| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
03-12-08, 18:35
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Honda]
|
Taxa auto urca iar?!
Cum au trecut alegerile cum tariceanu pune iar in discutie cresterea taxei auto la masinile vechi:
http://www.astazi.ro/gotostire.php?u...-majorata.html
|
|
|
03-12-08, 18:43
|
|
 Stage 5
|
Re: Taxa auto urca iar?!
si care e problema? sa creasca da , ne-au invadat toate jegurile de masini din Bulgaria, Italia Germania si Spania. toate rablele cu 500mii de km , fara frane cu faruri dereglate si chioare , plin de "raceri " in oras. toti cocalarii si capsunarii si-au luat o carca de bmw tigra vw etc etc si trebuie sa te feresti de idioti in permanenta.
|
|
|
03-12-08, 18:54
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Dennis_TL
si care e problema? sa creasca da , ne-au invadat toate jegurile de masini din Bulgaria, Italia Germania si Spania. toate rablele cu 500mii de km , fara frane cu faruri dereglate si chioare , plin de "raceri " in oras. toti cocalarii si capsunarii si-au luat o carca de bmw tigra vw etc etc si trebuie sa te feresti de idioti in permanenta.
|
Subscriu!
|
|
|
03-12-08, 18:59
|
|
 Stage 5
|
era mai bine daca isi luau dacii 1310 de banii aia? hai sa fim seriosi, exagerati rau de tot, masinile alea trec prin RAR cand se inmatriculeaza, unde se verifica frane suspensie,tot..poate nu toti isi permit masina noua,eu daca am 3 mii de euro ce fac? imi iau o masina sh rulata in romania ? no way !
Last edited by Bryan; 04-12-08 at 04:44.
|
|
|
03-12-08, 19:21
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Quote:
|
Maaaaaaaaa, ce te intereseaza pe tine ce masini ne cumparam noi ("cocalarii si capsunarii")???? Dute tu si cumpra Logan si Sandero. Ce muncesc eu si ce masina imi iau nu te priveste. Foarte usor ai bagat pe toata lumea in aceiasi oala. Cine te crezi ma? Te-ai nascut in masina noua sau ce?
|
|
|
03-12-08, 19:27
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
si ce alternativa are romanul? hai sa ne luam logan toti
apropo man jegurile astea de masini de afara,chiar si unele din 80 au mai multe dotari decat logan sau sandero
e normal ca la o masina de 1000 de euro sa fie 1000 si ceva taxa?nu cred,dar de asta e legea in tara asta
|
|
|
03-12-08, 19:40
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
as da oricand dacia mea din 97 pe una cu 200 mii de km...din 93, adusa de afara
|
|
|
03-12-08, 19:42
|
|
|
Banned
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Honda]
|
un lucru uita multi inversunati impotriva second hand-urilor sa ia in considerare : voi stiti care e salariul mediu ca sa nu zic altceva in romania??? stiti unde ne situam ca nivel de trai in europa? adica se umple tara de rable din GERMANIA sau alte tari ... ce parc auto avem noi ? santeti de parere ca santem peste restul europei ca valoare generala a vehiculelor care circula la noi? voi stiti cati aveau dacii 1310 si s-au bucurat sa la schimbe pe un golf sau opel second?
se tot discuta de criza mondiala , cum ca ar trebui sa salvam dacia cumva . dacia vinde mai mult afara decat in tara. criza mondiala nu se rezolva cu crestera taxei auto. cine nu-si permite masina noua nu va cumpara niciodata o masina noua.
si pana la urma ma gandesc eu de ce tariceanu a revenit iar la vechea lui pasiune " taxa auto" la 2 zile dupa alegeri...oricum nu mai are nimic de pierdut. cel mult poate sa lase tara cu probleme mai multe decat a creeat deja..
Last edited by !41!; 03-12-08 at 19:44.
|
|
|
03-12-08, 19:51
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
SI daca o sa creasca..cu cat o sa creasca...doar nu o sa o faca la fel de mare cum era... la dreaq cu dacia lor ca daca nu exista dacia nici taxa aceasta nu exista...
|
|
|
03-12-08, 20:07
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
|
Da omule...
Toata lumea are banii tai (ca asta e pare sa fie atitudinea ta) si toata lumea isi permite... Este?
Tu cand ai postat, te-ai gandit bine de tot? Te-ai gandit ca sunt si altii care nu au foarte multi bani si care au strans toti banii pe care i-au putut strange sa isi cumpere o masina din afara ca nu toata lumea isi permite sa isi ia din tarao masina noua, sau chiar SH, la un pret de 2-3 ori mai mare decat costa in afara?
Mi se pare logic ca Tariceanu sa restaureze taxa de inmatriculare... Doar au trecut alegerile, nu?
|
|
|
03-12-08, 22:02
|
|
 Stage 5
|
Doamne ... ce sunteti asa inversunati? Cine plm a spus ceva de dotari , bani , motorizari samd? Toate lumea are banii tai ... adica ce eu am seria 6 nou nout si rad de voi sau ce? Atat va doresc , sa se suie unu cu o trotineta de asta de 400euro din Bulgaria pe voi , pe masina voastra ca nu a avut frane , cauciucuri etc etc. Iar ala care a zis ca masinile sunt verificate temeinic la RAR nu stie ce spune, verificarea se aranjeaza cu o spaga oriunde si oricand. Si alternative exista, nu trebuie sa fim noi groapa de gunoi a Europei , ganditi total anapoda .
Last edited by Gabi; 04-12-08 at 09:53.
|
|
|
03-12-08, 22:11
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Ideea e urmatoarea: gata campania...trebuie sa isi stranga banii la loc...gata campania...urcam la loc taxa...(ca de asta au si scazuto....ca sa creasca guvernul tariceanu in sondaje...)
|
|
|
03-12-08, 22:17
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [PEUGEOT]
|
Quote:
Doamne ... ce sunteti asa inversunati? Cine plm a spus ceva de dotari , bani , motorizari samd? Toate lumea are banii tai ... adica ce eu am seria 6 nou nout si rad de voi sau ce? Atat va doresc , sa se suie unu cu o trotineta de asta de 400euro din Bulgaria pe voi , pe masina voastra ca nu a avut frane , cauciucuri etc etc. Iar ala care a zis ca masinile sunt verificate temeinic la RAR e un idiot notoriu, verificarea se aranjeaza cu o spaga oriunde si oricand. Si alternative exista, nu trebuie sa fim noi groapa de gunoi a Europei , ganditi total anapoda .
|
ai o problema GRAVA de comportamen[iti recomand un doctor].
suntem inversunati pentru ca nu cred ca poti sa compari tu o dacie din 2000,cu un golf din 95-96!
cred ca ti-ai luat tu o mare teapa cu masinile din afara,pentru ca eu am un peugeot 306 din 1995 de 1 an si 2 luni,si nu am avut nici o problema cu ea.
si mai usor cu injuriile,ca aici nu suntem pe camp[cred ca ar fii bine sa primesti un avertisment].
Eu nu am bani si nici nu vreau sa dau 7000-10000 euro pe un logan sau sandero,cand cu banii astia imi cumpar un Golf 4 care nu se compara.
iti recomand sa ocolesti threadu asta....
|
|
|
03-12-08, 22:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Iar ala care a zis ca masinile sunt verificate temeinic la RAR e un idiot notoriu, verificarea se aranjeaza cu o spaga oriunde si oricand
|
@Dennis_TL: ITP-ul (respectiv identificarea autovehiculelor aduse din strainatate pt prima oara) se face doar in statii RAR, nu statii autorizate RAR. Deci din start, nu se poate cu spaga oriunde. + de asta, sa stii ca sunt chiar mai exigenti cu masinile aduse din-afara, tocmai ca sa iti puna bete-n roate, poate-poate ai lasa balta masina SH si ai lua una noua. Intr-adevar, exista posibilitatea ca un autovehicul sa fie un pericol public, dar doar atunci cand are autorizatia de circulatie provizorie (1, 2 sau 3 luni), adica INAINTE de a fi inmatriculata. Dar nu stiu cat este mai periculoasa o pisicuta cu un ITP facut in Germania acum un an fata de o Dacie berlina de 1979 cu ITP-ul pe cale sa expire. Chestia cu "pericol public" este extrem de discutabila....iar tu ai facut greseala sa generalizezi in domeniul particularitatilor. Oricum, una peste alta...ai dreptate, da...masina noua este o alegere mai buna, atunci CAND AI BANI  . Altfel..hehe
|
|
|
03-12-08, 22:42
|
|
 Stage 5
|
Bun , orice as scrie eu e de prisos si asta pentru ca e clar ca toata lumea vrea sa isi ia un second hand cu 5000-6000 euro , chiar si eu ma uitam la un A3 1.8T pe mobile.de pe la vreo 9000 euro inainte sa imi iau masina . Recunosc sunt extrem de multe masini bune la preturi foarte bune in afara. Personal as vrea o Honda Crx doar pentru participarea la legale . Dar pur si simplu la mine in oras din 100 masini , 60 sunt logan , matiz, cielo, tico, solenza , 20 sunt masini noi si 20 sunt gioarse ordinare aduse cumparate cu 500 euro bucata , cu niste soferi la volan de iti vine sa vomiti. Ei bine un cacat de ala care nu e in stare sa respecte nici macar culoarea la semafor te va baga in mormant la un moment dat cand el stapan pe cei 100cp ai rablei lui va face o depasire fara sa se asigure sau pentru a impresiona o pitipoanca turmentata de 16ani va incaleca pe tine in incercarea unui drift .
Si pana la urma e normal sa se plateasca taxa de poluare de cateva zeci de milioane la masini noi? Masini cu euro4 si filtru DPF ? Si sa fie taxe mult mai mici la masini sh? Sau invers? Taxe mari la masini SH pentru ca intradevar imi afuma mie atmosfera . Eu unul as pune taxe de 10.000 euro la orice sh . Nu ai bani de masina noua, mergi pe jos care e problema? Vrei sa fi fudul in bmw ul tau daramat din 1980? Ia si cotizeaza la stat . Sau strange bani , fa-ti rate leasing ce vrei tu si cumpara una noua, preturile incep de la 6400euro .
|
|
|
|
|