![]() |
Police
Sunt curios cati politai citesc acest forum de la serviciu ... banuiesc ca se poate afla usor daca se uita in loguri admin-ul site-ului ... :D
|
Cred ca e foarte important sa se inteleaga ca tot ce se spune aici se spune cu un scop constructiv. Adica sa invatam din greselile trecutului cum se spune.
Nu are nimeni nimic cu ZoliaT cu florica sau cu mai stiu eu cine. Banuiesc ca fiecare a facut tot ce a putut sa iasa bine, dar cand ai de controlat cateva mii de oameni si cateva mii de cai putere e normal sa iasa si probleme. Parerea mea este ca pana POLITIA nu o sa inteleaga ca ORICE AR FACE EI FENOMENUL NU O SA DISPARA si pana cand un om cu BANI MULTI nu o sa se implice serios in organizare nu o sa fie perfect. Sa fim seriosi nici in fotbal unde se invart poate miliarde de dolari nu e totul perfect. Mai zic odata, important e sa invatam din greseli si sa incercam sa facem MAI BINE. Sper ca acest post sa-l citeasca cine trebuie(poate si LR si NSL si POLITIA si acel om sau oameni cu BANI). RESPECT MAXIM pentru cei care isi daruiesc timpul, banii si altele de care poate noi nu stim, pentru a face aceste curse posibile. Si dupa cum a zis si Hondaru - fratilor daca aveti nevoie de ajutor ziceti-ne si noua ca nu stii cine cunoaste pe cineva sau cum putem ajuta. Hai ca si io am scris destul. KEEP IT REAL !!! |
Re:
Da...cobra..ai dreptate..dar pana se gaseste unu cu bani sa faca un loc special amenajat...mai trece.
Bun..am si eu un pont pentru cei de la legal racing (nu stiu daca o sa se uite cei de la LR dar poate sa le transmita cineva ideea); ce ar fi daca ati colabora cu politia, si pe viitor la liniutze sa se foloseasca un radar sa se afiseze (pe un panou mare) viteza concurentilor...Sau tot asha...pe un panou...timpii...Sa devina mai palpitant... Si inca ceva...cand s-a dat drumu la cursa dati muzik mai incet sa se auda motoarele... fara suparare...ok? |
dada
vezi sa nu stii ce-o sa zica politia mai baieti vedetiva de traznaile voastre ca astea au fost cumparate pe bani multi - parca nu tot de pe banii romanilor |
Re:
Quote:
|
stai mah ca nu cade
ideea nu e proasta ei sunt prosti parerea mea (si a multora) |
Re:
Quote:
P.S: astept un premiu pentru idee 8) :D :D :D |
chiar crezi ca o sa vrea politia ? :) eu sunt pesimist .. cel putin la faza asta
|
Facem o liniutza?
1 Attachment(s)
Baieti , care face o liniuta cu ei?
:D |
Re: Facem o liniutza?
da...poza aia e luata de la \" masini tari de pe la noi\"..
Evl santos..de ce sa nu accepte..nu stiu...sa se targuiasca cu ei macar..poate o sa le iasa si politailor nishte bani. si pentru panou cu timpi nu avem nevoie de politie... |
Re: Facem o liniutza?
A...ma supar...atzi luat filmele facute de mine si le-ati pus pe site...
Spunetzi si voi pe site \"Multumim lui Stuey pentru filme\" :D :D va rog frumos...sa vada lumea... Daca nu va suparatzi.. :lol: :lol: :lol: |
Daca vreti o pista pt curse zic sa mereti la becali, ii promiteti k puneti bannere cu steaua pe masini, da ala milionu d para din buzunar :lol: , face pista, dinamovistii - rapidistii etc va dezmembreaza masinile si o sa avem pista de curse dar... fara masini :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Nu sunt suporter steaua - nu-mi place fotbalu (asta k sa evit comentariile :wink: ) |
am si eu o intrebare poate suna invechit sau ma rog dar ma gandeam daca se preocupa cineva autorizat de masini si aici ma refer la starea lor tehnica pt ca practic la vitezele astea un pneu care explodeaza sau ceva probleme la masina duc automat la o tragedie. si inca ceva cine da ok-ul k un anume sofer sa intre in cursa? si aici ma refer la cei nou veniti ca la cei cu experienta nu mai e cazul zic eu...si apropos de cursele de la vitan anul trecut nu a anuntat nimeni ca nu se mai tine etapa aia pirn august k atare mi=am cam luat plasa...numai bine in rest.
|
Fiecare e raspunzator de mashina sa ... sa se preocupe ca nu ii explodeaza un pneu ... sau ca nu ii cade motorul sau ca nu sare omu` pe geam in timp ce calca frana ... de asta si semneaza \"contractul\" (fisa de inscriere) prin care ii absolva de orice vina pe organizatori in caz de accident ...
Daca omul e destul de inconstient sa se bage la o asemenea cursa cu mashina aproape rupta ... aici e vina lui! ... La cāt de rau s-au pus JAVRELE pe prins oamenii cu mashinile... sa le dea amenZi... sa trimita acasa citatZii pt. nishte acuzatZii false ... (cunosc persoane) ... e clar ca daca te duci la ei si le zici sa vina cu radaru`l ... o sa itZi cam dea amenda ... cand o sa te cronometreze pe pista! La cāt de intelectuali sunt cu totZii ... Respekt ... PolitZailor va salut cu toata stima ... Salut Organu! |
1. La militian ii dai spaga si pune si radarul sa te cronometreze :wink:
2. Organizarea inca lasa MULT de dorit + multe semne de intrebare (TOTI spera si abia asteapta mai binele :wink: ) 3. C00bra - am stat langa tine pe \"schela\"(movila de pamant :wink: ) 4. FRATILOR - la urmatoarele etape acoperiti-va numerele de inmatriculare!! ( :idea: - spray de zapada - asa poti sa uiti sa-l mai cureti (in cazuri extreme) si zici k ti-au facut farse copiii de la bloc :wink: ) 5. Felicitari participantilor si organizatorilor!! (pentru k exista!!) 6. Militieni nesimtiti: ganditi-va k am putea fi copiii vostri, k vreti nu vreti, noi suntem viitorul Romaniei. Mai ganditi-va k noi va dam bani de salarii si echipamente, nesimtitii dracului!!! |
BogdanSHA daca zici de filmarea aia ....nu e a mea.
e de paici. Eu n-am stat pe movila. :cry: :cry: Imi pare rau ca mi-ar fi placut sa te cunosc. Desi cred ca de vazut te-am mai vazut pe la prisma. la indemanare. e buna ideea cu acoperitu numarului DAR politia te asteapta afara sa-ti ia talonu dupa ce te dai. Si numaru murdar e talon luat din oficiu. THIS IS THE LAW. |
Re:
Eu am filmat de pe nisip(dar nu tot timpul)....Si daca te intereseaza eram intr-o bluza verde si o gentutza hattric...
Si faza cu numerele...nu le murdaresti...le pui un ziar ceva peste..(daca te opreste politia le zici ca e contra hotilor care vin la legale :lol: :lol: -in caz ca vine vreunul-) |
sau faci cum au facut insomnia super marfa.. bv baieti...
|
Stuey jti ce nu mi-a placut la filmarile tale?.. ca n-au avut sunet.. nuj, un filmuletz fara sa se auda si sunetul motorului parca-i nul.. parca nici nu mai vreau sa-l vaz.. ;) poate data viitoare bagi si un sunet ceva..
|
Au sunet mah, cum sa n-aiba !!!
Dar incearca data viitoare sa dai drumul si la boxe !!!!! Ajuta... :P :P :P |
2 Attachment(s)
:shock: :shock: :)) loolz.. nu cred Hondare! ;) am dat boxele la maxim si tot dejeaba..
Uite la mai pun odata .. sa vedetzi si voi! :D |
Re:
Merge mei si sunetul..nu stiu ce sa iti zic...incearca sa le deschizi cu div-x sau cu bsplayer....parerea mea...altceva nu stiu...Si iti garantez ca AU SUNET... :!: :!:
|
daca ai numa imagine pe alea instaleaza-ti AC3 sound codec
|
dap merg... si la mine se aude.... si se aude frumos... :) :) vezi poate-i de la codeuri sau nush.. vezi si u dude , peace
|
non tuning
mi s-a parut mie sau unele masini chiar erau de serie? si atunci de unde atata tuning? macar estetic ca asa o dam in alte alea...oricat de sport ar fi repectivele masini.
|
ma frate.. esti shucarit rau de tot vad... acum posibile raspunsuri..
1: ce pana mea sa mai pui pe m5... si asa estetic... las-o frate ... 2: nu are omu` bani ma nene de unde atatia bani de tuning si ***.. se da omu` de placere 3: au fost oameni care au venit cu masini stock chiar daca era slabutze sub 100 de cp sau ceva d genu`.. se da omu` de placere ma omule... ptr senzatie... ce naiba... |
fara sa te superi pe mine... dar nu cred ca ai dreptul sa vb de tuning si sa te iei de unii de altii... atata timp cat tu ai olcit si nush cat tuning poti sa faci pe olcit... k amice? fara suparare..
|
Re:
Quote:
|
EvLSantOS a scris:
Quote:
|
santose...ce ai cu olciturile. :D :D :D ma si alea is masini..sau poate..n :?:
|
Re: non tuning
doamne fereste mai baieti... nu am nimik cu olcit-urile... dar... tipu` asta zicea ca
Quote:
|
1 Attachment(s)
am auzit ca acest olcit are motor de vr6... si dupa capota cam asa e... :) cu motorul ala nush cat o sa mai tzina masinutza aia..
|
Urata e masina aia... no ofense
|
urata urata dar daca fuge e bine nu? nici mie nu-mi palce masca aia..
|
te mananca santose
stii cum zice hondaru MM lasa oamenii in pace fiecare are ce are si se chinuie pe fieru lui sa faca ce poate cu banii pe care-i are. cand o sa ai si tu masina si carnet si o sa muncesti pt banii care-i dai o sa vezi ca nu mai e asa usor sa dai 60-100 euro pa un filtru aer sport sau sa bagi citeva miii de coco pa sub capota. Din partea mea tot respectu pentru aia care lasa sandwichu ca sa-si mai schimbe un colier sau o bujie. io ma plimb de 3 saptamani cu filtru de ulei in masina ca nam bani de ulei. :cry: :cry: asa ca atunci cand o sa muncesti TU sa castigi banii TAI sa schimbi o bujie la masina TA, atunci sa-i zici omului de una de alta. hai ca am scris prea mult PA |
asa e ... o sa tac de acum, bine? omu` zicea ca au venit cu masinile stock la curse.. so.. daca masinile alea rup... ce sa le faci
|
santose...no offence....da mai gandeste-te la ce a scris coobra ....k....cam are dreptate
|
Re:
Quote:
Si daciile alea care sunt considerate stock...nu cred ca erau stock... dar pentru faza cu oltcitu' tre sa il cert si eu un pic pe santos :)...nu fiecare are bani sa ishi faca masina super aratoasa...dar...fiecare om se simte bine in masina lui (excluzand kitchurile :) ) |
Re:
Quote:
|
Re:
Bah fratzilor...acum il inteleg pe santos.Ce tuning exterior vretzi sa facetzi pe amg frate?ca am citit mai sus :roll: ..cica macar un tuning exterior ..sa nu fie stock....ce vretzi..sa puna pe m5 sau pe amg stickere gen fast & furious sau patratzele? :evil: ..sau un eleron d'ala cat casa?? :evil: sa devina dupa aia kitch :evil: ....(fara suparare pentru cei care au patratzele sau stickere pe masina....dar ziceam ca pe un amg nu merge...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning