![]() |
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Quote:
MS!!!!!!!!! |
Quote:
|
Cum vrei sa-ti explic, ca sunt prea multe culori? Nu intelegi chestia asta?
Galbenul jantelor e alta nuanta fata de steag, la fel si verdele. Negrul ala nu are nici o treaba, e intrerupt de galben |
Quote:
Cum ai fi vrut sa fac steagul altfel decat era? ca sa nu fie intrerupt? Nu inteleg cum sunt prea multe culori cand sunt 2 verde+galben ! negru nu-i culoare. Trebuia sa fac steagul , verdele de la steag culoarea masini si galbenul exact culoarea jantelor? Cand faci cate o afirmatie care tie nu iti place ok, te inteleg insa argumenteaza pe viitor , am vazut ca peste tot lasi post-uri seci! Fantastic din Februarie pana in prezent am 9 pagini , pe cand la ford unde sunt din 2009 pana in prezent am 11 pagini hmmm... Pe aceasta cale ROG un ADMIN sa stearga offtopic-ul = nu am nevoie de posturi inutile |
Frumoasa`:shock:
|
Quote:
|
A iesit tzuck, felicitari pentru pasiunea si munca depusa. Chiar imi place cum sta cu steagul Jamaicai pe cupeu. Bravo!!!
|
Geniala :D. A iesit foarte bine, felicitari.
|
Quote:
Quote:
Ma bucur ca va place gangania :D Masina a rulat ceva km vreo 200 sa zic de cand ii gata si pot sa zic ca is super incantat de ea, consum foarte ok, foarte sprintena... mai sunt ele de pus la punct unele amanunte insa toate la vremea lor:twisted: |
Like pentru steag si pentru cum arata masina !:!:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
photo session :arrow: Pareri ????
|
7 Attachment(s)
Scuzati dublu post!!! nu am mai putut adauga poze...
|
Cel mai rasta Lupo ! Ai importat-o din Jamaica nu ? :lol:
|
LOL, si numarul SAD (in engleza = trist).
|
Quote:
Quote:
Dupa inmatriculare masina va avea ca si fordul AB ** RUF |
Super arata. Eu as fi pus si pe oglinzi steagul Jamaica,ca la mini.
|
Quote:
Multumesc mult!!! |
2 Attachment(s)
Astazi s-au reperat stergatoarele , duminica au spus gata nu mai vrem sa stergem :)
Problema a constat in tijele acelea erau foarte intepenite si pe treapta maxima mergeau in slow motion :lol:, le-am desfacut curatat, smirghel, vaselina si le-am pus sus si lux merg perfect :D Masina merge frumos, imi place, consuma putin, trage grozav si intoarce capete 8) 2 poze cu aia mica si aia mare :twisted: |
acuma macar una din ele o poti lasa mai jos 8)
|
Quote:
La Ford nici o sansa sa dau suma imensa de bani la care am gasit suspensia... Despre taiat din arcuri eu nu sunt fan, zic pas la chestia aia din start :-) |
Nu am mai scris nimica aici de o perioada...
Masina face km se comporta foarte bine, agila etc... Maine incerc sa ii pun o buza pe fata de cauciuc, ii de Logan si dupa masuratori cade perfect acum sa vad daca imi place cum vine 8) Sper sa reusesc sa mai fac urmatoarele: -Xenon -Toba Sport -Cd-player/MP3 -Suspensie sport |
Si eu sunt curios cu buza , de vreo o luna tot stau si ma gandesc ce s-ar pupa frumos :D .
Poze poze poze :D . |
9 Attachment(s)
Quote:
Am curatat de rugina bratele fata si spate si au fost vopsite in negru8) |
Da, aşa este, arată foarte bine cu buza! Parcă ar fi de acolo!
Braţele = Basculele :-) |
Quote:
Si eu la fel am zis , parca ar fi de acolo... am taiat din capete sa zic 4cm de o parte 4cm de cealalta parte , prinsa in nit-uri si sper sa stea acolo bine. Imi place ca ii si foarte flexibila |
super tare lupul ce a fost si ce a ajuns :lol:
nu stiu daca a mai intrebat cineva si daca a mai intrebat sa ma ierti , dar de inscriss??? o inscrii? :D |
abea astept sa vad cum ii sade' cu suspensia sport :D felicitari,ai un lup frumos :peace:
|
Superb lupica asta al tau :) arata foarte bine...nu se compara cu masina de la inceput. Buna treaba cu buza si jantele galbene!
Bafta multa! |
Quote:
Quote:
Quote:
La Alba-Iulia pasiunea nu are limite 8) |
Quote:
A pai esti aci aproape. Oricat ai fi investit, rezultatul muncii depuse si al pasiunii si-a spus cuvantul... MOMENTAN, pt ca luandu-ma dupa ultima ta replica urmeaza multe. |
Quote:
|
Quote:
|
Dc vinzi masina?:D
|
Quote:
Daca iau bani care ii cer pe ea o voi vinde... dar asta pana ce o inmatriculez ca apoi ma mai gandesc daca o dau sau nu... Nu doar asta este scoasa la vanzare ci si cealalta masina a mea! As dori una mai noua insa pana la urma vedem ce-o fi Ms de intrebare(cert ii ca nici eu nu stiu de ce as vinde-o). A fost lume interesata insa nu am vrut sa las la pret ceea ce inseamna ca nu vreau sa o dau :D |
HEHE, frumos tare lupusorul asta al tau. imi place sa vad ca ai investit suflet si bani in ea.. pacat ca o vinzi, dar asta e..
|
Quote:
Sper ca intr-o luna maxim sa pot inainte si eu dosarul pentru inmatriculare pe ROMANIA. Multumesc pentru aprecieri! |
10 Attachment(s)
Cate poze cu Lupu si Mondeo + masina unui prieten:) ca sa tin topic-ul in viata deoarece momentan nu am mai facut nici o schimbare la ea... dar trebuie sa urmeze:D
|
Nu mai zice nimeni nimica pe aici?
Am pierdut sau mi-a luat cineva un capacelu central de la o janta :sad:... Ma tenteaza grav sa imi fac dintr-o teava de inox un traseu pentru un filtru de aer conic... Trebuie sa dau intr-o zi filtru de aer jos sa vad ce dimensiune am la gura la clapeta de acceleratie. Cu ce sa curat clapeta de la acceleratie? ca daca tot desfac sa o si curat... Inca o problema mi se opreste motorul cand ajung spre ex: la semafor si scot din viteza inanite sa ma opresc se mai intampla sa moara. Patesc asta daor cand o scot din viteza si scade relantiul... am observat ca si relantiul este instabil. Cunoaste careva cauzele? |
Foarte faine , sa le stapanesti sanatos si fara evenimente , asteptam mai multe poze :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning