Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cel mai penibil moment din viatza ta.. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1868-penibil-moment-viatza-ta.html)

shaid-kid 14-07-06 14:48

Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..

Cea mai noua penibila faza la mine...s-a petrecut ieri..:))) in parc..cu gagik...dupa ce statusem pe o banca mai mult fara sa ne miscam...eu cica s-a ma intind si eu...si ups fara sa-mi dau seama scapa o catai basina =)))))) in timp ce ma intindeam....=))) bineinteles ca a bufnit-o rasu....si eu ce s-a fac...am dat-o si eu in ras.....:oops:

Eugen_TL 14-07-06 14:54

hahahha..tare de tot... in cazuri dinastea tre sa fi nesi pana la capat nicidecum sa te rusinezi... deci era bine sa zici ceva de genu" ah ce tare este nu-i asa? mai am una dar pe mai tarziu " ca altfel e naspa ..radeti amandoi va simtiti naspa... plm .. oricum BV mare realizare :lol:

dagosh88 14-07-06 15:04

Apropo de prezervative,o faza penibila(nu cu mine).Eram la coada cu un coleg si asteptam sa ne luam tigari,la care vedem noi ca in spatele nostru erau doua tipe,unguroaice, care se tot uitai la prezevative,la care aud clar si raspicat....."Ioi cat sunt......no, pai io nu ma mai F>U>T". Exact in momentul ala eu am picat pe jos de ras,mi-a facut toata seara perfecta!!=))

59AFA 15-07-06 13:48

Quote:

Originally Posted by shaid-kid
Cea mai noua penibila faza la mine...s-a petrecut ieri..:))) in parc..cu gagik...dupa ce statusem pe o banca mai mult fara sa ne miscam...eu cica s-a ma intind si eu...si ups fara sa-mi dau seama scapa o catai basina =)))))) in timp ce ma intindeam....=))) bineinteles ca a bufnit-o rasu....si eu ce s-a fac...am dat-o si eu in ras.....:oops:

ah...treaba cu basina am patit'o si eu...de mai multe ori chiar :)) odata faceam dush cu prietena mea si am dat'o k lumea de tot de a rasunat baia si a alta data in timp ce faceam sex am mai dat una , luuunga si puternica....numai placere era pe capul meu :)))

Eugen_TL 15-07-06 14:12

dava draq de nesimtiti :D :D .... ar fi tare sa tragi una cate te linge in cur vreouna:lol:

Mustang 15-07-06 14:13

acum ???
in clipa asta ???
faptul ca am picat bacu...
asta e cel mai stanjenitor moment !

59AFA 16-07-06 14:34

ahh....la ce ?! nu mi spune k romana ... super nasol :(

d3vilish_lips 19-07-06 12:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
acum ???
in clipa asta ???
faptul ca am picat bacu...
asta e cel mai stanjenitor moment !

....nu esti nici primul nici ultimul eu am destule cunostinte care au patit`o .....nu cred k ar trebui sa il consideri cel mai stanjenitor moment....

Mustang 19-07-06 12:06

ba ie stanjenitor ... ca am picat la 3 materii :(

d3vilish_lips 19-07-06 12:07

......asta ptr k nu ai invatat nu ptr k ai facut ceva....iti asum responsabilitatea nu ai invatat ai pikat si gata .....nu e plakut imi dau seama da ti`am zis mai sus nu e chiar asa ....

Mustang 19-07-06 12:09

imda ... oricum ... deja una din materii e invatata 100% :)

EvLSant0S 20-07-06 11:50

Quote:

Originally Posted by shaid-kid

groaznic =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
deci ...... groaznic =))))))))))

nu mi s-a intamplat niciodata ... =))

oldtudorhand 20-07-06 16:39

Mah, asta nu pot sa zic ca e penibila, da' e de povestit! Eram intr-o seara la gagica-mea si tot asteptam sa o aia da' mi-era putin asa k erau ai ei dincolo! Numa ca la cat de excitat eram nu m-am putut abtine si am inceput sa.....pana aud nus ce dracu sunet dincolo! Stau vreo 5 min, rad cu ea ca ce ne cacam atata pe noi..si iara da-i! Da' dupa aia se opreste ea brusc ca cica a auzit ceva....si tot asa am tinut-o pana cand mi-am bagat curu si am plecata aks! Numa ca peste 15 min ma suna fata cica "hi hi hi, sa-ti o faza tare! eu:oau, zi-mi o faza tare! ea: eram singuri aks, acum au venit ai mei!" Va dati seama ca am crezut ca ma dau cu capu de primul perete care imi iese in cale!!

oldtudorhand 20-07-06 16:43

Ah da...alta porcarie a fost cand am lasat masina afara(un logan perla, ca alte enspe mii din tara) si m-am dus pana in magazin sa-mi iau niste paine! Cand am iesit am observat la masina ca imi statea putin stramb nr din fata, si ma aplec eu si ma apuc sa-l indrept acolo vreo 1 min, iar cand ma ridic, in masina era un tip care se uita stupefiat la mine!!! Masina mea era langa asta care era identica...si eu ca bou' nici macar nu-mi dadusem seama ca nu era nr meu de inmatriculare!!

Eugen_TL 20-07-06 19:57

hahaha...un prieten de familie uita-se unde a parcat masina ... 2 ore a cautat-o asa ca nu e bai :lol: :lol: :lol:

dar prima e tare...sa crezi ca e cineva home si de fapt nu? haha :))) tare

baghy83 21-07-06 14:51

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand
Ah da...alta porcarie a fost cand am lasat masina afara(un logan perla, ca alte enspe mii din tara) si m-am dus pana in magazin sa-mi iau niste paine! Cand am iesit am observat la masina ca imi statea putin stramb nr din fata, si ma aplec eu si ma apuc sa-l indrept acolo vreo 1 min, iar cand ma ridic, in masina era un tip care se uita stupefiat la mine!!! Masina mea era langa asta care era identica...si eu ca bou' nici macar nu-mi dadusem seama ca nu era nr meu de inmatriculare!!

vezi daca iti cumperi masina cum au mai multi ce patesti :))

dexter_20 21-07-06 15:03

De faza cu masina am si eu o amintire.Plec eu anu trecut cu masina la liceu(gasisem cheia de rezerva), parchez si intru la ore. Cand am terminat orele si sa plec si eu home cu o tipa.....ia masina de unde nu-i. Am ramas....:o :o .Cand am ajuns acasa si am vazut masina in parcare mi-am zis in gand k mai bine mergeam pe jos. Acasa ma astepta nesimtitul de tata care mi-a facut scandal k dc am luat masina... k avea nevoie de ea azi(eu il credeam plecat la munca). Dar faza penibila cu tipa: ti-a furat masina taticu?

Cosmin255 23-07-06 14:08

LOL tare faza
Azı la masa la hotel . una tot nu termına sa-sı puna ın farfurıe sı eu nervos : da haı ın m matı odata de umflata . la care aıa se ıntoarce sı zıce ımedıat. m-am facut rosu de rusıne , credeam ca e rusoaıca

ra2 23-07-06 16:47

LOOOOL....=)) ce caterinca....pai de unde ai trans concluzia ca cik era rusoaica:D?

EvLSant0S 24-07-06 15:52

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
LOL tare faza
Azı la masa la hotel . una tot nu termına sa-sı puna ın farfurıe sı eu nervos : da haı ın m matı odata de umflata . la care aıa se ıntoarce sı zıce ımedıat. m-am facut rosu de rusıne , credeam ca e rusoaıca

=))))))))))))))))))))))))))))

omg =)) din cauza asta e bine sa te feresti sa vbesti romana in alte tzari ..

eu in Spania .. eram pe strada.. si .. am vazut un el si o ea .. care aratau cam ciudat, si mi-am zis .. ma .. .astia-s romani =)) si totusi nu eram sigur.. si vroiam sa vad.. daca.. intradevar... chiar poti sa faci diferenta dintre un rom. si un spa. doar prin felul incare merge / arata si etc .. si am mers in spatele lor =)) vreo ... 2 km =)) era sa ma pierd pe acolo , 2 km au mers fara sa scoata un cuvant, (imi imag. ce bine le mergea .... ) =)) la un mom. el primeste un telefon .. si a inceput ... " oooo ce mai faci florine , baaa ce pwla mea mai faci baaa, de cand n-am mai vbit =)) " in secunda 2 , m-am intors 180 d grade, =)) si mi-am dat seama ca da, poti sa ginesti romani doar prin felul in care arata si etc . .

anyway , in spania , la fel , faceam si eu glume de genu , cu fratimiu , treceam pe langa ele .. si incepeam .. ia uite ce cur are asta... etc etc..
dupa 2 saptamani de stilu` asta acolo .. am venit acasa, si am iesit la un suc cu un tovarash =)) trecem pe langa 2 pde..... eu .. doamne ce i-as face asteia =)) s-a uitat aia la mine ca la ... in fine .. in nici un caz cel mai penibil moment .. dar.. a fost destul de :)

59AFA 25-07-06 21:54

=)))) am patit si eu o chestie d'astas...eram in autobuz acum vreo 2 ani si mergeam cu un coleg sa isi faca analizele...si aproape de capat mai erau doar cateva pers in masina...eu stateam la usa din mijloc si vine o umflata care ma calca si cade ca proasta...da o femeie de 100 kg cel putin zic eu...m a luat exact pe degetul mare de la piciorul drept.coboram din masina , mergem cativa m si ma intorc spre tov meu rupt de durere si ii zic "bah ce m a calcat proasta aia " si cand ma uit in spate era la jumatate de metru de noi...in fine , m am simtit destul de prost

indianu 27-07-06 20:26

Hai sa zic si eu una ce-i drept nu cu mine:
La Turabo,seara,frumos lume buna alea alea...eram langa o masa de la intrare.
Vine unu(nu dau nume ca e persoana public :)) ) cu gagica buna(chiar f. buna...va dati seama) si noi cum eram numai baieti o admiram si noi un pic pe aia deci am fost pe faza. Se da ala jos din masina si vb la tel si se indreapta spre intrare...sa intre el primu si cand colo da un cap la usa de la intrare de cade in cur....ne-am *** pe noi de ras va dati seama. (bine usa de la intrare era f. curata...practic nu prea iti dateai seama ca e usa).

Alta cu mine(nu e chiar penibila...nici nu stiu cum sa ii spun...cum sa dai din ras in plans):
Tot asa la Turabo stateam noi linistit la masa la care vine ala si imi cere cheile de la masina sa o mute sa iasa unu...eu ii dau cheile si peste 1 minut asa se aude poc afara...eu ma kk pe mine de ras si exclam ceva o replica de genul "Ce idiot"...la care un tov... "ba e masina ta"...

RA_2fast4u 27-07-06 22:08

Quote:

Originally Posted by indianu
Vine unu(nu dau nume ca e persoana public :)) ) cu gagica buna(chiar f. buna...va dati seama) si noi cum eram numai baieti o admiram si noi un pic pe aia deci am fost pe faza. Se da ala jos din masina si vb la tel si se indreapta spre intrare...sa intre el primu si cand colo da un cap la usa de la intrare de cade in cur....ne-am *** pe noi de ras va dati seama. (bine usa de la intrare era f. curata...practic nu prea iti dateai seama ca e usa).

Alta cu mine(nu e chiar penibila...nici nu stiu cum sa ii spun...cum sa dai din ras in plans):
Tot asa la Turabo stateam noi linistit la masa la care vine ala si imi cere cheile de la masina sa o mute sa iasa unu...eu ii dau cheile si peste 1 minut asa se aude poc afara...eu ma kk pe mine de ras si exclam ceva o replica de genul "Ce idiot"...la care un tov... "ba e masina ta"...

au.... pt tine ca pt tine da tu iti dai seama saracu tip care ti-a palit-o :| a fost vina lui?
any way o faza de genu am patit si eu... la intrarea intr-un club era o scara si nah mergeam eu cu prietenii si cu niste tipe dc nu ma insel si nah eu eram ff preocupat si cand dau sa intru poc... dau cu picioru de chestia aia si zbar numa vad ca zobor pe acolo :|

d3vilish_lips 27-07-06 22:53

Quote:

hai k mai facut curioasa cine era persoana publik? ;)

Spark 27-07-06 23:13

sa seram ca ai avut casco ... ;)
pentru cei din jur era mai de ras faza dar pentru tine nu cred ..
lasa ca toate trec ... ;)

si apropo ... nu ne zici si noua cine era acea persoana publica asa importanta ca nu ii divulgi identitatea ? :P

Bicuss 28-07-06 11:38

Re:

Quote:

Originally Posted by sonnya
mm .. vezi ? nu`i facut doar pr nou doua...
au mai scris si altii..
si oricum cred ca toti au trecut prin momente penibile la viata lor.. dar nu toti au tupeu sa le povesteasca.. asta`i partea aII`a:))

dar de ce esti curioasa sa sti momentele noaste penibile din viata?:D

indianu 28-07-06 17:58

Pana la urma cu masina nu a iesit asa de rau...s-a facut pe casco...am vandut-o apoi si luat alta.

:)) Persoana aia publica ... era un fotbalist ... :)) Altcineva chiar nu imi pot imagina sa se dea cu capul de geam la modul ala... :)) nu ca as avea ceva cu fotbalistii

Gabi 28-07-06 18:17

Quote:

[...] :)) Persoana aia publica ... era un fotbalist ... :)) [...]

:lol:

Nu m-ar mira sa fi fost Claudiu Raducanu, ca doar a fost in stare de gafe precum:

Reporter: "Ai vrea sa locuiesti intr-un bloc notes?"
Claudiu Raducanu: "Da, de ce nu?"
Reporter: "Ce parere ai de canicula? A omorat deja cateva persoane!"
Claudiu Raducanu: "Da cine e domn'le canicula asta de omoara lume si nu o aresteaza nimeni?"

:lol:

indianu: cand mai ajungi prin Oltenia, astept telefon! :wink:

DJ-24-ALN 28-07-06 18:30

Sa va povestesc o faza patita de un prieten de-al meu in Franta:
se duce el cu un tovaras la cinema, lume putina in sala, in fata lor cu vreo 2 randuri un tip cu o gagica, se susoteau in franceza, apoi incep "frantujii" sa se sarute focos incontinuu, la care prietenul meu, convins ca nu intelege nimeni, striga : ***e-o baa! intr-o secunda se intoarce gagica: Ba nesimtitilor!
ooops era romanca :)) combinata cu un francez... :))

Spark 28-07-06 18:57

dak era un roman combinat cu o frantzuza nush` dar ar fi zis ceva ..
da` asa ... e destul de tare faza .. :)))

Cosmin255 29-07-06 17:54

Quote:

Originally Posted by ra2
LOOOOL....=)) ce caterinca....pai de unde ai trans concluzia ca cik era rusoaica:D?

pai ma fratie , au rusoaicele alea o chiochina de nas...dinaia P+1+M ...(Cu etaj ... si mansarda) ;)

EvLSant0S 29-07-06 22:38

....
un moment penibil a fost azi .. cand am primit un telefon ...
si .. eram amenintat.. ca vin baetii .. si ma rup .. eh .. exact in secunda aia am vazut faruri in fatza casei .. m-am uitat.. era un mercedes.. negru .. ochios .. negru ,am zis gata, am pus-o , ma speriasem .. l-am intrebat p`ala, si ia zi .. cu ce masina vii sa ma iei ? si-mi zice un septar .... :D de atunci m-am linistit, si deja am dat-o in alte alea ..
pana la urma s-a dovedit a fi un prost pus pe glume, si m-am simtit sincer.. penibil .. la inceput.. in schimb.. pana la sfarsit... din vorbe =)) l-am facut .. sa se cam cace pe el , ideea e ca discutia s-a incheiat asa :

- DECI IMI CER MII DE SCUZE ! NU O SA MAI SUN ! PE CUVANT ! NU MAI SUN ! IARTA-MA TE ROG EU !
- Bine ,o seara buna .. (eu)

=))
doamne ce bine m-am simtit =))
si nu i-am zis decat ca .. ( prostu` sunase fara nr. ascuns .. daduse beep de fapt)
am un amic, care lucreaza la vodafone, si o sa aflu cine e , si ... o rezolvam ALTFEL =))
:) a fost prea prea tare, incredibil cum poti sa-i faci pe unii care se vad mari zmei , doar din vorbe =))

Gabi 30-07-06 01:34

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
....
un moment penibil a fost azi .. cand am primit un telefon ... [...]

Ma, esti nebun? Hai sa-ti spun eu faza tare, intamplata tot in seara asta. Stateam linistit la calculator cand... incepe telefonu' sa urle. Un numar de Zapp. Raspund:

Eu: "- Alo?"
El: "- Buna draga!"
Eu: "????
- Cine-i la telefon?"
El: "- Un admirator de-al tau!"
Eu: "- Eeh, atunci sa-mi **** ****!" :lol:

... inchid telefonu' si ma duc sa fac un dush. Cand ies, fix 17 apeluri de la numaru' ala. La vreo 2 minute, suna iar. Raspund:

Eu: "- Sa-mi bag **** in ma-ta, ai chef de glume?"
El: "Ho, ba, idiotule, ca sunt Sponsoru'!" :lol:

(n.r. Sponsoru' = un vechi prieten cu care nu mai vorbisem de vreo 2 ani)

Cand mi-am dat seama :oops: zic "ce ***** ma-tii vrei ma?" :lol:

EvLSant0S 30-07-06 02:59

=)) foarte tare..

hahahha n`o sa uit in viata mea ce i-am facut lu` fratele Alexius de ziua lui :D cu celebra cursa :D

dexter_20 15-08-06 19:17

MI-am amintit o faza care nu am sa o uit toata viatza. Veneam cu familionul tocmai de la Zimnicea si ne indreptam spre casa.Cu cativa km inainte de Buzau e un sat sau comuna...Sahateni in care era instalat chestie de-aia pt gripa aviara.Lumea care venea din sens opus imi facea semn ca e politie,dar eu ce am zis...lasa ca dracii stau acolo unde e covorul.Dupa ce am trecut de covor incep ca tot omul sa accelerez, depasiri si.....Vad un ALT nene politai in mijlocul drumului care imi facea semn sa trag pe dreapta.Nesimtitul, ca nu pot sa ii zic altfel, statea la 200m la iesirea din localitate si efectiv statea la panda.Ma dau jos, si surpriza:76km\h in localitate.Am zis..FUCK! Ii dau actele, si cand vede ... imi zice "Da unde va grabiti asa domnule Stefan?", eu "Acasa!" Imi cere si buletinul, la care eu "Nu-l am!" . Semnez procesul verbal si plec mai departe. Pana acum nu pare nimic penibil, numai ca totul s-a intamplat pe 27 decembrie 2005, fix de Sf. Stefan.....Cadoul asta am sa-l tin minte toata viata mea! Pana si alea de la trezorerie se minunau..."Halal cadou de ziua ta, mai Stefane! Mergi si tu mai incet" si eu.... "asa am sa fac"

andrey_ctyn 11-09-06 16:49

O faza penibila a fost cu mine si cu niste fete in parc iesisem cu cainele la plimbare si cand prostu' vede niste maidanezi kre stateau la un mitting .. si asta cum e el mare smardoi ... a latrat la ei si astia au fugit ! ... nici nu am apucat bine sa zic:"Rex fi cuminte!" k asta deja ma smucit ! ma tras dupa el pana am luat in bratze un tomberon ! mi-a sarit si lesa mi-a sarit si tel. si tot ... ma scol eu dupa vreo 5 sec. ma uit in dreapta lume stanga lume peste tot era lume .. numai in spate un grup de fetishoare kre radeau de mama focului :rolleyes2

Fabulous 14-09-06 20:08

Lol...
Eu am norocul sa uit fazele penibile care mi s-au intamplat. Dar luna trecuta, intr-o zi a inceput sa ma manance din senin intre picioare, eram la volan, oprit la semafor. Si incep eu sa ma scarpin da asa calumea, ca eram singur in masina. Cand se pune verde, ma uit in stanga...un intreg tramvai se holba la mine. Si ma vedeau bine de tot, la ce inaltime stai intr-un tramvai fata de o masina normala, au vazut toata faza din plin. Cand am realizat ce facusem (chiar nu observasem tramvaiu, a fi venit dupa ce am ajuns eu) am plecat cu scartz si dus am fost. Ce meserie pe tiristi sau pe aia care au folie peste tot, inclusiv parbriz :)

Mustang 15-09-06 21:29

petrecuta astazi ...
rugat de un tovaras sa ii mut masina vreo 50 de metri...ma urc in masina, bag cheile in contact, apas ambreiajul, pornesc masina, dau a-ntaia si plec ...

pare ca nu a fost nimic jenibil nuh ??? :D

da' de frana de mana ce ziceti ??? ca de aia uitasem ... si merg eu jumate din distanta cu frana de mana trasa...
radeau toti tovarasii de mine si cu ... picioarele...

acum rad si eu de prostia mea :))

Spark 15-09-06 21:32

eh` ... asta nu ii chiar asa penibil ...

atunci eu ca am mers vre-o 2 km cu frana de mana trasa ce sa zic :oops:

Mustang 15-09-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 555168)
eh` ... asta nu ii chiar asa penibil ...

atunci eu ca am mers vre-o 2 km cu frana de mana trasa ce sa zic :oops:

da mah ... da' eram cu tovarasii din clubul meu :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning