Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 Variant Sport (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/264694-golf-4-variant-sport.html)

FlaviusLia 10-03-13 16:39

Re: Golf 4 Variant Sport

Foarte misto masina! S-au putea sa regreti ca ai trecut la faruri OEM cu lupa, adica sa fie o modificare doar de dragul sa fie original, ca in rest, cum a spus si colegul de mai sus, nu prea isi fac treaba! Bafta!

sakos 10-03-13 17:39

Quote:

Originally Posted by FlaviusLia (Post 5394438)
Foarte misto masina! S-au putea sa regreti ca ai trecut la faruri OEM cu lupa, adica sa fie o modificare doar de dragul sa fie original, ca in rest, cum a spus si colegul de mai sus, nu prea isi fac treaba! Bafta!

Multumesc de aprecieri.In ceea ce priveste regretul.acesta nu exista .intrucat am in garaj farurile stock Hella,farurile Depo cu lupa si proiector si xenon 6000 K,si acestea din urma Bosch originale cu becuri D2S OSRAM .Le-am luat mai mult ca un moft intrucat le-am gasit la o suma foarte convenabila,aproape gratis.Daca nu se comporta cum trebuie trec pe Depo inapoi,e chestiune de timp.........maxim 2 ore demontat-montat.in rest sa fim sanatosi si sa auzim de bine.

vinyl 10-03-13 21:43

Nu cred ca-i treaba de doar 2 ore. Sunt multe piese de pus, printre care si auto leveling-ul ala....nu-i chiar asa..simplu.

sakos 11-03-13 06:09

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5394912)
Nu cred ca-i treaba de doar 2 ore. Sunt multe piese de pus, printre care si auto leveling-ul ala....nu-i chiar asa..simplu.

Ma refeream la operatiunea de dezechipat-echipat bara fata si demontat-montat farurile stock sau Depo.cunosc detaliile despre montajul unui sistem de acest gen,astept o schema a instalatiei electrice si..................timp liber pt operatiune.O zi buna tuturor.

sakos 31-03-13 16:52

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 5395151)
Ma refeream la operatiunea de dezechipat-echipat bara fata si demontat-montat farurile stock sau Depo.cunosc detaliile despre montajul unui sistem de acest gen,astept o schema a instalatiei electrice si..................timp liber pt operatiune.O zi buna tuturor.

-----------------------------------------------------------------------------
Gata cu ,,ochii" :shock:pe golf,dupa 9 ore de interventie chirurgicala si transplant,si o echipa de 3 oameni am reusit sa ii montam ,,lentilele de vedere" cu toate draciile .........personal sunt foarte multumit.O zi buna tuturor.Urmeaza interfata Dietz si DVD digitaldynamic pe MFD sa vedem videoclipuri in mers:D si sa vedem drumul inapoi cu ajutorul camerei................:D....O zi buna tuturor.

sakos 31-03-13 16:58

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sakos (Post 5421801)
-----------------------------------------------------------------------------
Gata cu ,,ochii" :shock:pe golf,dupa 9 ore de interventie chirurgicala si transplant,si o echipa de 3 oameni am reusit sa ii montam ,,lentilele de vedere" cu toate draciile .........personal sunt foarte multumit.O zi buna tuturor.Urmeaza interfata Dietz si DVD digitaldynamic pe MFD sa vedem videoclipuri in mers:D si sa vedem drumul inapoi cu ajutorul camerei................:D....O zi buna tuturor.

........................

Mirel1919 31-03-13 16:58

Salut, foarte frumos Golf-ul, sa ai noroc de el. Cat te-au costat prelungiriea bara fata si pragurile?

bbbogdannn 01-04-13 00:57

Arata superb, nu as schimba jantele alea pentru nimic! Flansele ajuta mult! Bafta si drumuri bune!

bbbogdannn 01-04-13 01:01

Masina e inmatriculata inainte de 2007? Ca ai numerele cu steagul romanesc, sau se gasesc stickere? :D

JOHNEVOTUNING 01-04-13 01:06

Cred ca numerele sunt inainte de anul 2000 ca asa erau inainte cu steagul tarii, asa am si eu un set de numere prin garaj care sunt la pastrare.

sakos 01-04-13 05:01

Quote:

Originally Posted by bbbogdannn (Post 5422419)
Masina e inmatriculata inainte de 2007? Ca ai numerele cu steagul romanesc, sau se gasesc stickere? :D

Masina este inmatriculata in 2005.De atunci suntem impreuna,fostul proprietar german s-a plictisit repede de ea (2 ani) eu insa cu greu cred ca ma voi desparti de ea si peste 10 ani........O zi buna tuturor.

B 88 URS 02-04-13 08:07

Frumoasa masina ai, sa ai grija de ea, ca si ea are de tine, si spor la modificari, simple si cu gust, bravo :lol:

sebysirbu 03-04-13 22:03

arata foarte bine cu noile faruri, felicitari si spor la treaba in continuare :-)

sakos 04-04-13 05:52

Quote:

Originally Posted by sebysirbu (Post 5426237)
arata foarte bine cu noile faruri, felicitari si spor la treaba in continuare :-)

Multumesc pentru oglinda si sticla farului.O zi buna.:-)

sakos 07-04-13 08:33

5 Attachment(s)
Un mic cadou pentru ,,surzii" ca mine...............:D le-am gasit complete dupa un CLK (2 boxe inalte,2 medii ,2 bass,si un amplificator ) toata sonorizarea inclusiv magazia de CD este marca BOSE.Urmeaza sa le montez saptamana viitoare.Sper sa se auda si la mine la fel de bine ca si in CLK.O zi buna tuturor.

sakos 10-04-13 19:34

8 Attachment(s)
Gata franele.........................ATE POWER DISK.sa le vedem pe masina.O seara buna.

soosy 10-04-13 20:27

Quote:

Originally Posted by sakos (Post 5435077)
Gata franele.........................ATE POWER DISK.sa le vedem pe masina.O seara buna.

alegere buna...desii alea care sunt striate sunt mai ok optic...dar astea is mai bune;)
damblaua ce am discutat ti-a facut?

Mirel1919 10-04-13 20:30

Quote:

Originally Posted by sakos (Post 5435077)

Frumos, cat te-au costat?

sandueugeniu 10-04-13 20:53

Salut cat au costat si ce cod au nu de alta dar trebuie sa le schimb si eu pe ale mele. Multumesc.

JOHNEVOTUNING 11-04-13 13:56

Presupun ca te bagi si la un set de placute ATE CERAMIC. Bft.

sakos 11-04-13 16:17

Quote:

Originally Posted by JOHNEVOTUNING (Post 5435891)
Presupun ca te bagi si la un set de placute ATE CERAMIC. Bft.

Ma bag insa........de luna viitoare ca acum stau prost cu bugetul.....o zi buna tuturor.

darthmike 11-04-13 18:37

salut, ai idee unde pot gasi o interfata multimedia pt mfd? bineinteles la un pret acceptabil

sakos 11-04-13 22:26

Quote:

Originally Posted by darthmike (Post 5436188)
salut, ai idee unde pot gasi o interfata multimedia pt mfd? bineinteles la un pret acceptabil

Sal,eu personal am cumparat interfata de la cineva care se ocupa cu dezmembrari (DIETZ 1412 ) parca, nu mai retin.Pretul a fost mai mult simbolic.Dvd este marca Digitaldynamic si citeste tot inclusiv memory stick si a intrat perfect in torpedou.Sunt f.multumit de cum a iesit.urmeaza sa fac si ceva foto.

sakos 19-10-14 16:51

9 Attachment(s)
Sa mai improspatam putin topicul.......ca si noutati am montat tvtuner audi marca fuba,camera mers inapoi in lampade iluminat numarul de inmatriculare,suport ochelari si noile praguri de la tunnerul german OETTINGER.Sa lasam pozele sa vorbeasca.

CT90SNR 29-10-14 14:50

1 Attachment(s)
nu ti.ar strica niste jante pe 18 " :)

Daca te intereseaza ceva, am eu niste bbs.uri de vanzare.

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning