mult ART o sa il caut acolo
|
Re:
[quote=\"CT-03-ART\"]
Quote:
|
Corbu da-mi un privat cu nr lu tipu pe care il cunosti din Buc , da problema e ca eu nu stiu daca au aceeasi prindere spoilarele de la astra normale la astea Bertone.... oricum da-mi nr sa vb cu el poate ma lamureste el 10x again
|
Salut . Am si eu o intrebare . Am gasit un opel omega din 90 cu motor de 2000 , 115 cp . Masina este impecabila a fost tinut de un mos care a luat-o din germania la 60000 km , acu are 130000. nu are nici un ppic de rugina , vopseaua e originala totul e original pe ea inclusiv jentile din aliaj . El vrea cam 3000 euro pe ea . Voi ce ziceti , merita?
|
OPEL MASINA SARACULUI?
CE DESTEPTI! EU CRED CA ASTEA NICI DACII NU AU SI VB DE PARCA AU MASINI CA IN REVISTE! ZICI CA AU 2,3 AMG-URI,1 M3...PROSTII DRAQ... DC NU AU TOTI CATE UN OPEL? CA E PREA IEFTIN,NASPA... :?: :?: :?: |
3000 - nu stiu cat de rezonabil ar fi pretul. Daca iti place masina si este in stare exceptionala merita.
Si in leg cu CLUBUL OPEL??? CARE E TREABA??? SE FACE UN CLUB PT POSESORII DE OPEL PE TARA? |
Re: CLUB OPEL
sal lume am si eu un vectra b 1.6 16 v si spre ''norocul '' meu tre sai schimb amortizoarele fatza si spate .cam cat sunt si ce firma in recomandati .. poate unele sport care sunt avantajele si dezavantajele mersi ne mai vedem pe aici
|
Parerea mea e ca motoru 2000 16 valve e putin cam jalnic .. e un bunicel dar nu prea fiabil are destul de multe probleme. nu stiu daca va vine sa credeti de un motor c20ne modificat nintel .pe ici pe colo :P rupe capu original la un 16 valve am auzit o chestie pe un site german da acum nu stiu daca e adevarata ca cel mai bun motor de la opel ar fi ordinaru ala mic de c20ne pentru ca se modifica usor e ieftinache la piese si se duce.... nu gluma acum depinde ascult si parerile voastre si cat despre espero .. buna treaba cu motoru dar nu are aceiasi apasare pe sosea si aerodinamica ca o calibra. .inca o chestie proasta la calibra ( tre sa recunosc chit ca si io am una) nu sunt foarte fiabile pica destul de des piesele.. indiferent ce zic uni.. ca nu au schimbat nimic da si cand pica .... se tine in serie
|
a da si inca o chestie ... opel masina saracului in germania nu e adevarat daca stiati opel este sub tutela general motors si ei au hotarat sa atace piata cu niste preturi reduse . pt a combate concurenta si a nu risca sa dea faliment .. daca ne gandim bine acolo e cea mai mare concurete din cauza ca ei au foarte multi producatori de masini de renume.. asa ca gm a adoptat o piata cu preturi reduse pentru a combate concurenta gigantilor
|
Quote:
am vazut c aai calibra 2.5 200 cai. Din cate stiu eu, 2.5ul are 170 cai... Ce ai mai pus pe ea?... PS: eu am un turbo cam obosit de 200 cai. |
stai linistit ca am facut eu espero sa aiba o apasare mai grava ca la calibra
Cat despre faptul ca poti modifica c20ne si rupi gura la sfi...pai sa modific putin sfi-ul si sa vezi ce ma tin de curu la let...si apropo am un prieten care a modificat un c20ne si intradevar acum nu ma mai duc cu 3 masini in fata lui ci doar cu 2 Din punctul meu de vedere sfi-ul este ce-a mai buna alegere din pct de vedere al performantelor,consum si putere |
Quote:
Inseamna ca nu sti ce inseamna 16v ... sau la cam catzi calutzi poti ridica un 2000 16v Turbo ... iti zic eu : 750 CP ! si 330 Cp fara sa desfaci motorul ... Ajunge 2000 8v C20NE -ul ala vreodata la 330 Cp ? Probabil ... in visele lui , cand ajunge in RAIul motoarelor ... :) Sa nu crezi ca sunt rau cu tine , ca nu sunt ... incerc sa iti explic anumite lucruri ... LET-ul are din fabrica 204 Cp ... NE-ul are 115 ... Motorul de 16V 2000 este unul dintre cele mai reusite motoare de 2 litri din lume , proiectat de Fritz Indra, cel mai tare proiectant de motoare la vremea respectiva, cutia de viteze este produsa de GETRAG care printre altele mai produc si ei saracii cutii de viteze si pt porsche si nissan skyline... a ... am uitat sa precizez ... are 6 VITEZE. Chiuloasa este facuta de COSWORTH ... COSCAST scrie pe ea ... asta la modele mai speciale ... ca de serie sunt GM sau KS-uri ... aaa... chiuloasele COSCAST rezista pana la 800 CP .. sunt facute din pulbere , nu se deformeaza , nu se crapa , nu se sparg ! Ar mai fi destule lucruri de spus ... P.S. : Subliniez : CEL MAI JMEKER MOTOR DE LA OPEL ESTE CEL DE 2000 16v ( SFI sau TURBO ) ...din pct de vedere al performantelor , al tuningului si nu in ultimul rand al fiabilitatii !!! Eu in 2 ani , la un 2000 16v SFI nu i-am schimbat decat 1 singura data garnitura de la chiuloasa , si carbunii la electromotor ... ATAT ... :) Quote:
|
alo domnii cu opel..ma ajutati si pe mine :) ??am si eu nevoie urgent de un electrician...dar am zis electrician ...ca am mai avut vreo 4 pana acum...pls id zed_kadett sau robert_zed2112 ... 0721 795 305 sa fie din buc ms mult
|
am si eu probleme cu un opel astra 1.4 i din '93, consuma cam 10-11 si nu stiu ce are..
|
sunt curios cum ziceam un let stock fara 4x4 cum sta fata de un sfi putin umblat....clar ca letu se duce...da plm oricum shau cu 8v ala cred ca nu stie cum face sfi-u in a3a (f20)ca si gti-u zice pas...
Mai tii minte cand avea iulica giv-u calibra aia 8 v.....ca sa nu-l fac de cacao schimbam 1-a la 4500 de ture si a2a la 4000 de ture...si era cu juma de masina in spate.....da plm era calibra ...:D si astept sa vad daca shau cu capota o sa se dea cu capu de plafon daca o sa te vada in fata cand termini masina....cred ca o sa fac febra musculara la cat o sa rad..... |
:((( chiar nu ma poate ajuta si pe mine nimeni?????
|
ms mult..........
|
cam cat ar costa un motor de 2000 16v SFI???
|
700-1000 Euro - cu tot ceeace trebuie ca sa faci un transplant complet de motor... de ex: de la 1.6 8v - 2.0 16v
|
am eu pe cineva ..care da un sfi ..intra pe id asta zed_kadett si vb ..e complet....merita si pret bun ;)
|
baieti...am nevoie de putin ajutor.
Nu are cumva careva dintre voi, cartea tehnica si manualul de reparatii pentru Opel Vectra 1,6i din din `95 toamna(tipul fabricat pana in `95)? am mare nevoie de ea... fac o bere, suc, tot ce e nevoie:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning