![]() |
Re: Taxa auto urca iar?!
@Dennis_TL: dacă mai jigneşti o singură dată un user al acestui forum, ne părăseşti !
@ceilalţi: vă rog să nu-l mai luaţi īn seamă ! |
da ce draq aveti impotriva unei taxe mici ??? uite cum sta treaba , eu pana acum 4 luni aveam un caza de dacie din `74 cu care omoram copii pe strada cu noxele :)) , am reusit sa-mi achizitionez un mercedes c180 din `95 (oare emite mai multe noxe decat dacia ??? ) , ce rost are sa puna ei o taxa de 3 ori mai mare ??? eu o sa ma duc sa o inscriu la bulgari (si ce o sa-mi faca statul roman ??? nimic ) , asa o sa contribuim semnificativ la cresterea PIB-ului Bulgariei :)) ! oricum nu va rezista o taxa atat de mare atata timp cat Romania este membra a Uniunii Europene , in cel mai rau caz o sa fim dati in judecata de UE si o sa platim o amenda ffff mare (si ce , doar ne aflam in plina criza economica ) :))
|
si platim amenda fix din buzunaru nostru :D
|
Quote:
Code:
Ziarul Financiar 21.03.2007deci: Code:
Comisia Europeană ar putea accepta eliminarea temporară a taxei numai dacă aceasta se face şi pentru autoturismele second-hand. |
singura varianta e sa cumperi o masina de afara si sa o treci pe un unchi, o matusa care are domicliul in tara de unde o cumperi-asta pt cei care au pe cineva afara, pt restu o sa mergem la vecinii bulgari si le inscriem acolo, oricum daca taxa va scade sau va fi anulata o sa doara la impozit: cu cat e mai veche masina cu atat e impozitu mai mare
|
mai bine dau 10 milionae impozit pe an pt mercedes decat sa platesc o taxa de prima inmatriculare de 4000 euro
|
Da, si eu as da impozit mai mare decat sa platesc taxa lor blestemata. Dar sa asteptam si sa vedem ce se intampla ca aceasta taxa incalca legiile europene.
Ctiti aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...99#post1903199 |
Oare n-o fi taxa asta un joc politic de-al lui Basescu si Tariceanu? Adica Tariceanu creste taxa de 3 ori, Basescu peste cateva luni o scoate ca fiind ilegala, POC! Basescu e reales in 2009 :)
|
lucrurile nu stau inca asa cum spun ziaristii.
dovada: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=10 |
intrucat lucrurile s-au schimbat de la aparitia topicului asta, discutiile continua aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning