![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
Chiar nu vreau sa ma cert cu tine......ai vazut ca aici era o atomsfera de "gluma" ca sa zic asa...faceam si noi panarama..Psycho chiar a spus faza cu ochiul cusut intr-un mod amuzant....si acum vii tu si vorbeste/tst gura/mainile aiurea fara tine... Eu pur si simplu glumeam,dar daca tu incepi cu faze ca cik "s-o indoctrinez pe...." chiar dai dovada de om retardat... Vezi poate imi dovedesti ca nu esti retardat si tii la gluma....;) Doar ai vazut..mie imi place sa ma cert...dar nu degeaba...pt faze prostesti.. Dar daca tu insisti pe prostie....imi pare rau pt tine...;) |
Quote:
Si in al doilea rand...in mare ai dreptate... Eu traiesc intr-un oras din care 45% sunt tigani....cum sa fiu eu prieten cu ei?!? |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce funny esti... vb cam mult si....hmmm..incerc sa imi amintesc cum se numeau astia...nu vorbareti...altcumva... oricum...stai in banca ta si citesteti lectiile sau ce ai si incearca sa gandesti ce zic altii...poate e adevar, sau nu :lol: ...dar nu cred k anumite sinapse ar face conexiunile cat despre ciori... mare prost si hitler asta pt k din cauza lui au pierdut razboiul....si k tot suntem p topicul asta, as face un poll pe ciori... o moarte diferita p fiecare cioara...si vedem care e cea mai dureroasa :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Domnul 'shogun' doresc sa va spun ca mama dumenavoastra nu va putea ajunge maine seara acasa.imi datoreaza ceva bani si e ocupata in parcarile de tir-uri din zona.Poate doriti sa luati la cunostinta ca la ceea ce s-a intamplat in seara in care ati fost conceput puteati fi si caine acum.Retardat e un cuvand care intradevar nu vi se potriveste dumneavoastra.Acel cuvant care va descrie nu exista in nici un vocabular al vre-unei limbi cunoscute pe terra. am tovarash brebenel...paote doresti sa faci cunostinta cu el...pentru mai multe detalii conteacteaza-l pe map-u de pe forum. ps:nu mai zgaria cu dintii buey avorton turat la maxim! |
Retardata mai e mata si proasta p...a a fost la curu' matii de ratat c esti!!!
Degeaba vb...tot te prind io si t bat cu capul d monitor pana plange mata langa mormant.... Asa ca...nu uita...eu nici macar nu zic k o f.. pe ma-ta...cine-ar f... o zdreanta de aia penala?!? |
bah asta....date-n mortii matii k tu m-ai facut pe mine retardat prima oara....eu nu am sarit calul in mod direct pana akum....norocul tau k stai in roman...k dak stateai in bucuresti akum erai in portbagaj la vre-o masina in drum spre padure..sau mai stii?....ar fi cea mai tare chestie sa dai in mine la mine in casa...! oricum ai belit-o pe coana **** cu mine.....ai girja...
|
Quote:
aici .. ai cam intrecut limita .. iti recomand sa nu apari pe 1 si pe 2 :) sa nu ma intelegi gresit, e doar o recomandare, sa nu intelegi ca ma bag intr-un fel sau ceva de genul asta .. ( asta desigur pana in secunda in care ai pus un deget pe madskillz ... ) tough luck ... : / cat despre speeder, nu pot sa-ti spun decat ca esti prost .. n-ai inteles absolut nimic .. si ai continuat cu misto`ul .. iar .. cand o sa te vad ... o sa fie aceiasi poveste.. 1 coi , in loc de 3 ... si .. vestita replica ... "bate-ma , eu nu ripostez" .. ;) cu tine am incheiat orice fel de discutie .. vbim peste cateva luni de zile ,cand te trezesti din .. treaba ta shogun .. esti baiat bine .. iti recomand din nou ... sa .. nu apari pe 1/2 ,,, sa nu zici ca nu ti-am zis .. |
Bai,eu nu te-am facut retardat...ci proasta aia d mata te-a facut asa...
Ce sa fac eu..? Eram in portbagaj..in drum spre padure....adik vrei sa spui k ma lua mata la padure...acolo obisnuieste sa isi "petreaca" timpul..? Bine lasa....bine ca sunt in Roman si am scapat..dar imi pare rau de prietenii pe care ii am in B pt ca o sa se intalneasca cu tine...si o sa ii bati..tare(foarte tare ;))...Ei..ce sa mai zic eu..de mata,de neamul prost a lui tac'tu...nici nu mai stiu.. |
din pakate esti ceva gen 2 stupid dogs... numai k aceste animale chiar gandesc... vrei sa te bat?! cam aiurea sa dau in minori... :lol: :lol: :lol: :lol: mai astepta un pic.... poa iti vine mintea la cap... not
si sa iti mai zic cva...tu crezi k dupa c sa intamplat acum gen 1 an si cva eu mai eram prieten,in adevaratu sens, cu tine?! :D think... dar..again...nu ma astept la ceva spectaculos.... aaa...si esti anti rasisti?! ma intreb dc oare... o fii d la culoare :lol: :lol: :lol: ... a ochilor mey |
Tovarashe ...
termini ?! |
Santos...nush dak ai vazut....dar el a inceput-o...eu am glumit...el a continuat...nu aveam ce sa fac..imi pare rau...:)
|
Quote:
La varsta pe care o ai ai trebui sa fii mai respectos, nu zic ca fata de shogun-a8 ci fata de persoana la care te-ai referit. |
Quote:
minor ? cum zici tu .. eu n-am nici o retinere in a bate un .. adult ? esti ? nope .. si .. ma limitez doar la atat .. ar mai fi multe de zis .. printre care si . .faptul ca .. m-ai pupat in .... =)) and .. btw .. cauti sa ma calci pe nervi ? fa-o cu pumnul ... nu din tastatura .. asta desigur .. daca nu ti-e frica sa ... "ranesti" un "minor" ... :) |
Quote:
app:da-mi nr de tel de la persoane de contact din bucuresti k sa fim siguri k ne intalnim.oriucm eu nu sunt prea solid asa.....asa k imi pot lua bataie usor....dar nu-i nik......dak tu nu ai curaj sa vii in buc si trimiti pe altii dupa mine.....esti un las...k mata aia proasta....si tactu....te-a facut din laba k ii era scarba sa o phoota pe mata..noroc cu turcii de pe tir....;) si da-mi si niste nume de clanuri k sa stiu cu cine tre' sa vorbesc exact dinainte.... |
Lasa-l SFW...mi se pare ca el avea de inainte ceva personal cu mine...cine stie ce gandeste bietul copil...
Eu nu am avut nici gand sa injur in halul asta pe forum si chiar nu credeam ca o sa fiu vreodata nevoit sa vb asa...dar nu aveam de ales...acum cartile sunt aruncate...ce-o sa fie o sa fie... |
Quote:
so .. ideea e alta. . toata discutia , vorba vine discutia .. dintre tine si madskillz .. nu a plecat de aici .. e .. de mult .. poate ca nu toata lumea e de acord cu .. ideeile tale , in alta ordine de idei ... stiu tigani .. mai jegosi si mai spurcati decat... orice ... in schimb .. stiu romani .. mai prosti .. si mai jegosi .. si mai .. cum vreti voi ..decat. . cel mai jegos si mai spurcat tigan .. in alta ordine de idei .. fiecare are ideiile lui .. mai bune , mai proaste , nu se face asa ceva, nu trebuia sa se ajunga unde s-a ajuns , vb de shogun/madsklz . |
Quote:
Am un singur nume de clan pt tine.....KU KLUX KLAN.... Daca mata prefera negrii si iti plac si tie treaba ta... Imi pare bine sa aud ca stii nume de clanuri,combinatii....esti chiar smecher...c sa mai zic si io... Dar asa ca o coincidenta stiu si io unu Brebenel in B...:) |
Quote:
vrei sa fii exceptia?! cred k ai vrea...poate asa iesi si tu cu ceva in evidenta...dar neeeeeah.. nu merita sa imi pierd timpul cu lucruri nesemnificative :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
ps:shogun e recunoscut pe forum ca, 'un certaret'....eu nu i-am permis glume cu mine.....asa k nu ar trebui sa-si asume singur chestia asta....si tot el sa faca pe jmecherul.....dak nu folosea anumite cuvinte la adresa mea intelegeam si il lasam in pace k e tampit.....dar tot el vrea sa aiba ultimul cuvant de spus..... |
iar tu .. speeder.. dupa cate s-au intamplat .. la mare .. la ... peste tot .. asa faci ?
uiti cand erai in olcit ? si incercai sa-l faci pe michael ? pe ana ipatescu ? incercand sa faci o depasire loveai 2 taximetristi ? le strambai masinile ? ziceau ca te duc in padure te leaga de copac si te f*t in c*r ? uiti cine-l suna pe rabanne sa vina sa-ti salveze curu ? uiti cine venea cu tine la sectie ? uiti ma ? te-ai ajuns ? ti-e bine ? cat o sa-ti mai fie bine ma ? crezi c-ai dat de vreo mina de aur ? te inseli amarnic .. in privinta mea .. si in privinta multor altor chestii , iarasi , te inseli cand ... zici ca-s decat un minor .. care .. trebuie sa-si invete lectiile .. sunt un minor .. care chiar te-a considerat.. un prieten .. :) sunt un minor care.. s-a abtinut de la .. a te bate .. pana scotea 5 feluri de kko din tine .. asta din cauza faptului ca .. 2 amici m-au oprit .. si .. din cauza faptului ca .. ai fost .. a .. chicken ? |
madskillz... t credeam mai cu capul pe umeri mey?! nici nu il cunosti pe shogun...
dk el vrea sa bata ciori, treaba lui.. asa poate am scapa de aia de pe la semafoare, d aia care fura in plina zi, de alte scursuri umane.,... si poate cioara nu inseamna toti cei de etnie rroma... ci doar aia care chiar merita apelativul si mai pot fi inclusi si ceilalti ,romani sau alte natii, care se poarta k o 'cioara' adevarata... dar nu mai zik nik... ww2 trebuia sa fie castigat de altii... nu prea vad d unde pana unde ati inceput dar ma rog... ignorativa.. |
Quote:
oricum....pe viitor....cu cine nut-i permiti...nu te mai da la glume.... |
Quote:
si o dai la intors cu .. glumele tale ... :) gen .. nu merita sa-mi irosesc timpul .. ( pretios ) intradevar .. si deci te astept :) sau .. esti prea ocupat sa te ocupi de un "lucru" atat de nesemnificativ ca mine din cauza faptului ca .. joci .. blitzkrieg ? pe pc ? sau din cauza faptului ca nu-ti da mami bani de benzina ca sa te deplasezi .. ? |
Quote:
ar fi o idee sa ne ignoram(asta am facut mana akum...cand el a icneput..)....cat timp el continuua eu nu pot sa ma abtin....nu are el ultimul cuvant de spus in fatza mea....cat despre ciori....eh....nu ma intereseaza...pt unii ciori sunt toti care sunt un pic mai bronzati:lol: |
Quote:
multe nu intelegi tu ,desi poate tu crezi k le intelegi... sau poate nu poti sa le intelegi... sa speram k doar momentan si mai inkolo iti vine si tie mintea la cap si realizezi anumite chestii... nu degeaba e vb aia 'eu am fost k tine, dar tu nu k mine' in leg cu varsta... gandestete :) hai sa zicem... ma bati... tot tu te bagi in ***.. dar esti prea prost si iti zic iar k mai bine taci ...de ce?! k gura bate curu...si in unele cazuri chiar rau de tot;) |
Quote:
aia .. mai .. inapti asa ... incapabilii ... am fost destul de subtil ? probabil ca .. nu .. probabil ca.. n`o sa se inteleaga de fapt .. ce-am vrut sa zic prin postul asta.. si deci .. tot ce-am scris mai sus era = cu speeder .. |
Nu mai am nimic de spus...daca tu spui ca eu am inceput povestea cu mama si cu toata treaba asta....
Nu inteleg de ce te-ai agitat asa de la o gluma,dar ....asta e... Faza cu ultimul cuvant...chiar nu vreau sa il am... Sper sa intelegi din nou ca tu ai plecat de la o gluma la "o persoana draga..." Fie cum spui tu....daca o sa vin pe 1 la B o sa vb..nush daca o sa iasa cu bataie,sau cu nimic,poate chiar cu o intelegere.... Chiar nu imi face placere sa ma cert pe forum.... Cu alte cuvinte imi cer scuze....sunt sigur ca nu o sa le accepti,dar asta e.... |
Quote:
|
Quote:
nu sunt ocupat...doar nu imi place sa fac anumite chestii nesemnificative, cum ar fi ceva de genul sa am treaba cu tine, knd pot sa ma joc pe calc, sau sa ascult muzica...chiar si sa stau degeaba si sa ma uit la stele..tot e mai interesant... a da...si sa ma plimb k imi da mami bani de benzina si de restul :D |
Quote:
ahahha toata discutia asta pare cunoscuta rau de tot, de ce ? aaaaaaa ca a avut loc si acum 2 ani , sau acum un an , cand .. TU .. desigur .. dadeai zvon ... ca .. ai platii pe cineva .. cu 100 de dolari / euro .. sa ma bata =)) de unde .. tragem concluzia ca .. mananci cct .. si ca esti un incapabil .. si ca .. te duci la mami sa-i spui ca te-a batut un minor si ca ai nevoie de 100 de euro sa-i dai cuiva ... ca sa-l bata pe respectivul ... si tot asa.. vezi ? nu trebuia sa se ajunga aici .. dar .. dat fiind faptul ca esti un pic cam retardat .. niciodata .. nu te-am vazut .. superior .. prin nimic .. ptr mine .. tu .. esti un 0 .. un .. om sa zicem :) care n-a fost in stare sa faca nimic .. un intretinut .. deja mi s-a luat ... si ... am teme de facut si .. trebuie sa ma duc sa ma joc cu masinutzele ca astazi nu m-am jucat deloc.. anyway .. astept cu nerabdare .. clipa in care ma vei vedea .. face 2 face =)) poate la munte .. zapada .. o sa cazi pe moale =)) |
Quote:
Cu alte cuvinte...abia astept sa ne intalnim.....;) |
Quote:
k sa subliniez faptul k esti un copil prost si frustrat k nu are masina si sta cu aia care au doar k sa se simta bagat in seama pentru a isi lua mari fite knd de fapt nimeni nu da 2 bani pe el.... am o intrebare...cum e sa fii pasionat de pasiunea altora!? :lol: :lol: :lol: sincer...chiar ma amuzi.. ar trebui sa joci intrun stand up comedy k ai talent...chiar rade lumea de tine |
Quote:
desigur .. cu cea mai mare placere .. ajungi intr-o juma` de ora ? |
Quote:
|
Quote:
ahahahha .. chestiile astea cu .. nu da LUMEA... doi bani pe tine, rade LUMEA de tine , sunt ... copiate .. si .. pfff mi-e si greu sa-mi dau seama de la cine .. esti prost .. si deci .. 25 de min , victoriei :) daca ai voie .. p.s: vezi ca-ti suna telefonul .. |
Quote:
tare... akum te deranjeaza si faptul k sunt intretinut a?! :lol: :lol: :lol: p mine chiar nu ma deranjeaza asta... si k o paranteza...tu ce esti?! :shock: |
hai ma n-ai plecat? un nimeni frate.. :) un nimeni .. :)
haios e ca .. ai ars-o vreo 2 ani cu ... "un nimeni " asta .. si e vorba aia .... spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti .. u know ? so .. |
Quote:
stai k am uitat k nu esti in stare....aaaa...poate k esti gen clasa a2a?! :D 2. nu sunt copiate...asa e... dar lasa... nu insist....te las sa afli singur ;) |
Da intalniti-va mah si povestiti pe urma.. ca deja devine interesant.. oricum.. unde a ajuns si topicul asta :lol: :lol:
Eu unul m-am amuzat teribil.. mai bine incetati si voi cearta in public si definitiv... nu cred ca intereseaza chiar pe toata lumea divergentele voastre :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning