![]() |
Re: Conducere fara permis
deci...m`am saturat de impresiile voastre de barbati perfecti...hai lasati`ma draq in pace....dk va convine ce ca spun bine...dk nu la revedere !!!!
|
SASHA Z ce rea esti mai draga
|
sasha nu stiu de ce sari asa
|
m-au prins si pe mine,bineinteles, fara permis, baietii cu loganul care ne asigura siguranta si incredere... mai intai am fugit, si la urma m-am gandit eu sa opresc.. pana la urma s-a rezolvat cu 200e ...
|
Quote:
|
haha ce glumet esti tu.. zmeule.. tu cre`ca pana la 18 ani nici nu te-ai urcat in masina...
|
Pina La Urma Orcum Ar Fi Nu Este Bine S A Mergi Cu Masina Daca Nu Ai Permis Risti Prea Mult !!! Si Daca Stai Si Te Gindesti Pt Ce
|
nu mai circulati voi fara permis pe baza ca s`a dat legea si nu are voie sa te opreasca daca nu incalci vreo regula. eu stau in cta aproape de intrarea in statiunea mamaia si sunt gabori care opresc masini la greu. m`a oprit si pe mine acum 2 sapt fara sa incalc vreo regula, m`a luat direct: "motivul opririi: alcool test" asa ca nu va bazati aiurea pe ***u ala de lege
|
As fi ipocrit sa nu recunosc ca am condus fara permis, dar asta ori pe la tara, ori pe aeroport in Craiova, si, DE FIECARE DATA, insotit de tata! Totusi, am condus dupa ce am avut permis 1 an in SUA si dupa ~10.000 km la activ! Nu-i inteleg pe cei care ia masinile de acasa si se plimba cu el..dar sunt "cul"! Ce rost ar avea sa iau masina sa plec, sa ma loveasca unu, si sa pic tot eu vinovat, cand pot sa mai astept exact 2 luni pana iau eu permisul...
Legea e lege si daca dai de unul care vrea sa ti-o faca, ti-o face cu orice relatii ai avea...:-) |
am mers 3 luni fara permis Bucuresti, provincie, etc, nu am stat crd nici 3 zile pe bara, i-am fugarit in timpul asta de 2 ori pe militieni, dar trebuie sa recunosc ca e un oarecare stres.Daca mi-ar fi luat carnetul si as fi fost d vina probabil ca nu facam asta.
Rog copiii sa se abtina (nu ma refer la varsta) |
eu mai am 1 an si 2 luni pana fac 18 ani...si ca multi cei de aici as da orice sa am permisul acum....insa pe langa varianta cu condusu pe drumu de la tzara...am gasit si o alta varianta...tatal unei bune amice este instructor pe un mitsubishi colt si am avut surpriza sa ma trezesc cu masina de scoala la mine la poarta si cu un mesaj pe telefon "hai sa conduci"...si am condus seara pe la 9-10 prin oras cu instructorul in dreapta ... iar daca ne oprea vreun echipaj de politie bagam scuza ca e prima zi si ca inca nu am buletinul la mine si nu m-a trecut inca in foile de drum...nu gasesc nimic rau in varianta asta...daca e ceva instructorul are si el pedalier si plus ca mai mult de 50 km/h pe un bulevard principal din buzau (UNIRII) nu am mers...si mi-am satisfacut si pofta de condus...
|
Quote:
|
nu vad de ce ar fi...atata timp cat asta ii este meseria lui si o practica de multa vreme...banuiesc ca ii cunoaste toate "chichitzele"...si stie sa iasa din orice situatie...fiica lui care e de seama mea cred ca are peste 5000 de km facuti....
|
Quote:
la sfarsiit trebuia sa spui......pentru siguranta voastra nu faceti la fel! |
Quote:
|
Nu cred ca politia opreste mashinile de scoala, cel putin la mine in orash nu, conduc de ani buni de zile cu tatamiu in dreapta el fiind instructor. Eu nu am vazut niciodata o mashina de scoala oprita de garda....
|
Quote:
|
mi se pare ca poti sa conduci pe orcie drum nepublic fara permis :D
|
corect!!!!!
|
imi spune si mie cineva unde se afla un poligon in bucuresti?:sad: mersi!
|
hai ca a fost tare faza cu datele unui prieten, dar pun si eu acum o intrebare...daca prietenul ala e cu el in masina, ce mai face atunci?
|
cam asa e bai 19 tdi, cum zice stefan vvti, ce draq, ai stat atat 17 ani si ceva fara sa conduci pe drumuri publice si nu poti sa mai stai 1 an, ca 2 lunidureaza scoala, cam asa.Ai grija, atat iti zic, din ambitia ta faci rau la 3 persoane, fara sa stii, tie, colegei si tatalui ei. Atat iti zic, restul depinde de tine
|
Quote:
|
Quote:
stiam eu ca esti periculoasa asa..dar nici chiar in halu asta |
Quote:
|
Quote:
din contra ..mie mi s-a parut k ai tu figuri pe aici si tocmai d-aia post-ul meu era 85% caterinca..dar vad ca te-ai atacat grav.. |
stai klm k imi mai spun niste persoane de 20 d min d p forum k nu stiu de gluma...nu`i nik nou pt mine ;)
|
Quote:
|
Quote:
Curs de Legislatie, pag. 9 I.2.5. DRUMURILE DE EXPLOATARE - nu sunt drumuri publice, deoarece nu sunt deschise circulatiei publice, fiind marcate la intrare cu inscriptii vizibile din care rezulta ca este interzisa circulatia publica. Aceste drumuri pot fi: forestiere, industriale, agricole, miniere, petroliere, etc. Nu inteleg faza cu drumurile forestiere, dar asta zice legea... |
Quote:
|
Calea ferata nu e drum public daca bine stiu:)
|
Stati cuminti ca nu e de joaca ,luati permisul ,dup`aia bagati-va la condus.
Desi tre sa recunosc ca sa conduci pe transfagarasan fara permis e .. destul de incitant :D dar nu , stati cuminti :D |
mai am iesit si eu fara permis ...doar odata k a trekut garada pe langa mne si m`am inmuiat...si asha k am duso inapoi in parkare ... nu se merita riscu delok....adik akum eram fara el:|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani... deci baieti.. asta scrie in cartea asta noua de legislatie... nu mai se da amenda sau altceva.. direct la puscarie.. deci aveti mare grija.. potoliti-va .. si eu faceam asa.. dar inainte era altfel.. se dadeau datele cuiva.. asta era cea mai usoara cale de scapare.. ;)
|
parerea mea e sa stai linijtit dekat sa te bucuri aqum si sa te t0arne Garda Sa iti faca dosar penal si sa nuh mai vezi carnetu in viatza ta ;) ...Mai bine ajteptzi ;) MERITA ASTEPTAREA !!!
|
Quote:
am vazut la stiri mai acum ceva camp unu cu o masina a lovit din greseala o femeie pe camp in timp ce se indrepta cu masina spre munca. femeia lucra in acelasi loc cu cel care a lovito si tot acolo se indrepta si ea, drept urmare s`a decis ca nefiind drum nepublic a fost accident de munca. lol stiu ca pare ciudat dar eu va zic ce am vazut la tv cu ochii mei. :P |
Salut baieti .
Si eu ca si multi altii de aici nu am ink 18 ani...mai am vreo 5-6 luni. Zicea cineva mai sus ca a condus pe transfagarasean, deci nu sunt singurul, e super portiunea intre balea lac si balea cascada, la urcat e super , si la coborare e marfa, acolo nu e politie dar tre sa cam ai sange rece:), cine a fost acolo stie la ce ma refer.Eu conduc fara permis de pe la 12-13 ani, dar niciodata nu am luat masina din curte sa plec cu ea, am condus cu tatal meu cam pe toate felurile de drumuri si nam avut vreodata probleme, estimez ca am cam 2000 km facuti. Salutare. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning