Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum conduc femeile spre deosebire de barbati? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/102608-conduc-femeile-deosebire-barbati.html)

calibrazor 08-02-09 21:12

Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?

si el a zis ca are loc stanga dreapta si nu a avut. acum e bine sa plateasca el nu??

Mustang 08-02-09 21:50

1. o fac pe CASCO, da-o naibii...
2. da... este frustrant ca am agatat-o in tarus
3. e mai nasol sa nu ai cu ce sa te deplasezi ca sa iti faci treaba, decat o zgarietura... asa ca pot spune linistit ca imi convine mai mult ca e zgariata, decat sa o aduc acasa pe platforma, cu jumatate de masina culeasa de pe jos
4. la scoala de soferi te invata sa eviti accidentele cat poti de mult... in orice caz, te invata sa alegi cele mai mici daune si intotdeauna fara victime.

Sa revenim la topic:
- mai mult de 3/4 din femei NU AU CE CAUTA IN SPATELE VOLANULUI! Cele care nu se pricep sa faca bine sa stea dracului acasa, sa isi dea foc la permis, sa vanda masina, sau sa foloseasca transportul in comun, pentru ca EFECTIV sunt pericole publice!

apache 08-02-09 22:16

am o tanti la scara de langa..are vreo 50 de ani...are un matiz...efectiv plangi langa ea cand face o parcare..

KAY_ 08-02-09 22:39

Quote:

Originally Posted by calibrazor (Post 2049273)
deci mustang a ales varianta in care el a fost de vina si celalalt nu a patit nimic. exact asta te invata la scoala de soferi. sa nu tragi de volan. e elemantar. daca nu tragea de volan isi facea masina pe rca ul femeii. daca a tras si a facut o pe casco(daca nu avea casco si o facea pe banii cash- salarii intregi) asa ca tu sa tragi de volan in continuare.
Spor la evitarea accidentelor!!!

Tu ai auzit de conducere preventiva?de adaptarea vitezei la conditiile de trafic, de reducerea vitezei pana la evitarea oricarui pericol etc... la volan ai 3 comenzi elementare :acceleratie,frana si directie .pentru a evita un eveniment neplacut te poti folosi de toate 3 comenzile.
Nu stau sa fac cu tine lectii rutiere pentru ca tu conduci dupa regulile tale, dar macar numai posta pe un forum public reguli inventate, ca nu te invata la nici o scoala de soferi sa te lovesti frontal ca nu suntem kamikaze . doamne fereste sa ti iasa cineva in fata si sa nu eviti daca ai posibilitatea sa o faci.

Sasha 09-02-09 16:08

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2048431)
Mi-am facut praf usa si aripa fata din cauza unei babe care era prea ocupata sa se uite in telefon in timp ce conducea... dupa ce a intrat pe o strada cu semnul mare ROSU, de interzis.
Ca sa nu fie contact frontal, am luat de volan dreapta si mi-am racait-o de un stalp cu inaltimea de 60 de cm (max) pe care nu l-am vazut si nu aveam cum sa il vad.
Acum stau si ma intreb: nu era mai bine sa imi fac praf masina intrand in ea si avand castig de cauza la constatarea accidentului? Ca sa mi-o repar pe toata pe RCA-ul ei?

vai ce noroc poti sa ai si tu:no: numai cu femei =))))

Sindrom 10-02-09 12:04

Mustang, data viitoare dai cu coltu, te asigur ca tu mai mult de o bara crapata nu o sa ai, in rest....celalalt s-ar putea sa aiba masina mai mult decat sifonata, nu stiu de ce dar astia au facut colturile din fata de la matiz, tari rau de tot. Am vazut-o la 3- masini si mi-a zis si ala din service ca nush ce.
Oricum ma feresc de femei, ca de tigani, vine una, ma dau cat de mult mai la o parte sa o las in pace. Am sustinut dintotdeauna femeile la volan, dar s-a ajuns prea departe, nu mi se pare normal ce e acum pe sosele, aici includ si barbatii. Sa se dea ca inainte 4 probe, sala, traseu de zi, noapte si poligon.

Mai imi zicea mie o gagica cu un seria 3, ca io zgarii masina cam pe la toate colturile si ca am oglinzile lovite si i-am spus frumos, tu daca te lovesti de ceva faci masina praf, io ma multumesc cu atat. Ei bine, dupa 1 luna masina facuta zob, s-a rasturnat, la 110, abia astept sa ma intalnesc cu ea.

KAY_ 10-02-09 17:09

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2053918)
Mustang, data viitoare dai cu coltu, te asigur ca tu mai mult de o bara crapata nu o sa ai, in rest....celalalt s-ar putea sa aiba masina mai mult decat sifonata, nu stiu de ce dar astia au facut colturile din fata de la matiz, tari rau de tot. Am vazut-o la 3- masini si mi-a zis si ala din service ca nush ce.
Oricum ma feresc de femei, ca de tigani, vine una, ma dau cat de mult mai la o parte sa o las in pace. Am sustinut dintotdeauna femeile la volan, dar s-a ajuns prea departe, nu mi se pare normal ce e acum pe sosele, aici includ si barbatii. Sa se dea ca inainte 4 probe, sala, traseu de zi, noapte si poligon.

Mai imi zicea mie o gagica cu un seria 3, ca io zgarii masina cam pe la toate colturile si ca am oglinzile lovite si i-am spus frumos, tu daca te lovesti de ceva faci masina praf, io ma multumesc cu atat. Ei bine, dupa 1 luna masina facuta zob, s-a rasturnat, la 110, abia astept sa ma intalnesc cu ea.

Puteam sa jur ca tu esti fata:D

calibrazor 10-02-09 18:44

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2053918)

adevarat. am un prieten care a facut accident cu un matiz.matizul era putin lovit in colt in schimb a facut praf 2 masini parcate:)) ZOB!!!!

Sindrom 11-02-09 10:50

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2054792)
Puteam sa jur ca tu esti fata:D

Femeilor le plac nemtii, barbatilor italiencele.....acum incep sa inteleg de ce vor femeile masini mari...ca alea mici sunt mai greu de lovit.

Griffo 13-02-09 02:28

Am intalnit femei...sau mai bine zis fete de 21,22 de ani care conduc mai bine ca multi barbati/baieti...rapid uneori dar de cele mai multe ori prudent...dupa parerea mea 80% din femei conduc incet pentru ca sunt prudente..."de ce sa conduc cu viteza si sa imi iasa un prost in fata si sa nu pot sa'l evit?" pe o parte mi se pare corect dar in orasele mare cand trebuie sa fii rapid in miscari de pacalire a celorlalti participanti la trafic ele staaaaau acolo si asteapta sa se elibere...asta e prostia.
Deci sunt femei si femei...dar rare cele care conduc ca barbatii.

Claudia 15-02-09 18:30

Inca o categorie de soferi care ma exaspereaza: cei care vad ca au 1 singura banda (libera) pe sens, scuar pe mijloc si ei merg cu 40/h...... Imi vine sa ma urc pe ei de nervi.. nu pot sa merg nici cu a 3-a(prea turata) nici cu 4-a(subturata).... Merg lipita de ei si eventual le dau un claxon sa se miste.... ma scot din sarite... si nimeresc d-astia numai cand ma grabesc!
E PESTE PUTEREA MEA DE INTELEGERE! de ce e nevoie sa mearga asa de incet!

calibrazor 15-02-09 18:35

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2069554)
Inca o categorie de soferi care ma exaspereaza: cei care vad ca au 1 singura banda (libera) pe sens, scuar pe mijloc si ei merg cu 40/h...... Imi vine sa ma urc pe ei de nervi.. nu pot sa merg nici cu a 3-a(prea turata) nici cu 4-a(subturata).... Merg lipita de ei si eventual le dau un claxon sa se miste.... ma scot din sarite... si nimeresc d-astia numai cand ma grabesc!

majoritatea baietilor de pe 4tuning merg:
tare
foarte tare
si mult prea tare(dar niciodata indeajuns):)

apache 15-02-09 20:37

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2069554)

sunt si eu tare curios:lol: ce masina conduci ?

calibrazor 15-02-09 20:40

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2069987)
sunt si eu tare curios:lol: ce masina conduci ?

suntem 2:)

Mustang 15-02-09 21:11

Ce dati daca va zic? :lol:

bodyspeed 15-02-09 22:50

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2070087)
Ce dati daca va zic? :lol:

eu īţi dau cartonaş că vei fi offtopic :lol::lol:
P.s şi stiu :-P

CyberCSX 16-02-09 00:32

La capitolul CUM CONDUC FEMEILE, (indiferent de vīrsta) vreau sa amintesc numai topicul deschis de mine cu patania lui fiu-meu.
Mai mult...... ce sa ma zic :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

SANDERO ART, modelat LA RECE de catre o femeie.
Fiul meu este POSESORUL acestei OPERE DE ARTA :twisted: :

Trixi 16-02-09 10:03

4 Attachment(s)
La capitolul CUM CONDUC BARBATII(indiferent de varsta) vreau sa reamintesc patania MEA.Cine credeti ca a patit-o mai rau??Care OPERA DE ARTA credeti ca e mai grava?

CyberCSX 16-02-09 10:13

E o diferenta.

Barbatii risca CONSTIENT iar femeile INCONSTIENT.
Daca un barbat risca constient si-si da īn freza a avut ghinion ca ce-si face omu cu mīna lui se numeste lucru manual dar la femei, dupa ce risca si o iei la-mpins vagoane, habar-nare pe ce planeta traieste si mai are si o gura cīt o sura facīnd pe nevinovata luīndu-l pe "NU STIU" īn brate.

Nu mai vorbesc de alea care cred ca daca la fiecare intersectie flirteaza aratīnd un rīnjet pīna la urechi, schimba legea circulatiei avīnd peste tot prioritate.

bodyspeed 16-02-09 10:28

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2071211)
E o diferenta.

Daca un barbat risca constient si-si da īn freza a avut ghinion ca ce-si face omu cu mīna lui se numeste lucru manual dar la femei, dupa ce risca si o iei la-mpins vagoane, habar-nare pe ce planeta traieste si mai are si o gura cīt o sura facīnd pe nevinovata luīndu-l pe "NU STIU" īn brate.

Nu mai vorbesc de alea care cred ca daca la fiecare intersectie flirteaza aratīnd un rīnjet pīna la urechi, schimba legea circulatiei avīnd peste tot prioritate.

Chiar nu vruiam să postez aici dar...cānd văd că clasificaţi barbaţi ca fiind constienţi wooooww nu generaliza

Eu am păţit , da m-a lovit unu cu un cielo.. da īmi asum 1/2 din vină dar şi el era constient circula cu 80 la ora in oras DA!!!,si in panta şi mai presus de asta nu a reactionat nici cum frană (optional ca se uzau plautele wtf) deci nu a dat in frane ..cred că a apasat acceleraţia ..nustiu sincer avea vreo 40 de ani eu 22 eu de 4 ani permis el de 20 de ani .. experienţa pwla....la el,.. nu a evitat deşi se putea ..eu am luat maxim stanga el daca lua putin dreapta treceam unu pe lānga altu .. masina mea s-a tārat 4,,5 m pe asfalt ma mir cum nu m-am dat cu roatele in sus.(suspenia si rotile late daca era cu alea de oltcit eram cu rotile in sus )terifiat sa fi in masina..si ea sa merga incotro vrea si asta dintr-o puternică coliziune cu o alta care s-a oprit in mine.. pe lateral dreapta ...

Trixi 16-02-09 10:38

...domnul cine se face vinovat de accidentul mai sus amintit a virat la stanga peste 2 benzi,acordand prioritate celui de pe banda a 2-a si dupa ce a ramas profund surprins ca si pe banda 1 circula masini s-a cam pierdut si S-A OPRIT PERPENDICULAR PE CELE 2 BENZI.as vrea sa stiu unde este CONSTIENTA aici...
tot ce am vrut sa subliniez este faptul ca numai ala nu greseste care nu face nimica.iar daca cineva are 1 la cnp nu inseama ca e sofer mai bun din nastere.
Din contra,faptul ca se pune sub lupa orice miscare al unei femei la volan si se bagatelizeaza ceea ce face un barbat(ca deh,te sustin si eu ca sa stiu ca am sa ajung si eu in situatia cind oi avea nevoie de sustinere) ii fac pe aia care de fel nu au o personalitate bine dezvoltata sa isi ieie grade alimentindu-se din "spiritul de turma".
sa nu intelegi gresit.urasc si eu femeile care dau din gura si nu sunt in cunostinta de cauza...e o specie aparte aia care sta in dreapta,nici macar nu are permis si cu asta cu tot isi permite cam prea multe.toata rugamintea mea este sa nu exagerati,doar pentru ca nimeni nu va contrazice.am ajuns ca toata sectiunea femei sa fie un "huooooo femei" pentru ca nu mai este nici una care sa vina cu argumente rationale.
multumesc frumos.

bodyspeed 16-02-09 10:53

Quote:

Foarte bine.. pe cale amiabilă şi eu dacă zambesc :D şi vreau să patrund īntr-o intersecţie ghici de cine dau.., de o gramadă de domni care iau semnu de prioritate in brate si trec val vārtej ..chiar īn ambuteiaje nu lasă de la ei, deh ei au prioritate.. mă mai lasa vreo domnişoara/doamnă la cāt de des merg (merg foarte mult īn oraş) ele sunt singurele care mai lasă de la ele.. mai ieri unu cu un q7 se urcase pe mine..era strada lui.., sincer la noi triumfă spiritu de turma fiind multi bizoni īn trafic
despre soferi

CyberCSX 16-02-09 11:05

CE TUPEU !!!!

Daca sīnt pe un drum cu prioritate, ca ce chiestie sa opresc si sa-ti cedez trecerea? Numai asa ca tu esti blonda si cu ochi albastri sau ce?

Fa treaba asta aici īn DE, cedeaza trecerea pe un drum cu prioritate, ca te trezesti cu 70 EURO amenda si permis suspendat pe 3 luni.

Nu mai vorbesc de cei ce vin īn spate care nu iau īn calcul ca ESTI ASA DE BOU si cedezi trecerea pe care o ai, te trezesti ca-ti mai intra careva īn spate īn masina, astfel esti TU DE VINA CA AI PROVOCAT UN ACCIDENT oprind INUTIL.

Se pare ca legea circulatiei īn ro e facuta cu curu nu cu capu iar femeile care gīndesc ca.... cu cīt fusta mai scurta cu atīt prioritatea mai mare sa mai faca o data scoala de soferi sau acel test de capacitate ce se face celora considerati incapabili sau celora ce au permisus suspendat.
La noi se numeste IDIOTEN TEST ( TESTUL IDIOTILOR) - pe simulator.

Īn cazul ambuteiajelor trebuie fiecare intersectie lasata LIBERA / POARTA DE TRECERE infiferent ca e femeie sau barbat. Vezi ca nu ai loc sa intri īn intersectie, stai naibi īnainte de intrare pīna se elibereaza cel putin o lungime de masina pe cealalta parte indiferent ca vrei sa treci sau sa virezi.

bodyspeed 16-02-09 11:15

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2071331)
CE TUPEU !!!!

Daca sīnt pe un drum cu prioritate, ca ce chiestie sa opresc si sa-ti cedez trecerea? Numai asa ca tu esti blonda si cu ochi albastri sau ce?

Fa treaba asta aici īn DE, cedeaza trecerea pe un drum cu prioritate, ca te trezesti cu 70 EURO amenda si permis suspendat pe 3 luni.

Se pare ca legea circulatiei īn ro e facuta cu curu nu cu capu iar femeile care gīndesc ca.... cu cīt fusta mai scurta cu atīt prioritatea mai mare sa mai faca o data scoala de soferi sau acel test de capacitate ce se face celora considerati incapabili sau celora ce au permisus suspendat.
La noi se numeste IDIOTEN TEST ( TESTUL IDIOTILOR) - pe simulator.

cert e , că aud alte povestioare .. de pe alte tărāmuri(de pe la voi de pe acolo) , de exemplu cineva īmi zicea că dacă cineva iasă de pe o stradă cu stop īntr-un trafic infernal de la prima maşină i se face loc!!!! la noi greu i se face loc īn trafic pentru că circulam suflet in suflet adica bara in bara..

Quote:

Originally Posted by CyberCSX
Nu mai vorbesc de cei ce vin īn spate care nu iau īn calcul ca ESTI ASA DE BOU si cedezi trecerea pe care o ai, te trezesti ca-ti mai intra careva īn spate īn masina, astfel esti TU DE VINA CA AI PROVOCAT UN ACCIDENT oprind INUTIL.

Hellou dacă pui frana si unu iti intra in spate . se face vinovat cel din spate ..distanta si viteza neadaptata la conditile de trafic ;)
Şi dacă opreşti să nu calci vreun copil...sau treci peste el ..cine īl pune să treacă dacă nu e trecere şi ai prioritate , si asa nu opresti INUTIL doamne fereste să te lovească altu īn spate(că esti de vină) .. ce idei aveţi unii dintre voi!!!

CyberCSX 16-02-09 11:23

Pai daca citesti ce am scris mai sus gasesti POVESTIOARELE de pe alte tarīmuri :D

Eu ce am scris unde am spus:

Īn cazul ambuteiajelor trebuie fiecare intersectie lasata LIBERA / POARTA DE TRECERE infiferent ca e femeie sau barbat. Vezi ca nu ai loc sa intri īn intersectie, stai naibi īnainte de intrare pīna se elibereaza cel putin o lungime de masina pe cealalta parte indiferent ca vrei sa treci sau sa virezi.
Cred ca am scris destul de ROMĀNESTE :D

La cealalta faza, e una sa eviti un accident si e alta sa opresti ca boul fara rost cīnd ai cale libera. E o diferenta ca īntre cer si pamīnt. N-am timp ca ti-as cauta extrasul de lege din legea de circulatie germana sa te convingi.

Ce spun eu se numeste:
UNBEGRÜNDETE VERKEHRSBEHINDERUNG = ĪNGREUNARE NEJUSTIFICATA A FLUXULUI TRAFICULUI RUTIER au asta COSTA EURONI :D :D :D

bodyspeed 16-02-09 11:43

Să pastram tematică topicului ca observ ca o dam din fanta in cola

Nu trebuie să inroşeşti , mai ales că ai pus după aceea parte ..;) postul cānd ti-am dat quote nu continea aceea parte
si apropo
Quote:

La cealalta faza, e una sa eviti un accident si e alta sa opresti ca boul fara rost cīnd ai cale libera. E o diferenta ca īntre cer si pamīnt. N-am timp ca ti-as cauta extrasul de lege din legea de circulatie germana sa te convingi.

Quote:

Oprirea in trafic de orice natura defect/pieton/intrarea fortata a altuia din stanga ..sau dreapta etc.. nu-l va face pe cel din spate nevinovat indiferent că tu ai pus frana ca trecea o broaca testoasă/caine/pisică/etc
Inutilitatea opriri nu il face pe cel din spate să ruleze si sa te faca afis

CyberCSX 16-02-09 12:14

Am scris amīndoi simultan (se pare).

Tu opresti pt. o testoasa, mīta, cīine vagabond si-ti pui viata īn pericol?
Au mamaaaaaaa...............!!!!

Se vede ca vorbim limbi straine :D

Daca eu de ex. merg pe un drum national, urmeaza o intersectie cu indicatoare, eu am semnul DRUM CU PRIORITATE, tu care vi din stīnga sau dreapta ai CEDEAZA TRECEREA, eu pt. tine NU OPRESC nici daca esti blonda lui hristos si stai īn pielea goala la volan.

Ai de asteptat pīna trec. Daca eu opresc CU TOATE CA AM PRIORITATE si altul din spate da īn mine SĪNT EU DE VINA (conform legislatiei germane).
PUNKT !

Mustang 16-02-09 12:18

Bogdan... vorbim din teorii...
Serios acum.
Si eu am auzit de chestia asta cu oprirea la nemti. Oprirea nejustificata se pedepseste la ei cu amenda.
Nu iau apararea nimanui.

La noi legea e cretina oricum o dai.
Te scoate vinovat ca ti-a taiat un bou fata, ti-a trantit frana in juma' de metru si ai intrat in el ... Sa fim seriosi.

KAY_ 16-02-09 15:19

si in ro, noul cod rutier spune de oprirea nejustificata, sau franarea intentionata(ca se practica) doar ca trebuie sa dovedesti.

CyberCSX 16-02-09 15:24

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2071988)
si in ro, noul cod rutier spune de oprirea nejustificata, sau franarea intentionata(ca se practica) doar ca trebuie sa dovedesti.

Pai asta e.
Tu doar vezi ca frīneaza si pt. o broasca care FLUP e-n tufa si spune ca a trecut ursu-n fata lui si arata politistului o poza instant facuta cu celularul (acu un an cīnd a fost prin Brasov sa vada ursii gunoieri) īn timp ce a frīnat, celular ce e permanent pe bord deoarece acolo trebuie sa fie ca sa si citeasca instant prin GPS viteza de croaziera asa ca...... ceata locala, 1:0 pt. el si.... TU ESTI DE VINA :D :D :D

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2071499)
...... ti-a trantit frana in juma' de metru si ai intrat in el ... Sa fim seriosi.

Cel mai fain e la asta, sa-ti montezi ascuns īn bara din fata sudat de traverse pe care l-e īnaresti, o bucata de 1,30 m de sina de cale ferata si cīnd asta īn fata frīneaza, calca acceleratia.

Cīnd vine potera si el īncepe sa se vaite, rabla lui e zob si a ta n-are nici pe dracu. Tu stergi cīta prafu de pe ea spunīnd:

- FI SERIOS DUMLE !!!!
- Cum sa dau īn el? MINTE!
Vezi domle ca a mea n-are nici o zgīrietura!
Daca asi fi dat īn el ar fi fost si a mea sifonata !

Sa vedem ce zice atunci, daca data viitoare se mai joaca de-a ..... P****a FRĪNARU :D :D :D :D :D :D :D

aleks 16-02-09 15:41

Quote:

E o diferenta.

Un membru NSL grav rănit, mama lui, Dumnezeu s-o ierte, a murit īn accident, 4 persoane rănite īn total datorită INCONŞTIENTEI. Contează ce e el? E un şofer prost şi criminal, indiferent de sex şi vārsă.
Poate īnainte să mergi pānă īn pānzele albe doar pentru a arăta că TU ai dreptate, cu orice preţ, ai putea să īncerci să te gāndeşti la lucrurile astea. Nu facem concursuri şi nici nu se dau premii pentru cel mai agresiv argument.
Bărbaţii şi femeile sunt la fel de proşti sau de buni, tot ce ne diferenţiază e propria cumpătare, pe care unii o pierdem uşor atunci cānd ne simţim atinşi de un alt argument decāt cel ce ne confirmă teoriile.
Diferenţierile pe care le aducem īn discuţie nu-şi au rostul, generalizările sunt la fel de dăunătoare īn toate cauzele, indiferent că vorbim de argumente rasiale, misogine sau de altă natură.

CyberCSX 16-02-09 15:46

@ aleks

Asta se mai poate formula si alt fel:

- Barbati = ĪNCAPATĪNATI, trebuie permanent sa se dea mari ca ce nu-i mare īn pantaloni e mare sub capota

- Femeile = ĪMPRASTIATE ca l-e e gīndul īn alta parte īn loc sa fie acolo unde trebuie.

Referitor la BMW-ul amicului vostru din lincul postat de tine, tare asi vrea sa stiu cu ce viteza a circulat el si cu cīt a circulat "solnitza" care l-a proptit?

Astia amīndoi numai regulamentar n-au mers si daca solnitza chiar a intrat īn contrasens, l-ar fi prins īn bot si nu īn laterala.

La accidentul lui fiu-meu, baba care a dat īn el si l-a prins din laterala / fata, avea īn jur de 75 km/h, a dat fara sa frīneze, fiul meu avea īn jur de 65 km/h si Sandero-ul nu arata nici pe de parte īn halul īn care arata BMW-ul asta.

PS:

- Nu am nimic īmpotriva femeilor si nici nu mi s-a pus pata numai pt. ca o bleaga a dat īn fiu-meu dar conform statisticilor internationale sīnt dezastru cu toate ca printr-e ele sīnt si capacitati profesioniste ce conduc tiruri mai stie naiba ce utilitare.

Eu cel putin cīnd stau la semafor si vad īn retrovizoare ca se apropie cīte una si īn loc sa fie cu ochii unde trebuie, ori se holbeste ca o bleaga permanent īn oglinda parasolarului sa-si verifice mazgalelile de pe moaca, ori cauta ziua de ieri īn bord fiind cu capul la dracu īn dreapta īn loc sa se uite pe unde merge.
Atunci īi dau claxon chit ca sīnt īn fata ca s-o trezesc, sa-i atrag atentia ca alt fel īm da limbi la stopuri (ca sa nu zic īn alta parte) :twisted:

Sindrom 17-02-09 22:07

1 Attachment(s)
Poate ar trebui sa citeasca cine si asta, in special barbatii aia increzuti apoi femeile alea care vorbesc la telefon si imi spun ca nu le-am dat prioritate de dreapta, cand intersectia era semaforizata.

bobocu91 19-02-09 00:42

Vot pentru Ceva mai neindemanatice, cred ca asta este realitatea.:shock:

minirally 19-02-09 00:56

nici macar nu ai carnet si te pricepi asa mult incat sa votezi?:lol:

orlando 19-02-09 01:06

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2080189)
nici macar nu ai carnet si te pricepi asa mult incat sa votezi?:lol:

:lol:
Aoleu ce rea esti!
La cati atotcunoscatori sunt pe forumul asta...sa vezi pe la versus ce isi dau ei cu parerea despre masini de sute de cai cand ei habar nu au unde e ambreiaju la masina...
Eu sunt de parere ca generalizarea in asemenea context este una din cele mai mari greseli...am stat in dreapta unor fete psycho e putin spus...chiar una dintre ele avea renume pe magheru :lol: si pot spune ca le aveau cu covrigul bine de tot...dar am dat si de fete cu care ma rugam la d-zeu sa ajung cu bine acasa :lol: serios vb...

minirally 19-02-09 01:13

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2080204)
:lol:
Aoleu ce rea esti!
La cati atotcunoscatori sunt pe forumul asta...sa vezi pe la versus ce isi dau ei cu parerea despre masini de sute de cai cand ei habar nu au unde e ambreiaju la masina...
Eu sunt de parere ca generalizarea in asemenea context este una din cele mai mari greseli...am stat in dreapta unor fete psycho e putin spus...chiar una dintre ele avea renume pe magheru :lol: si pot spune ca le aveau cu covrigul bine de tot...dar am dat si de fete cu care ma rugam la d-zeu sa ajung cu bine acasa :lol: serios vb...

orlando,si eu am cont pe forumu asta de mult timp,dar nu-mi dau cu parerea asa..aiurea..si cand nu aveam carnet nici atat :-) in fine..eu una sunt de parere ca majoritatea femeilor sunt mai ``neatente`` in trafic,cu capu prin alte parti,si mai ales cu privirea cred..sunt si exceptii desigur,si bravo lor :-P

Mustang 19-02-09 07:23

Multe femei au o problema cu telefonul in masina...
Nu stiu ca telefonul nu se foloseste in masina?

Hai, nu zic ca eu sunt sfant si nu vorbesc deloc la telefon cand conduc... Dar am observat ca femeile care n-au treaba cu volanul (atentie: nu se descurca cu 2 maini sa conduca corect), folosesc telefonul mobil... pai daca nu te descurci cu 2 maini... cum te descurci sa sofezi cu o mana?!

Din cauza unei imbecile din asta mi-am facut usa dreapta tandari. Data viitoare opresc masina si tin mana pe claxon si pun faza lunga sa se trezeasca naibii.

Deci, din acest motiv sunt cam revoltat.

Nu neg ca exista femei care stiu sa conduca si care stiu foarte bine cu covrigul: Orlando stie ca nu pot spune ca toate femeile sunt praf la volan... doar un procentaj maricel. :)

minirally 19-02-09 08:59

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2080338)
Multe femei au o problema cu telefonul in masina...
Nu stiu ca telefonul nu se foloseste in masina?

Hai, nu zic ca eu sunt sfant si nu vorbesc deloc la telefon cand conduc... Dar am observat ca femeile care n-au treaba cu volanul (atentie: nu se descurca cu 2 maini sa conduca corect), folosesc telefonul mobil... pai daca nu te descurci cu 2 maini... cum te descurci sa sofezi cu o mana?!

Din cauza unei imbecile din asta mi-am facut usa dreapta tandari. Data viitoare opresc masina si tin mana pe claxon si pun faza lunga sa se trezeasca naibii.

Deci, din acest motiv sunt cam revoltat.

Nu neg ca exista femei care stiu sa conduca si care stiu foarte bine cu covrigul: Orlando stie ca nu pot spune ca toate femeile sunt praf la volan... doar un procentaj maricel. :)

faza cu claxonul si cu faza lunga nu functioneaza de fel!si daca cumva sesizeaza acest lucru,se mai si revolta,tot ea culmea :lol:

orlando 19-02-09 10:21

Eu am vazut f multi soferi,si barbati si femei,care vb la telefon si sunt extrem de prosti prin trafic...este adevarat ca femeile vb mai mult la telefon decat barbatii(deh...fanii)eu vb la telefon decat in situatii extreme,cand sunt la volan...
Si apropo de metoda pe care vrei sa o pui in aplicare...iti spun ca nu e corecta ptr ca in bucuresti...daca tu claxonezi pe cineva...acela se simte super hiper extraordinar de jignit si se va revolta chiar daca el are 100% vina...ca asa sunt gibonii in trafic :D

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning