![]() |
Re:
Quote:
nu prea se mai poate acolo ca au aparut cam multe gropi ... :( in fine ... o sa vedeti ... cat de curand ... o sa fie ceva .. :) |
io unu abea astept urmatoarea........banuiesc ca totzi asteapta
|
e nasol rau la ovidius
|
Pai si alte locuri de liniutze mai sunt?
|
in statiuni poate .
|
Re:
Quote:
dar din cate tin eu minte publicu a facut probleme :roll: |
De-asta e bine 'cateodata\" sa ai niste gabori prezenti.
|
Re:
Quote:
daca e vreunu pe aici gabor sa nu se supere pe mine!!! :D :D |
Re:
Quote:
|
stie je un loc de liniute beton ..e in afar localitatii spre mangalia ....nu te deranjeaza nimeni si e e si gol fara trafic o portiune dreapta de aproximativ 1 km ...poate mai bine perfect astfaltata
|
D_M_X , da-mi si mie un mesaj privat te rog cu locul , poate ne adunam mai multi! mersi
X Team Racing Club |
Vorbim la sala despre asta, nu pe forum ... :wink:
|
Re:
Quote:
va dati seama k glumeam nu :) btw .. mare atentie cu motociclishti k iar au aparut pe strazi ... |
am fost azi cu un motor ! nu mai vreaaaauuuu nu aveam casca si stateam in spate si ma chinuiam sa ma feresc de mushte`le care le prindeam in dintzi , am inghetzat ca un *** scuza`ti expresia
|
Eu nu am fost niciodata pe un motor de viteza, dar din cite vad pe strada, nici ca mi-ar trebui, la viteza care o prinde mi se pare cam nesigur numai pe 2 roti,cam ce ar insemna o cazatora pe la 250km/h .... mai ramine ceva din nebun ?
|
mai ramane , schimb bun de organe la spital :twisted: , cazatura cazatura da ideea e ca pe la 200 km deja aveam mustatzi de gheatza k ink e frig seara ca dracu!
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
toate ca toate , da ala seamana cu bocancu meu !!!! :twisted:
|
iti zic eu ca e cam greu sa ai o cazatura la viteza aia...constructia motocicletei nu prea iti permite...doar sa nu faci vre-o prostie , accident ceva
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning