![]() |
Re: Motor de maşină vs motor de motocicletă
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lumea nu se duce deloc pe apa sambetei ci doar mentalitatea inteligentilor care cred asta!! |
Din punctul meu de vedere topicul este inchis.Chiar nu vad ce am mai putea discuta,in afara de atacuri la persoana ...bineinteles.
|
Quote:
|
Quote:
exact cum ai intuit. :lol: |
Cam asta s-ar intampla daca punem motor de motocicleta pe masina
Ferdinand Porcshe GT3 |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=4GVfFCH-7_c sau http://www.4tuning.tv/aquHeclXifx/Ariel_Atom_V8.html |
Quote:
adica acolo unde nu nige ever si unde este dezvoltata o infrastructura |
Quote:
|
Quote:
|
Ideea era ca iese ceva performant, nu ce ai aratat tu!
Si eu as fi de acord cu motor de motocicleta pe masina, dar numai pe una de mici dimensiuni. P.S.: Pe de alta parte nu sunt de acord cu treaba cu motoarele sub 1.8 care sunt degeaba. Cati cai are un BMW 525i? Parca vreo 192... Cati cai are un Audi S3 1.8T ? Putin mai multi, parca... |
Unul e turbo, unul e aspirat. Compari mere cu pere...
|
Quote:
Asa este...teoretic un motor turbo sa zicem de 2L care lucreaza cu 1Bar presiune este echivalentul unui motor aspirat de 4L. |
Quote:
|
Quote:
Pana in 3000cmc impozitul chiar si in varianta actuala, dublata, mi se pare cat de cat acceptabil(500E fiind la 3.0 iar in zone defavorizate chiar mai putin), dar peste, e chiar nesimtit! :chainsaw: |
Sunt absolut convins ca si taxele vor urma trendul si in curand ze vor plati in functie de KW si nu pe cap. cilindrica...
|
Quote:
Sa platesti dupa putere mi se pare logic cat de cat, atata timp cat nu se sare calul cum a facut dobi de "boc cel insignifiant"(atat la propriu cat si la figurat), pt ca nu e normal sa platesti la un 535i sau SE350 1200E pe an impozit, masinile respective avand 20-25 de ani, si nemaivalorand mai mult de 1000E in conditiile actuale! Plus ca, mi se pare normal ca, asigurarea ar trebui sa fie mai mare decat impozitul la o masina indiferent ca e are motor de 1.0 sau 6.0 sau ca are 6m sau numai 3m lungime sau stiu eu ce alte caracteristici! |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
ma fratilor nu va mai certati motoare de capacitate mica pana in 1000cc turbo pe benzina poate ajunge la 100-130cp cum turbina electrica in ture mici pana intra tubo la ture mai mari.consum 5.5-6%oras. are undeva la 1,3cp/kg
|
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Quote:
|
Quote:
Asta am scris-o doar de dragul exactitatii, de fapt si eu sunt importiva taxarii pe cmc indiferent de masina, si sunt de acord ca cel mai aproape de adevar ar fi taxarea la kw (atunci imi iau un 316d si il chipuiesc :) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning