![]() |
Re: Golf 4 Variant Sport
Foarte misto masina! S-au putea sa regreti ca ai trecut la faruri OEM cu lupa, adica sa fie o modificare doar de dragul sa fie original, ca in rest, cum a spus si colegul de mai sus, nu prea isi fac treaba! Bafta!
|
Quote:
|
Nu cred ca-i treaba de doar 2 ore. Sunt multe piese de pus, printre care si auto leveling-ul ala....nu-i chiar asa..simplu.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Gata cu ,,ochii" :shock:pe golf,dupa 9 ore de interventie chirurgicala si transplant,si o echipa de 3 oameni am reusit sa ii montam ,,lentilele de vedere" cu toate draciile .........personal sunt foarte multumit.O zi buna tuturor.Urmeaza interfata Dietz si DVD digitaldynamic pe MFD sa vedem videoclipuri in mers:D si sa vedem drumul inapoi cu ajutorul camerei................:D....O zi buna tuturor. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Salut, foarte frumos Golf-ul, sa ai noroc de el. Cat te-au costat prelungiriea bara fata si pragurile?
|
Arata superb, nu as schimba jantele alea pentru nimic! Flansele ajuta mult! Bafta si drumuri bune!
|
Masina e inmatriculata inainte de 2007? Ca ai numerele cu steagul romanesc, sau se gasesc stickere? :D
|
Cred ca numerele sunt inainte de anul 2000 ca asa erau inainte cu steagul tarii, asa am si eu un set de numere prin garaj care sunt la pastrare.
|
Quote:
|
Frumoasa masina ai, sa ai grija de ea, ca si ea are de tine, si spor la modificari, simple si cu gust, bravo :lol:
|
arata foarte bine cu noile faruri, felicitari si spor la treaba in continuare :-)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Un mic cadou pentru ,,surzii" ca mine...............:D le-am gasit complete dupa un CLK (2 boxe inalte,2 medii ,2 bass,si un amplificator ) toata sonorizarea inclusiv magazia de CD este marca BOSE.Urmeaza sa le montez saptamana viitoare.Sper sa se auda si la mine la fel de bine ca si in CLK.O zi buna tuturor.
|
8 Attachment(s)
Gata franele.........................ATE POWER DISK.sa le vedem pe masina.O seara buna.
|
Quote:
damblaua ce am discutat ti-a facut? |
Quote:
|
Salut cat au costat si ce cod au nu de alta dar trebuie sa le schimb si eu pe ale mele. Multumesc.
|
Presupun ca te bagi si la un set de placute ATE CERAMIC. Bft.
|
Quote:
|
salut, ai idee unde pot gasi o interfata multimedia pt mfd? bineinteles la un pret acceptabil
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Sa mai improspatam putin topicul.......ca si noutati am montat tvtuner audi marca fuba,camera mers inapoi in lampade iluminat numarul de inmatriculare,suport ochelari si noile praguri de la tunnerul german OETTINGER.Sa lasam pozele sa vorbeasca.
|
1 Attachment(s)
nu ti.ar strica niste jante pe 18 " :)
Daca te intereseaza ceva, am eu niste bbs.uri de vanzare. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning