Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

dany_let 16-07-07 17:37

Re: GSI in curs de modificare

am o bara de pus sub masina intre lonjeroane originala o am acasa, eu mi-am comandat-o de 2 ori , o dau la 40 de eur ...daca o vrei sau stii pe cineva!

bobby_gsi2 16-07-07 23:14

2 Attachment(s)
Mersi dany de oferta....o sa iau in calcul, dar momentan bate vantu` in buzunare....sa imi revin si apoi incep alt nivel de modificari.
Astazi a stat putin pe dreapta.....pana de benzina.....se intampla si la case mai mari cand nu indica bine sonda :p

TheEnZo 17-07-07 01:25

Nice clean style ! Imi place cum arata asa aprope clasica.
Ce mi se pare mie ca i-ar trebui este o folie pe geamurii.

bobby_gsi2 18-07-07 13:27

2 Attachment(s)
Poze facute de bbi-ul. Are talent sau nu?

bobby_gsi2 19-07-07 10:35

3 Attachment(s)
La directie....

Dumy 19-07-07 14:28

Boby daca vrei am eu toba ovala borla super smechera daca vrei sai pui ne intelegem la pretz.

bobby_gsi2 23-07-07 15:02

Mersi de oferta Dumy......dar daca te uiti in poze am si eu toba "super de super de smechera" si nu renunt la ea. Inca sunt in cautare de axa de SEH.....daca aveti careva faceti oferta.

dany_let 26-07-07 16:37

iti dau motoru cu totu fara cutie cu 300e !!!

bobby_gsi2 27-07-07 16:56

Nu e rea oferta dar pana nu pun motoru` asta pe branci nu il schimb. Pune-mi si mie o poza cu bara aia dintre lonjeroane.

DRooPY 30-07-07 00:52

dany let vreau nr tau de telefon urgent pt bara ai! iti dau banii pe ea !

bobby_gsi2 30-07-07 11:04

Dupa 8 luni fara probleme....a aparut primul ghinion...am lovit ceva si carcasa de la cutie s-a spart, am pierdut ulei-ul din cutie plus murdarit compartimentul motor cu ulei de transmisie :p. Dar tot raul spre bine......azi masina va primi o noua cutie (posibil cu rapoarte mai scurte) plus kitt de ambreaj Sachs. Sunt tare curios daca se mai imbunatateste demarajul avand in vedere ca , kitt-ul vechi avea in jur de 50 de mii km.

bobby_gsi2 31-07-07 04:37

S-a descoperit problema......surubul care prindea electromotorul datorita vibratiilor a scapat pe o mica gaura existenta deja in carcasa cutiei si a fisurat-o atat pe interior cat si pe exterior. Soarta mea e ca, coroana e intacta. Fostul proprietar a avut dreptate, i-a schimbat placa , disc si rulment de presiune (pana acum nu m-a mintit cu nimic din ce mi-a zis ca a fost schimbat de el la masina). Acum masina are disc si rulment Sachs iar rapoartele cutiei sunt la fel.

bobby_gsi2 06-08-07 22:36

Inventar......cu ce am pus eu pe ea.....cu ce avea ea inainte, masina detine urmatoarele "accesorii":
-volan momo
-jante speedline
-cauciucuri toyo proxes t1-s (pe fata)
-arcuri sport jom (jamex)
-amortizoare sachs
-disc si rulment de presiune sachs
-bujii ngk
E posibil sa mai fi uitat din ele......dar oricum masina nu va fi gata niciodata . In viitor sper sa reusesc sa ii pun scaune de curse Sparco si centuri in 4 puncte , punte spate cu discuri si nu in ultimul rand schimbat motorul dar numai dupa ce il termin pe asta.

dany_let 07-08-07 16:30

iti aduc eu centuri in 4 puncte cu 150 de euro cred ambele!

MARI_NSL 07-08-07 16:34

salut . a iesit frumoasa masina . sa-o stapanesti sanatos . fara incidente

bobby_gsi2 07-08-07 18:23

1 Attachment(s)
Mersi mari4speed, la cat am muncit la ea cred ca la cel mai mic incident as ceda nervos :p. Dany tu mereu vrei sa ma ajuti cu cate ceva iar eu sunt foamea. Centuri le voi lua de la un prieten ca ii expira anu` asta.....iar scaune si restu`......astept promovarea ca sa fac si eu rost de bani. Pun si poza mea preferata :)

bobby_gsi2 11-08-07 20:57

"Comentariu" la poza...... 3-0 pt gsi . Am uitat sa mentionez la "accesorii" toba Borla si ca arcurile au coborat-o 2,45 cm fix (pe masurate) :)

rhadu 11-08-07 23:25

am o intrebare...la kadett, nu`mi lumineaza farurile, mai deloc, nici pe faza lunga, nimic...am o lumina pala...de la ce sa fie ? am schimbat si becurile...

dany_let 12-08-07 15:05

sigur daca te duci la un elctician o sa-ti rezolve problema...nu cred ca poate sa-o rezolve cineva uitandu-se la un post....:twisted:

bobby_gsi2 12-08-07 17:12

Quote:

Originally Posted by rhadu (Post 1041840)
am o intrebare...la kadett, nu`mi lumineaza farurile, mai deloc, nici pe faza lunga, nimic...am o lumina pala...de la ce sa fie ? am schimbat si becurile...

Pune-i becuri mai puternice plus releu de protectie. La mine cand le aprind...parca dureaza ceva mai mult pana se formeaza "pelicula" de lumina. Apropo de lumina ieri am observat ca nu am releu pe proiectoare si ma intrebam de ce mi se incalzeste siguranta :). Becuri am Philips Blue Vision.....asa am luat masina . Eventual regleaza-i farurile daca nu bat bine...degeaba ai lumina alba daca bate in santuri si in pomi....ca nu ai rezolvat nimic.

26WRC 12-08-07 17:26

superb kadett'ul tau.....
ce motor avea ascona?alte victime?

bobby_gsi2 13-08-07 05:32

In "prima faza" ascona avea motor 1,6 cu toate ca eu i-am vazut pompa de benzina sub masina si mi-am dat seama ca e mai mare. Dupa confruntare mi-a recunoscut ca e motor ca al meu cu toate ca sunt in dubii......e posibil sa fi avut seh-ul de 130 de cai. Oricum a fost foarte surprins ......se astepta sa ma arda...sau cel putin nu se astepta sa il ard asa rau. Pana acum nu am furat-o decat de la un g2 gti 2.0 16v. Aseara am incercat si cu un 5 gtt . Cursa se va repeta dupa ce o sa se mai umble la el ca a zis proprietaru ca mai are de lucru la el.

bobby_gsi2 23-08-07 07:19

Am schimbat o litera la nick ca sa fiu "asortat" cu masina......plus schimbat poza la avatar ca se lua lumea de mine :) . Cat de curand cred ca ii voi schimba arcurile pe fata.....mi se par prea moi si nu imi plac. Daca sunt doritori...pozele cu ele sunt undeva mai in spate, pretul il stabilim noi . Mai am si arcurile stock ale masinii....sunt tari dar sunt mai inalte.

Cheloo Parazitu 26-08-07 03:06

m4n s-o stapanesti sanatos... sincer este o masina foarte buna... tine minte si acum, k am mers acu vreo 5 sau 6 ani cu una, tot gsi era, tragea foarte bn.. si era stock, acu dak mai vezi prin oras un kadet.. e rupt, wai steaua lui... insa al tau este foarte misto, ai avut si grija de al... bvo man.. si sa ai mare grija de ea... k este o bijuterie rara ;)

bobby_gsi2 26-08-07 11:14

Quote:

Originally Posted by Cheloo Parazitu (Post 1064361)
m4n s-o stapanesti sanatos... sincer este o masina foarte buna... tine minte si acum, k am mers acu vreo 5 sau 6 ani cu una, tot gsi era, tragea foarte bn.. si era stock, acu dak mai vezi prin oras un kadet.. e rupt, wai steaua lui... insa al tau este foarte misto, ai avut si grija de al... bvo man.. si sa ai mare grija de ea... k este o bijuterie rara ;)

Eu nu am avut grija de el....ci am avut grija sa iasa asa....cand am luat-o nu arata chiar asa....am investit ceva ca sa ajunga cum arata acum, meritul masinii este ca nu prea a fost lovita si e dreapta.

Cheloo Parazitu 27-08-07 03:33

oricum e foarte tare masinuta... ;) mi-am adus aminte de un incident neplacut un un GSI... un prieten era pe la succeava cu un gsi, si a fost parcat intr-o parcare privata... si dupa 2 ore s-a trezit cu o fadroma peste el... pakt...

bobby_gsi2 27-08-07 17:37

1 Attachment(s)
Nightvision :)

bobby_gsi2 03-09-07 23:14

2 Attachment(s)
Din "avion" nu pusasem poze :0

26WRC 03-09-07 23:16

e belea dn orice pozitie ;)

bobby_gsi2 05-09-07 19:10

Mersi 206, de maine pana duminica masina va fi la Ranca unde indeplineste doua sarcini: masina de recunoastere si asistenta tehnica. Orice "ajutor" din oartea forumistilor din tg-jiu si imprejurimi este binevenit.
Ps: toata lumea fuga la VTM :)

bobby_gsi2 19-09-07 20:48

3 Attachment(s)
Poze de la Ranca....nu prea i-a placut la munte....am facut pana de doua ori pe aceeasi roata.

bobby_gsi2 05-10-07 16:42

3 Attachment(s)
Masina a MAI primit discuri de frana Brembo plus alte bucsaraie si niste "adaugiri" la aspectul exterior.

dany_let 06-10-07 17:02

nu sunt fan parasolar...mai ales ca nu cred ca ai nimik de la lexmaul....:rolleyes2

MaTzA 07-10-07 19:21

ia zii o vorba...de unde le-ai luat??? k eu am vazut la ei pe site...dar ma gandeam sa ma duc la bulgari si sa iau de acolo...si un scor dk se poate...:D sa le incingi sanatos :D

bobby_gsi2 08-10-07 19:10

In locul parasolarului o sa fie folie simpla, asta e ceva intermediar. Ce te face sa fii asa sigur ca nu am nimic lexmaul? Era mai bine daca scriam redline nfs sau alte nume de jocuri? Mi s-a parut inedit atunci pe moment si de asta am ales asta.
Cat despre discuri ...sunt comandate la un magazin de piese si pretul este un mil si ceva bucata. O sa ma uit pe factura si iti spun. Oricum eu beneficiez de ceva reduceri pt fidelitate :)

MaTzA 08-10-07 22:32

si cam de la ce magazin...da-mi un pm...pls...

bobby_gsi2 09-10-07 18:23

Magazinul e din Pitesti.....poti sa le gasesti la orice magazin de piese auto import, sau mai ai varianta de discuri striate, costa 2 mil si ceva bucata.....dar fac toti banii. Eu am fost stramtorat cu banii si de asta le-am luat pe astea....plus ca plecam la brasov si nu ma tineau franele pe bran......acum sunt fericit.....mi se inegresc si mie jantele :)

dany_let 10-10-07 09:44

Asa Cred Eu Ca Nu Ai Nimik De La Lexmaul...e Parerea Mea...

bobby_gsi2 23-10-07 12:30

Posesorii de opel care au avut probleme cu trapa si le-au rezolvat sunt rugati sa posteze aici. Ma refer la faptul ca mai pica apa in masina , de functionat imi functioneaza. Pana sa umblu eu la ea .....parca nu intra asa multa. Astept rezolvarea de la voi......daca asta exista....ca nu vreau sa ii pun tabla in locul ei.....trapa bipozitionala a fost un criteriu cand am ales masina :)

cipriano 24-10-07 19:04

masina e frumoasa dar jantele albe prea ies in evidenta...cred ca un gri s-ar potrivi mai bine... :-?? .... in rest la exterior mi se pare Ok....bafta in continuare :)

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning