![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
jantele vor mai intarzia cred,deocamdata banii au alta prioritate in toamna cred ca ma voi ocupa de interior,cu privire la manere mie personal nu mi-a placut cum aratau negre |
Quote:
multumesc frumos,mai am de munca la ea destul,pana acum sunt f multumit de cum a iesit |
2 Attachment(s)
cu VPR:peace:
|
pacat ca nu am avut mai mult timp , sa stam sa mai vb si noi , a fost totu pe fuga :???:
poate data viitoare , ca o sa mai fac o tura prin ploiesti , prietenii stiu dc 8) |
14 Attachment(s)
intalnire de gradul 3:shock:
cu cine m-am intalnit aseara in peco? cu masina disparuta si controversata de pe forum:D, carcotasii sa stea linistiti,masina inca functioneaza si arata bine,in curand va intra din nou in reconditionare. app a fost o intalnire cu public,au venit multi curiosi cu ochii iesiti din orbite....:shock: ce dor mi-a fost de masina asta:!: |
Arata bine batranica, dar astra ta arata intr-un mare fel 8). Chiar merita niste jante frumoase si eventual o suspensie. Bafta!
|
o ador ,m-am indragostit,care imi da si mie detalii despre batranica asta
|
Quote:
aici e topicul masini este primul proiect de tuning la care am lucrat,totul s-a inceput acum vreo 8 ani,si din ce am vb aseara cu propietarul,se va relua proiectul de la capat:D |
cred ca ar pisa super niste rotile cum are VPR, chiar unele cu buza mai mare albe.
|
cand facem si noi o intalnire sa ne strangem toti cu astrele ? :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
........... luna asta avem de schimbat cate ceva pivoti,flansele de la amortizoare,bucsile de bascula,bucsi bara stabilizatoare,tampon motor si ambreiaj |
e ceva cheltuiala. pozele astea sunt facute cumva pe la slanic ?
|
Buna treaba si ma bucur ca te ti de capul ei :)
Amice,daca tot umbli la toate cele,ar fi pacat sa nu ii schimbi si consumabilele. Masina arata bine si culoarea este frumoasa, sa ai grija de ea si ea de tine :) |
Laurenţiu, iar ai pus semnalele astea ?
Mai bine arată cu cele albe... Spor la treabă ! |
Quote:
Quote:
pai trebuie sa ma tin de ea,pentru ca o folosesc zilnic si am mare nevoie de ea,consumabilele sunt schimbate acum 2 luni cand am pus pistoane noi,distributie,simeringuri,curele,filtre,pompa apa,garnituri,etc Quote:
ai vazut tu repede:D,pozele sunt facute cu 2 zile inainte sa schimb semnalele |
Am văzut că sunt atent la detalii ! :D :lol:
Īmi place că ai grijă de ea... Baftă... Ne mai vorbim pe mess .. |
Quote:
On: nice car Mr Muntiu. Incepe sa arate din ce in ce mai bine. |
Quote:
mersi:D trebuie nu? doar nu muncesc degeaba:D |
4 Attachment(s)
ce parere aveti de farurile astea?
ma gandesc sa imi fac si eu ceva de genul:D |
Poza 3 si 4 intradevar sunt farurile de Irsmcher care se gasesc foarte greu insa pozele 1 si 2 mi se par niste facaturi oribile.
|
Quote:
|
pai oricum cele de Irmscher au lupe pe scurta.
|
1 Attachment(s)
piese noi...
restul maine:D |
4 Attachment(s)
restul de piese si inelele montate...
|
4 Attachment(s)
si rulmentii de la flanse...
|
1 Attachment(s)
imi poate face cineva in photoshop dungile astea pe masina mea,sunt curios cum ar da, poate imi fac si eu ceva de genul,bine cea care pleaca de la roata sa fie alba si cealalta un bleo deschis
|
Mai bine lasa :D
|
o sa o dai intr-o extrema care nu are nici o legatura cu ce ai facut tu pana acum la masina.parerea mea.Lucrezi la Dibas ca am vazut bora lui ciprian in spate:P
|
3 Attachment(s)
toba IRMSCHER :D,azi o duc la modificat putin partea de racord si suportul, sunetul este super si in plus nu ma mai doare capul in interior.
pret pe eBay:shock: http://cgi.ebay.co.uk/VECTRA-B-SRI-I...GB:102&afsrc=1 |
cu ce ti-ai innegrit stopurile,si de unde ai luat inelele cromate? mersi
|
Quote:
inelele le gasesti pe bazar 4tuning |
am constatat ca toba IRMSCHER nu poate fi montata pe astra,este prea lata si bate in punte si un locasul rotii de rezerva,asa ca o voi vinde,daca este cineva interesat sa ma contacteze.
in schimb am anulat catalizatorul si am montat o toba intermediara de astra G din aia mai lunga, pentru ca zgomotul in interior era prea mare cu toba goala de inox in jumate:sad::-) |
4 Attachment(s)
am pus led-uri albe in bord, peste tot unde era lumina,urmeaza sa mai pun si in portbagaj ca nu sunt multumit de sistemul original si sub bord sa vad cum da
Quote:
in poza asta un led nu functiona, de asta in partea de sus este cam palida lumina |
Quote:
Vreau sa cumpar si eu faruri cu lupa.Nu stiu sigur inca dar intentionez sa dau jos angel eyesurile si sa ramana clean .n'am vazut la niciun astra pana acum asa ceva. |
Quote:
Cu privire la bara GSI,am incercat mai multe variante de bara fata si singura care pot spune ca se potriveste perfect si are un aspect deosebit este bara de GSI,si chiar face masina sa arate f f bine. Capota prelungita mai mult incurca si nu e un compromis bun. Tu vad ca ai adoptat evacuare japan style,nu stiu daca este tocmai potrivita cu masina si stilul pe care il are acum, plus ca zgomotul pe care il scoate iti va aduce multe premii de la prietenii reflectorizanti:D Faruri doar cu lupa de astra F nu am vazut poate eventual sa le faci,din imaginile puse de de mine cu farurile alea sunt si faruri IRMSCHER care dau f f bine,in plus la ce vreau sa fac eu vor avea lupe reglabile si pe scurta si pe lunga plus xenon deci "sa fie lumina" bafta cu masina si sa o faci frumoasa,daca tragi cu ochiul pe forum ai sa ai ce invata |
multumesc.toba am vandut'o.o sa ii pun probabil una mai mica tot asa sau una cu 2 iesiri ridicate in sus din inox
|
3 Attachment(s)
Am avut si eu acum timp sa ma uit peste toate paginile topicului tau.Am observat ca esti prieten bun si cu COX .De la el am cumparat jantele care sunt pe masina mea acum :P Baiat bun.
Dar nu despre asta vroiam sa vb.Ci despre farurile tale.Da arata ... ok dar daca te uiti bine,farurile stock au multe striatii care distorsioneaza lumina ..nu stiu...se observa prea mlt ca sunt puse ledurile alea + parerea mea e ca niciodata la far cu bec H4 nu ii poti pune angel eyes.nu are cum sa fie ok :)) CAT DESPRE MODIFICARILE ADUSE,CHIAR ARATA FOARTE BINE MASINUTA.SUPERBA VOPSEA.SINGURELE MODIFICARI BINE VENITE AR FI : faruri angel eyes , suspensie sport si jante ceva mai late. Va atasez aici o poza luata de pe 4tuning dar credeti'ma ca nici nu stiu a cui e masina ,am uitat userul ... sa vedeti cum da cu angel eyes si capota prelungita. A 2a poza pe mine ma omoara :rolleyes2 . e bestiala.si cum capota mea e ceva mai prelungita decat a lui la faruri,e si mai si. |
Quote:
|
Ms . Si daca stiti pe cineva care are de vanzare faruri angel eyes , dati'mi un link va rog.Pe net sunt destul de scumpe....am zis ca mai astept putin poate gasesc ceva.Daca nu,...am gasit pe http://www.kitxenon.ro/index.php?xenon=faruri si din cate am inteles de la alinWRC sunt ok .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning