Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/24368-dacia-logan-mcv-convivial-vehicle-break.html)

sortex 14-11-06 11:54

Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)

am vazut una ieri parca e mai imbunatatita fata de logan normal:))

RA_2fast4u 17-11-06 21:50

am analizat si eu una mai in detaliu... din fata mi se pare chiar frumoasa :D acuma cand o vezi din lateral parca e putin cam taiata... dar trebuie sa recunosc ca arata mult mai bine decat in poze...

sortex 18-11-06 12:50

e interesant geamu din spate ala ultimu:)

vip_tt 20-11-06 19:01

hai s afim seriosi....ce era interesanta?

sortex 20-11-06 22:25

nuj geamu din spate e interesant cum e facut:)) e asa ciudat...

WarB 06-12-06 14:06

spuneti-mi si mie cand apare un diesel mai puternic daca stiti?

iuliu 06-12-06 15:48

ba masina e destul de frumusica da totusi.din lateral nu arata bine de loc capota e prea minuscula in comparatie cu restu masini.daca era macar ca la pegeout mai ridicata mai bombata era bine.oricum felicitari celor de la renault au avut o viziune buna <cand au lansat loganu>

Dead666Ghost 12-12-06 18:06

Deci .. .. pareri si pareri .. .. eu am Logan .. chel .. dat d tata .. .. na vrut sal vanda k ia plukut d cum la luat si la dotat cu folii aprobate rar .. audio destul d ok .. .. detector .. si nusi scotea banii dak lar fi vandut la 10k d km ... si el avea nevoie de servo .. probleme cu coloana .. in fine ..
Am testat dricu ink din primele zile de cand a fost pus sal pipaie totzi tzaranii care probabil si-l vor cumpara cu prima ocazie c vand 2 parcele d pamant moshtenire de la moshi ..cu destinatia vile pt cei cu mertzane .. cam asa am vazut k e treaba acuma p la noi ..
Impresii dric : aspect .. .. logan .. nai cei cere pt cat costa .. probabil s putea si mai bine ..nu ma refer la estetica ci la unele kestii de genu suduri vizibile p la unele puncte .. . Motorizare ..am pus mana kiar pe ala cu multe supape si ma dezamagit .. fatza d sedanu meu 1.4 .. eu zbor ! posibil sa fi fost din cauza rodajului (am vazut o diferentza mare la symbolu lu tata ..cum era cand la luat si cum e acuma .. .. ) ..as vrea totusi sa pun mana p unu rodat ok k sa vad c poate motorasu ala ..si dak sar putea sa fac dealu negru cu el ar fi ceva..si ink 4 voluntari in mashina .. .. deci pana nui fac testu asta nam c zice decat : dak avetzi familie cu multzi copii astai mashina care e d voi .. si dak vio luati .. atentie cum trageti d volan k mie mi sa parut k are mijlocu distantei dintre roti cam prea in spate fatza d stalpu masinii.. .. nam masurato .. asa mi sa parut.. corectatzima dak greshesc..
.. si c intrebari am eu acuma .. k nu l stiu p toate .. .. :D cu c cauciuri vin noile loganuri ? bune/scoartza ?.. montana-urile mele au 15mii acuma si iarna asta o trag p dreapta clar .. decat dak nu vreau so sifonez :D ..

blowwind 12-12-06 18:12

Quote:

Originally Posted by Dead666Ghost (Post 658139)
Deci .. .. pareri si pareri .. .. eu am Logan .. chel .. dat d tata .. .. na vrut sal vanda k ia plukut d cum la luat si la dotat cu folii aprobate rar .. audio destul d ok .. .. detector .. si nusi scotea banii dak lar fi vandut la 10k d km ... si el avea nevoie de servo .. probleme cu coloana .. in fine ..
Am testat dricu ink din primele zile de cand a fost pus sal pipaie totzi tzaranii care probabil si-l vor cumpara cu prima ocazie c vand 2 parcele d pamant moshtenire de la moshi ..cu destinatia vile pt cei cu mertzane .. cam asa am vazut k e treaba acuma p la noi ..
Impresii dric : aspect .. .. logan .. nai cei cere pt cat costa .. probabil s putea si mai bine ..nu ma refer la estetica ci la unele kestii de genu suduri vizibile p la unele puncte .. . Motorizare ..am pus mana kiar pe ala cu multe supape si ma dezamagit .. fatza d sedanu meu 1.4 .. eu zbor ! posibil sa fi fost din cauza rodajului (am vazut o diferentza mare la symbolu lu tata ..cum era cand la luat si cum e acuma .. .. ) ..as vrea totusi sa pun mana p unu rodat ok k sa vad c poate motorasu ala ..si dak sar putea sa fac dealu negru cu el ar fi ceva..si ink 4 voluntari in mashina .. .. deci pana nui fac testu asta nam c zice decat : dak avetzi familie cu multzi copii astai mashina care e d voi .. si dak vio luati .. atentie cum trageti d volan k mie mi sa parut k are mijlocu distantei dintre roti cam prea in spate fatza d stalpu masinii.. .. nam masurato .. asa mi sa parut.. corectatzima dak greshesc..
.. si c intrebari am eu acuma .. k nu l stiu p toate .. .. :D cu c cauciuri vin noile loganuri ? bune/scoartza ?.. montana-urile mele au 15mii acuma si iarna asta o trag p dreapta clar .. decat dak nu vreau so sifonez :D ..

de 2 ori am citit postu asta si n`am inteles nimic :)

Dead666Ghost 12-12-06 18:21

:)) :D :> .. c poet sunt! hai k s intzelege ceva o data c t prinzi d boala mea cu punctele .. :D

bogg 26-12-06 17:54

noa bine...ce vreti shi voi acum??? Pe langa ca e ieftina ...iti facii treaba cu ea(ma rog....)asa nu-i bine, asa nu-i bine daca o facea prea scumpa shi cu multe dotari(da da....vezi sa nu) nici asa nu era bine!!! Eu le zic bravo celor de la dacia( sa nu uitam de unde or plecat) shi bine ca nu s-o ajuns la solenza sau super nova break...sau ma rog...MCV(s-au smecherit,....offff..U.E asta).

Reply : tuturor carora nu le convine shi nu le vor convine aceste mashinii prin simplu fapt ca se numesc DACIA.......shiiiii ca se fabrica in Romania(dar asta-i alta poveste)

platon911 26-12-06 21:13

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 675603)
noa bine...ce vreti shi voi acum??? Pe langa ca e ieftina ...iti facii treaba cu ea(ma rog....)asa nu-i bine, asa nu-i bine daca o facea prea scumpa shi cu multe dotari(da da....vezi sa nu) nici asa nu era bine!!! Eu le zic bravo celor de la dacia( sa nu uitam de unde or plecat) shi bine ca nu s-o ajuns la solenza sau super nova break...sau ma rog...MCV(s-au smecherit,....offff..U.E asta).

Reply : tuturor carora nu le convine shi nu le vor convine aceste mashinii prin simplu fapt ca se numesc DACIA.......shiiiii ca se fabrica in Romania(dar asta-i alta poveste)

dupa parerea mea mai bine ramanea la Solenza sau SuperNova fiindk sunt de 1000 d ori mai bine facute k Loganu';)

Evil Yuri 26-12-06 23:17

Motiveaza, te rog. Eu nu pot sa-mi dau seama unde sunt mai bine facute decat loganul, si in al doilea rand, tu nu cred ca esti in cunostinta cu cresterea calitatii de productie de la Dacia. Sa nu uitam, ca am plecat de la nimic !

Revin, astept raspuns.

Donnyro 26-12-06 23:57

De cand a fost lansat Loganul nu am vazut 10 persoane carora sa le placa.se vorbeste despre el k si cum ar fii ultima rabla de pe Terra.ce e pacat este k jumatate din cei ce vorbesc de rau Loganul conduc niste masini pe care nu le mai primeste nici REMAT-ul.

Alkatraz 28-12-06 14:02

Deci treaba sa in felul urmator ...
Firma Dacia a fost cumparata de francezii de la Renault (o alta firma care nu este vazuta cu bine de ochii mei ...) din motive politice si bla bla bla ...(au fost si alte firme mult mai bine cotate pe piata auto precum VW, dar cum am mai zis motivele politice si-au spus cuvantul)
Astia au investit bani asa doar ca sa nu zica ca nu au investit nimik la dacia...
O concluzie ar fi ca daca nu investesti nu ai cum sa iti doresti o masina care sa nu poata fi criticata nici de cel mai exigent om din domeniul auto ...

Akum sa trecem la subectul Dacia Logan MCV..
Ieri cand veneam cu tata de la Bucuresti, era in fata noastra un Logan MCV Albastru ala frumos (e singurul lucru care imi place de la Dacia), iar la o curba usoara de stanga Loganul a derapat putin ... mentionez ca nu avea mai mult de 80KM/H, iar tata ia curba aia cu 100KM/H iar masina ramane stabila pe traiectorie ...(mentionez este vorba despre un Opel Astra)... Din asta trag 2 concluzii ... soferul nu era foarte experimentat sau invatat cu automobilul care il conducea(nu avea lamaia in geam) ori automobilul in cauza este slab la categoria directie si tren de rulare ... tin sa cred ca este cea care incepe cu ori ...

Posesorii de Logan, Logan MCV sau iubitorii Dacia sper sa nu va suparati pe mine ... Dar Dacia nu este o masina asa fiabila...

F430 28-12-06 16:03

e cam nasol loganu mcv, mai bine o faceau direct de teren e prea inalta are forme de lada si nu ai ce zice nu e stilata nici un pic nu poti avea deocamdata pretenti de la o dacie mai asteptam urmatoarea macar e un pas inainte pentru dacia

fuzzy 28-12-06 21:28

adevaru e ca tractiunea integrala ii mai lipsea si era masina perfecta de mers la tzara ptr luat porcu'.....:lol:...in rest, numa' bine!

str33tmania 28-12-06 22:04

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 677587)
Deci treaba sa in felul urmator ...
Firma Dacia a fost cumparata de francezii de la Renault (o alta firma care nu este vazuta cu bine de ochii mei ...) din motive politice si bla bla bla ...(au fost si alte firme mult mai bine cotate pe piata auto precum VW, dar cum am mai zis motivele politice si-au spus cuvantul)
Astia au investit bani asa doar ca sa nu zica ca nu au investit nimik la dacia...
O concluzie ar fi ca daca nu investesti nu ai cum sa iti doresti o masina care sa nu poata fi criticata nici de cel mai exigent om din domeniul auto ...

Akum sa trecem la subectul Dacia Logan MCV..
Ieri cand veneam cu tata de la Bucuresti, era in fata noastra un Logan MCV Albastru ala frumos (e singurul lucru care imi place de la Dacia), iar la o curba usoara de stanga Loganul a derapat putin ... mentionez ca nu avea mai mult de 80KM/H, iar tata ia curba aia cu 100KM/H iar masina ramane stabila pe traiectorie ...(mentionez este vorba despre un Opel Astra)... Din asta trag 2 concluzii ... soferul nu era foarte experimentat sau invatat cu automobilul care il conducea(nu avea lamaia in geam) ori automobilul in cauza este slab la categoria directie si tren de rulare ... tin sa cred ca este cea care incepe cu ori ...

Posesorii de Logan, Logan MCV sau iubitorii Dacia sper sa nu va suparati pe mine ... Dar Dacia nu este o masina asa fiabila...

dak era sa ne ia vw ....aveam un logan(sau cum sa mai numea) mai puternic mai tare si ...mult mai bine cotat oricum e un pas in fatza ...dar vw cand a luat seat..a transformato intrun brand puternic ...insa dacia ...nush cat de tare o sa fie...iar la logan mcv...nush multe despre el ..dar iam vazut lansarea iar cand iam vazut...pretu .....parerea mea nu isi merita banii.. ;)

silviu_fxx 31-12-06 19:39

Iar incepem cu discutiile despre Logan si problemele sale care pot fi multe pt un necunoscator in cauza...deci va rog sa-mi spuneti atunci o masina cu un raport pret/calitate sau pret/dotari mai bun....Eu chiar nu ii inteleg pe cei care vorbesc incolo si incoace ca Loganul face aia aia...Grow up people...o sa vedeti si voi cand iesiti la salariu si banii nu vin chiar asa cum v-ati asteptat ce mult o sa va doriti sa aveti si un Logan...pt ca pana la urma asta e...<Traind in Romania asta ne ocupa tot timpul>(stiu ca nu e putin probabil ca postul sa imi fie sters):???:

fuzzy 31-12-06 20:01

wow... iar ne intoarcem la inceputurile disputei... cel mai bine va rog sa cautati un filmuletz de la top gear in care se explica de ce este logan totusi o masina buna... nu fiabilitate, nu optionale, nu sunet, nu look... logan este o masina care este facuta sa fie condusa... nu sportiv, nu incet, nu bla, bla, bla... este doar o masina care nu are dotari si optionale tocmai fiindca are doar ce are nevoie un sofer: un volan, un motor si putin confort... punct...

bogdan C.E.T. 31-12-06 21:51

totusi o masina e sa te duca de la punctul a la b

F430 01-01-07 21:46

pai daca tot au facuto trebuia si ei sa o faca mai cu stil puteau sai puna niste notoare ceva mai puternice pentru asa o basculanta in afara de ala de 1.6 si dieselu nu prea trag bine restu motoarelor si de disign nu mai vorbim

Evil Yuri 01-01-07 23:24

Frate...tu ai 16 ani...nu stiu cat ai dat tu intr-un logan break cu motoarele alea slabe de care zici, ba mai mult am impresia ca nici nu ai mers in locurile din portbagaj (al treilea rand de locuri), sa vezi cat de confortabil e.
Dar stiu ca Loganu break sa zicem cu motorul de 1,4 (ce e cel mai slab, de asta l-am luat ca exemplu), prinde suta in 15 secunde (nu stiu exact in cat prinde, am dat ca exemplu), dar ia uita-te la alte masini sa vezi ca nu stau cu mult mai bine, si nu mai comenteaza nimeni.

Daca vrei masina ieftina, ai motorizare mai slaba, dotari mai slabe. Daca ai bani, iti iei cu motoru de 1,6 de 105cai care zic eu ca e prea bun pentru logan mcv.

Uita-te la Clio 3, sa vezi ce motorizari are. Iar greutatea e asemanatoare.

Dead666Ghost 01-01-07 23:34

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 681681)
Daca ai bani, iti iei cu motoru de 1,6 de 105cai care zic eu ca e prea bun pentru logan mcv.

prea bun ? nimik nui niciodata prea bun ;) .. totdeauna exista loc d mai bine..
faza dura la mine : am testat kiar 16v si la inceput mi sa parut k al meu 1.4 sedan fuge mai bine .. dup aia mam gandit : era noua = motor nerodat ..are altfel suspensia .. altfel stateam in scaun decat la sedanu meu .. am mers d curand cu breaku unui prieten si s duce bine .. nush in skimb cu persoane in el cat trage .. a fukut careva un test p dealu negru cu familia (bunici strabunici etc) cu un break ? .. shtiu sigur k 1.4 cu mama tata eu fratemiu mai mic si bunikmia nu tragea mai deloc pacolo..cu greu si 40 la ora :)

fuzzy 02-01-07 10:12

Quote:

Originally Posted by F430 (Post 681615)
pai daca tot au facuto trebuia si ei sa o faca mai cu stil puteau sai puna niste notoare ceva mai puternice pentru asa o basculanta in afara de ala de 1.6 si dieselu nu prea trag bine restu motoarelor si de disign nu mai vorbim

adik motorul de 1,4 nu trage delok??? poate ne vedem si noi vreodata sa te iau un pik la plimbare... sa vezi ca nu e chiar asa de lenes motorul asta micutz de 1,4 :twisted:... la mcv intr-adevar e foarte slab ca motorizare dar totusi trage cat de cat... momentan cele mai bune motorizari sunt motorul de 16supape si cel diesel dar... la berlina logan nici cel de 1,4 nu este prea "necajit" :)))))

Evil Yuri 02-01-07 10:52

Ziceam ca e prea pun pentru MCV, care e o masina utilitara si o familista convinsa :D , nu e de alergat, si zic ca motorul de 1,6 face fatza cu brio situatiilor normale de utilizare.

Eu iti spun, am Nubira Wagon cu motor 1,6 106cai, si are 1300kg, ceva mai mult decat MCV-ul. Si vreau sa zic ca pentru masina asta nu e nevoie de mai mult.

F430 02-01-07 15:14

pai eu ma refeream la logan mcv ca motorul de 1.4 e cam slabut e totusi mare masina

Evil Yuri 02-01-07 16:03

Cel mai greu MCV, conform fisei tehnice Dacia, are 1245 de kg. Daca te gandesti bine, greutatea asta e deloc mare. Sunt numeroase sedan-uri care au 1300-1400 usor.

Loganul cu motorul de 1,4 prinde suta in 15 secunde jumatate. Gandeste-te un pic in cat prinde suta Dacia papuc sau vechea dacie break ? Si nu mai plange nimeni, si vezi vechile papucuri PLINE cu marfa, si totusi merg.

Te rog, peste cativa ani cand iti iei carnetul (sau poti chiar si acum, dar nu te incurajez sa conduci ilegal), sa iei un MCV cu motorul de 1,4, si sa mergi cu el in conditii normale si sa-mi spui daca motorul ala nu face fatza. Prin conditii normale eu nu ma refer la "liniute" si alergat ca dilaul pe serpentine.

Sunt curios daca macar 30% din cei care critica loganul pe acest topic, au condus vreodata unul, indiferent cu ce motorizare.

Bogdan_mb 04-01-07 00:19

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 682214)
Cel mai greu MCV, conform fisei tehnice Dacia, are 1245 de kg. Daca te gandesti bine, greutatea asta e deloc mare. Sunt numeroase sedan-uri care au 1300-1400 usor.

Loganul cu motorul de 1,4 prinde suta in 15 secunde jumatate. Gandeste-te un pic in cat prinde suta Dacia papuc sau vechea dacie break ? Si nu mai plange nimeni, si vezi vechile papucuri PLINE cu marfa, si totusi merg.

Te rog, peste cativa ani cand iti iei carnetul (sau poti chiar si acum, dar nu te incurajez sa conduci ilegal), sa iei un MCV cu motorul de 1,4, si sa mergi cu el in conditii normale si sa-mi spui daca motorul ala nu face fatza. Prin conditii normale eu nu ma refer la "liniute" si alergat ca dilaul pe serpentine.

Sunt curios daca macar 30% din cei care critica loganul pe acest topic, au condus vreodata unul, indiferent cu ce motorizare.

O avea loganul gol 1300 de kg dar cu 7 persoane la bord se apropie de 2 tone iar la asa greutate 1.4 e un motor cam slab. Apropo am vazut in realitate un MCV cu 7 persoane la bord, nu stiu ce motorizare era dar persoanele de pe al 3-lea rand statau un pic cam inghesuite. Asta e ce am vazut, poate m-am inselat dar chiar as vrea sa vad cum se descurca pe viu un 1.4 incarcat.

Evil Yuri 04-01-07 08:40

Iti spun eu ca in papuc-uri baga astia aproape o tona de materiale de constructii, avand suspensiile intarite. Si spune-mi si mie daca vreunu din motoarele alea are 75 de cai ?

Bineinteles ca incarcata, nu mai are nici o tragere masina aia, dar incarcata eu nu cred ca poti sa ai pretentii sa o arzi grav cu masina.

peter 04-01-07 10:21

bai....dacia mcv..este cea mai ieftina masina din lume la clasa ei !

si logan lafel.....

chestia ca ....mai bine imi iau la mana a 2-a asta este alta problema...loganu e nou-nout...

iasi_drifter 04-01-07 11:06

in poze la inceput arata mai naspa. in realitate arata mai bine si cu timpul te obisnuiesti cu "lookul" mcv-ului

taz21 04-01-07 13:43

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 683956)
O avea loganul gol 1300 de kg dar cu 7 persoane la bord se apropie de 2 tone iar la asa greutate 1.4 e un motor cam slab. Apropo am vazut in realitate un MCV cu 7 persoane la bord, nu stiu ce motorizare era dar persoanele de pe al 3-lea rand statau un pic cam inghesuite. Asta e ce am vazut, poate m-am inselat dar chiar as vrea sa vad cum se descurca pe viu un 1.4 incarcat.

La motorul 1.4 nu se pun 7 locuri.

Evil Yuri 04-01-07 14:00

Da, dar nu e asta un impediment. Adica, ea poate fi incarcata in portbagaj + 5 persoane incat sa fie chiar mai grea decat daca ar avea 7 persoane.

taz21 04-01-07 15:53

Daca ar pune 1.9dCi de 120cp ar fi ideala masina

peter 04-01-07 22:23

Quote:

Originally Posted by taz21 (Post 684723)
Daca ar pune 1.9dCi de 120cp ar fi ideala masina

lol..pentru alti mai conteaza si aspectu :lol:

Bogdan_mb 05-01-07 02:06

Quote:

Originally Posted by peter (Post 685175)
lol..pentru alti mai conteaza si aspectu :lol:

As vrea sa vad si eu persoana aceea, care avand disponibil pt o masina noua mai incapatoare in jur 8000-9000 euro, alege o masina in primul rand dupa aspect. :rolleyes2
Doamne dar cand o sa dispara astfel de posturi.

peter 05-01-07 09:26

daca lumea vroia asa mult o masina la 8000 de euro si asa incapatoare...de ce nu sunt straziile pline de mcv-uri ?

ma rog..inca multe lume (tineret) prefera o masina SH...

fuzzy 05-01-07 10:29

pey strazile se cam umplu de mcv... din ce am vazut in bucuresti cel putin au inceput sa apara o gramada de loganuri mcv...

peter 06-01-07 19:20

plm in cta sunt max 10 dincate am vazut..:roll:

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning