![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
Regulile de mai sus sunt revizuite/finale pe prima pagina. Calificarile nu sunt obligatorii, cei care nu participa la ele vor incepe de pe ultimele pozitii. In caz ca sunt mai multi participanti care nu se prezinta ei isi vor ocupa ultimele pozitii in ordinea intrarii lor pe server.
|
revenind.. as dori sa aduc ceva lamuriri.
1. ma inscriu si eu. #69 - [redsuns]TKZ s2 license (yes) real name (Horia Poterasoiu) 2. Propun ca inainte si dupa cursa sa fie un event de CRASH. Pur si simplu crash. Relaxare inainte de eveniment si , daca ti'a luat cineva fata in joc, relaxare dupa. Daca exista o miza la mijloc se rezolva 1vs 1 aici si nu pe pista (cum au fost cateva antecedente de genul "ai intrat doar sa ma busesti fmm de fagger)". Fiind mai multi oameni simultan intr'un spatiu mic, exista posibilitatea ca miscarile voastre egoiste sa cauzeze cel putin un lag nesimtit. 3. Sa se delimiteze clar inca de la inceput. Este un eveniment oficial profesionist clar etc etc sau ne permitem o cursa de weekend, relaxata, unde sa nu imi fac griji sa imi apar spatele la blueflag de jumate din participanti... Mersi si sper sa nu va fi obosit sau enervat cu postul meu. Noroc! |
Welcome,
1.Care este username-ul tau din LFS? 2.Inainte si dupa cursa oricum o sa fie timp de relaxare, pentru ca serverul o sa fie facut cu 30-50 minute inainte, cine vrea intra, cine nu, nu. Si dupa ce se termina cursa la fel, nu o sa se inchida imediat serverul. 3.Este un eveniment oficial profesionist. Cat despre condus relaxat...depinde...sunt unii care se agita si sunt concentrati la maxim in timpul cursei...sunt altii care se uita la televizor sau vorbesc la telefon...depinde de stilul tau ;) Oricum campionatul tinteste catre starea de fun a fiecaruia dintre noi, daca ai facut o greseala in timpul cursei nu o sa te decapiteze nimeni. Sper ca te-am lamurit. Quote:
Quote:
Daca poate cineva sa posteze o lista cu numerele din trecut sa nu eziteze...ca sa le pun pe prima pagina. |
propun de asemenea sa participam cu nickname de genul:
00 - N. Prenume (N = initiala numelui) |
Quote:
"10. Inainte de cursa schimbati-va nickname-ul, sa fie de forma: 09-C.L. Alexandru (numarul la alegere-numele de familie (initiala). urmat de prenume)" N-ai citit regulile...sau tu te-ai referit la spatiul liber dintre numar si nume ? :)) |
da, ma refeream la spatiul liber, zic ca ar arata mai "aerisit" :-P
|
facem o cursa de test in seara asta , eu nu am mai jucat s2 demo la greu dar nu am intrat la boxe sa schimb cauciucurile sau sa repar ceva , sa fac alimentare cu carcurant ,? cum se fac toate astea ? de exemplu intru la boxe dar fac plinul si atat fara sa schimb cauciucurile , sunt astfel de optiuni ?
|
facem. server?
|
Hai ca ma bag si eu...faci tu server? ca nu este facut...sau fac eu.
PS: Tocmai incercam si eu NFS Undercover...de rasul curcilor :-j mai mult nu merita sa zic. (scuze pentru fanii NFS)...si eu am fost fan NFS. |
23 - S. Ovidiu (Ovidiu23)
|
fa tu.
|
Astazi sugerez ceva fun sa ne cunoastem mai bine.
|
ok numai sa faca cineva serverul si sa posteze aici.
|
server: RCE1
pass: admin |
cica host is full. schimba maxplayers
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning