Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

UWE 99 03-10-09 19:32

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2686729)
Am impresia că te cam repeţi :)
Prietenele mele au fost drăguţe întotdeauna, şi amicii mei se respectă şi nu umblă cu nasoale, cred că-i ceva dubios cu grupul tău, serios :)
Tu umbli cu urâte pe interes şi zdrenţe? Nu, serios te întreb, că pari aşa, apocaliptic şi sigur că numai cum le descrii tu sunt toate(ai zis de vreo 3-4 ori că absolut toate-s aşa). Nu te plictiseşti să tot combini urâte (presupun ca ai sau ai avut prietene) sau să salivezi după frumoasele boşorogilor? Dacă te-ai plictisit, poate-ţi fac eu cunoştinţă cu vreo câteva zeci de femei normale, ce zici? Ar fi mană cerească faţă de prăpădul pe care ne spui că-l vezi în jurul tău...

ma faci sa rad , probabil ai 28 de ani dejeba , nu stiu cate prietene ai avut tu sau cum arati , nu vreau sa sune a lauda , daca tu te multumesti cu strambe e problema ta , te priveste cum arati si ce orientari ai , eu am alte aspiratii spre deosebire de tine , nu eu nu am avut prietena nici nu stiu cum arata una, sunt frustrat si am vazut doar in reviste ce sa fac si eu , varsta iti dai seama , pe unde ma invart eu sunt numai dastea le vand zilnic , si stiu ce le poate pielea , dar tu probabil cum nu ai avut multe prietene nu ai de unde sa stii lucrul asta , ? nu stiu de ce am impresia ca ti-ai petrecut copilaria si adolscenta in casa jucandu-te pe calculator , nu salivez stai linistit , si pe prietenele tale posibil sa le consideri doar tu dragute , de ce nu pui o poza cu tine pe forum ? si imi pot da usor seama ce fel de prietene ai avut tu :)
te invit cu mare placere oricand la bucuresti sa vezi "grupul meu dubios"
si daca tot m-ai luat peste picior crede-ma ca daca iti arat ce prietene , am,sau am avut , nu ai avut tu toata copilaria ta si adolescenta nu luate de pe net cum procedati voi , te astept sa mai critici !

si nu te mai deranja cu pozele , ti-am vazut hi5-u' imi pot imagina cu usurinta ce "superbitati " ai avut la viata ta , nu o lua ca pe o insulta literalmente asta e realitatea

Trixi 03-10-09 22:45

in mod cert,aleks,te-a luat putin peste picior pentru simplul fapt ca tu ai jignit.
vad,ca tare te-a suparat treaba.eu,pe care ai facut-o zdreanta pe interes cum ar trebui sa reactionez acum?

de la faptul,ca sunt foarte multe femei in zona ta,care numai atunci par sa fie interesate,daca vad ele concret vre-un castig dintr-o "relatie" totusi,e cale lunga pana la "absolut toate femeile sunt pe interes, numai dupa bani toate , oricum parerea mea niste zdrente " (btw,nici sa ne faci zdrente pe toate nu cred ca m-i se pare chiar corect.sunt sigura,ca daca as zice ca toti barbatii sunt niste bieti impotenti idioti,ai cam sari in sus.dar eu stiu,ca desi fostul meu sot era un exemplar bine dezvoltat din specia mai sus amintita,mai sunt multi barbati,care merita tot respectul pe lumea asta)

daca si in viata ta,de zi cu zi esti atat de extremist,nu te mira ca fetele cu ceva bun simt te ocolesc.respecta,si vei fi respectat!
numai bine iti doresc!

UWE 99 04-10-09 00:02

poate m-am exprimat gresit cand am zis absolut toate , dar in procent de 80% asa sunt , restul de 20% , care sunt cuminti si isi vad de treaba lor , tot respectul din partea mea , doar ca eu am ceva cu , fetele care sunt pe interes , si zdrente

sergiuhusca 04-10-09 09:31

Trixi eu cred ca excesul de hormoni necalmati il face sa vorbeasca asa...
P.S.:Prietene aleks nu a fost nesimtit cu tine...tu se pare ca da...

sergiuhusca 04-10-09 09:31

Trixi eu cred ca excesul de hormoni necalmati il face sa vorbeasca asa...
P.S.:Prietene aleks nu a fost nesimtit cu tine...tu se pare ca da...
Scuze pt dublu post...

bluey 04-10-09 10:59

Quote:

Originally Posted by UWE 99 (Post 2689768)
ma faci sa rad , probabil ai 28 de ani dejeba , nu stiu cate prietene ai avut tu sau cum arati , nu vreau sa sune a lauda , daca tu te multumesti cu strambe e problema ta , te priveste cum arati si ce orientari ai , eu am alte aspiratii spre deosebire de tine , nu eu nu am avut prietena nici nu stiu cum arata una, sunt frustrat si am vazut doar in reviste ce sa fac si eu , varsta iti dai seama , pe unde ma invart eu sunt numai dastea le vand zilnic , si stiu ce le poate pielea , dar tu probabil cum nu ai avut multe prietene nu ai de unde sa stii lucrul asta , ? nu stiu de ce am impresia ca ti-ai petrecut copilaria si adolscenta in casa jucandu-te pe calculator , nu salivez stai linistit , si pe prietenele tale posibil sa le consideri doar tu dragute , de ce nu pui o poza cu tine pe forum ? si imi pot da usor seama ce fel de prietene ai avut tu :)
si daca tot m-ai luat peste picior crede-ma ca daca iti arat ce prietene , am,sau am avut , nu ai avut tu toata copilaria ta si adolescenta nu luate de pe net cum procedati voi , te astept sa mai critici !

si nu te mai deranja cu pozele , ti-am vazut hi5-u' imi pot imagina cu usurinta ce "superbitati " ai avut la viata ta , nu o lua ca pe o insulta literalmente asta e realitatea

Aleks are femeie buna :D
Dar nu stiam ca are hi5 :rolleyes2

Trixi 04-10-09 11:01

mama,despre cine nu stiai ca are hi5?aleks sau femeia lui?:lol:

bluey 04-10-09 11:26

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2691021)
mama,despre cine nu stiai ca are hi5?aleks sau femeia lui?:lol:

Aleks.
Nu ma bag pe hi5-ul femeilor prietenilor :D
M-am lasat de sporturi d-astea si am renuntat si la hi5 ca era tentant.

Mustang 04-10-09 11:28

S-au incins spiritele pe aici-sa...
Sa nu va pocneasca vreo vena copii. :D

UWE 99 04-10-09 12:37

i-am vazut hi5 lui , de curiozitate , sa imi pot da seama ce femei "bune" are el , sergiuhusca: de ce nu pui si tu poza cu , tine ? sau ti-e rusine cum arati ? in spatele unui calculator toti va dati viteji

Trixi 04-10-09 15:02

...ca femeie iti zic,ca la un barbat conteaza mai putin ceea ce poti sa vezi pe o poza de hi5,iar el chiar are acel "ceva" care il face un barbat extrem de placut pt o femeie.
stii,sunt barbati,care mereu sunt inconjurati de femei desi deloc nu pare sa fie macho-ul traditional,care mereu este confidentul femeilor.noi,femeile,suntem deosebit de atrasi de genul acesta de barbat.;)

te rog frumos,inca odata,nu mai posta in graba.jignesti userii si daca t-i se raspunde cu aceeasi moneda sari in sus.(nici tu nu ai ditamai poza cu tine pus pe profil,nu il ataca pe sergiuhusca)

GJ 64 GAB 04-10-09 15:33

Quote:

Originally Posted by UWE 99 (Post 2689768)

Dacă aleks e aşa cum zici tu, pune o poză cu tine să te vedem cât de superb eşti!
Şi nişte poze cu iubitele tale ( cele reale, nu cele virtuale! ) că văd că eşti tare frustrat!

Mustang 04-10-09 15:54

Quote:

Originally Posted by UWE 99 (Post 2691244)
i-am vazut hi5 lui , de curiozitate , sa imi pot da seama ce femei "bune" are el , sergiuhusca: de ce nu pui si tu poza cu , tine ? sau ti-e rusine cum arati ? in spatele unui calculator toti va dati viteji

Tovarase... asta e comportament de c0c@...
Si sa iti mai zic o chestie: nu trebuie sa fii Brad Pitt ca sa ai o "pi$da buna"... iti trebuie papagal si putin creier. In unele cazuri (pe langa bani), conteaza si cum iti merge mintea sa faci o "zdreanta" sa mearga in 4 labe dupa tine.

Citeste despre Rasputin... ai sa vezi cum sta situatia. ;)

Lasa-te de topicul asta, ca esti pe langa subiect rau de tot. ;)

UWE 99 04-10-09 16:33

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2691658)
Tovarase... asta e comportament de c0c@...
Si sa iti mai zic o chestie: nu trebuie sa fii Brad Pitt ca sa ai o "pi$da buna"... iti trebuie papagal si putin creier. In unele cazuri (pe langa bani), conteaza si cum iti merge mintea sa faci o "zdreanta" sa mearga in 4 labe dupa tine.

Citeste despre Rasputin... ai sa vezi cum sta situatia. ;)

Lasa-te de topicul asta, ca esti pe langa subiect rau de tot. ;)

unde era ala intelectualul ...si nu suntem tovarasi , si nu imi place nici ca formula de adresare , sau la tine inca trudeste comunismul ? , nu stau sa ma cobor la nivelul tau ! iti ofer gratis, cand vrei , sfaturi sa agati "pi$da buna".

hai la revedere

GJ 64 GAB 04-10-09 16:36

Haideţi să nu-l mai băgăm în seamă!...
Pur şi simplu nu avem cu cine să vorbim!...
E prea Don Juan pentru noi, muritorii de rând :)!

Mustang 04-10-09 16:50

Quote:

Originally Posted by UWE 99 (Post 2691725)
unde era ala intelectualul ...si nu suntem tovarasi , si nu imi place nici ca formula de adresare , sau la tine inca trudeste comunismul ? , nu stau sa ma cobor la nivelul tau ! iti ofer gratis, cand vrei , sfaturi sa agati "pi$da buna".

hai la revedere

Te-ai coborat din momentul cand ai dat quote la mesaj si mi-ai adresat cateva cuvinte.
Stiu ca nu va plac astfel de apelative si tocmai din acest motiv le trantesc, sa faceti nitel de icter la stomacelul finut pe care il detineti, voi... toti cei care va credeti zei la numai 21 de ani (si mai jos de atat).

Cat despre sfaturi: nu merci. Tind sa cred ca pot si pe oasele mele si ca nu trebuie sa apelez la "Casanova-himself" sa ma invete "meserie".

aleks 04-10-09 22:58

UWE 99, acum am ajuns de la finala Campionatului Naţional de Drift, de aia n-am postat decând ai scris tu, ţi-am citit răspunsurile, precum şi aprecierile la adresa mea şi ale celorlalţi băieţi care ţi-au răspuns şi am înţeles că eşti un om complet: nu numai că nu te pricepi deloc la femei şi le cataloghezi exact invers decât sunt ele, iar experienţa ta referitoare la ele e mult sub zero (că dacă îţi citeşte cineva încadrările pe care le faci şi îţi cataloghează experienţa drept egală cu zero deja te laudă), dar într-adevăr eşti un om complet, ţi-am zis, nici la bărbaţi n-ai nicio treabă cu catalogările şi le faci exact invers decât sunt în realitate.
Uite, lăsând glumele şi alinturile la o parte, ca să încheiem povestea asta, pe care ai început-o în cel mai nepotrivit mod, te anunţ cum stau lucrurile pe 4tuning: aici postezi normal şi neutru, mai ales în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi membri sau nu postezi deloc.
E atât de simplu să respecţi regula asta, aşa cum o fac ceilalţi 35.000 de membri activi, încât dacă n-ai să reuşeşti să te abţii o să consider că e reavoinţă şi va trebui să îţi limitez accesul la funcţia de postare pe forum.
O seară bună.

zGb 04-10-09 23:02

@UWE 99 : barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu. sec

Mustang 05-10-09 07:08

"Eu sunt mare gagicar.... cicalaca cichicichi cea..."
Aleks, sa faci si curatenie unde e cazu'. :D

Si totusi... sa revenim la oile noastre. Fetele "vrea" mai mult leutu' decat o partida de sex care sa o lase lata prin pat?

ovidiums 07-10-09 12:24

prioritatile nu au nimic comun cu iubitul. daca prioritari sunt banii, nu inseamna ca-i iubesti mai mult si nici nu e echivalentul sexului pe bani. conteaza si contextul in care sunt puse intrebarile; pe strada te gandesti la bani, in dormitor (club, discoteca, centura etc) la sex, iar dupa sex la tzigara (?).
cred ca banii si sexul sunt doua nevoi diferite care devin problema doar daca se canibalizeaza.

Pinky 13-10-09 21:33

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2699897)
prioritatile nu au nimic comun cu iubitul. daca prioritari sunt banii, nu inseamna ca-i iubesti mai mult si nici nu e echivalentul sexului pe bani. conteaza si contextul in care sunt puse intrebarile; pe strada te gandesti la bani, in dormitor (club, discoteca, centura etc) la sex, iar dupa sex la tzigara (?).
cred ca banii si sexul sunt doua nevoi diferite care devin problema doar daca se canibalizeaza.

nu inteleg. poti sa repeti?

ovidiums 13-10-09 22:02

sa zicem ca chiar e greu de inteles...
titlul topicului: "Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?" pune banii si sexul pe picior de egalitate desi sunt nevoi diferite. e ca si cum ai intreba ce-ti place mai mult sa respiri sau sa mananci.
banii si sexul "devin" mai iubite atunci cand e nevoie de ele, cand una dintre ele lipseste (asta in cazul cand nu e vorba de patimi sau obsesii).
probabil ca unele femei "avute" dau bani pe sex, iar unele "nevoiase" dau sex pe bani si nu cred ca din dragoste pentru asta.

aleks 13-10-09 23:59

Ai dreptate, eu unul am înţeles din prima, e evident :)

LOREDANA 21-10-09 01:14

"Banii nu aduc fericirea dar o intretin" era o vorba :))

Lecca 21-10-09 01:17

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2716722)
sa zicem ca chiar e greu de inteles...
titlul topicului: "Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?" pune banii si sexul pe picior de egalitate desi sunt nevoi diferite. e ca si cum ai intreba ce-ti place mai mult sa respiri sau sa mananci.
banii si sexul "devin" mai iubite atunci cand e nevoie de ele, cand una dintre ele lipseste (asta in cazul cand nu e vorba de patimi sau obsesii).
probabil ca unele femei "avute" dau bani pe sex, iar unele "nevoiase" dau sex pe bani si nu cred ca din dragoste pentru asta.

Excelent zis. Topic inchis :D

silviu_gsi 03-12-09 06:34

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2693074)
@UWE 99 : barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu. sec

lol inseamna ca nu sti d c se spune vorba asta... pai cine a fost lucifer? cel mai frumos inger dintre ingeri si a fost primul care s,a rupt de restu si si,a format propriul clan, asa ca fiti mai atenti,

si despre sex si bani, nu se poate generaliza niciodata, ca majoritatea fetelor sunt materialiste e partea a doua, dar sunt si fete iubitoare.
sincer am agatat mai multe fete oriunde am mers si nu eram cu masina sau nu stiau de masina mea decat atunci cand eram cu masina la plimbare.

iubitiva mult

Trixi 03-12-09 09:10

...singura problema,cu ceea ce zici tu,este,ca iti trebuie ceva in plus,ca o femeie sa te iubeasca doar pentru persoana ta.(sa fii atent,sa fii afectuos,sa te tina mai mult decit 3 minute,sa nu fii taran nespalat,sa o suni mai des,decit pt alea 3 min pe care am mentionat mai sus...per total,sa fii capabil sa o tratezi ca pe o fiinta umana)
...dar cind un barbat este incapabil de una sau de mai multe din aceste calitati mentionate mai sus,nu o sa zica niciodata,ca nah,asta e...poate ar trebui sa fiu mai atent....ci mai bine urla,ca dommle,toate sunt curve, ca m-o lasat in clipa in care s-a intilnit cu altul ,care numai doar cu o idee,dar este mai bun.(macar un confort financiar ii asigura)

btw,sunt convinsa ca se lipesc de tine fetele,fara sa ai o masina iesita din comun!:-) felicitari!

Nautilus 06-12-09 00:07

Quote:

Originally Posted by UWE_99
daca tu te multumesti cu strambe e problema ta , te priveste cum arati si ce orientari ai , eu am alte aspiratii spre deosebire de tine , nu eu nu am avut prietena nici nu stiu cum arata una, sunt frustrat si am vazut doar in reviste ce sa fac si eu , varsta iti dai seama , pe unde ma invart eu sunt numai dastea le vand zilnic , si stiu ce le poate pielea , dar tu probabil cum nu ai avut multe prietene nu ai de unde sa stii lucrul asta , ? nu stiu de ce am impresia ca ti-ai petrecut copilaria si adolscenta in casa jucandu-te pe calculator , nu salivez stai linistit , si pe prietenele tale posibil sa le consideri doar tu dragute , de ce nu pui o poza cu tine pe forum ? si imi pot da usor seama ce fel de prietene ai avut tu

Quote:

crede-ma ca daca iti arat ce prietene , am,sau am avut , nu ai avut tu toata copilaria ta si adolescenta nu luate de pe net cum procedati voi

Quote:

de ce nu pui si tu poza cu , tine ? sau ti-e rusine cum arati ? in spatele unui calculator toti va dati viteji

Limbajul e caracteristic paginilor de comentarii de la cocalari.com , împreună cu provocarea adresată webmasterului de fiecare dintre "eroii" acelui site: "pune şi tu o poză cu tine, să te vedem, ce, n-ai curaj?". Au fost mai mulţi BMW-işti expuşi acolo până acum. Tu care dintre ei eşti?.... :rolleyes:

Quote:

Originally Posted by Trixi
sa fii atent,sa fii afectuos,sa te tina mai mult decit 3 minute,sa nu fii taran nespalat,sa o suni mai des,decit pt alea 3 min pe care am mentionat mai sus...

În ţara lui Dorel, viteazul macho adăpat cu Unirea şi încoronat cu bască, foarte puţin deosebit de amicul nostru citat mai sus, e uşor să dai vina pe proasta lui calitate umană şi pe eforturile pe care le face să-şi găsească o sclavă la cratiţă, la fel de uşor pe cât e din partea lui Dorel să dea vina pe curvele care o pun cu oricine în afară de el... numai că până la urmă sexul e mult mai puţin important decât situaţia financiară, iar pentru multe femei cratiţa e mult mai importantă decât sexul, deşi n-ar recunoaşte-o pentru nimic în lume. Astfel încât un băiat simpatic zis şi Dudu Steel a propus 3 teste foarte simple pentru a afla cu adevărat cum stau lucrurile... citez de pe Hotnews.ro:

1. Invitați diseară 20 de prieteni și tovarăși la o bere cu mici (și altele ca să meargă mai bine berea), ea gătește pentru toți, spală toate vasele și toate fețele de masă și dă cu aspiratorul după toate astea. Sau în loc să se întâmple asta îi arătați pozele celor 20, îi spuneți să aleagă 2 și o veți face în acea seară toți 4 în grup, după o cină romantică. Ce alege?

2. Lăsați-i 3 coșuri mari de rufe de spălat, un sac de cartofi de curățat și 20 de cămăși de călcat. Sau oferiți-vă să faceți voi toate astea, dar ea în acea seară va face dragoste cu o altă femeie. Ce alege?

3. Puneți-vă partenera să aleagă între a vă călca toate costumele și a face 15 tăvi de prăjituri, în aceeași zi. Sau nu mai e nevoie de asta, dar în seara respectivă îi aduceți costumul din latex și celelalte accesorii specifice... iar lumina va fi aprinsă și draperiile nu vor fi trase. Ce alege?

(Se reţine că în fiecare din cele 3 cazuri propunerea trebuie să vină pe cel mai natural ton din lume, fără niciun fel de încercări prealabile de convingere. Doar se ştie că Dorel e curajos şi neruşinat :D )

E ușor să te plângi că viața în România se împarte între bucătărie, sârma de rufe și copii, dar e de aşteptat că alegerea ”fetelor noastre”, așa bombe sexy cum se cred ele și cum le cred și masculii cu pulover, nu se va îndrepta spre a doua opțiune, în niciunul din cele trei cazuri... iar dacă Dorel se credea irezistibil prin grosimea ...portofelului său... s-ar putea vedea trimis să-şi caute alte gagici prin intermediul site-urilor de specialitate :D

~Nautilus

Trixi 06-12-09 10:38

:D:D:D...am o vaga impresie,ca nu vei primi nici un raspuns din partea viteazului nostru.nu de alta,dar nu prea intelege despre ce ai vorbit.

intr-adevar,Nautilus,cultura generala din "tara lui Dorel" (mai ales,daca vine vorba de sex) ,raportat la vestul europei,te cam face sa iti pui mainile in cap.
daca vrei sa faci un sondaj,este suficient sa citesti comentariile oamenilor la un articol potrivit(de ex. libertatea).
ceea ce m-a uimit ultima oara,era faptul ca un domn,relativ culturat,(scria decent si corect,s-a exprimat elevat...etc.)sustinea niste idei,foarte vehement,de m-a apucat risul...apoi,mi-am pus mainile in cap si am tras concluzia,ca in tara asta,daca esti cu o idee mai diferita fata de turma,mai bine taci,ca ajungi intr-o situatie mai nasoala decit in Afganistan.(acolo doar te omoara cu pietre,aici te lasa sa traiesti si vei fi tratata ca un zombie)

...asa ca,sfantul spirit de turma sa traiasca!fii atenta ce face vecina,comporta-te exact ca ea si pretenele ei,fii cu ochii in patru ce barfesc baietii din cartier si comporta-te conform cerintelor!doar aparentele conteaza,nimic altceva.(NOT) ;)

aleks 06-12-09 13:00

Articolul din Libertatea e de pomină, şi mai bine nu declanşăm dispute inutile, vorba ta, ne purtam conform turmei şi toata lumea e mulţumită.

Sasha 06-12-09 13:36

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2857630)
...singura problema,cu ceea ce zici tu,este,ca iti trebuie ceva in plus,ca o femeie sa te iubeasca doar pentru persoana ta.(sa fii atent,sa fii afectuos,sa te tina mai mult decit 3 minute,sa nu fii taran nespalat,sa o suni mai des,decit pt alea 3 min pe care am mentionat mai sus...per total,sa fii capabil sa o tratezi ca pe o fiinta umana)
...dar cind un barbat este incapabil de una sau de mai multe din aceste calitati mentionate mai sus,nu o sa zica niciodata,ca nah,asta e...poate ar trebui sa fiu mai atent....ci mai bine urla,ca dommle,toate sunt curve, ca m-o lasat in clipa in care s-a intilnit cu altul ,care numai doar cu o idee,dar este mai bun.(macar un confort financiar ii asigura)

btw,sunt convinsa ca se lipesc de tine fetele,fara sa ai o masina iesita din comun!:-) felicitari!

chiar daca sunt off topic... țin sa-ți mulțumesc pt acest post...:!::!::!:

Nautilus 10-12-09 01:36

Un ipotetic test nr. 4 la mesajul meu precedent: când o fată se pretinde direct sau indirect o mare bombă sexy, ba chiar îi tratează pe partenerii de discuţie ca pe nişte ageamii în materie, întrebaţi-o care e fantezia ei. De cele mai multe ori fie nu va şti ce să răspundă şi schimbă vorba, fie va imagina rapid ceva irealizabil din punct de vedere al locului sau personajului, dar care să fie totuşi sex clasic (ex. sex cu George Clooney pe o plajă australiană :lol: ), sperând că îl face pe "Dorel" să nu mai ştie ce să răspundă şi să schimbe vorba...

~Nautilus

xgeox 11-12-09 10:52

Hm,pai au nevoie si de una si de alta.Dar ca sa raspund la intrebare sunt care iubesc banii dar eu personal nu am intalnit nici una in relatiile mele.Poate ca din cauza ca nici nu am bani si nici nu le-am dat ocazia sa se apropie de mine daca am simtit ceva.Cele care iubesc mai mult banii o incearca cu cine le merge.Problema este a barbatilor care stiu ca au o relatie care este bazata doar pe situatia financiara si se complac cu ea.Bineinteles e vorba de relatiile mai lungi nu de cele de o seara.

Trixi 11-12-09 13:00

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 2881119)
Problema este a barbatilor care stiu ca au o relatie care este bazata doar pe situatia financiara si se complac cu ea.Bineinteles e vorba de relatiile mai lungi nu de cele de o seara.

Sa traiesti!
(ca sa nu interpretezi gresit,chiar ma bucur sa aud asta din gura unui barbat)

@Sasha:
ma bucur,daca te-am ajutat sa te simti putin mai bine,dar sa stii ca nu m-am gindit la o persoana anume cind am compus postul.

nicholas 12-12-09 21:36

In multe cazuri cam asta se intampla.

dony ddc 12-12-09 22:52

Da in mare partea fata alege baiatul care are portofelul mai gros,dar de putine ori il alege pentru aspectu fizic....:)

ovidiums 12-12-09 23:30

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 2886136)
Da in mare partea fata alege baiatul care are portofelul mai gros,dar de putine ori il alege pentru aspectu fizic....:)

11 pagini scrise degeaba.

KAY_ 13-12-09 04:27

Citat :

E greu cu fetele , ca toate vrea bani si iarasi bani "si cati bani ?" Eee ...multi ! "Si daca ai bani stau cu tine?" Stau , stau pana tii toaca , si dupa aia cauta alt fraier ...."auzi , ma-ta ai iubita ?" , pai da eu am bani ma???? nu ma vrea nici una ...da le dreaq de curve !

Deci: Daca dragoste nu e,atunci e bine

ovidiums 13-12-09 10:14

adevarul e ca daca ar avea de ales intre bani si tipul pe care l-ai citat, au tot dreptul sa aleaga banii.

KAY_ 13-12-09 11:11

Asta era si ideea, si la varsta aia tot dupa bani sunt ,daia nu are iubita .

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning