![]() |
Re: Campionat national de indemanare auto
Raduleee... Tu esti?
|
Cate etape se percoizeaza ca vor fi la anul, si daca stie cineva, toate se vor desfasura in Bucuresti?
|
Re: Când au început circuitele în România?
Quote:
2. Sa nu transformam acest topic in "''contre" si aprecieri, sau , mai bine, hai sa mai vedem pe prima pagina invitatia moderatorului. Ca de dispute sunt si alte topicuri si forumuri locale .. Atat am de comentat, si poate apar si alte pareri. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cornele in prima parte a postului tau ai dreptate in legatura cu subiectul topicului. Sunt de acord cu tine ca multe postari au fost "offtopic" sau in romana "veche":lol: pe langa subiect dar....la final chia ai "iesit in decor".... Quote:
"aia"(sau "alea" pentru ca sunt si fete)...cum ii denumesti tu...au intre 14 si 18 ani..... au spiritul intrecerii in ei ,au si bunul simt sa se intreaca intr-un cadru organizat de o autoritate sportiva si nu pe strazile patriei. Acum ma intreb ce ar crede unul dintre ei daca ar citi postul tau ....ca daca nu au casca pe cap nu sunt curajosi si talentati sau talentate?.....ca barbatia este comensurabila vis a vis de sportul cu motor practicat? ....Cornele ce reaq aveam pretentii de la tine .....(cu ocazia asta il felicit pe Teo pentru initiativa de a organiza un astfel de campionat pentru ca de aici or sa vina pilotii de CIRCUIT RALIU RALLY VTM sau COASTA.....nu "aia":lol:... cu diferentialu sudat la "E30" adica "URSULET");) N.B. la indemanare nu poti purta casca,centura ,manusi etc pentru simplul fapt ca genul respectiv de intrecere nu iti permit asa ceva.....incearca tu sa te intorci cu spatele intr-un scaun de curse cu casca in cap si prins in centura in 6 puncte......:rolleyes2 |
Un film bun ...de vizionat si pentru cine merge la "coasta"....Merge cineva in asa hal la noi?....eu nu cred....
Este un film cu Alessandro Polini (ala care va vinde cele mai tari variatoare la scutere:)) care spune totul despre vtmu de la noi..... https://www.youtube.com/watch?v=Lsom-iP7kBQ singurul om pe care eu l-am vazut ca se apropie de stilul asta de pilotaj este Puiu Rusu |
Originally Posted by cornel1955 View Post
Vali vezi ca ai "luato pe aratura" si nu imi convine......mai baga copiilor de aici dalea periculoase de pe vremuri ca Road si nea Mitica sunt cu un tur in fatza ta...heheheheeee!!!....eu din pacate am epuizat "stocul" de foto...ma bazez pe voi...oricum se pare ca de cand am iesit pe aici sa animat forumul...iar ma laud dar este real..heheheeee!!!...si te rog frumos sa nu mai bagi cu Ghe. Teodor fostul meu coleg de club ca este OFF TOPIC...el nu a reusit sa faca decat indemanare....la VTM si viteza pe circuit am prioritate si 30 de cupe....Ia sa fiu RAU si sai zic aici si acum ca lam vazut ce face cu 150 de CP si este jalnic...merg mai repede cu spatele decat merge el la slalom cu fatza :d Cornele nu vreau sa te cert cu postul meu dar trebuie sa intri si tu in "randul lumii" ca sa nu-ti mai fie sterse sau mutate postarile.... sau sa fii catalogat drept ......"anarhist"si asta in cel mai fericit caz....:)) trebuie sa tii seama de regula elementara a unui forum.....sau regula de aur..... : polemica sau mai simplu discutia se poarta la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor..... Si sa stii ca sfatul meu vine de la cineva care a vazut cum ai inceput si cum..."scara "aia pe care o tot sudai tu in baraca aia din spate de la IDMS langa rampa de verificat uleiul....:)) a devenit sasiul unui monopost..... Daca poti face asta ....chiar putem avea o discutie pe forum. |
Am aflat ca pentru sezonul 2012 al CNIA se pregatesc si cateva modificari regulamentare:
- se va intocmi un clasamnet open cu premiere la sfarsit pe baza timpului realizat in etapa, si cred ca e normal. - se vor constitui 2 clase noi : istorice si prototip ( sau unice ) pentru automobile cu 4 roti artizanale. Interesant si atractiv!! Dar mai bine sa asteptam forma finala a modificarilor si precizarilor pentru .juniori si debutanti. |
Propunere de modificare a regulamentului campionatului national de indemanare auto......asteptam parerile si propunerile dumneavoastra de care vom tine seama in alcatuirea regulamentului de participare pentru anul competitional 2012
Stiu ca suna aiurea si ca limbajul este clar de lemn asa cum este orice regulament al federatiei .....dar va garantez ca vom tine cont de orice propunere a dumneavoastra. 8) PROPUNERI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI CNIA 2012 In urma experientei dobandite pe parcursul desfasurarii CNIA 2011, la solicitarea sportivilor implicati in acest campionat, cat si ca urmare a modului de desfasurare a altor concursuri similare de indemanare din alte tari, va supun atentiei urmatoarele propuneri de modificarea a Regulamentului pentru anul sportiv 2012 : - inlocuirea art. 5.2 « Un automobil din clasa 1 poate fi admis la clasa 2, nu si invers. Optiunea poate fi facuta pana la verificarile administrative, dupa care nu e posibila revenirea la clasa 1 pe parcursul etapei respective. » cu « Cu un automobil pot participa cel mult doi piloti, iar un pilot poate participa cu cel mult doua automobile de concurs, dacă acestea sunt la clase diferite » - modificarea art. 6.3.2. «Juniorii nu pot participa in cadrul CNIA decat cu automobile de clasa 1 (cilindree sub 1600 cmc) si in baza licentei FRAS special dedicata acestei categorii.» cu «Juniorii nu pot participa in cadrul CNIA decat cu automobile care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 180 CP si in baza licentei FRAS special dedicata acestei categorii.» - modificare art 20.3. Se vor acorda cupe si diplome pentru: «cea mai buna participare feminina» cu «cele mai bune trei participari feminine» (sau grupa femina sau alte propuneri ...) si «cel mai bun timp al zilei» cu «primii trei clasati ai zilei» (sau primii trei clasati open sau....) - modificarea art. 20.7 «Cu exceptia echipelor la care se va acorda titlul de Campioana Nationala indiferent de numarul de echipe participante, in cadrul CNIA se vor acorda titluri de Campioni Nationali cel mult in cazul clasamentelor de sfarsit de an ce contin minim zece pozitii in puncte.» cu «Cu exceptia echipelor la care se va acorda titlul de Campioana Nationala indiferent de numarul de echipe participante, in cadrul CNIA se vor acorda titluri de Campioni Nationali cel mult in cazul clasamentelor de sfarsit de an ce contin minim cinci pozitii in puncte.» - completarea art. 20.5 «La sfârşitul anului se vor întocmi clasamente pe grupe şi clase, echipe», cu «La sfârşitul anului se vor întocmi clasamente pe grupe, clase, open si echipe» - renuntarea la obligativitatea folosirii castilor de protectie din cauza micsorarii unghiului vizual si a centurilor de siguranta la mersul cu spatele - introducerea unei grupe noi de masini modificate (caroserii modificate, inclusiv ampatamentul, usurate, alte motorizari decat cele de serie, produse artizanal, dar numai cu patru roti) «Numai la grupa Modificate (M), sunt admise automobile construite artizanal sau de serie, modificate (caroserii scurtate, usurate substantial, alte motorizari decat cele de origine, tip moto, etc, special construite pentru indemanare auto), dar numai cu patru roti, indiferent de sistemul de transmisie.» - pentru clasarea echipelor la o etapa, se ia in calcul punctajul obtinut de fiecare pilot in grupa la care participa, la care se adauga punctajul din clasamentul open - in cazul in care doua sau mai multe echipe au acumulat acelasi numar de puncte, se vor departaja in functie de cel mai bine clasat pilot in clasamentul open - se considera clasa constituita, cea formata din minimun trei automobile - modificarea art. 8.2 «Odata ce inscrierea a fost admisa, cererea nu mai poate fi modificata. Totusi, in cazuri de forta majora (de exemplu defectarea automobilului) CCS poate aproba schimbarea automobilului cu altul din aceeasi clasa, dar numai pana la Verificarea tehnica.», cu dar numai pana la prima manse de concurs. 6.8 Grupe si Clase 1. Grupa Debutanti (D) D1 – piloti debutanti, participanti pe automobile din clasa 1 - automobile cu cilindree pana la 1600 cmc D2 - piloti debutanti, participanti pe automobile din clasa 2 - automobile cu cilindree peste 1600 cmc 2. Grupa Avansati (A) A1 – piloti avansati, participanti pe automobile din clasa 1 - automobile cu cilindree pana la 1600 cmc A2 - piloti avansati, participanti pe automobile din clasa 2 - automobile cu cilindree peste 1600 cmc 3. Grupa Juniori (J) J – clasa unica rezervata pilotilor juniori, incadrati la aceasta categorie conform 6.3, care nu pot participa decat pe automobile cu cilindreea pana la 1600 cmc. J1 – piloti juniori, participanti pe automobile din clasa 1 - automobile cu cilindree pana la 1600 cmc (cu automobile care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 180 CP) J2 – piloti juniori, participanti pe automobile din clasa 2 - automobile cu cilindree peste 1600 cmc (cu automobile care in fabricatie de serie sa nu depaseasca 180 CP) 4. Grupa Istorice (I) (Vehiculele istorice sunt cele pentru care perioada trecuta de la incetarea fabricatiei tipului respectiv de vehicul este de cel putin 30 de ani.) I1 – piloti istorice, participanti pe automobile din clasa 1 - automobile cu cilindree pana la 1600 cmc I2 - piloti istorice, participanti pe automobile din clasa 2 - automobile cu cilindree peste 1600 cmc 5 Grupa Modificate (M) sau H sau … M – clasa unica rezervata numai pilotilor avansati cu masini modificate |
Quote:
asteptam pareri propuneri etc.... |
astia sunt dusi in lumea lor...nu ii interesaza sa posteze ceva......despre regulamentul campionatului national de indemanare auto
|
poate ne posteaza domnul Gheorghe Teodor ultima versiune ........
|
Propunere calendar Campionat National Indemanare Auto 2012
Nr. crt. Data Loc desfasurare 1 11 –12 mai Bucuresti - Militari 2 16 - 17 iunie Bucuresti - Colentina 3 14 - 15 iulie Ploiesti 4 01 – 02 septembrie Constanta 5 29 - 30 septembrie Brasov 6 20 - 21 octombrie Bucuresti - Militari Incepand cu acest an, nu pot lua startul in campionat decat pilotii cu licenta FRAS. Debutantii vor fi testati de catre domnul Teodor Gheorghe, acesta ocupandu-se, ulterior, de obtinerea licentelor pentru concurentii testati. |
Quote:
Daca de anul acesta se vor da numai cei cu licenta vin cu o propunere ....,la Constanta sa se organizeze o etapa de coasta (au mai fost facute pe vremuri ) sau eventul un circuit. In Constanta se poate organiza o etapa de circuit si ar fi locatie. Eu am organizat ceva de genul in 2002. Daca doriti va pot ajuta cu locatii si organizare. Astept un raspuns pe privat in cazul in care doriti sa organizati ceva de genul. O zi buna |
Salut. Eu doar am copiat informatiile de unde le-am gasit. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu domnul Teodor Gheorghe, cel care se ocupa de organizarea campionatului.
E-mail: [email protected] Tel: 0745 627 627. |
Ok, merci poate facem ceva frumos la Constanta.;)
|
"Debutul Campionatului National de Indemanare Auto 2012, va avea loc in data de 11 mai ac, la Baneasa Shopping City.
Antrenamentele neoficiale vor avea loc vineri 11 mai, incepand cu ora 15.00 Inscrierea in concurs, sambata 12 mai, incepand cu ora 11.00 Startul in recunoasterea traseului, ora 13.00, urmat de antrenamentele cronometrate si cele doua manse de concurs Premierea, duminica 13 mai, incepand cu ora 11.00, urmata de demonstratii ale concurentilor CNIA" |
1 Attachment(s)
Schita traseu:
|
Bravoo! te asteptam de peste o saptamana !! ms frumos
|
Cu placere, si eu o asteptam de ceva timp :D
Pe lista de inscrieri am vazut ca apare si domnul Trifonescu, de data asta, cu un Golf. Ar fi o surpriza foarte placuta sa vina cu Golful de coasta. |
Da, asa va fi! Sper sa am timp sa pregatesc frana de mana. De data asta voi avea nevoie de ea.
|
Vine, vine Dragos cu Golful, si dupa parerea mea, e candidat cu certe sanse la cel mai bun timp al zilei. Este adevarat ca sunt si alte....multe motive si cauze care cumulate vor confirma ipoteza mea, insa, acesta e pronosticul meu.
Oare mai vine Giui ? sau alt prieten cu vreun "H "? Si afla o soapta din culise, confidentiala: Dragos are in pregatire alta " Bombitza"" super. dar e inca la...." cuptor " in coacere:D dar pana atunci..discretie totala !:???: |
Quote:
|
Baieti e modest ! Kit-ul de WRC pe ea e super !
Eu am vazut-o in " fasha " , dar va arata beton : va fi de coperta ! Astept sa apara si va rog sa ma criticati! Nu ma voi supara, promit !! |
8 Attachment(s)
Prima etapa Bucuresti 12 mai 2012 !
|
8 Attachment(s)
Inca un set de poze= CNIA- etapa 1/2012 Bucuresti- Baneasa
|
79 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine:
|
Super pozele ! ai gasit un loc ideal pentru instantanee!!
Are cineva poze de la premiere, va rog !:D |
3 Attachment(s)
Eu atatea am putut sa postez !
Cine mai are poze de la premiere este invitat sa le prezinte :D |
6 Attachment(s)
S-a intamplat in 12 mai 2012, la Shoping Center baneasa si cu contributia lor !:D
|
Felicitari organizatorilor, a iesit frumos, circuitul a fost super.
Jumatate de "felicitari" pentru federatie, dar asta e numai o chestiune personala. |
Se zvoneste ceva...despre schimbarea datei de desfasurare a etapei 2Colentina !
Cred ca-s numai zvonuri, intrucat e un calendar si trebuie respectat, si nu-s evenimente de forta majora pentru schimbarea datei. Deja, am impresia ca e numai zvon, FRAS nu accepta. Stiti alte noutati? |
Pai ar fi bine sa se schimbe data, ca altfel se suprapune cu CNVC Rasnov.
|
Quote:
Te inteleg, ca pasionat ca va trebui sa alegi, dar in sezon, in fiecare weekend sunt si alte competitii. De ce nu s-ar schimba data lor de desfasurare ? Din acelasi motiv nici etapa CNIA ( oricare ar fi, e unul subiectiv ! ) daca accepti aceasta opinie. ms frumos. |
Din ce am auzit, nu s-ar modifica data, ar ramane cum s-a stabilit.
Sper ca la urmatoarea etapa, arbitrajul sa fie corect, pentru ca eu unul sunt dezamagit maxim. Am pierdut niste puncte importante si cica tot eu sunt de vina, ca nu am urmarit evolutia celui incriminat... In fine, sa ne vedem cu bine la Colentina |
Ne pregatim pentru START-ul celei de-a 2-a etape a CNIA
In perioada 16-17 iunie 2012, incepand cu ora 10:00, va asteptam, la Carrefour Colentina, pentru a va incuraja favoritii! Va vom intampina cu aceeasi voie buna si elemente surpriza din partea pilotilor, cu care, speram noi, v-am obisnuit deja! Sambata => antrenamente cronometrate; Duminica => concursul si premierea acestei etape. :) |
Quote:
|
da, este o nedorita eroare sau confuzie!
Chiar dimineata am verificat la organizator ( Teo ) ca programul este cel stabilit anterior: - sambata - libere, recunoasteri, antrenamente,etc participare libera ! - duminica - 09.00 inscrieri - 10.00 antrenamente libere / cronometrate -...in continuare - manse de concurs clasamente- premiere. |
Imi cer iertare, era prea dimineata cand am scris.
Reformulez : In perioada 16-17 iunie 2012, incepand cu ora 10:00, va asteptam, la Carrefour Colentina, pentru a va incuraja favoritii! Va vom intampina cu aceeasi voie buna si elemente surpriza din partea pilotilor, cu care, speram noi, v-am obisnuit deja! Sambata => antrenamente libere; Duminica => concursul (ora 9-10 sunt inscrierile) si premierea acestei etape. :) La aceasta etapa si-a anuntat prezenta si bine-cunoscutul cascador Szobi Cseh. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning