![]() |
Re: E36 - HELLROT!!
Uhm .. daca e sa faci si miezul intr-o culoare .. incearca un auriu, s-ar cam potrivi cu rosul masinii ;)
De abia astept sa vad cum arata jantele pe masinuta :D |
Gabi...acum cateva minute am aflat ca s-ar putea sa plece jantele ...(mai mult ca sigur)aveau latime buna..9j..et-ul era super,15..as fi facut ceva frumos din ele..dar asta e:)
P.S Am primit mesajul cu linkul de pe youtube,se aude frumos frumos motorul:D:D:D,abia astept sa-l aud live!:D |
.. suna bine, dar sa vezi cum merge .. :twisted:
Oricum, la vara ne vedem 100% ;) |
1 Attachment(s)
UPDATE: Am comandat suspensia...:D:D..o sa ma bucur la maxim de ultimele zile SUV Style,probabil voi merge intr-o expeditie zilele astea cu ea prin Bucegi doar de dragul amintirilor=))))))
|
ce suspensie iei pana la urma?
|
Quote:
|
da..la fel am auzit si eu, ca din astea ''low cost'' ar fi cele mai ok. de la timisoara ai comandat?
|
Quote:
|
Bravo Bogdane! In sfarsit o lasi si tu blana jos. :D
|
Quote:
nu ai incercat sa remediezi ciupiturile prin umplere si finisare ulterioara? |
Quote:
|
Hai sa o vedem pe burta !!! Cateva pareri despre suspensie nu ar strica :D ... Ma gandeam sa iau si eu tot Raceland.
|
Quote:
Man cat despre suspensie,lumea zice ca ar fi buna!Iti zic dupa ce o montez:) |
O sa-ti tremure un pic dintii in gura dar asta e :D Si cu burta pe jos si cu comfort de barca, nu merge :D
|
Quote:
Quote:
|
Poze? :D
|
Quote:
|
Am mers cu un 306 cu Raceland si scutura destul de tare. Acuma depinde si ce bafta ai cu suspensia...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Parca striga dupa un polish la buze:rolleyes2:rolleyes2 Pana una alta..ceva work in progress..sa-ti faci o idee.. |
Inca nu. Urmeaza putin roz pe ele :P Vedem mai incolo cand probabil o sa renunt la rat look.
|
Am pus suspensia:D:D:D,intr-adevar nu scutura asa tare,e chiar foarte placuta,poze din pacate nu am reusit sa fac azi dar sper ca maine sa reusesc sa-i fac:D:D
|
Hai cu pozele alea, Bogdane!
|
4 Attachment(s)
Si poze cu masina lasata DAR cu table ceea ce ma face sa tampesc(de ciuda ca n-am gume si nu sunt gata Motorsport-urile:))) )
Si ceva poze cu un distantier pe spate si cu o janta..asa de proba:)8) |
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca-i bine :D Sa treaca frigu sa-i pui si rotile si e belea. :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Primul meu M3:))....de cand imi doream o pisica de jucarie,am gasit-o la Real ratacita printre masinute:D
Narile stau putin aiurea(defect din fabrica)dar ma ocup eu de ele:) |
Quote:
|
Quote:
|
da ai gija ca trebuie sa ii iesi si sistemul de franare :lol: k sa nu cumva sa nu mai potis a te Opresti cu ea dupa:-P
PS. cand pui Jantele? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am revenit pe topic cu un update,jantele au fost sablate,dupa care polisate de mine buzele..urmeaza miezul vopsit(pana la urma ca de polisat e extrem de multa munca si nu are rost)probabil in culoarea originala sau o nuanta de gri mai inchisa..aaa si stopurile de M:)era sa uit de ele.
P.S Jantele sunt deabea la prima "mana"de lustruit..:):)vor fi si mai "oglinda" |
4 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Quote:
|
grave rau jantele, dar aia cu buba era bine sa o rezolvi inainte sa te apuci de polish.
|
poti sa faci miezu un gri mat ,ca dau bine rau.
oricum au iesit meserie jantele. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
cat te-a costat sablatul k vreau si eu sa le sablez pe ale mele la salariu |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning