Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda Octavia RS REVO stage 3 (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/181353-skoda-octavia-rs-revo-stage-3-a.html)

cristi_407 17-04-10 16:50

Re: Skoda Octavia RS REVO stage 3

Cine are 1800??

Calimero2003 18-04-10 14:09

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3286625)
Cine are 1800??

Motoarele vechi de 1800 (Leon,Skoda RS,TT) care aveau K04

cristi_407 18-04-10 14:22

aaa..da..s-a facut comfuzie mare intre k04 de pe 1.8 cu cel de pe 2.0 :)

nadir 19-04-10 00:57

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 3286616)
Bine ... vezi ca ei nu tin cont nici de diferenta de cilindree .... 1800 vs 2000 ...

ce ai vrut sa zici aici?

zGb 19-04-10 12:04

dupa 9 pagini de controverse s.a.m.d. sunt curios cati dintre proprietarii tfsiurilor au habar ca turbina lor k04 e twin scroll...in primele pagini probabil multi credeau ca e acelasi k04 ca pe 1.8t si n-am vazut nici un proprietar sa vina si sa tipe ceva in sensul asta pana v-ati lamurit putin pe aici...lucru care mi-e frica sa-l interpretez, pt ca e cam trist

in alta ordine de idei, gz varu pt lider @ tfsi :lol:

naka66vio 19-04-10 16:51

[QUOTE=zGb;3291215]dupa 9 pagini de controverse s.a.m.d. sunt curios cati dintre proprietarii tfsiurilor au habar ca turbina lor k04 e twin scroll...in primele pagini probabil multi credeau ca e acelasi k04 ca pe 1.8t si n-am vazut nici un proprietar sa vina si sa tipe ceva in sensul asta pana v-ati lamurit putin pe aici...lucru care mi-e frica sa-l interpretez, pt ca e cam trist

in alta ordine de idei, gz varu pt lider @ tfsi :lol:[/QUOTE
cred ca a fost subliniat de la inceput ca exista o mare diferenta intre ko4 de pe 1.8t si 2.0tfsi.cine a vazut macar odata un ko4 de 1.8t si unul de 2.0tfsi si nestiutor sa fie vede diferenta.numai bine

RoSonic 19-04-10 21:25

Incercati sa ramaneti cat de cat la subiect! Incetati cu intepaturi, atacuri - daca aveti ceva de genul asta de adresat cuiva, mai bine folositi PM. (asta pentru cei care or sa inceapa sa planga ca le-au fost sterse posturile ce aveau un continut de "o inestimabila valoare").

yoda 20-04-10 07:31

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 3292918)
Incercati sa ramaneti cat de cat la subiect! Incetati cu intepaturi, atacuri - daca aveti ceva de genul asta de adresat cuiva, mai bine folositi PM. (asta pentru cei care or sa inceapa sa planga ca le-au fost sterse posturile ce aveau un continut de "o inestimabila valoare").

acest forum promoveaza incultura?!discutii off-topic sau nu...totusi este important sa stii sa scrii corect gramatical, dar din pacate doar Vlad mai incearca sa corecteze, restul...nimic!probabil este singurul caruia ii pasa de maltratarea limbii romane!
va doresc sa spargeti cat mai multe seminte "de floare sau de bostan" dand din buric pe salam, minune si guta!

vladpvs 29-05-10 23:18

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 3261814)
. daca se va dovedi contrariul cand iti va fi gata masina (a ta sau a lui Iohan) poate o sa-mi schimb parerea.
numai bine!

Am inteles ca ai avut ocazia sa vezi cum merge un Revo stage 3, deci ti-ai schimbat parerea?

MadCow 30-05-10 11:42

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 3400431)
Am inteles ca ai avut ocazia sa vezi cum merge un Revo stage 3, deci ti-ai schimbat parerea?

depinde din ce parte ai auzit povestea :)
cu siguranta merge bine, dar cand l-am incercat mie imi facea presiune mult prea mare(1,7) si imi tragea in suturi pe a treia si a patra (chiar si asa am fost bot la bot)
oricum intelesesem despre ce e vorba cand s-a explicat de diferentele dintre cele doua turbine k04

naka66vio 04-06-10 19:36

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 3401101)
depinde din ce parte ai auzit povestea :)
cu siguranta merge bine, dar cand l-am incercat mie imi facea presiune mult prea mare(1,7) si imi tragea in suturi pe a treia si a patra (chiar si asa am fost bot la bot)
oricum intelesesem despre ce e vorba cand s-a explicat de diferentele dintre cele doua turbine k04

intre timp am luat si eu masina si m am convins cu adevarat ce inseamna stage 3 de la revo.una imi imaginam si una e realitatea.masina merge incredibil de bine si in mers normal si fortata la limita.daca ati fost bot in bot totusi e o diferenta de ceva cai nu?

All times are GMT +2. The time now is 23:49.

- Copyright 2026 4Tuning