Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

VaLeX 16-12-11 09:05

Re: Vw bora Edition

In poza par pe putin 18'' ...
Ce configuratie vrei sa pui si marime?

soosy 16-12-11 09:10

r17 fata 7 sau 8 j...oricum nu mai mare de 8
iar pe spate 9j poate chiar 9.5 daca as gasi...dar 10 nici un caz...iar et-ul D-zeu stie..:))

am primit Vt-ul ca si ideie sa vad cum sa forma jantei si etc...caut caut si nu gasesc nimic frumos 5x100 pe 17 ceva in genul pentru ca modele am in cap dar degeaba...brock b1,keskon kt1 sau varianta oz futura,borbet t,sau ceva spitat sa para mari...chiar si o varianta de la bmw,rondel 21:X

soosy 16-12-11 12:36

6 Attachment(s)
poza cu numerele ON:D
pe spate cel mai probabil renunt la suport si chiar as sterge chenarul negru
iar fata parca si acolo ar merge mai ok fara suport ca imi pare prea iesit numarul asa...pana la urma nici nu stiu ce si cum
vedem

+ pozele legat de muzica
si am facut un mic video,filmarea nu ii cea mai reusit dar relativ esentialul se aude ca la volum destul de mare se aude clar(atat vocea cat si bassul)si ca are effect simtitor,cd-ul "miscator"(pun cd-ul pe scaun si de la bass se tot misca)iar bassul fiind la 2+ din 6

insa imi tot da eroare cand incerc sa pun,o sa revin

Detman 16-12-11 13:36

incearca o configuratie de 8,5 cu 10j pentru jante, pe 17. se gasesc diferite jante destul de frumoase in configuratia acesta si sunt la preturi accesibile.

soosy 16-12-11 21:39

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4780880)
incearca o configuratie de 8,5 cu 10j pentru jante, pe 17. se gasesc diferite jante destul de frumoase in configuratia acesta si sunt la preturi accesibile.

daca m-ai ajuta cu niste anunturi ti-as fi recunoscator...am rasfoit tot forumul si nu am gasit decat niste borbet bs si borbet t parca..
in rest nimic

nu un keskin kt1 sau oz futura
nu un set de brock b1...(poate sorin gti ma ajuta pana la urma)
nu un bbs ceva...5x100 sa fie si fata mai ingusta..max 8j,ca nu as vrea sa omor servo:rolleyes2

soosy 18-12-11 09:48

ma pregatesc sa pun si eu ceva stickere...insa am o intrebare
cand la detalii scire (ex) 400x150...inseamna ca acel sticker printat va iesi 4cm lat si 1.5 cm inalt? sau invers...dar acei pixeli se pot calcula in cm?(ceva de genul 100 pixeli = 1cm)?!:rolleyes2:!::?:

b08ygs 18-12-11 12:52

Simpatica masina, Bora aparent are ceva aparte cand este modificata cu cap;) si mai ales cand se adopta stilul clean, felicitari pentru modificarile facute pana acum

Am vazut anuntul asta si ma gandeam ca ar veni foarte foarte bine pe masina ta:-P dar aveam o dilema in legatura cu dimensiunea prezoanelor, nu stiu exact ce dim ai tu la Bora ta, black on black ar merge super bine:-P

soosy 18-12-11 13:11

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4783807)
Simpatica masina, Bora aparent are ceva aparte cand este modificata cu cap;) si mai ales cand se adopta stilul clean, felicitari pentru modificarile facute pana acum

Am vazut anuntul asta si ma gandeam ca ar veni foarte foarte bine pe masina ta:-P dar aveam o dilema in legatura cu dimensiunea prezoanelor, nu stiu exact ce dim ai tu la Bora ta, black on black ar merge super bine:-P

mersi....radical masina nu se va schimba,in linii mari cam asa ramane(mai mici detalii gen lupe,poate ceva stopuri si ceva chichiteli pe interior...cam atat)cand vor fi bani extra atunci o sa ma bag la un chit r32 sau vortex..
legat de jante:X...asa ceva caut dar din pacate nu imi este ok la prindere,am 5x100

fac apel la tot forumul:)) daca stie cineva,vede brocb b1,b2,keskin kt1 sau ceva frumos 5x100 r 17 sunt interesat:!:

JusT_SaY_BoBo 18-12-11 13:37

uite aici ceva dragut la un pret bun http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10562748.html

soosy 18-12-11 15:28

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4783921)
uite aici ceva dragut la un pret bun http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10562748.html

hmmm ar fi o varianta,la prima vedere nu ii cea ce caut dar din cate vad ca ii din tm,o sa dau o fuga si poate ma lamuresc
sunt cam inguste din cate vad,sau cel putin buza nu ma multumeste
si doresc ceva mai lat pe spate decat pe fata

mersi oricum...pentru inceput este ceva

mai astept si alte alte anunturi:D

sorin gti power 18-12-11 15:45

2 Attachment(s)
am asa ceva la cutie , au fost puse de proba pe masina de expozitie , deci neatinse , nu strambe sau ceva , ca noi sunt jantele buze polis de fabrica - le bagi pe spate distantier de 2cm cum am avut si eu si stau prea bine , 330e neg

soosy 18-12-11 18:22

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 4784189)
am asa ceva la cutie , au fost puse de proba pe masina de expozitie , deci neatinse , nu strambe sau ceva , ca noi sunt jantele buze polis de fabrica - le bagi pe spate distantier de 2cm cum am avut si eu si stau prea bine , 330e neg

sunt toate 4 la fel sau 2 cu 2 ca si dimensiuni la J?!
legat de distantiere,nu prea as vrea sa ma complic,alta investitie,alte prezoane nici nu am incredere si etc etc...:rolleyes2

soosy 18-12-11 19:16

apropo....azi am curatat putin masina prin interior(presuri aruncate afara si batute un pic...)cel din partea soferului am lasat-o in fata casei pe o banca
era umeda,am zis sa bata putin vantu peste ea
am dat cateva ture cu atvul(am un atv de 125cc...)si era totul ok,am mers 2-3 strazi mai indepartare si am stat putin(aprox 30-45 min)cand vin inapoi nu mai este presul

tocmai se intuneca....deci scuzati exceptiile dar intradevar natina asta de roman este al draq,bine spune europa de noi ca suntem tigani,hoti si etc
ce valoare are presul ala?....

atata valoarea sa aiba omul ala in viata incepand din ziua de azi pana moare cat este presul ala....:evil:

mike-fullspeed 18-12-11 20:23

Daca l-ai lasat afar nu ai scuza si nici omul nu are vina....

bafta cu masina!

Sebastian.C 18-12-11 20:25

Cine te-a pus sa-l lasi in fata casei? Daca aveai presuri limited edition...normal ca l-a luat =))

soosy 18-12-11 20:31

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 4784653)
Daca l-ai lasat afar nu ai scuza si nici omul nu are vina....

bafta cu masina!

mda...daca las o sticla de suc in fata casei cat timp eu ma plimb pe drumul mare si daca nu o tin supravegheata atunci trebuie sa apara romanul si sa o ia cu el...mda
intradevar este culpa ca am lasat-o acolo,dar cine se gandea ca UNA SINGURA bucata pres il intereseaza pe RRoman,daca erau 4 bucati poti sa zici ca le vinde si etc..dar una singura,murdara,umeda...vai si amar..
asta e..

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4784657)
Cine te-a pus sa-l lasi in fata casei? Daca aveai presuri limited edition...normal ca l-a luat =))

poi da,nu trebuia,dar am zis sa bata vantul putin peste ea,si apoi o voi pune la loc,dar nici o clipa nu m-am gandit ca si asa ceva se poate fura
de fapt ce nu se fura la noi in tara

pacat,mare pacat ca si prin asta se dovedeste nivelul,inteleg ca ii saracie dar totusi

leon. 18-12-11 20:34

sal am niste jante 8 cu 9j si parca et 35 dar sunt pe 18 daca te intereseaza vb.

soosy 18-12-11 20:42

Quote:

Originally Posted by leon. (Post 4784677)
sal am niste jante 8 cu 9j si parca et 35 dar sunt pe 18 daca te intereseaza vb.

da un link ceva,aici sau Pm...
nu prea as vrea pe 18
dar daca este ceva frumos poate intra in discutie

astept
mersi

JusT_SaY_BoBo 20-12-11 13:22

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4784703)
da un link ceva,aici sau Pm...
nu prea as vrea pe 18
dar daca este ceva frumos poate intra in discutie

astept
mersi

uite aici inca ceva:lol: https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...171073705.html

sorin gti power 20-12-11 14:10

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4787214)

sunt vandute de 1 an ...

leon. 20-12-11 19:31

1 Attachment(s)
acesta este modelul....

DEVIL's Style 20-12-11 20:17

Quote:

Originally Posted by leon. (Post 4787781)
acesta este modelul....

Replici , unde sunt facute? poti sa pui niste poze cu interiorul lor?

soosy 20-12-11 23:14

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4787214)

ar fi fost ceva...
cam ceva in genul da,ar merge;)
mersi....poate ma gasesti una alta:D

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 4787266)
sunt vandute de 1 an ...

de astea vorbeam noi acum cateva minunte pe mess?!

Quote:

Originally Posted by leon. (Post 4787781)
acesta este modelul....

da mai multe detalii...latime,et,cu gume sau fara,poze reale...toate 4 daca au aceas latime!?...etc

astept
mersi

.Alex 20-12-11 23:25

1 Attachment(s)
vreau si eu ce vrea el, vreau si eu ce vrea el :lol:
si mai adaug la lista rotile de audi TT , 5x100 pe 17 care aparent sunt de negasit la noi in tara :cry:

sper sa nu te superi pe mine ca iti invadez threadul

soosy 20-12-11 23:53

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4788235)
vreau si eu ce vrea el, vreau si eu ce vrea el :lol:
si mai adaug la lista rotile de audi TT , 5x100 pe 17 care aparent sunt de negasit la noi in tara :cry:

sper sa nu te superi pe mine ca iti invadez threadul

nici o problema...facem o asociatie "cautam jante":))....
legat de jante TT...vezi ca ii pe 4t la bazar...omu a vandut masina si i-au ramas jantele
undeva la 280 eu parca...pret chiar ok,din pacate eu nu asa ceva caut

bafta

leon. 20-12-11 23:57

am mai spus sunt pe 18 5x100 et 35 parca, 8jfata 9j spatele au si anvelope pe ele dar nu stiu exact dimensiunea o sa ma uit maine,mi se pare ca sunt made in germani.precizez ca buzele trebuiesc polishate la toate 4.

soosy 21-12-11 17:33

Quote:

Originally Posted by leon. (Post 4788275)
am mai spus sunt pe 18 5x100 et 35 parca, 8jfata 9j spatele au si anvelope pe ele dar nu stiu exact dimensiunea o sa ma uit maine,mi se pare ca sunt made in germani.precizez ca buzele trebuiesc polishate la toate 4.

hm....18,cam asta ar fi singura problema
in rest este cea ce caut,chiar si modelul ii dragut

fa-mi o oferta,niste poze reale,detalii de gume si poate poate
dar pana nu stiu un pret,starea gumelor,restul detaliilor nu pot sa zic nimic
si mai ales poze reale,pentru ca daca trebuiesc polisate inseamna ca nu arata ca in poze

astept
mersi

sorin gti power 21-12-11 17:57

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4789147)
hm....18,cam asta ar fi singura problema
in rest este cea ce caut,chiar si modelul ii dragut

fa-mi o oferta,niste poze reale,detalii de gume si poate poate
dar pana nu stiu un pret,starea gumelor,restul detaliilor nu pot sa zic nimic
si mai ales poze reale,pentru ca daca trebuiesc polisate inseamna ca nu arata ca in poze

astept
mersi

Pai nu au cum sa arate ca in poze ... pt ca jantele din poze sunt jantele mele :D

soosy 21-12-11 18:15

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 4789181)
Pai nu au cum sa arate ca in poze ... pt ca jantele din poze sunt jantele mele :D

eu sincer acum prea mult nu inteleg:(
pe bune

care ii treaba atunci cu poza precedenta?!nu is jantele alea..sau ii ceva semanator vinde omu...
jantele alea din poze le ai tu la vanzare?

si despre ce jante am vorbit noi alalta ieri pe mess?!

is tare incurcat acum,nu mai stiu care care ii

soosy 21-12-11 20:51

apropo....azi am vrobit cu cineva din TM,cu greu se pare ca o sa dau de tips
insa numai prin 6-7 ianuarie o sa vina marfa..:(...dar bine ca primesc pana la urma,desi am vrut anul asta mai ales asa pentru dragul listei ce aveam pana la sfarsitul anului
o sa urmeze curand si cotiera(aia este angro....)
si mersi Mareo pentru detalii legate de pixeli
am aflat,100 px = 3,58 cm...asta poate are nevoie si altcineva,eu acum lucrez la ceva dimensiuni de logo,stickere etc,si cand o sa am timp le duc la printat8)

sper sa iasa bine:D

ovidiu89 21-12-11 21:03

Eu zic sa o lasi asa curata, fara stickere:D

soosy 22-12-11 18:06

nu o umplu de stickere...cateva....4-5 bucati,majoritatea pe luneta

dar is cam dezamagit ca dupa ce am facut calcule la cati cm sa fie fiecare,aflu de la un program ca de fapt ii 2.6cm 100 pixeli nu 3,58
+ ca cu programul cu care am lucrat dupa ce le-am redimensionat au iesit total aiuteah,nu inteleg de ce
in sensul ca un ex banal am pus 500 pixeli si cand verific in folder imi arata 1000 si...:rolleyes2:cry:

Devu 22-12-11 19:13

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4790684)
nu o umplu de stickere...cateva....4-5 bucati,majoritatea pe luneta

dar is cam dezamagit ca dupa ce am facut calcule la cati cm sa fie fiecare,aflu de la un program ca de fapt ii 2.6cm 100 pixeli nu 3,58
+ ca cu programul cu care am lucrat dupa ce le-am redimensionat au iesit total aiuteah,nu inteleg de ce
in sensul ca un ex banal am pus 500 pixeli si cand verific in folder imi arata 1000 si...:rolleyes2:cry:

De ce te complici atata...cand sunt baieti, pe forum, de la care poti face comanda cu modelele dorite.

soosy 22-12-11 19:18

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4790780)
De ce te complici atata...cand sunt baieti, pe forum, de la care poti face comanda cu modelele dorite.

chiar cautam pe vw club si am vazut ca cineva din Buc s-ar ocupa de asa ceva,dar inca nu am primit raspuns
intradevar ar fi mai ok,dar nu am dat de omul respectiv

daca ma poti ajuta eventual,sa iau legatura si aprox cam cat costa(din cate am inteles o coala de a4 undeva la 30 lei...)dar as vrea sa stiu precis

mersi

kamei 22-12-11 19:21

http://www.stickeretop.snrclub.ro/ca...id_category=15, io de la ei am comandat si sunt multumit de calitatea stickerelor.

soosy 22-12-11 19:24

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4790794)
http://www.stickeretop.snrclub.ro/ca...id_category=15, io de la ei am comandat si sunt multumit de calitatea stickerelor.

mda...ar fi chiar ok,ii si aproape de mine
dar chestia ii ca eu am deja imaginiile ce as vrea sa le transform in sticker
sau astia lucra si dupa comanda?adica sa le dau eu imagini,dimensiuniile dorite la ele si le pot prelucra?

kamei 22-12-11 19:27

daca ai tu ceva imagine ce nu au ei, iti face, am si id u' lu baiatu ala cu care am vb pentru stickere. ii de treaba.

Devu 22-12-11 19:29

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4790794)

Il stiu pe baiat, il recomand si eu !

Da, face la comanda, ii trimiti poza, ii spui dimensiuni si te rezolva.

Id de mess : oprea.ionutt .

soosy 22-12-11 19:34

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4790803)
daca ai tu ceva imagine ce nu au ei, iti face, am si id u' lu baiatu ala cu care am vb pentru stickere. ii de treaba.

ii bun asa:D...
am vreo 6-7 stickere,ce as vrea sa pun la luneta si una mai mare pentru capacul de la rezervor
da un PM te rog cu idul omului

muuuultan

kamei 22-12-11 19:43

Ai PM, bafta in continuare.

All times are GMT +2. The time now is 16:12.

- Copyright 2026 4Tuning