![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
4 Attachment(s)
si cum o pisica nu paote sa stea singurica , a primit un fratior azi un 2,500cc !!!
|
Quote:
|
Quote:
interior Full piele alba , incalzire scaune , AC , faruri noi cu Lupe si angel + xenon , proiectoare lupe si xenon , stopuri led , alb cu perla , 4 geamuri electrice , evacuare facuta are un sunet de ...O sa postez maine o filmare cu el .... suspensie sport .....o sa iau camera maine sa ii fac niste poze mai bune |
Quote:
Cataline pune ma si preturile daca tot ai mutat bazaru aici :) |
Quote:
|
S-a rezolvat si cu pisica albastra astazi ! s-a schimbat Debitmetru , cablu de acceleratie sa reglat si el cateva detalii , acum pot spune cu adevarat ca merge ca un BMW !
|
1 Attachment(s)
pisicuta a trecut pe Numere rosii
s-a rezolvat o problema cu senzorul de confort Geam pasager (cand inchizi usa vine o rotita de plastic si se tocise si nu apasa senzorul corespunzator (putina banda izolatoare pe acea rotita ) in continuare daca are cineva 2 amortizoare CAPOTA la un pret decent astept un PM !!! |
Quote:
Imi place culoarea la pisica ! |
7.8 consum , merge bine obc-u ala ? afara ai scos consumu asta sau cum ? am si io un 318is si am ceva probleme care pana acuma nu i-am dat de capat dar mie imi consuma undeva la 10 afara iar in interior ,,, e la 13-14 in sus , ms
|
Quote:
|
Quote:
eu mi-am schimbat DEBITMETRU la masina si mi-a scazut CONSUMU grav de tot la ea |
ms mult , si eu o sa il schimb sa vedem ...dar mie nu-mi trage deloc a IS masina :)) adica trage intrerupt abea urca pana in 6500 ture si plm...:( si consumu imi e destul de mare si nejustificat ...afara am facut cu 7 litri benzina 60 km...plm niciun 325 nu cred ca consuma asa si maxim 100km/h maxim !!! oricum foarte frumaosa masina ai
|
Quote:
inca o chestie ..consumul nejustificat ...daca SCOATE fum negru URAT ....am patit la un Ford Mondeo cred ca manca 15-20% in oras ..INJECTOARELE ... |
o duc pe un tester zilele astea ... imi arata de ex la tester sonda sau debitmetru ??? apropo a meu e m42...este mare dif intre m42 si m 44?
ma refer daca se simte stiu ca sunt vreo 6 cai si nush vreo 12 nm.. |
Quote:
Pe tester da tre sa apara problemele ....dar e mai bine sa te duci la cineva mai specializat pe BMW ..pentru ca si eu am cerut parerea la 2 insi specializati in BMW si 3 servicuri auto ......si fiecare avea cate o PARERE !!! rezolvarea am facuto cu niste baieti specializati NUMAI pe BMW in general pisici , ursi , cinciare etc....modele mai vechiute pana in 2000 |
oricum un tester ii fac ca e doar vreo 30 lei aici ni cj la noi ...si dupaiamai vedem ce o sa fie ...dar oricum masina mea nu merge deloc cum trebuie ..cand am cumparato facea suta in 8.3-8.5 sec , dar acuma cred ca o face in 12-13 sec
|
nu-mi lasi te rog o adresa de mess si vb mai multe acolo ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cum sa cari 220 km 12 anvelope masuri 16 si 17 intro psicia coupe ? cu grija !!!
nu ma asteptam sa fie asa incapatoare :)) daca mai tai un pic din ea pot sa pun saltea :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
AUZI :)))) dar am uitat ca am bagat un sac de ceapa de 15 kg si unu de cartofi de 25kg cumparat de pe drum :)) |
17" toate
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa ....si uite cum se cara cu roveru decapotabil anvelope :))) ca era plina + pisica din spate plina !!! |
Ma, tu faci trafic de cauciucuri ! :-P
|
Quote:
mie frica daca ii schimb consumabilele pierd consumu care merg in ciuda benzinei cu ea :)) am facut ieri 210 km cu 80 lei benzina 5.69 lei litru viteza medie 70-110 pe DN1 |
3 Attachment(s)
o parere din partea Voastra ! ce parere aveti despre acest cass Becker Monza , are un display cat cel de la OBC mare afisaj digital culori in luminile bordului ....
in momentul de fata detin un cass BMW original business cu mode , un cd player de Dacia Duster in culorile bordului si acest Becker !!! mi se pare interesant si am auzit ca s-a mai pus pe pisici asa ceva sau ma insel ? mufa de BMW acea mare se potriveste perfect pe spatele acestui cass avand 3 sloturi pe spate !!! |
6 Attachment(s)
....masina a primit stergatoare noi silicon , filtru aer si polen , un parasolar de membru club , niste stickere luneta ....
daca este cineva interesat vand niste piese care eu le achizitionasem pentru pisica dar inca nu sunt hotarat ce si cum cu ele si oricum nu le pot pastra toate !!! casetofon Becker Monza in luminile bordului (un post mai sus) , BMW business e36 cu mode , cd player original de Duster in luminile Bordului si o Navigatie fixa de AUDI cu touch le puteti gasi in anunturile mele !!! |
Fa ceva cu volanul si schimbatorul ala :shock:.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nimik interesant , 7.5J fata 9J spate
|
Alta viata :D, bravo.
|
si mor cand vad consumu la a ta jur:)))
|
Quote:
|
Quote:
|
...35 lei azi am facut cam 90 de km
si acuma a intrat pe rosu ..bine ca am fost inafara bucurestiului dus intors si prin oras curse casa-vulcanizare-casa-vulcanizare etc :P |
mijto eu pot zice ca 30% extra si 70 urban :D numa mie ti-am zis nu-mi trage cum trebuie :( unu mi-a zis ca poate sa fie pompa de benzina apoi nush
|
De oglinda te-au rezolvat "vecinii" sa mai reduci din greutate sau ai pus-o la pastrare pana iesi iar cu masina ? :???:
Frumoasa culoarea, doar stickerul de pe portbagaj nu prea :rolleyes2 |
Quote:
INCA o CHESTIE am rezolvat cu amortizoarele de la capota ..i-am pus unele de sedan ..sta capota un pic mai jos dar decat DELOC e foarte bine + 0 contraaripa partea dreapta ... !!! |
5 Attachment(s)
...in ziua Invierii am prins o cursa pana la Valcea ...o TORENTIALA de toata frumusetea pe A1 la iesire din Bucuresti de abea mergeai cu 80 la ora...era LAC pe asfalt ....
la intrare pe autostrada din Pitesti pe la 9 si un pic seara era uscat .....nu mam putut abtine si iam curatat putin bujiile 200 km/h ;))) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning