Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/24 (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24.html)
-   -   Machetele mele - bmwh548 (https://forum.4tuning.ro/689-machetele-mele-scara-1-24/98529-machetele-mele-bmwh548.html)

andrew 46 24-02-09 19:36

Re: Machetele mele - bmwh548

niste poze foarte reusite!!
bafta

bmwh548 01-03-09 13:22

4 Attachment(s)
Update la Porsche Boxster S Mondo Motors seria Prestige 1:24 VANDUT:
- interior mochetat
- centuri de siguranta din material textil
- portbagaj mochetat (va urma si cel din fata dupa ce pun luminile)
- sticker 4tuning
- pedale metalice
- volan reparat
- autocolant albastru la displayul computerului de bord
- tuse de negru la fetele de portiere

x247 02-03-09 08:48

forte frumoase!!

bmwh548 02-03-09 14:19

5 Attachment(s)
Update BMW 645Ci Cararama 1:24 VANDUT:
- interior mochetat
- portbagaj mochetat
- pedale metalice
- jante vopsite negru lucios

bmwh548 04-03-09 17:43

8 Attachment(s)
Update BMW 745i Welly 1:25:
- interior mochetat
- pedale metalice
- portbagaj mochetat
- jante vopsite negru lucios
- interior vopsit negru lucios

Update Hummer H2 SUT Maisto 1:27 VANDUT:
- interior mochetat
- bena mochetata (nu am vrut sa fac asta, dar am fost nevoit pentru a ascunde unele mici interventii efectuate pentru a usura montarea ledurilor)
- pedale metalice
- lumini exterior (pozitii fata-spate, faza scurta, faza lunga, ceata fata-spate)
- autocolant albastru pentru displayul computerului de bord
- sticker 4tuning
Vor urma mici retusuri la ledurile dreptunghiulare si un "capac" pentru bena.
Din pacate lumina era destul de puternica si nu se observa pozitiile fata...

DonCorleone 04-03-09 18:34

punte fata :)

Offff... Nu stiu cum stau la tine atat de drepte rotile fata la HUMMER pt ca la mine stau cam asa: //======\\ ca la multe alte machete Maisto 1:24. Cat dai atat face dupa cum bine spunea cineva pe aici pe forum.

bmwh548 04-03-09 18:39

Si la mine stau asa la Mustang din pacate. La Hummer nu am modificat nimic la ele, iar la Mustang le-am tot retusat si degeaba.

vn-08-nen 05-04-09 10:22

Dar Maisto e firma buna de machete si eu am machete de la Maisto si la unele stau oblice rotile iar la altele drept ... depinde cred cum au fost ansamblate , cred ...
Oricum ...
As vrea sa stiu cat costa o macheta 1:24 , sau cat dai tu pe una ?
Frumoase modificarile , am obs ca necesita mult timp de munca si anumite investitii . Mi s-a parut foarte interesanta chestia cu ledurile la faruri . Au buton ON/OFF ? Ai putea explica sau pune o schema detaliata cu circuitul ? In rest numai bine ... sper sa nu te superi pe mine dar esti nebun :D dupa ele , felicitari

bmwh548 05-04-09 12:39

Exista comutatoare pentru a schimba intre pozitii, faza scurta, faza lunga si proiectoarele de ceata...cred ca am pus si poze destul de clare cu intrerupatoarele montate in portbagaj (745i, 645Ci), in bena (H2) sau dedesubt (Mustang si SLK).
Descriere exact a operatiunilor gasesti aici: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=216
Pretul depinde de magazin (30-40 de lei), pe langa pretul de achizitie se adauga si costul modificarilor.

PS: Hummer H2 SUT a iesit din colectia mea, locul sau a fost luat de un Golf R32 Maisto 1:24, poze zilele ce urmeaza.

vn-08-nen 05-04-09 13:28

Ms mult ... o sa deschid si eu un post ... am si eu cateva machete :)

bmwh548 06-04-09 15:30

6 Attachment(s)
Cum spuneam si ieri noua achizitie e un
Volkswagen Golf MK4 R32 Maisto 1:24 VANDUT
Modificarile de care am avut timp: interior mochetat si centuri de siguranta pentru toate cele 5 locuri. Cand am putin mai mult timp ma ocup si de portbagaj si de instalatia electrica.
PS: mi se pare cel mai detaliat Maisto 1:24 pe care l-am vazut pana acum.

Darius DMS 06-04-09 19:21

super.....chiar am reusit sa achizitionez unul de aceeasi culoare.....vroiam sa ti-l trimit tot pentru instalatie.....si subscriu,e cea mai detaliata macheta maisto din cate s-au facut.....succes la lucrat......poti in portbagaj sa ii faci un sistem audio...suportul din poxilina si boxele din casti.....iti urez succes....si numai bine...cu stima,DMS

eddycdk 09-04-09 06:48

frumos!
ar mai fi de facut detalii...
de mult incerc sa achizitionez si eu unul (R32)

andrew 46 09-04-09 16:44

foarte frumos golf!
vad ca a inceput sa apara din ce in ce mai mult la noi pe forum

bmwh548 21-04-09 18:56

6 Attachment(s)
Porsche Cayenne Turbo Welly 1:24.
Masina:
Porsche Cayenne este un SUV de dimensiuni medii, luxos, care ofera spatiu pentru 5 pasageri. A fost lansat in 2002 si imparte aceeasi platforma cu Volkswagen Touareg.
Prima generatie Cayenne Turbo dispunea de 450CP si accelera de la 0 la ~100km/h in 5.3s. In 2006 a fost introdusa versiunea Turbo S pentru a rivaliza cu Mercedes ML63AMG. Versiunea Turbo S oferea o garda la sol micosrata, un diferential blocabil si suspensie cu garda la sol ajustabila. Motorizarea era asigurata de un V8 twin-turbo de 4.8l ce oferea 500CP si 700Nm. Acceleratia de la 0 la ~100km/h era de 5s si viteza maxima era de 275km/h.
O noua generatie Turbo a fost lansata la Beijing in 2008, motorul a primit un plus de 50CP si acceleratia a fost imbunatatita cu 0.1s. Varianta Turbo S a beneficiat si ea de plusul de 50CP, dar acceleratia este de 4.7s pana la ~100km/h, pe lista de optionale adaugandu-se si franele ceramice.

Sursa

Macheta:
+ geamuri la portierele fata
+ manerele portierelor fata realizate foarte bine
+ interior detaliat
+ toate elementele sistemului de iluminare exterior sunt din material plastic (nu vopsite)
+ dimensionarea corecta a machetei (spre deosebire de alte SUV-uri produse de Welly acesta chiar e 1:24)
+ niturile farurilor si stopurilor sunt mascate destul de bine
+ exista o ustensila pentru deschiderea portierelor (prima data cand vad asa ceva la 1:24)
- lipsa discurilor de frana
- capota la motor nu se deschide
- lufturi putin cam mari la faruri (dar care se pot remedia usor)
Vor urma modificarile...

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning