![]() |
Re: Bt 05 Aws
ascultatzi de astia mai mari ca nu va zic de rau .. cateodata avetzi tupeu nesimtit
|
nu stiu ce am zis de rau da in fine gata tac :)
|
nu ai zis nimic de rau da nici nu esti in masura in a cere explicatzii cuiva.. chiar daca ai putina dreptate .. namless a fost la intalnire cand a putut
|
eu nu mai inteleg nik :blahblah:
|
bah intram pe Y!M si facem o conferinta :) umplem cu prostii forumu asta ... da'ti add la oliviu_oliver si facem o conferinta :) daca vreti daca nu ata ete ... oricum nu am zis nimic de rau am intrebat daca vine .. AM INTREBAT doar :) si nu am vrut sa zic nimic rau :) nu am cerut explicatii :) si stiam ca AWS nu poate sa vina ca de mai multe ori am incercat sa'l conving oricum so inteles altceva ce nu am vrut ... ESP daca poti sa stergi astea de mai sus te rog eu fain ca nu au ce cauta pe forum :)
|
eu zic asa...fiecare vine cand poate si dak poate.....k dak ar veni toti ar fi ceva....zic asta k si eu am lipsit :) dar de acum..o sa incerc sa fiu prezent de fiecare data...k plec la iasi dum seara :D
|
Quote:
|
pai...de acum...duminica nu??? :D intai sa ne vedem la intalnirea asta pt care se cearta baietzii :D
|
V-am spus ca sunt interesat sa vin la intruniri ...kiar mi-ar face placere sa va cunosc dar nu pot veni duminica ..e o zi naspa pentru mine ..nu imi place sa ajung la iasi obosit dupa ce conduc 2 ore si cum am ajuns sa ma culc si a-2-a zi sa fac practica de la 8 pana la 4 e obositor ..fiecare cu facultatea lui ..
Nu inteleg ce are daca ar fi sambata intalnire ..in fine cum stiti voi dar nu atacati lumea degeaba..kiar nu e cazul mc pentru intelegere:) |
deacord cu tine CYP :o
|
ma daca cumva vi se intampla la vreounu dintre voi sa vi sa strice mashina sau chestii de genu si trebuie sa venitzi dum la is putetzi da tel ca va iau eu deobicei merg singur :)
|
si dak mergem cu autocarul??? ne iei ??:D...glumesc :)
|
acum serios....cum ar fi mai bine cu intalnirile astea??? mie unul imi convine si sambata si duminica..dak nu am masina(k o mia ia tata :D) vin cu siminelsimi :)
|
da normal e bine sa ne ajutam intre noi ... stiu cum e sa mergi cu autocaru :) am stat cu mashina vreo 3 saptamani in service.. si chiar l`am intrebat o data pe simi unde pleci asa devreme si a zis ca ai autocar .. si i`am spus sa itzi zica ca te iau eu daca vrei
|
EU zic sa ne intalnim toti si sa vedem care ar fi cea mai buna zi ..de intalnire :) poate mai sunt si alti omuletzi care nu pot veni duminica dar nu spun nimik ...
|
hopa...incepem sa facem gasca...pt cei din iasi :D
|
sau cu vllladutz....dak ma ia :D
|
si putetzi sa venitzi si la intalnirile 4tuning is care vrea .. se mai fac prin fundatzie in timpu saptamanii dar cea mare e vineri seara la palat.. nici eu nu prea o prind :)
|
aham....tot la service in iasi,,,nu imi mai adu aminte....cred k te-am vazut odata in autocar...dar nu am vrut sa o fac de oaie si am tacut :|
|
Quote:
|
Quote:
|
AWS suntem colegi de strada :)..Ii sta bine cu jantele..
|
e nasol tare cu autocaru'.....dar pt inceput e bine...speram sa nu mai am acelasi mijloc de transport in viitorul apropiat :D
|
asa e la inceput ca bobocel :-P
|
Quote:
|
stiu cum e vladutz.....da tot nasol e :))
|
o sa cresti mare :tetter:
oooooooooooooo |
ma mutatzi cu discutziile aici ca ii stricam topicu la baiat : https://forum.4tuning.ro/107-botosani/26230-vb/page-10.html
|
Quote:
|
sorry...:(
|
Quote:
|
Vand jante 14 inchi vw (cu tot cu gume)cu 10 mil
Aici e anuntzul mi-a fost lene sa mai scriu si aici:)
https://forum.4tuning.ro/218-zona-comerciala-botosani-bazar-servicii-talcioc/42780-vand-jante-aliaj-14-inchi-gume-11-mil-neg.html |
Re: Vand jante 14 inchi vw (cu tot cu gume)cu 10 mil
am vazut masina in oras....foarte tare arata:D
|
frumoasa nai ce sa ii spui mai ales farurile cu xenon is super tari si jantele deci no coment pe viitor la ce te mai gandesti :-?
|
faina bora nai ce spune
|
frumoasa masina..am vazut-o in oras..arat foarte bine...continua treaba la ea
|
BT.05.AWS....stai cumva pe langa directia muncii nu?:)
|
Oricum frumusica masinutza:)
|
Felicitari pentru bijuterie nameless. Si yo tot VW BORA imi doresc dar momentan tre sa ma multumesc cu vectra B a lui taicamiu . sper sa devina a mea:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning