Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

corrado-vr6 13-09-05 05:38

Da, da ne-ai prins cu masinile pe la service :roll: , da ne facem noi mari... :D

corrado-vr6 19-09-05 19:21

Vad ca a murit forumul asta de tot, nimeni nu mai vine cu nimic. Singura miscare e pe la tuningul virtual, la cel real toata lumea e pe hold?????

Flow 19-09-05 19:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
e mort forumu asta brasovean
nu misca nimeni nimic :(
nu posteaza nu raspunde nimeni
nici da nici ba
vai de noi :x

imi aduc aminte ca acum ceva timp ziceam shi eu acelashi lucru :roll: da m am calmat repede
o sa ti treaca shi tie :mrhappy:

Catalyn 19-09-05 20:01

discutii

nu e mort...suntem doar cativa si e normal sa ajungem la un nivel de saturatie in discutii..uita-te si la ceiilati macar ei au cu cine...noi avem doar cu ce :roll:

Flow 19-09-05 20:05

ce i catalyne cu nou avatar te ai suparat pe noi shi vrei sa ne mananci cu mashini cu tot ? :suspiciou

Catalyn 19-09-05 20:13

Re:

Quote:

ce i catalyne cu nou avatar te ai suparat pe noi shi vrei sa ne mananci cu mashini cu tot ? :suspiciou

:twisted: :twisted: pregatesc bestiaaaa....ce numai corrado sa treaca pe strada cu uruit de motor ? eu nuu?asa ca ma apuc de treaba

Flow 19-09-05 20:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

:twisted: :twisted: pregatesc bestiaaaa....ce numai corrado sa treaca pe strada cu uruit de motor ? eu nuu?asa ca ma apuc de treaba

eeeee te ai apucat tu de mult nu incerca sa ne pacalesti acum ca noi stim ce ti poate pielea :wink:

corrado-vr6 19-09-05 23:28

Re:

Quote:

Ce usor ar fi sa ne intereseze numai uruitul. Nu mai avem nici eu nici tu de lucru :lol: E adevarat ca ne \"saturam\" , in 4,5 insi nici nu e greu. de fapt am observat si pe sosea, majoritatea nu o \"calca\" , chiar si cei cu monstrii sub capota, oare tuning-ul si masinile puternice apar acum doar pt. a ocupa lucurile de parcare la \"Salon\" si la LaStrada\"? :?: :?: :?: :boxing:

Flow 20-09-05 08:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
de fapt am observat si pe sosea, majoritatea nu o \"calca\" , chiar si cei cu monstrii sub capota, oare tuning-ul si masinile puternice apar acum doar pt. a ocupa lucurile de parcare la \"Salon\" si la LaStrada\"? :?: :?: :?: :boxing:

in principiu ai dreptate deci raspunsu e da
imi place cum ai formulat shi intrebarea. tare :rockon: :peace:

Flow 20-09-05 18:28

are cumva cineva dintre voi o carte exclusiv despre turbo (tiparita) ?
daca da ar putea sa mi o imprumute pt scurt timp
am cautat in toate partile shi n am gasit nimic
sau aveti vreo idee de unde as putea cumpara o astfel de carte ?

corrado-vr6 20-09-05 20:16

Nu am carte, dar am un nr din \"Option Auto\" special turbo si compresor, cu explicatii, schite etc Dar e in franceza. Daca te ajuta cu ceva ti-o imprumut

Flow 20-09-05 21:10

dap multzumesc f.mult te sun maine

corrado-vr6 20-09-05 23:03

Ok, de \"dimineata\" pe la 2 :lol:

Flow 21-09-05 19:02

Re:

Quote:

Quote:

La ce mashina lucrezi cataline daca nu i secret cumva ?
schimbi ambreiaju la dacie sau lucrezi la mashinutza aia de care mi ziceai mie cu motor de 2500 ?
numai daca nu i secret repet 8) top secret
sau pui nosu pe renault?

Catalyn 22-09-05 10:39

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

La ce mashina lucrezi cataline daca nu i secret cumva ?
schimbi ambreiaju la dacie sau lucrezi la mashinutza aia de care mi ziceai mie cu motor de 2500 ?
numai daca nu i secret repet 8) top secret
sau pui nosu pe renault?

Mincal-ar tata cum le stie el pe toate...numai da Dacie si la \"masina aia\" lucrez...la renault avem timp la iarna sa-l deschilotam

corrado-vr6 22-09-05 14:19

Spor la treaba Cataline si daca ai vreo provocare pentru mine (pe sosea) astept cu interes 8)

Flow 28-09-05 14:38

'' '' Avem marea placere de a va anunta si invita in acelasi timp la prima competitie oficiala dBDrag in Romania.

Evenimentul va avea loc in a doua jumatate a lunii Octombrie 2005, la Bucuresti, detaliile vor fi publicate in timp util atat pe 4tuning cat si pe site-ul oficial http://www.termlab.com/dbdrag/.

Intrecerea consta in masurarea SPL-ului (presiunea acustica) in masinile concurentilor, fiind organizate doua tipuri de competitie:

- dBdrag racing - masinile vor incerca sa obtina cat mai multi decibeli prin redarea unei frecvente sinusoidale intre 20Hz si 80Hz.
- Bass Race - masinile vor incerca sa pastreze un nivel cat mai ridicat de decibeli prin redarea oricarui CD comercial disponibil cu sunete de pana la 80Hz timp de 30 secunde.

Grupele de inscriere in concurs, precum si regulamentul oficial dBDrag si Bass Race le puteti gasi in atasamentul acestui mesaj. BAFTA!!! '' ''

tu participi cataline ?

Yackone 28-09-05 19:50

la brasow cand mai este???a mea masina nu rezista(in halul in care este acum0 la un drum de bucuresti

Catalyn 28-09-05 21:53

Re:

Quote:

Spor la treaba Cataline si daca ai vreo provocare pentru mine (pe sosea) astept cu interes 8)

sa schimb eu ambreiajul ala si dupa aia nu te las sa te plictisesti :wink: ...pt Flow nu voi participa am alte prioritati in acest an si vreau sa finalizez megan-ul ...posibil o participare cu CCV-ul la vantage care dupa zvonuti s-ar tine dupa SIAB

Catalyn 28-09-05 21:56

Visi spune-mi de amicul nostru cu Honda...e multumit de filtru ca nu ne-am mai auzit...intre timp mi l-am instalat si eu pe al meu :lol:

corrado-vr6 29-09-05 19:11

E super multumit, si-a pus si tobe de inox complet la Borla. Chiar sunt invidios putin pe \"galagia\" pe care o face Honda acum. Oricum are planuri mari si el, trebuie sa ii vina si Subaru Impreza WRC model 2006 (a platit de curand avansul). Abia astept.

PS Sa shtii Cataline ca n-am avut timp de loc sa vin sa vezi scutul ala. Te sun eu, probabil maine :wink:

Flow 29-09-05 19:37

Re:

Quote:

Oricum are planuri mari si el, trebuie sa ii vina si Subaru Impreza WRC model 2006 (a platit de curand avansul)

WRC wow ar fi frumos dar sincer nu cred ca ar putea sa si o permita :mrhappy: :mrhappy: :peace: no offence

corrado-vr6 29-09-05 23:50

Re:

Quote:

Quote:

Oricum are planuri mari si el, trebuie sa ii vina si Subaru Impreza WRC model 2006 (a platit de curand avansul)

WRC wow ar fi frumos dar sincer nu cred ca ar putea sa si o permita :mrhappy: :mrhappy: :peace: no offence

Quote:

A PLATIT DE CURAND AVANSUL

:!: :!: :yikes: :weee: :yikes: :weee: :!: :!:

:twisted: Au acceptat la reprezentanta Subaru bani tipariti acasa, in curand se aude de oferte si mai avantajoase de la alte reprezentante auto din Romania( ex: Evo IX la schimb cu boabe de fasole fermecate; Merc SLR la 2,5 lei kilu') :twisted:

Si acum mai serios un pic -oare avansul cum crezi ca l-a platit :?:

NEbunu 30-09-05 01:35

SIAB va fi deschis publicului intre 7 si 16 octombrie 2005, zilnic intre orele 10,00 si 20,00.Cum ramane cata tu mergi sigur
o sa se mearga organizat sau fiecare pe cont propriu?

Flow 30-09-05 11:17

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

A PLATIT DE CURAND AVANSUL

:!: :!: :yikes: :weee: :yikes: :weee: :!: :!:

:twisted: Au acceptat la reprezentanta Subaru bani tipariti acasa, in curand se aude de oferte si mai avantajoase de la alte reprezentante auto din Romania( ex: Evo IX la schimb cu boabe de fasole fermecate; Merc SLR la 2,5 lei kilu') :twisted:

Si acum mai serios un pic -oare avansul cum crezi ca l-a platit :?:

nu m ai inteles visi
tu ai scris ca si ia WRC care costa circa 1 mil de euro daca nu ma insel asa ca trebuie tiparit destul de mult

sunt sigur ca totusi in curand o sa l vad plimbandu se intr un WRX

corrado-vr6 30-09-05 12:18

Uite vezi, dupa ce ca am fost prost, m-ai prins si semnalizand :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: Ai dreptate Impreza Wrx. Ar fi trebuit sa fiu mai atent :? Scuze din nou. Am mai facut eu o faza din asta mai demult, tot la o discutie cu tine :chillpill Ma trec pe pastile :lol:

Flow 30-09-05 13:35

nu i bai important e ca mai apare inca o masina tare in brasov care cred eu ca nu va tine ocupat locul de parcare de la la strada dupa cum ziceai ca e deja 1 sti pe acolo :lol:

corrado-vr6 30-09-05 15:38

Asa e, omul chiar si-o cumpara ca sa o conduca. De fapt s-a programat la o mica intrecere cu mine dupa ce o aduce. Asteapta de mult sa ma \"certe\" un pic pe sosea. Sa vedem ce o sa iasa :roll: :lol:

Yackone 30-09-05 15:50

Catalin maergi in weekend la Baia Mare?Am aflat ca sunt ceva legale acolo si ceva masini tari (baby Lambo un maseratti chesti din astea tari).Daca mergi anunta-ma si pe mine.

Horatiu 07-10-05 18:13

merge cineva week-endul asta la SIAB?

Catalyn 07-10-05 19:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"

Mergem la Siab dar vrem in cursul saptaminii ca nu e asa aglomerat...o punem de o gasca mai mare???? :idea: :idea: :?: :?: :?:

Horatiu 08-10-05 15:27

la mine e mai naspa in timpu saptamanii cu scoala , meditatiile etc. si deaia ziceam ca merg in week-end..cred ca maine pe la 8 o sa plecam din brasov...dar ar fi frumos sa mergem in gasca :D

Flow 08-10-05 18:07

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"

Mergem la Siab dar vrem in cursul saptaminii ca nu e asa aglomerat...o punem de o gasca mai mare???? :idea: :idea: :?: :?: :?:

sunt de aceeashi parere in cursu saptamanii e cel mai bine
din pacate pt mine saptamana asta care vine e a draq de aglomerata pt mine toate sau nimerit acum shi nici nu stiu care cum
maine aflu exact ce program am shi daca ne nimerim toti m as bucura enorm
ar fi o oportunitate sa petrecem mai mult de 2 3 ore impreuna shi sa ne cunoastem mai bine
+ ca am inteles ca siabu de anu asta e f reusit
tinem legatura

shantzu 08-10-05 18:53

bha sa va duceti ca e marfa rau!!!!!!!!!pleci cu greu de acolo :shock:

Flow 08-10-05 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
bha sa va duceti ca e marfa rau!!!!!!!!!pleci cu greu de acolo :shock:

mergem sigur :wink: mai important shi mai frumos ar fi sa mergem impreuna :wink:

Catalyn 08-10-05 20:34

SIAB

Noi, ai mei bajeti si cu mine, ne-am gandit cam pe joi sa o punem de SIAB...cine mai doreste? ...cine mai pofteste?

Horatiu 09-10-05 18:07

tocmai am venit de la bucuresti am fost la SIAB vreau sa spun ca mi-a placut super mult e misto rau cam aglomerat dar se intelege : e duminica. Am avut noroc ca am prins drumul incolo destul de liber si am ajuns destul de repede si am putut sa \"vizitam\"(fara a fi presati de timp) pentru ca sunt multe de vazut acolo masini...fete :dribble: :yikes: o sa pun cateva poze mai interesante numa ca nu sh pe ce topic

Flow 10-10-05 13:58

Re:

Quote:

...pt Flow nu voi participa am alte prioritati in acest an

sa inteleg ca s au schimbat prioritatile ?

Flow 10-10-05 14:00

Re: SIAB

Quote:

Noi, ai mei bajeti si cu mine, ne-am gandit cam pe joi sa o punem de SIAB...cine mai doreste? ...cine mai pofteste?

eu joi lucrez deci nu conta pe mine desi mi ar fi placut sa mergem impreuna, sper ca la urmatoru eveniment sa ne aliniem cu totii cumva

Flow 08-11-05 14:54

La multi ani tuturor celor care se numesc Gabriel ,Gabriela ,Mihai,Mihaela nu stiu daca se afla printre noi purtatori ai acestui nume dar cu siguranta printre prietenii sau rudele noastre, la multi an inca o data shi tot ce isi doresc sa li se implineasca

All times are GMT +2. The time now is 18:00.

- Copyright 2026 4Tuning