![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Quote:
Quote:
Quote:
2. linile de pe Probe sunt altfel, exagerate nu stiu in ce sens, daca ai putea sa imi spui mai mult, ca sa stiu unde sunt exagerate? Am incercat sa pastrez o linie clean din fatza pana in spate sa fie o simetrie, care lipsea putin din body kit cand l-am adus. Si nu ma intelege gresit, nu ma super deloc, fiecare e cu preferinta lui si ma bucur pentru orice sfat! 3. Clean o poti lua in mai multe sensuri, clean nu inseamna doar original. Si o masina tuning poate fi clean (bara fata, spate, praguri sa duca aceasi linie din fata pana in spate...si aici am incercat sa fac tot posibilul sa nu o dau in bara) Consider ca am respectat o continuitate a linilor, pe cat am reusit, inca sunt la inceput. Eu consider (si este tot doar o parere) ca o masina este "non clean" atunci cand nu se respecta unele alinieri, distate intre capota - bara fata usi praguri si asa mai departe, se monteaza elemente in + pe masina, gen eleroane foarte mari, multe prize de aer, etc. |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Quote:
|
frumoase masinutele..adevarate bijuterii:lol:
|
ca si o sugestie,eu as renunta la stickerele de pe usa...
|
In scurt timp intra la modificat, printre care voi inchide si ialele de la usi, atunci vor disparea pentru ceva timp stickerele, sau pentru totdeauna.
|
sau pentru totdeauna :D
pune un sistem de backup pentru deschiderea unei usi,daca ramai fara baterie vreodata plangi pe langa masina :D |
:D cu ramasu pe afara la Probe e o poveste lunga si foarte amunzanta :D dar s-a cam terminat, mi-am luat alarma Viper dupa ce mi-am rupt un deget si multe alte patanii din cauza furisatului prin porbagaj...si oricum ialele de la usa nu m-au ajutat ca sunt de la alta masina usile :)) si cheile nu le purtam cu mine...
Acum am incredere in Viper, daca ma lasa si alarma asta ma intorc la fidelul porbagaj! si sistem de backup ... dupa poate chiar reuseste cineva sa imi deschida prea usor masina :lol: |
daca ai cheie pentru el e bun ca solutie de siguranta,se pot intampla multa,nu neaparat alarma sa te lase...
ca un P.s. usile de ford de deschid cu un umeras dinala din sarma :D |
Quote:
|
Vaiii ba da ... :D oricum asta ar fi ultima chestie pe care as face-o...as zgaria chederul sau ceva la interior probabil, evit asta, mai bine merg back, 2 the old and "safe" porbagaj! Cum spuneam oricum nu am avut ialele potrivite la usi.
|
eu consider ca manerele ar trebui sa ramana arata urat o masina in 2 usi fara manere :) .... decat butuci ... daca vrei .. eu unu sunt de parerea asta ... si ma refeream ca masina pare prea din nfs ... chitul eee parca prea elaborat pentru ea :) ... dar fiecare cu gusturile lui .
|
Quote:
Inteleg si accept parerea tuturor si o iau ca atare la fel ca orice sfat. + mai e mult de lucru la masina, sunt doar la inceput... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce masina vrei roz? Bafta oricum! Poate facem si un Pink Team la un moment dat! Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am aici poze cu ambele msini :) King Of Europe Cluj 19-20 Septembrie 2009 (1) King Of Europe Cluj 19-20 Septembrie 2009 (2) Detalii despre modificari la vw nu stiu. |
am vazut masina la baia mare si chiar e bestiala.nevastamea numai masini PINK viseaza de cand a vazut masina ta.:)bafta in continuare la modificari.la baia mare sa cam auzit cate ceva si despre celalalt proiect al tau :).nu ne dai nici un mic indiciu?sper ca si acel proiect sa-ti iasa la fel de bine ca si acesta.nota 10+
|
Quote:
Celalat proiect...in mare se stie ce e, dar prefer sa nu spun nimic pana nu am banii si tot ce este necesar sa il pun pe "picioare", vreau sa "termin" Probele apoi mut toate fortele si dincolo. |
ma bucur ca si in comnitatea ford exista o femeie cu asemenea gusturi la fel ca si Laura din sectiunea BMW cu Mr. Cat care ma mandresc ca e de la mine din Alba! frumos foc fordulache asta :) felicitari si la mai mare
|
foarte frumoasa
|
Quote:
Toate felicitarile Laurei pentru munca depusa, pentru pasiune si pentru un BMW superb! Quote:
|
ce cadouri ii aduce mosu? pardon maosii:))
|
Quote:
|
frumos ford-ul...ai si muncit mult la el...bravo...la exterior il ti asa sau continui?de ex: faruri de celica,capota din carbon...aripi din fibra sau plastic...eu cam la aste ma gandesc sa.i fac la probe-ul meu...si multe altele...idei sunt fonduri sa fie...pe ce tema vrei sa mergi...?din cate observ pe sport...bafta cu proiectul.
|
eee bine si cu carrera 100 , oricum a primit destule cadouri anul acesta ... cateva cupe ... cateva imbunatatiri :P:) .... nici nu cred ca mai aveai ce cadou sa ei ...... arata foarte bine asa cum eee acuma , stapana sa primeasca ... cadouri .... din partea masini ... iar niste cupe ....nu alte surprize .
|
Quote:
La exterior nu mai am foarte mult de modificat, indrept doar micile/marile greseli, finisari etc. Faruri de celica nu, nu vreau sa o schimb atat de mult + ca sunt innebunita dupa escamotabile, mai am o Mazda Miata cu faruri la fel si chiar imi plac. Trebuie sa iti trimit un link, un club de Ford Probe din RO daca esti interesat, ma gandesc ca ai fi daca ai Probe si te gandesti la modificari. Tema cand am inceput tuningul, nu a fost una speciala decat street si putin japan. Bafta si tie! Quote:
|
multumesc! La chestia cu farurile de celica nu sunt 100% sigur ca o sa pun nici eu dar am vazut ca da bine pe probe...ma gandesc la alt model pt albastreala mea dar...sigur nu le voi tine [email protected] ceva :D adica la unu care intri mai mereu...dar vbm pe pm de el daca vrei...@finisarile de la pink...din poze nu se vede :) dar noh tu cunosti cel mai bine pink-ul...bafta in continuare&ai grija de pink :p
|
Crima masina....sa o stapanesti sanatoasa!!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Cateva poze "inzapezite" si o mica bataie cu zapada 8)
Si acum gata, intra iar la modificat. |
Parerea mea e ca ar merge si etrieri revopsiti roz in loc de rosu,ar fi mai "complet" sa spun asa
Ziceai ca intra iar la modificat,ce anume vrei sa ii mai faci? Scuza-ma poate ai mai zis si nam citit eu threadul. Bafta in continuare:D |
felicitari pentru masina ramona...si bafta multa in continuare...
te-am vazut azivara la cluj...parca tu si masina sunteti facute una pentru alta... |
Quote:
Nu mai lăsa capota deschisă să nu "răcească" :cry:, e frig afară :D Îmi place cum se vede în poze contrastul dintre roz şi alb, şi cum ai aranjat zăpada:-P dar un aspect trebuie remediat ar trebui xenon, cam galbenă lumina :rolleyes2. Baftă în continuare şi aştept să văd ce mai modifici pe la ea.:D |
Doamne ajuta-ma Ramona,da' ce mai vrei sa modifici la ea?
E PERFECTA :lol: |
1 Attachment(s)
ia uite am gasit o copie de a ta :-):-)sper sa nu fie cu suparare ca am postat o dar m a distrat cand am vazut o am crezut ca i a ta prima data:-)
|
Quote:
|
E super tare "rozu" .. cred ca este cel mai frumos Probe de la noi din tara la ora actuala!S`o stapanesti sanatoasa si fara incidente!
Si ca tot a venit iarna si ne-ai aratat masina in zapada,poate te tenteaza un autoblocant:P Numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning