Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   VTM Mosteni (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/119111-vtm-mosteni.html)

raulllamboiu 29-04-09 06:27

Re: Echipa de Arbitrii VTM Mosteni

In final, dar nu la urma, ca sa nu va irositi injuraturi pe oameni nevinovati, am sa va transmit:
ECHIPA COMISARILOR SPORTIVI

Director Organizatoric Ilie Badita
Director Sportiv Raull Lamboiu
Secretar Sef Victorita Salahoru
Responsabil relatia cu concurentii Cristian Serban
Sef Verificare Tehnica Petre Cojocaru
Cronometror Sef Doru Padureanu
- Cronometrori START: 1. Raull Lamboiu
2. Doru Padureanu
3. Viorica Cioarec
- Cronometrori SOSIRE: 1. Adrian Teodorescu
2. Petre Cojocaru
3. Marius Marinas
- Comisari TRASEU STOP Vlad Andrei
Cabane/pod Valentin Bordea
Ac I stg. Vasile Dan Mihai
Albu Alin
Ac II dr. Emilian E.
Gradinescu Robert

Au mai fost si foarte multi voluntari, cu aport evident in realizarea unui mediu in care voi v-ati distrat, dar fara nici o vina pentru momentele neplacute. LE MULTUMESC DIN SUFLT TUTUROR.

P.S. "miliady" - fara suparare... ceea ce faci tu se numeste "furt intelectual" - legea pedepseste cu inchisoare / noi vom fi obligati sa "blindam" posturile de cronometrare, pentru ca nimeni sa nu mai fotografieze documente provizorii.
Oricum publicand poza fara acordul organizatorului, este tot un furt si ai pus o pata neagra pe toti cei care au incercat sa dovedeasca faptul ca noi suntem altfel de oameni ..... esti la fel cu cei care au uitat sa declare anumite dotari tehnice al masinilor de concurs si au produs atata durere (cu sprijinul superficialitatii noastre) printre colegii lor concurenti, care mai cred in fair play .... sa va fie rusine

miliady 29-04-09 09:18

Re: VTM Mosteni

poza a fost luata de pe alt forum. nu este o poza facuta de mine...
nu consider ca am facut vreun fel de "furt intelectual" din moment ce poza aceea nu este facuta de mine si dupa cum am mai spus: este de pe internet - ceva cu forum de craiova ;) - nu dau link ca sa nu fac reclama. acolo nu ati mai spus ca este furt intelectual. in fine. irelevant. am sters poza daca asta a fost marea problema aici.

raulllamboiu 29-04-09 11:05

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2275154)
poza a fost luata de pe alt forum. nu este o poza facuta de mine...
nu consider ca am facut vreun fel de "furt intelectual" din moment ce poza aceea nu este facuta de mine si dupa cum am mai spus: este de pe internet - ceva cu forum de craiova ;) - nu dau link ca sa nu fac reclama. acolo nu ati mai spus ca este furt intelectual. in fine. irelevant. am sters poza daca asta a fost marea problema aici.

Daca este asa imi cer scuze ca te-am bagat in categoria oamenilor lipsiti de caracter.
Trebuie sa intelegi ca intentia noastra, cu ocazia acestor evenimente, a fost sa ne distantam de toti cei care "nu iubesc cu adevarat sportul auto" - care pun pasiunile personale, mai presus decat interesele unui grup civilizat ... deaceea am reactionat vehement si am pomenit si de concurentii care "n-au jucat tocmai cinstit", la intalnirea noastra.
Daca spui ca ai luat-o de pe Craiova Forum, totul se explica: administratorul de forum Andi Chirca, a dovedit si in alte situatii ca nu este un tip fair play si nici echidistant, cum ar trebui sa fie un "tip" care coordoneaza postarile pe un forum public.
Inca o data te rog sa ma ierti (ne cunoscandu-va poreclele, sunt supus greselii)

miliady 29-04-09 11:30

:)

ok. parerea mea:
acestea fiind spuse, eu propun sa inchidem acest thread al unui eveniment finalizat cu succes in proportie de 99%. au fost postate si pozele si filmele si rezultatele.

asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment organizat de dvs.

Ranca pe 10 mai de cine e organizat?

raulllamboiu 29-04-09 12:02

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2275487)
:)

ok. parerea mea:
acestea fiind spuse, eu propun sa inchidem acest thread al unui eveniment finalizat cu succes in proportie de 99%. au fost postate si pozele si filmele si rezultatele.

asteptam cu nerabdare urmatorul eveniment organizat de dvs.

Ranca pe 10 mai de cine e organizat?

Am aflat de pe Craiova Forum cine esti tu. Nu crezi ca ar trbui sa stie si cei de pe 4tuning?
sau este mai bine sa se inchida rapid acest topic

miliady 29-04-09 14:21

=)) nu am incercat in nici un moment sa ma ascund...

miliady - MILItaru Adrian... George
cred ca se vede clar si semnatura (ceea ce apare dupa fiecare post al meu) este o poza cu un reno 5 decapotabil... cat de mare poate sa fie coincidenta?

cryssl 29-04-09 17:51

..ai o varsta dar vad ca degeaba..ce ma rog incerci sa demonstrezi ? eu daca as fi in locul tau as lasao in coada de peste.si un as mai posta..sincer :| acuma stricam un 90% din ceva pentru ...

cryssl 29-04-09 19:25

Doua cuvinte de multumire, pentru cei care nu s-au vazut pe pistele de concurs, dar fara de care aceste manifestatii nu ar fi putut avea loc:
In primul rand pentru "DIRECTORUL TEHNIC" din umbra stafului nostru, dl. ing. Adrian Teodorescu din Craiova, care ne-a asigurat toata recuzita de concurs (panouri semnalizare, fanioane, cronometre, statii emisie-receptie, etc. ...) iar in curse: Cronometror 1 - SOSIRE la VTM si Comisar regrupare START, la accelerare (cel care a dat biletelele stampilate invingatorilor) .
Apoi, de aceeasi importanta sposorilor:
Rusoil Dl Ilie Rusu
AutoGab
Romtimex dl Marian Taifas
Deck

Si nu in ultimul rand autoritatilor locale fara de care aceste 2 curse nu ar fi fost posibile

miliady 29-04-09 20:22

nu incerc sa demonstrez nimic. nu vreau sa stric nimic. nu vreau sa ma ascund. din acest moment nu mai postez nimic aici.

Felicitari tuturor. Chiar ati organizat un eveniment frumos. Toata stima. Si sper sa ma mai primiti si data viitoare. Bafta in continuare.

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning