![]() |
Re: Daci modificate din Pitesti!!!....
in afara de faptul ca are linia de tobe scoasa si niste cauciucuri late...ce vrei sa ne arati in pozele astea totusi?!?
|
Nu vroiam sa va arat asta ,vroiam sa arat ca e in lucru masina ,ia fost schimbat podu pedalier ,un lonjeron superior ,o aripa spate......Nu am pus pozele ca sa va arat cauciucurile ,apropo cele 2 bari de torsiune pe spate nu le ai observat,mai aveam poze si puteam sa le pun ca sa poti vedea cutia de renault 18,bara de torsiune fata luata dupa o masina care a alergat(bine daca puteai sa observ lucrurile astea) :))).Sincer pozele le am pus pt ca am vaz ca theadu asta e mort si speram sa se mai discute cate ceva ,dar.....
|
Quote:
|
Pacat ,mare pacat (si eu am dacie ....aaaa da bine e a lui tata nu e a mea)
|
arunci vina pe taicatu saracu ca are dacie,a? :)
|
bari de torsiune...daca fabricantul a facuto cu una si aia asa cum e inseamna ca asta este optima....nu merita schimbata daca nu alergi cu ea...sunt doar niste Kg in plus...
|
Eu zic ca merita ,cum are el 2 bari de torsiune pe spate iar pe fata una mai groasa,cauciucuri de 205 ,arcuri ,taiate ,amortizoare taiate masina sta foarte bine pe curbe.Daca ai vedea cat de stabila e ti ai faceo si tu pe a ta (cred eu).Greutate in plus ...hm ...nu am cantarit pana acum o bara de torsiune sa vad cat are dar nu e asa grea .Fabricantul a facut cu una din motive financiare ,zic eu.Acuma ce ar insemna sa lasam masinile cum ies din fabrica mai ales daciile,daca putem sa le imbunatatim merita.Am vazut pe diverse siteuri oameni care modifica masini de sute de mi de $$$,dar o amarata de dacie.
|
si eu am vazut de aia care au sute de mii de $$$ :|
|
7 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cumasinile unor prietenii
|
CEA VEREDE abia a scoso de la vopsit
promit ca o sa pun poze cu masina cum arata acu astept pareri |
|
scz am crezut ca nu e pusa nici o poza cu masinutele
scz |
4 Attachment(s)
am si eu ceva poze in calculator cu cea mai tare dacie din pitesti !!!
|
Pozele sunt mai vechi...acum are si bara spate....si tot nevopsita :)
|
Quote:
|
Azi iar ma duc pe la mutu....poate il conving sa arate bestiutza la lume la Craiova pe 15.
|
ar fi ceva...dar bara spate ai vazut-o pana acum?
|
Sunt cele vechi care erau pe masina in pozele de la inceputul thread-ului....iar bara fatza va suferii ceva modificari.
|
Quote:
zicea ca vrea sa puna si praguri dar nu stie sigur ca vrea sa o vanda iar la int e belea masina se infige superbine |
Daca vrea sa o vanda..sa ma anuntati si pe mine...apropo`..unde lucreaza sau unde pot da de el?:D
|
la un service , primu la intrarea in oras dinspre slatina
|
Quote:
Pentru o suma modica de 10000 euro mutu sigur s-ar despartii de ea :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului/1562-reguli-generale-forumul-4tuning.html |
Nu prea mai sunt dacii tunate pe la noi:lol:?DACIA SPORT(YAD):D si Dacia DEM:D astea au cam ramas cele mai tari,altele nu am mai vazut in ziua de azi:).Aia cu MIG se afla intr-o curte si e cam demontata:rolleyes2: ca tot se vorbea inainte pe aici de ea.
|
Re: Daci modificate din Pitesti
11 Attachment(s)
:arrow:
|
salutari am vazut din intamplare o discutie pe tema daciei cu wyc cum ca nu prea are ce cauta in acest theard, chear daca acum nu o mai conduc decat knd mi se face dor de sofatul unei dacii vreau sa amintesc niste modificari surferite: chiuloasa rectificata, pistoane forjate, grup de camioneta, alta axa cu came( nu stiu exact de la ce masina provine doar ca nu e de dacie), carburator dublu corp Weber, filtru sport kn, evacuare inox cap coada, bara de torsiune de renault cutie modificata ( ceva pinioane de renault scade turatia motorului, la 130km/h aveam 3000 rot/min), scaune fata de bmw pisicuta cu reglaj pe inaltime, ceasuri de bord albe cu lumina albastra( ceva frumos nu facuta cu leduri de bricheta cum fac altii:D)... vreau sa spun ca cu modifiacrile de mai sus am reusit performanta de a merge cu 180 km/h cu o dacie si asta demonstrabil nu asa vorbe in vant
o sa revin cu poze din interior |
1 Attachment(s)
Inca o baba in pitesti
|
Re: Dacii modificate din Pitesti
Am vazut si eu dacia aia cu AAE prin pitesti :)
|
alea sunt poze vechi cu ea
|
2 Attachment(s)
daca mai are cineva poze,il rog sa le puna aici https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tu...i/page-11.html
|
Se cunoaste ca Argesul e patria Daciilor! (si la propriu si la figurat):-)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
daca mai are cnv poze cu dacia ag-xx-lac,una portocalie cu negru il rog sa puna(din cate am inteles masina a fost implicata intr-un accident) |
Dacii modificate din Pitesti si nu numai
2 Attachment(s)
de proiectul asta ce mai zicetzi???
|
da pe fata ai o aripa de un fel una de alt fel si pe spate una cu pasaj una fara ???
|
Dacii modificate din Pitesti
1 Attachment(s)
ce vrey vere,daca de asta am avut bani?:)))
si la cate piese noi mai gasesti de Aro 10....daca aflii tu de unele noi sa imi zici si mie sa le schimb:D |
ar mai fi o varianta cu bandourile laterale,de cand caut o pereche in stare buna....ca de crapaturi de pe altele sunt cam satul:D
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning