Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

bogdan C.E.T. 15-08-06 00:08

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

masina prea.............................................. ...NASPA (credeati ca o sa zic belea nu'i asa)

pitykiss2000 15-08-06 00:34

acum sincer dupa ce ca scoatem o masina la 50 de ani noi romani si e cat de cat vanduta si in occident mai facem si figuri e bune ca i de a noastra:D

Bmwaldo 15-08-06 02:12

si la pretul de baza...8650e parca...ce vroiati sa scoata ? masina preparata pt curse ? .. o sa aiba mare succes... chiar daca a fost catalogat ( si de mine ) drept dric... poate se aseamana cu un dric..dar un om trecut prin tinerete nu cred k ar vrea o masina super sport... tot la dacia " dric " ajunge ... asa k .. noi astia mai mici ce sa stim ? la 3000e .. vrem ... un skyline daca se poate..si nou .. modificat pe la 800hp ;) ...dacie o fi .. dar mult mai calitativa k break`u ... u`ll see :rolleyes2

aleXpeed 15-08-06 09:42

daca scria pe ea Opel sau Mercedes ce mai ziceati?? Doar ca scrie pe ea DACIA o criticati atata. BMW & DACIA & PORSCHE the best cars.

Mishu-f 15-08-06 12:27

Dric-mobilu rulez....:)))....oribila masina....loganu mai era cum era... da asta e chiar oribila

sprinter 15-08-06 12:40

M am indragostit ... este dric ul visurilor mele ... pt el traiesc ... ma intreb cum o arata dric ul modificat ?

Cr1Sty_xxl 15-08-06 13:29

ooda.... masina ideeala... ce era pana acuma loganu pt mine..da cu asemenea aparitie am inceut sa o "indragesc.." vrajala..e frectie frectie

Spark 15-08-06 13:30

mda ... cum o mai zis cineva ...
au mai marit astia dulapu` :lol::lol::lol:

Spark 15-08-06 14:04

de cumparat ... lasa ca o sa fie care sa o cumpere ...

fuzzy 15-08-06 14:13

de cumparat sigur o sa se cumpere dar nu imi dau seama cine a proiectat si "estate"-ul..... dar in fine pacat ca nu s-au gandit si francezii sa faca si un design mai frumusel.... cred ca se putea totusi... mai in gluma mai in serios chiar arata ca naiba......nush ce a fost in capul lor.....

mihai134 15-08-06 17:43

tot ce e posibil :D
in fine, eu nu inteleg de ce nu fac si ei o masina interesanta dpdv estetic macar!!. sa se "inspire" (nu sa copieze :)) si ei de la alte modele cu cate ceva si sa scoata ceva frumos nu masini pt funeralii :D si mai e un lucru pe care nu il inteleg, si anume, de ce nu fac o masina competitiva cu altele din clasa respectiva. la aproape acelasi pret cu cele straine si calitate similara. sunt sigur ca lumea ar cumpara si asa.

la fel si loganu`. e un progres. totusi, daca il faceau mai estetic/comfortabil/puternic la un pret ceva mai mare precis avea acelasi succes poate chiar mai mare.

sunt curios cum va arata versiunea finala si ce dotari va avea:rolleyes2

Xel'Naga 15-08-06 18:56

asta e NOUA masina pe care se va bate ROMANU' sa o ia ca e nationala ... am mai zis ... PARCA AR FI VAGON de TREN ( marfar ) :lol:

valib 15-08-06 21:06

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga
asta e NOUA masina pe care se va bate ROMANU' sa o ia ca e nationala ... am mai zis ... PARCA AR FI VAGON de TREN ( marfar ) :lol:

pai si nu marfar se vrea a fi?
:rolleyes2

Cr1Sty_xxl 15-08-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga

o fi de marfa da nici kiar vagon pe sosea

andreizonecool 16-08-06 00:03

doamni ca urata mai e... chiar asa o sa aiba un succes teribil in romania.. ieftina de intretinut.. si cu leasigul bagat pe gat :D

ady_gti 16-08-06 13:58

cred ca si mortzii s-ar speria daca ar vedea cu ce masina ii cara pe ultimul drum :))) ROMANIA .. TARA TUTUROR POSIBILITATZILOR

sprinter 16-08-06 17:09

Io nu o sa ii mai zic de acum in colo dric.. o sa ii zic ... sicriu pe roti :lol:

Trickz 16-08-06 17:47

oameni buni....atzi vazut pozele spion din top gear iunie(nu ma omoratzi ca fac publicitate)?? fara nici un fel de prelata.....

mihaimicron 17-08-06 12:05

Quote:

Originally Posted by Spark
de cumparat ... lasa ca o sa fie care sa o cumpere ...

o sa cumpere lumea .......in special o sa o vedem in apropierea bisercilor si cimitirelor ..........poate i-ar sta mai bine pe negru :))))

sKyNeT 17-08-06 12:51

nu mai criticati mah atat masina ca poate are si ea parti bune si nu le vedeti voi.....:lol:

puercolino 17-08-06 14:38

e urat cu spume

puercolino 17-08-06 14:38

sa mor , cred k singurii cumparatori ai acestui cacat de logan , sunt aia cu servicii fumerare , k sa il foloseasca k un dric

alicee 18-08-06 00:23

puercolino tata, lumineaza-ne cu ce parfum de masina te plimbi tu, de am ajuns sa conducem niste cacaturi? :)

alicee 18-08-06 01:19

Noi imagini spion cu masina descoperita. sper sa nu fie considerata reclama, insa e corect sa dau link-ul spre locul unde au fost postate pozele in original:

http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...dpost&p=653016

werty_dany 18-08-06 15:38

pare o duba

GABBY_ 18-08-06 16:21

nasol nasol ,dar spiritul de turma al romanului il va ajuta in decizia de a cumpara aceasta masina si sigur nu vom mai avea loc de ele pe strada,un geam are stergator dar daca pe ala fara stergator il stropeste un pescarus ,ce faci? cobori sa il stergi cu fas -fas-ul?

Baban_San 19-08-06 08:11

parerea mea este ca va fii un succes masina stiu este urata dar pentru nevoiele unui om obisnuit va fii suficienta. daca se va produce in nu stiu cate tari cum este produs si loganul berlina va avea succes. pt ca in unele tari taxele vamale la o masina noua sunt aproape de 100 % iar la una secand de 60 70 % asa ca o sa iti convina sa cumperi de acolo un logan decat un BMW sau o Skoda sau alceva. din punct de vedere estetic observ ca s-a umplut bucurestiul de loganuri deci banuesc ca nu deranjeaza pe nimeni cum arata. loganul ramane in continuare ca si clio symbol sper sa nu ma injure nimeni o masina practica si cam atat.

Cr1Sty_xxl 19-08-06 09:45

detali detali..detali..cred ca tu esti un posibil cumparator:-P Badan San:lol: :lol: :lol:

fuzzy 19-08-06 10:05

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
detali detali..detali..cred ca tu esti un posibil cumparator:-P Badan San:lol: :lol: :lol:

poate... dar poate si u o sa fii peste un an-doi... cine stie?!???
el macar e realist si gandeste putin in perspectiva, nu ca majoritatea... da este o masina urata dar posibilitatile de cumparare si de intretinere sunt mai mari decat la alte auto... dar in fine astea sunt detalii care nu intereseaza pe multa lume...

Cr1Sty_xxl 19-08-06 13:38

deci..intr-un fel nu se stie...da la felu cum gandesc acuma..sincer nu prea as vreea...

fuzzy 19-08-06 14:10

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
deci..intr-un fel nu se stie...da la felu cum gandesc acuma..sincer nu prea as vreea...

pey nici eu nu am vrut sa iau logan acu un an... dar pana la urma am luat.... nu am tinut cont de aspectul estetic ci de aspectul practic.... partea de bani a insemnat destul de mult din balanta masinii... acuma nu zic ca o sa iti iei dar... masina asta (logan) macar recunosc ca e putin mai diversificata... nu am vazut din fabrica vreo solenza break, vreo supernova combi...sau...utilitare... sper sa se modifice macar designul... e chiar dizgratios...

Cr1Sty_xxl 19-08-06 15:43

da pana la urma sa sti ca nu poti sa te pui cu gusturile altora..:P

05aBi 19-08-06 18:19

azi am vazut una pe viu...
doamne... in ce hal putea sa arate... :)))=)))

Cr1Sty_xxl 19-08-06 20:50

woww :O:O: deja au aparut...dricurile..:???

fratzika 20-08-06 16:16

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 518769)
chiar ca ar fi mai bun un papuc.... daca logan sedan e cam urat... estate-ul e chiar nasol!!!

...si eu ca si tine tot un preferace am, doar ca e azur.....aceeasi parere....sedan ugly, SW sucks!!!!!!!:D

Cr1Sty_xxl 20-08-06 17:39

cam ce pret are o asemenea masina..???

Reddog 20-08-06 18:46

E o masina de 8000E. Cum ar trebui sa arate? Cum arata masinile NOI ale concurentei la 8000E?? Uuups, nu exista!

Da, e urata, da, e patratoasa. Dar pentru a obtine costuri reduse, e nevoie sa se renunte la suprafetele curbe, are sunt mai scump de prelucrat. Si in fond, este o masina pentru oamenii din tarile in curs de dezvoltare care nu se scalda in bani si care vor ceva practic, mare. Pana la urma, si ala care cultiva verze trebe sa le care cu ceva, nu?

Baban_San 20-08-06 23:33

cum a fost si dacia de 5000 de Euro nu :-P sa speram ca va avea o paleta de culori mai diversificata decat loganul berlina, dar totusi stau si ma gandesc cum ar arata portocalie :rolleyes2

Baban_San 20-08-06 23:43

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl (Post 525012)
da pana la urma sa sti ca nu poti sa te pui cu gusturile altora..:P

asta asa este. dar eu am subliniat faptul ca este practica, nici mie nu mi se pare good looking, dar te duce din puctul A in punctul B fara probleme asta daca nu ai vreo curba pe acest traseu 8). spre deosebire de dacia 1310 care era un model invechit, loganul este practic si multi posesori de dacii mai vechi opteaza pentru ea. in special pt modelul de 1,4 care este destul de ieftin. spre deosebire de clio symbol loganul se poate lua "chel" cred ca ar fii in stare sa puna obtionale rotile, directiea si volanul :lol:

neuron 21-08-06 10:01

ori astia de la dacia sunt dobitoci ...ori astian de renault vor sa isi bata joc de dacia...cre ca fac experimente cu dacia...cum sa ma plimb cu dricu pe strada si eu sa fiu viu...

All times are GMT +2. The time now is 22:12.

- Copyright 2026 4Tuning