Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

DnI 02-09-04 17:03

santos :evil: cum adica luna septembrie ?
the best 4tuning car de acum pana cand va aparea alta mai misto! desi nu prea cred.
altii le cumpara direct gata tunate... sad`u a muncit cu mana lui la masina... si ce a iesit ??? UN MIC DRACUSOR! AL` DRACU RAU DE TOT! :peace: :peace:
acum se potriveste numaru SAD cu masina si cu soferu :wink:

Gabi 02-09-04 17:18

BEST 4TUNING = cea mai tare masina 4tuning, nu numai a lunii septembrie. Mai sunt masini tari pe 4tuning (vezi Cata RS4, DZ1), dar a lui Andrei e hand (sau home?) made si isi merita pe deplin rangul asta.

In curand, prezentarea pe site!

Insanity 02-09-04 17:25

Ce masina, ce culoare, ce motor...
Inca nu-mi vine sa cred, retrag tot ce am zis mai de mult ca n-ai cum sa faci o masina sa arate asa cum ziceai tu...
U're the MAN...
Clar ca e cea mai tare masina pe care am vazut-o...
Am vazut si S3 am vazut si Skyline sunt masini pe care si le doreste oricine dar masina care ai facut-o tu... atrage privirile tuturor... Este UNICA ...
De acord pentru \"BEST TUNNING\"
:peace:

CataNOS 02-09-04 17:36

Ma repet dar.. Tuning se scrie cu un sg \"n\", NU Tunning. :lol:

X-Ray-Eyes 02-09-04 17:40

Sincer sa fiu , dupa ce am citit toate posturile am ramas cu gura cascata ... nu ma asteptam la atatea \" Beton \" \" Super Marfa \" , etc. ...
Nu am cuvinte ... mi-am spus : Trebuie sa fie vreunul care sa zica ca e nashpa , e aiurea acolo , nu imi place dincolo , etc
Si faza cu BEST 4TUNING a pus capac , m-a dat e spate :peace: :lol: :peace: .
10x tuturor ptr aprecierile facute ptr ca sincer nu am cum sa ii enumar pe toti cei ce au scris si ... ne vedem pe 18 Septembrie la Bucuresti !

Asta ca multumire ptr aprecierile aduse !

8)

CataNOS 02-09-04 18:49

Am pus poza cu Astra Front view pe desktop :D

Bravo X-Ray.
Am doar o mica sugestie. Da-i jos steguletele de pe portbagaj...
Daca nu vrei, np, tot super bine arata :D

Lunaticu 02-09-04 20:38

Felicitari!
Ce jante ii pui pe ea (model , marime , marca , etc ) ?

alexufo 02-09-04 21:06

naspa masina in orice caz ....looooool glumeam evident
respect pt x ray nu e beton masina e piz*a chiar mai mult .

jantele daca le schimbi sa pui ceva cromat ar merge ca in stil 2F2F

si la urma urmei o sa iti urmez sfatu in legatura cu masina mea dacia 1100 .o sa o evazez cat de mult pot fata si spate
+desen pe lateral tre sa iasa bine ,doar uite cam a iesit a ta

inca odata \"turbo\"masina
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

BogdanCMS 02-09-04 22:08

X-Ray, te ashteptam la Baneasa si fii sigur ca o sa fie show-car, cu toate BMWurile si Subaru-rile de aici...Nici eu n-ash fi crezut ca o sa iasa asha e bine dar...RESPECT! Cum am mai zis, un ADEVARAT TUNING, din toate punctele de vedere(exterior+motor)... :wink:

catalin rs4 03-09-04 01:42

ray superba masina..!!chiar nu ma asteptam sa iasa ..asa fain...ai gust frate nu gluma :lol: la motor iai mai facut ceva??ray..schimbai gentile :? alea urgent...pararea mea in rest respekt..arata beton...

EvLSant0S 03-09-04 01:55

1 Attachment(s)
cum zicea si polifem... caucioace mai late + jenti ... variante ar fii mii.... dar.. bani sa fie :D inca o data bravo ... a iesit... :shock: :lol:

pimp_lex 03-09-04 05:06

Wow.....intradevar a iesit super marfa.....chestia de admirat e faptul ca ai facut tu singur toate astea....incredibil......oricum te pricepi tare la fibra si presupunca si ai ceva aparatura speciala

stiu ca n-a zis nimeni nimic negativ pana acum si n-o lua gresit, imi place mult, dar

dece ai pus \"dintii\" aia in fatza?
de ce ai pus steguletzele alea pe portbagaj?
cam astea ar fii singurele lucruri care sa zicem nu-s pe gustul meu....

oricum, ai mai putea sa \"shave\" si clanta de la usile din fatza si sa-i instalezi \"door poppers\".....chiar c-ai lasa masca pe toata lumea cand s-ar deschide usa singura :lol:

Alta chestie ar fii sa mai lasi putin suspensia pe spate (nu stiu daca ce ai acum sunt reglabile sau nu), o sa arata si mai bine

Oricum, inca o data, felicitari, te invidiez pt talentul pe care-l ai la design si lucrat fibra, si sper cat de curand ceva poze cu interiorul si motorul

Subscru si eu la \"best tuning\" pe 4tuning, chair daca regii raman RS4-ule si Supra lui DZ1, ce-a facut Sad e remarcabil

CT-03-ART 03-09-04 06:51

scuzati offtopicul dar cand va aparea articolul care gabi a zis ca va aparea joi?poate cineva sa imi spuna?

R-NOS15 03-09-04 11:55

x ray eyes.... nu cred ca le place oamenilor masina ta.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SAD = piesa e tu futuro :tenisclap :drunk:

BogdanSHA 03-09-04 16:46

Super!! Felicitari!!

Schimbi jantele, dai jos abtibildul de pe spate, schimbi stopurile, vopsesti in culoarea masinii manerele de deschidere a usilor si muti nr de inmatriculare...poate chiar faci unul pe comanda :wink:

:shock:

Mondeo 03-09-04 18:24

Re: suspensie

Quote:

Originally Posted by \"r_z_v\"
Felicitari pentru noua motorizare.
Eu am tot un Opel Astra (dar 1,6 8v).

Eram curios de unde ai facut rost de motor, cutie, frane etc. Ai pe cineva prin C-ta la dezmembrari, sau ti le-a adus de pe afara de undeva? Te intreb pentru ca si eu sunt interesat in viitorul apropiat sa fac o schimbare de motorizare.
Cu actele (RAR) ai rezolvat?

Si inca o intrebare: cat te costa suspensia ?

Numai bine.

x ray sunt din craiova shi doar ce am fost la legale cu o saptamana in urma am o astra 1.6 care trage binishor dar vreau mai mult, ma intereseaza partea legala a skimbarii motorului shi kiar daca nu imediat in maxim 3 luni vreau mot de 2000 16v eventual pastrarea celui veki :P

SpeedeR 03-09-04 19:16

:tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap

super tare ce ai facut!!!! sa fie ca aceasta masinuta sa dea fum la kat mai multe rivale si sa manance soselele pe paine...

cea mai marfa masina!!! asa si trebuie sa fie,dupa cat ai muncit la ea...

Corse 03-09-04 22:30

:yes: :yes: frumos a iesit masina. felicitari x-ray, a iesit super faina. sa te bucuri de ea, ai grija la gropi, si la cersetorii de la semafor care zgarie masinile cu cuiul :wink:

Mondeo 04-09-04 08:18

felicitari pentru tuning, xray trimitemi pls info referitoare la skimbarea motorului in certificatul de inmatriculare shi trecerea mashini prin rar, de tuningul exterior avem in orash baietii ok deci nu -i problema

Gabi_323i 04-09-04 10:35

super frumoasa masina :shock: :shock:
sa ai grija de ea :P

alcatel 05-09-04 00:46

3 Attachment(s)
frumusica masina,mai ales ca ai facut-o singur am doar o singura intrebare:
te-ai inspirat cumva din poza asta?

X-Ray-Eyes 05-09-04 17:14

LoooooL !

Nu , Nu m-am inspirat din poza asta !
Tot ce am facut a fost \" procesat \" de imaginatia mea .
Vectra asta e cam barbar facuta ...

Acum sunt in Timisoara ...

coxanelu 05-09-04 18:38

nu e mondeo \"penultimu\"? :roll:

CataNOS 05-09-04 18:45

ba da

catalin rs4 05-09-04 21:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
LoooooL !

Nu , Nu m-am inspirat din poza asta !
Tot ce am facut a fost \" procesat \" de imaginatia mea .
Vectra asta e cam barbar facuta ...

Acum sunt in Timisoara ...

ce faci in timisoara ray ??si cat mai ramai in timisoara??

X-Ray-Eyes 06-09-04 00:22

Scuze ...
Este mondeo ...
M-am uitat la faruri si am zis ca e vectra ... dar e mondeo dupa usi , plasticul de la usa din spate , si haion ...
Dar e comica masina .

Cata // Sunt cu un BMW 520 24v In-Line6 cu niste broblems la elecronica ... stau cateva zile si la intoarcere trec prin Craiova sa beu o bere sau un suc cu Gabi !

Da-mi un beep si te sun eu ...

catalin rs4 06-09-04 00:47

eu nu sunt in tara acuma marti sunt in timisoara..te sun daca mai esti inca in tm :lol:

mikey 07-09-04 02:03

X-ray, masina arata PUR SI SIMPLU DEMENTIAL!!!Da-mi voi sa te felicit si eu, orice cuvinte sunt de prisos, stiu ca tot ceea ce spun aici a mai fost spus de altii inaintea mea dar nu m-am putut abtine sa postez.Sa ai grija de ea si sa-ti aduca numai bucurii!!!

Al3xius 07-09-04 11:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Cata // Sunt cu un BMW 520 24v In-Line6 cu niste broblems la elecronica ... stau cateva zile si la intoarcere trec prin Craiova sa beu o bere sau un suc cu Gabi !

pfoaa ! pai daca treci prin craiova vin si eu cu Gabi si cu tine la suc ! :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 07-09-04 20:43

:shock: :shock: :shock: ce frumos este cand te vezi cat de mult se muncesc unii pentru masinutza lor.. un exemplu viu este X-RAY.. tot respectu pentru ceea ce ai facut.. tre sa ai multa rabdare.. si binentzeles o imaginatzie bogata.. ;)

CT-03-ART 13-09-04 16:55

bai fratzilor a trecut o gramada de timp de cand s-a terminat mashina shi articolul cu prepararea promis tot nu a aparut. cred ca cel mai bine ar fii sa il pui aici.ashteptam... :cry:

Gabi 13-09-04 20:33

Bai, ti-am mai spus ca Vali are multa treaba si nu are timp sa puna prezentarea pe site. Nu vezi ca nici nu se mai logheaza? Hai... fara mesaje ca pe topicul facut de Andrei la Virtual Tuning ...

D_M_X 15-09-04 17:56

Belea de belea masina. Si arata marfa cu noile jante andrei (WRC) :))) punele si la baietzi sa le vada ca eu nu am avut aparatu la mine in seara aia la zodiac si pe tel se vad naspa rau(pozele)

SpeedeR 17-09-04 00:47

http://memimage.cardomain.net/member.../602406_77.jpg uite linku :D

tare rau,arata supa' bene cu jantele astea .... ce sa mai zic?! speachless :P

Al3xius 17-09-04 09:41

arata marfa cu jantele alea ! :shock: :shock: :shock:

ZUZG7 17-09-04 10:50

Domnu , jos palaria .
Tuning adevarat - motor , exterior ( poate si interior ?? ) .
Trebuiesc puse poze before/after .
Ca idee cit te-a costat exteriorul si unde l-ai facut ???????

X-Ray-Eyes 17-09-04 16:15

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Ca idee cit te-a costat exteriorul si unde l-ai facut ???????

:peace: :peace: :peace:

Nu prea ai citit posturile ...

Corse 17-09-04 16:26

:shock: felicitari inca o data, masian arata mortala cu jantele alea. bravo

BoSsuL3TZ 17-09-04 16:41

cea mai tare masina tunata in Ro... :shock: :shock: pfuiiii.. ce bine arata.. abia astept sa o vaz si live.. X-RAY vii la Ploiesti?

p.S. look carefuly ;) cu dedicatzie pentru tine.. X-ray :lol: lol:
http://uk.mobile.de/SID17wIg0hJBlln-...1111144214980&

BogdanCMS 17-09-04 18:54

Super bine alese jantele, bravos... :tenisclap :clap: :tenisclap

:shock: :shock: :shock: Nu vad eu bine sau in anuntul ala scrie ca are 350cp Astra aia?????

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning