Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/162715-ford-capri-mk1-v6-2300-gt-the-white-dream-69-gto.html)

AlexCrb 03-02-10 14:32

Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO

Felicitari pentru masina!

player77 03-02-10 15:35

Quote:

Originally Posted by AlexCrb (Post 3046195)
Felicitari pentru masina!

multtumesc pt apreciere,de mentionat ca masina acum este intr un stagiu mai avansat dar astept cu nerabdare primavara sa ii montez jantele gragar si pe urma...sa ii fac niste foto mai profi...

ReMM 04-02-10 14:32

esti un maniac
probabil ca da
pentru ca-ti place sa-ti bagi banii in masina ta
special pentru cunoscatori
si mai ales pentru fanatici :) :rolleyes2

mosule meserie masina...dar ai grija c-ai promis ca ma dai o tura...

hai la revedere si nu uita de sucu ala...

player77 04-02-10 14:55

Quote:

Originally Posted by ReMM (Post 3049895)
esti un maniac
probabil ca da
pentru ca-ti place sa-ti bagi banii in masina ta
special pentru cunoscatori
si mai ales pentru fanatici :) :rolleyes2

mosule meserie masina...dar ai grija c-ai promis ca ma dai o tura...

hai la revedere si nu uita de sucu ala...

NO COMMENT...hai ca o sa ma tin de promisune mai pe la primavara..

player77 06-02-10 00:12

7 Attachment(s)
si ceva poze super misto,poze cu istorie din 73,cand capri rs alerga pe circuit.

bucurel20 06-02-10 21:51

nu stiu de unde sa incep... citesc de 2 ore incontinu acest topic si inca nu imi revin din vis si mie imi plac masinile retro desi nu detin una dar as vrea :D foarte mult sa fac ce ai facut tu (poate cine stie candva ) , visez in continuare la ziua cand o voi reconditiona pe a mea , referitor la tine imi pare bine ca sunt oameni care au curajul sa faca asa ceva intr-o tara in care trebuie sa cauti pe ebay tot ce ai nevoie la masina ta veche pentru ca nu vrei sa renunti la ea cauti pe unde poti o piesa care trebuie inlocuita asta e ,ai facut un lucru fantastic cu acea masina desi mai ai mici "ajustari" ca sa spun asa ,nu vreau sa mai aduc aminte de defectele care au iesit la tinichigerie dar e greu si pt tine sa gasesti pe cineva sa iti faca bine

ce sa mai zic bafta in continuare cu proiectul astept sa il termini si propun si eu ceva poate faci o intalnire cu cei care vor sa o vada daca nu poate vin in vizita pe la tine sa o vad :D asta daca se poate

ideea cu filmul desfasurari activitatilor a fost super pe mine cel putin ma acaparat

astept noi episoade bafta

player77 06-02-10 23:28

37 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bucurel20 (Post 3058663)
nu stiu de unde sa incep... citesc de 2 ore incontinu acest topic si inca nu imi revin din vis si mie imi plac masinile retro desi nu detin una dar as vrea :D foarte mult sa fac ce ai facut tu (poate cine stie candva ) , visez in continuare la ziua cand o voi reconditiona pe a mea , referitor la tine imi pare bine ca sunt oameni care au curajul sa faca asa ceva intr-o tara in care trebuie sa cauti pe ebay tot ce ai nevoie la masina ta veche pentru ca nu vrei sa renunti la ea cauti pe unde poti o piesa care trebuie inlocuita asta e ,ai facut un lucru fantastic cu acea masina desi mai ai mici "ajustari" ca sa spun asa ,nu vreau sa mai aduc aminte de defectele care au iesit la tinichigerie dar e greu si pt tine sa gasesti pe cineva sa iti faca bine

ce sa mai zic bafta in continuare cu proiectul astept sa il termini si propun si eu ceva poate faci o intalnire cu cei care vor sa o vada daca nu poate vin in vizita pe la tine sa o vad :D asta daca se poate

ideea cu filmul desfasurari activitatilor a fost super pe mine cel putin ma acaparat

astept noi episoade bafta

Salut
Multumesc pt aprecieri, ma bucura cand vad pe cineva care impartaseste aceasi pasiune ,ca idee sa stii ca daca iti doresti ceva cu adevarat sigur poti avea sigur..numai vointza sa ai.
Nici nu stii cate nopti albe am avut de 15 ani incoace,vise darimate din punct de vedere financiar...:D:D
Problema stii care e....
Sunt multi care viseaza la un oldtimer,dar in momentul in care se implinesc financiar uita visul retro si se complac in noutatzi auto..deh..specifice cu noul statut.... Personal am mai multe masini vreo 6,cateva dintre cele noi ar face fatza cu brio pe oricare dintre forumuri din punct vedere financiar,putere sau tuning ,dar pentru mine cea de care m-am atasat cel mai mult este aceasta,practic este masina de care m-am indragostit in clasa 10 si nu am putut sa o am..

Cu ajutorul capriului mi am facut prieteni virtuali in uk,germania,belgia,oameni care au aceeasi pasine ca si mine dar sunt mai fanatici decat mine.

Atasez foto a unui englez cu care tot vb pe mess de ceva timp incoa,si care sincer efectiv m a sokat....
capri mk1,cu motor v8 de rover 3500,jante 14,cauciucuri...aici e aici...295 14:D:D:D masina o tine special pt drifting.
va las sa va bucuratzi si voi...

bucurel20 06-02-10 23:54

sa stii ca o sa astept cu interes aceea zi cand voi avea banii sa imi fac masina originala

omul asta ori se trage ori nu :D

NWZeu 07-02-10 11:25

Latimea rotilor avantajeaza pe accelerare in cazul unei puteri mari si dezavantajeaza la drift (la care se adauga si unghiul camber nepotrivit), observ si o butelie de NO in portbagaj, deci cu atat mai mult masina ar avea alt scop :).

player77 07-02-10 12:49

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 3060143)
Latimea rotilor avantajeaza pe accelerare in cazul unei puteri mari si dezavantajeaza la drift (la care se adauga si unghiul camber nepotrivit), observ si o butelie de NO in portbagaj, deci cu atat mai mult masina ar avea alt scop :).

Stiu..ceea ce scrii eu aprob, si nu prea...dar aceeasi problema am discutat-o si eu cu el,si mi a zis ca masina o tine mai mult pt fun,accelerare si drift...

Sincer am vazut in state un muscle car cu rotzi gigant de 400 spate si daca ai fi vazut ce drift-uri face nu ai fi conceput ...cred ca raportul pt drift este 80% putere si tractiune , 10 la suta jante si dimensiuni,restul de 10 stand in autoblocant..ex...general lee dodge charger...uite aici..cel mai puternic exemplu si cel mai frumos drift pe care l-am vazut.

https://www.youtube.com/watch?v=oSQ0YrJnVac

Pastylat 07-02-10 13:24

o intrebare am si eu daca nu este secret raspunsul... PRETUL DE ACHIZITIE AL MASINII TALE...???:D

player77 07-02-10 15:48

Quote:

Originally Posted by Pastylat (Post 3060601)
o intrebare am si eu daca nu este secret raspunsul... PRETUL DE ACHIZITIE AL MASINII TALE...???:D

sal...niciodata nu conteaza pretul la o masina care iti place f mult,mai mult la o masina retro valuarea,bani,si luciditatea in momentul cumpararii niciodata nu fac chimii intre ele.dar ca sa iti satisfac curiozitatea in ideea ca ai putea si tu incerca sa reconditionezi asa ceva,sau mai bine zis sa stii la ce te inhami...
achizitia plus transportul -2000 euro
tinichigeria 300 euro
pregatitul si vopsitul 1000 euro
si acuma vine partea cu maruntisuri care daca le aduni sare de 1500 euro.per total undeva la 5000 pina acum,si nici nu putem spune ca e gata.
satisfacut?:D

Silencer Power 07-02-10 16:06

Te intereseaza niste Radial BF Goodrich 295 50 16 (noi-noute)?

player77 07-02-10 17:36

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3061185)
Te intereseaza niste Radial BF Goodrich 295 50 16 (noi-noute)?

eu am toate jantele pe 13,dar totusi lasa un pret si un nr de telefon,am catva prieteni ce cred ca te poate scapa de ele ,daca au un pret bun.

Silencer Power 07-02-10 17:43

400 GBP
0723415531 sau 0722122466

player77 07-02-10 21:38

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3061549)
400 GBP
0723415531 sau 0722122466

k..hai ca ma interesez clar.
apropos niste piese de mk1 nu ai si tu de dat?o caseta de directie?sau poate niste scaune.tinem legatura,si da mi si mie te rog id tau de mess.
ciprian

Teroarea 07-02-10 23:47

geniala masina !!! cu opelul negru ce s a intamplat?

Pastylat 08-02-10 00:30

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3061102)
sal...niciodata nu conteaza pretul la o masina care iti place f mult,mai mult la o masina retro valuarea,bani,si luciditatea in momentul cumpararii niciodata nu fac chimii intre ele.dar ca sa iti satisfac curiozitatea in ideea ca ai putea si tu incerca sa reconditionezi asa ceva,sau mai bine zis sa stii la ce te inhami...
achizitia plus transportul -2000 euro
tinichigeria 300 euro
pregatitul si vopsitul 1000 euro
si acuma vine partea cu maruntisuri care daca le aduni sare de 1500 euro.per total undeva la 5000 pina acum,si nici nu putem spune ca e gata.
satisfacut?:D

multumesc pt raspuns...tocmai de aceea te-am intrebat pt ca am si eu un proiect in curs de desfasurare si un proiect pe care as vrea sa il incep cu o masina clasica respectiv un taunus, si totusi as vrea sa stiu dinainte in ce ma bag...:D sper ca nu a fost cu suparare...

player77 08-02-10 10:20

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 3062938)
geniala masina !!! cu opelul negru ce s a intamplat?

salut.cu opelu kadet c coupe l-am donat unui prieten avand in proiect montarea unui motor m5 bmw,cred ca si la pus..
vrea sa foloseasca masina pt drifting,el fiind campion national la wrc. .
sper sa aduca masina la standarde super bune,asta fiind si conditia pusa in momentul in care i-am dat-o.
Quote:

Originally Posted by Pastylat (Post 3063038)
multumesc pt raspuns...tocmai de aceea te-am intrebat pt ca am si eu un proiect in curs de desfasurare si un proiect pe care as vrea sa il incep cu o masina clasica respectiv un taunus, si totusi as vrea sa stiu dinainte in ce ma bag...:D sper ca nu a fost cu suparare...

Nu este cu suparare...ca sfat ..intodeauna cand te apuci sa investesti in asa ceva,fii sigur ca nu o sa iti mai recuperezi banutzi ,asta asa sa o faci ca un dream car pt tine,si apropos inmulteste cu 2 valuarea pe care ti -o propui :D:D
De multe ori cand ii spui unuia cati bani ai bagat in reconditionarea ei nici nu te crede,mai mult zice ca nu stiu ce motiv ai sa umflii valuarea ei.
Uite de exemplu
Eu mai am un ford capri galben care m-a ajuns cu tot cu transport,vanzare,reconditionare undeva la 3900 euro. Masina a fost aproape impecabila cand am luat-o,dar tot am mai bagat niste banuti in ea

Multi cauta chilipiruri gen 1000 e ,dar in schimb cumpara masini pline de rugina,piese schimbate,(am vazut capriuri cu faruri de dacie cu propietari care cereau 5000 e ,vb despre masinile lor ca despre nu stiu ce raritazi,),motoare schimbate,sau mai rau fara acte,incerca sa te feresti de asa ceva.
Pe cea galbena am cerut 4000 si m-am decis sa o las in 3000 euro,si mai vine cate un ametzit si ma ia cu figuri ca masina nu merita....si ii explic...o vopsea buna-1000 euro,o tinighigerie-500 euro si nici asa nu faci o masina in parametrii..
Sfatul meu dat tuturor este acela ca in momentul in care cumpara o asfel de masina sa fie foarte atenti,ca toate actele sa fie in regula si sa fie constienti ca o asfel de masina nu este pt o intrebuintare zilnica,ci ca a 2 masina sau ca o masina de garaj.
:D:D:DPs...la cea galbena am avut odata un client care ma intreba daca masina are abs si geamuri electrice.:D:D
Bafta cu reconditionarea

capricosti 09-02-10 09:30

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3063697)
........, si sa fie constienti ca o asfel de masina nu este pt o intrebuintare zilnica,ci ca a 2 masina sau ca o masina de garaj.

Gresit ! Depinde in ce investesti si cat de bine reconditionezi masina respectiva...Daca o faci doar pt imagine si cheltuiesti numai in accesorii vizibile, poate fi cum zici tu. Daca investesti in tehnica si siguranta (motor, suspensii, bucsaraie, frane, etc) atunci o poti folosi zilnic !:D Eu stiu din proprie experienta ;)
Este adevarat ca pe mine nu m-a interesat sa am o 'clasica autentica', ci o clasica modificata si functionala :-) Asa se face ca de vreo 4 ani incoace folosesc zilnic un Capri...:D
Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3063697)
........, si sa fie constienti ca o asfel de masina nu este pt o intrebuintare zilnica,ci ca a 2 masina sau ca o masina de garaj.

...zilnic un Capri in varsta (dar nu batran ! :D)..;)... de aprox 30 de ani...:D

player77 09-02-10 11:11

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3067276)
Gresit ! Depinde in ce investesti si cat de bine reconditionezi masina respectiva...Daca o faci doar pt imagine si cheltuiesti numai in accesorii vizibile, poate fi cum zici tu. Daca investesti in tehnica si siguranta (motor, suspensii, bucsaraie, frane, etc) atunci o poti folosi zilnic !:D Eu stiu din proprie experienta ;)
Este adevarat ca pe mine nu m-a interesat sa am o 'clasica autentica', ci o clasica modificata si functionala :-) Asa se face ca de vreo 4 ani incoace folosesc zilnic un Capri...:D

...zilnic un Capri in varsta (dar nu batran ! :D)..;)... de aprox 30 de ani...:D

Salut....:D:D
Departe de mine gandul de a te contrazice,dar posibil ca logica fiecaruia sa depinde de la caz la caz...
Ca idee ...ce vreau sa itzi zic este faptul ca daca ai avea un drum lung de facut de circa 2000 km,in mod sigur nu l-ai face cu capriul.
Eu prefer sa am o siguranta buna ,sa am un drum cat mai sigur,si un confort adecvat.
In mod sigur nu poti compara ceva ce a fost facut acum 40 de ani cu ceva de ultima generatie,si poate vreau sa tin cat mai mult aceasta masina in conditii optime,fara ploaie ,zapada,soare..stii ca e vb aia ..cum o tzii asa o ai...masina de zi cu zi este un st de 260 cp ,stage 2 pt oras,iar pt afara am o balena de masina..
poti spune ca ai adapta clima,abs,esp,airbaguri,etc,etc la un capri de 30 de ani?sincer eu nu stiu ce curaj ai sa mergi cu masina asta pe iarna,pe gheatza...
si apropos ..ce ai adaptat la ea?discuri spate ,bucsi si servo?sincer nu cred ca este suficient..

capricosti 09-02-10 11:40

Nu am adaptat nimic la frane, servo avea din fabrica, iar la drum lung -e adevarat ca numai in tara- nu am avut nici o problema :D. Masina are toate 4 telescoapele schimbate, la fel si bucsele, bineinteles placute si ferodouri frane...Si un motor in stare perfecta, din anii '90 (dohc de Sierra). Iar aer conditionat, geamuri electrice, airbaguri, precum si alte minuni de ultima generatie nu ma intereseaza :D. Imi place 'mai bruta' ,dar daca vreodata ma voi satura de ea asa cum este, o sa renunt complet la ea in favoarea alteia mai moderne :D. Poate dupa ce ma insor, ca sa-mi transport familia mai confortabil si mai in siguranta.. :oops:;).Deocamdata, felul cum se manifesta masina ma multumeste prea mult ca sa fiu tentat de altceva mai recent.
Mai am si un VW Transporter T3 (camioneta) fabricat in 1980 care este deasemenea in stare foarte buna si pe care l-am folosit uzual pana anul trecut. Din cauza perioadei de criza prin care trecem :twisted: , am sistat activitatea firmei si Transporterul asteapta acum vremuri mai bune...:???: dar, cum am spus, cu toate ca are deja 30 de ani (cu un an mai in varsta decat Capri-ul meu) este perfect functional si VW-ul :D

player77 09-02-10 11:59

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3067616)
Nu am adaptat nimic la frane, servo avea din fabrica, iar la drum lung -e adevarat ca numai in tara- nu am avut nici o problema :D. Masina are toate 4 telescoapele schimbate, la fel si bucsele, bineinteles placute si ferodouri frane...Si un motor in stare perfecta, din anii '90 (dohc de Sierra). Iar aer conditionat, geamuri electrice, airbaguri, precum si alte minuni de ultima generatie nu ma intereseaza :D. Imi place 'mai bruta' ,dar daca vreodata ma voi satura de ea asa cum este, o sa renunt complet la ea in favoarea alteia mai moderne :D. Poate dupa ce ma insor, ca sa-mi transport familia mai confortabil si mai in siguranta.. :oops:;).Deocamdata, felul cum se manifesta masina ma multumeste prea mult ca sa fiu tentat de altceva mai recent.
Mai am si un VW Transporter T3 (camioneta) fabricat in 1980 care este deasemenea in stare foarte buna si pe care l-am folosit uzual pana anul trecut. Din cauza perioadei de criza prin care trecem :twisted: , am sistat activitatea firmei si Transporterul asteapta acum vremuri mai bune...:???: dar, cum am spus, cu toate ca are deja 30 de ani (cu un an mai in varsta decat Capri-ul meu) este perfect functional si VW-ul :D

sincer ...te invidiez....doamne ajuta si cat mai multe drumuri fara probleme,a mea este ceva mai veche....41 de ani...:D:D:D

aXelstorm 09-02-10 14:26

2 probleme se ridica atunci cand bagi o masina de genul asta la circulatie tip drum lung sau in trafic: 1 - e bine sa faci rost de undeva de sistemul de AC, si sa-l montezi (eu asa am facut) 2 - daca te-a pocnit cineva in trafic - chiar e nasol, nu mai sunt piese chiar pe toate drumurile.

Cat despre iarna - intre un Capri MK3 si o Sierra MK1 (cum e a mea) nu e mare diferenta tehnic vorbind, iar cu a mea mergi iarna chiar ok. App - si a mea are varsta de 25ani, nu cat ale voastre - tot respectul, dar nu mai e tanara :)

player77 09-02-10 19:03

[QUOTE=aXelstorm;3068093]2 probleme se ridica atunci cand bagi o masina de genul asta la circulatie tip drum lung sau in trafic: 1 - e bine sa faci rost de undeva de sistemul de AC, si sa-l montezi (eu asa am facut) 2 - daca te-a pocnit cineva in trafic - chiar e nasol, nu mai sunt piese chiar pe toate drumurile.

cata dreptate ai.....cu partea 2...trist dar adevarat.

aXelstorm 10-02-10 22:03

Dap - si nu pare sa se schimbe ceva in bine in sensul asta - asiguratorii tip CASCO, au ceva si pt vehicole istorice, nu stiu exact conditiile de intocmire a asigurarii si criteriile de asigurare, insa conditia e ca atunci cand pleci, sa comunici exact traseul si durata deplasarii. Orice se intampla inafara traseului - e bafta ta. Asta cu mersul iarna cu o clasica, printre atatia soferi business class (a se citi retarzi care se cred directori cu o masina de firma si pt ca pot plimba 3 hartii, si pt ca acum au buletin de Bucuresti) care nu inteleg ca nu se pot opri pe zapada cu tot ABS-u din lume, sau ca 60km/h e mult pe o curba, si se intreaba de ce subvireaza, iar du[pa ce dau in tine: imi pare rau nu te-am vazut... sa moara masa, am 4 metri jumate si nu ma vezi???? Realitatea e ca ii doare-n basca, iti arata asigurarea iar tu iei regie proprie, cu o limita mica - pt ca , la masini mai vechi de 12 ani, se scade 85% din pretul de catalog si inca nu stiu cat uzura functie de km, si ajungi sa fi despagubit cu 20mil, pe piese pt care vei astepta pe ebay, iar transportul singur va fi 20mil. Ce sila mi-e de situatia creata in tara asta, nu stiu.... n-ai voie sa faci nimic bun.

capricosti 11-02-10 08:34

Quote:

Originally Posted by aXelstorm (Post 3072993)
Dap - ...l. Ce sila mi-e de situatia creata in tara asta, nu stiu.... n-ai voie sa faci nimic bun.

Da, este periculos in trafic si vara dar mai ales iarna...Eu n-am avut probleme iarna, dar vara s-a intamplat sa scap cu masina intreaga insa tot am fost putin 'sifonat';:evil: m-am ales cu aripa fata stanga usor frecata de un idiot de taximetrist intrat in intersectie pe rosu -noroc ca am reusit sa ma feresc putin fiindca am urcat pe bordura si asa am scapat mai usor...
Am noroc ca nu trebuie sa plec de acasa la 'prima' ora, si in general imi pot permite sa evit orele 'de varf' din trafic :D
Acum vreo 3-4 ani vorbeam cu un american care a lucrat cateva luni la o firma din Arad, si spunea ca la ei se pot face asigurari corecte si pt masini vechi -pardon! :oops: clasice!:D- la valori foarte mari, dar trebuie sa dovedesti cu acte (bonuri, facturi) sumele cheltuite cu reconditionarea sau intretinerea masinii, indiferent de vechimea ei. La noi poti duce oricate facturi ca nu le ia in considerare nimeni de la asigurari, dar asta nu-i impiedica sa scumpeasca incontinuu RCA-ul :evil:

:D ps: americanul de care povesteam are in USA 3 clasice de prin anii '70; culmea ca nici una nu e 'muscle car' :sad:, ci doar niste japoneze- Subaru si Nisan in variante cu 4 usi :shock: Dar alea ii plac lui :D

Low_Ridah 11-02-10 17:51

Precum zic si Domnii din Retromobil : " masina clasica nu este destinata folosirii zilnice " . Complet de acord . Probabil faceau referire si la faptul ca o masina clasica trebuie prezervata si nu expusa pericolelor cotidiene . Masinile clasice tind sa aiba tehnologie de franare invechita , si thenologie veche de protectie a pasagerilor . Deci nu e adaptata la vitezele cu care se circula acum .
Iar prin faptul ca ai nevoie de AC , sau ABS ...sau nu mai stiu ce ...asta e ...la fel cum mergeau si bunicii nostri , parintii ...etc la fel putem circula si noi ... Doar sa evitam congestiile de trafic ...
Poate si din cauza asta , Domnii de la Retromobil ne indeamna sa nu mergi la munca cu masina zilnic ...

Oricum ...clasica si frumoasa foc ... o viata fara incidente

capricosti 11-02-10 20:53

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3075494)
Precum zic si Domnii din Retromobil : ...
Iar prin faptul ca ai nevoie de AC , sau ABS ...sau nu mai stiu ce ...

''Domnii de la Retromobil'' sunt niste cretini care au niste reguli tampite si care sunt inutile si greu de urmat. :evil: Inteleg sa fie regulile alea pt o masina de colectie, dar pe cei care nu sunt 'colectionari' sa-i lase in pace cu 'vechiturile' lor ;) . Din pacate, unii care au masini clasice totusi -mai vechi de 25-30 ani- nu pot obtine reducerea impozitelor din cauza retrograzilor de la Retromobil si a regulilor stupide :twisted: Uita-te la americani sau englezi si o sa vezi ca aia au alta viziune despre masinile clasice :D
Nu stiu daca ai auzit de Lotus Elise; este o masina englezeasca, foaaaarte sport, lansata prin 2000. In 2007 a aparut Elise mk2. La mk 1, in anul 2000 :!::cry:, nu beneficiai de ABS, AC, radio cd, sau geamuri electrice :shock::shock::shock: Nici macar servodirectie nu aveau; la fel si Elise mk 2, dar acum poti cere la optiuni:tapiterie piele, radio cd si geamuri electrice :D ATAT ! Nici daca-i rogi in genunchi nu primesti ABS, AC, servodirectie, sau alte alea :-) Si te costa 48 000 euroi :!: La banii astia ai un volan, 4 roti si motor (Toyota 1,8. 192 cp, v max 241 km/h, demaraj 0-100 km/h in 5,2s :shock::twisted::oops:)
FARA:abs, ac, sau alte dracovenii :cry:, ! in schimb ai ADRENALINA la maxim, la fel ca pe o sportiva clasica !!! :D:D:D

ps: repet, 'clasic' nu inseamna automat 'de colectie' :!:

player77 11-02-10 21:24

10 Attachment(s)
Atasez niste foto un pic mai recende de acum 3 luni,atunci cand incercam sa pun o janta grager pe capriu,eram tare speriat ca nu o sa intre in spate,dar spre uimirea mea jantele astea pe linga faptul ca arata fantastic,intra ca unse pe spatiul din spate,fiind facute in asa fel incat jumate din ele ,ma refer la latime intra spre interior.
Cauciucurile sunt BF,latimea fiind spate de 245 ~50~13,un pic cam joase..
Jantele sunt facute in editie limitata pt ford europa,am avut mare noroc cu ele ca sunt facute 4 ori 108,ele fiind in general facute pt mustanguri,dodgeuri si plymouthuri fiind in 5 si 6 prezoane...anul lor de fabricatie fiind undeva la 1972 si pot spune ca cel care le-a avut inainte l-a conservat ff bine.
Ulterior mi au venit si capacele de la jante din state ele fiind o carca de bani cu tot cu transport,dar cred ca merita...consider ca or sa dea super ok.

am o mare rugaminte la voi,defapt vreau sa ii schimb un pic look-ul si da ii dau 2 dungi albastre de pe capota pina in spate ,si pe laterale jos...
se pricepe careva in paint pls sa faca treaba asta ?

multumesc anticipat si astept orice sfat.

capricosti 12-02-10 08:30

Evorba de jante americane Cragar, iar dimensiunea 4x108 a fost si pe Ford Mustang pana prin '85-'87, si pe Ford Escort-varianta americana pana prin 2000.
In SUA inca se fabrica jante 4x108 si gasesti la comanda diverse modele pt Mustang-urile vechi. Problema poate fi la ET, fiindaca nu toate potrivesc pe Capri fara distantiere...

Cauciucurile 245/50/13 sunt cu aprox 3,5 mm mai mici pe raza (adica cu 7 mm mai mici in diametru) decat cauciucurile din fabrica pt Capri 2,3 GT (185/70/13). Tinand cont ca arata super-bine, eu cred ca n-ar trebui sa-ti faci griji pt asa mica diferenta. Si inca ceva: o sa ai o mica eroare la bord, vitezometru si contorul de kilometri o sa difere putin de realitate: 100 km la bord =97,62 km reali, (deci cand la bord ai 100km/h de fapt, in realitate ai 97,62 km/h).

Am vazut niste poze cu un Capri mk1 alb cu dungi albastre pe net, in caz ca mai dau de el o sa-l pun aici sa vezi cum arata.

Low_Ridah 12-02-10 17:12

www.summitracing.com . Aici am vazut vrute si nevrute . Parerea mea ca dungile nu ar fi cea mai buna solutie .... Dar fiecare cu ale lui .

Daca dau de un amic deal meu care se ocupa cu virtual tuning , am sa il rog sa faca .

Intrebare : ce latime au jantele ??? ce J ? Vazusem la vanzare acum cateva luni aceelasi model , dar putin mai inguse , aici pe 4tuning . Aratau destul de bine , erau ingrijite , dar parca erau pe 14" . Asta in cazul in care doresti sa iei ceva mai ingust pe fata, sau sa ai ceva de schimb :)

player77 12-02-10 20:31

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3078791)
www.summitracing.com . Aici am vazut vrute si nevrute . Parerea mea ca dungile nu ar fi cea mai buna solutie .... Dar fiecare cu ale lui .

Daca dau de un amic deal meu care se ocupa cu virtual tuning , am sa il rog sa faca .

Intrebare : ce latime au jantele ??? ce J ? Vazusem la vanzare acum cateva luni aceelasi model , dar putin mai inguse , aici pe 4tuning . Aratau destul de bine , erau ingrijite , dar parca erau pe 14" . Asta in cazul in care doresti sa iei ceva mai ingust pe fata, sau sa ai ceva de schimb :)

sincer ma mir,cauta te rog anuntu ,sunt chiar curios

Low_Ridah 13-02-10 22:22

Greseala mea .... Seamana dar nu rasare ...
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...j-6466966.html

Tot o cruce ....dar ...nu e chiar la fel ... imi pare rau daca team pus pe jar ...oricum...nu asta e anuntul .. cele care le vazusem eu erau 100 E

player77 14-02-10 09:59

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3083197)
Greseala mea .... Seamana dar nu rasare ...
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...j-6466966.html

Tot o cruce ....dar ...nu e chiar la fel ... imi pare rau daca team pus pe jar ...oricum...nu asta e anuntul .. cele care le vazusem eu erau 100 E

sal..chiar ma pusesi pe jar...pt alea mele si am 3 seturi a trebuit sa le cumpar de peste mari si tari....:D:D si sincer chiar imi parea rau daca le vedeam pe aici prin tara la un pret dezolant...
sunt misto si astea si pretul zic eu ca e ok,dar au prindere de opel.
se mai aude ceva de poza ?cea cu dungile?
multumesc

player77 14-02-10 19:15

3 Attachment(s)
gata,am iesit azi din iarna si dupa o amorteala de 3 luni am pornit azi masina,cu o baterie noua,a luat -o la prima cheie dupa o spritzuiala ,chiar fiind foarte uimit de ea...mancaoar tata...:D:D:D a mers la relanti pina iesira 2 vecini si pornira cateva alarme....are soc termic si o tine in turatie la 3000 pina se incalzeste.
nu se aude nimik cu pozele ?
cred ca se aude un an bun pt ea,tinind cont ca in maxim 3 sapamini imi vine si injectia mecanica sa o fac o veritabila rs de 150 cp,o evacuare dubla noua de la borla tre sa fac si un filtru sport de la kn...sper 160 cp
si posibil un ambreiaj sport.
amin:D

capricosti 15-02-10 16:38

2 Attachment(s)
:!::!::!: Trebuie sa reglezi socul, turatia normala este 1200-1500 rot/min; in caz ca e foarte frig (minus 15-20 de grade) max 2000rot/min dar si atunci numai in primele 4-5 secunde, dupa care trebuie sa scada sub 1500...
:cry: Din pacate n-am gasit inca fotografiile cu Capri mk1 alb cu dungi albastre, desi ieri am cautat cateva ore bune pe net; am gasit in alta combinatie de culori. Important este ca liniile sa nu fie prea inguste, nici prea late, nici prea distantate nici prea apropiate...:lol: Mai am gasit si altele, dar nu aratau prea bine, tocmai ca nu erau corect proportionate.:cry:
:D Daca vrei sa-ti pui geamuri electrice pe capra (ca venise vorba zilele trecute :-)) poti sa cumperi kit-ul complect cu vreo 130 lire -sau cu vreo 170 lire kit cu motorase mai puternice- de la o firma din Anglia. Tot pe site-ul lor poti vedea diverse Capri mk 1,2 si 3 cu motoare V6 Cosworth, sau V8 americane sau englezesti, modificare frane fata si spate, suspensii supersport, spoilere, eleroane, etc. E vorba de TICKOVER, si sunt specializati pe Capri.
Pana una-alta, astea ar fi pozele gasite ieri.

cristivw 15-02-10 18:17

Uau!
Cip, cum ai facut socul sa mearga? Sau a mers din totdeauna si nu stiam eu de el? :P

player77 16-02-10 09:46

Quote:

Originally Posted by cristivw (Post 3089315)
Uau!
Cip, cum ai facut socul sa mearga? Sau a mers din totdeauna si nu stiam eu de el? :P

hehe..cata arogantza....socul a mers din prima zi..un pic de reglaje si gata,socul este automat,termic....
multumesc pt foto.

player77 16-02-10 13:22

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3088904)
:!::!::!: Trebuie sa reglezi socul, turatia normala este 1200-1500 rot/min; in caz ca e foarte frig (minus 15-20 de grade) max 2000rot/min dar si atunci numai in primele 4-5 secunde, dupa care trebuie sa scada sub 1500...
:cry: Din pacate n-am gasit inca fotografiile cu Capri mk1 alb cu dungi albastre, desi ieri am cautat cateva ore bune pe net; am gasit in alta combinatie de culori. Important este ca liniile sa nu fie prea inguste, nici prea late, nici prea distantate nici prea apropiate...:lol: Mai am gasit si altele, dar nu aratau prea bine, tocmai ca nu erau corect proportionate.:cry:
:D Daca vrei sa-ti pui geamuri electrice pe capra (ca venise vorba zilele trecute :-)) poti sa cumperi kit-ul complect cu vreo 130 lire -sau cu vreo 170 lire kit cu motorase mai puternice- de la o firma din Anglia. Tot pe site-ul lor poti vedea diverse Capri mk 1,2 si 3 cu motoare V6 Cosworth, sau V8 americane sau englezesti, modificare frane fata si spate, suspensii supersport, spoilere, eleroane, etc. E vorba de TICKOVER, si sunt specializati pe Capri.
Pana una-alta, astea ar fi pozele gasite ieri.

Sal..vad ca nu prea da bine striatzii pe capriu,cred ca o sa ma limitez la o lasa alba simpla, cel mult sa ii fac spatele si pragurile negre cat despre geamurile electrice nu cred ca ai vb cu mine ,despre asta-sunt impotriva schimbarilor de orice fel pe o masina retro,mai ales geamuri electrice pe o classica,daca nu a avut din fabrica asa ceva.
Intentia mea cu aceasta masina este de a o lasa in prop de 99% originala.
1% reprezinta jantele schimbate,dar tot cu aerul de retro,tinindu-le pe cele originale in garaj .

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning