![]() |
Re: NISSAN SKYLINE GT-R sau PORSCHE GT2 ?!?
Quote:
Iar referitor la faptul ca GT2 (ca si GT3 varianta mai slaba) nu a fost o masina gandita pentru pista, ia si documenteaza-te si tu. http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_911_GT2 2.Eu nu am zis ca Porsche nu au frane la fel de buna, dar era raspuns la un comment anterior. 3.Se vinde GT2 si o sa se vanda tot timpul, dar nu tin minte sa se fi stat la coada pt. GT2 4.Poate nu esti tu in stare sa scoti peste 35-40% din ele. 5."asambleaza motoarele manual" vad ca ai gasit si tu sa te legi de ceva, dar de sistemul 4x4 sau reglarea individuala nu pomenesti. Una peste alta, ai dreptate, diferentele de performanta sunt foarte mici, dar discrepanta este pretul. Preturi Germania : Nissan GT-R Premium — EUR 94,900 -pret de acum in Germania, la lansarea oficiala la anul pretul va fi mai mic cu ~ 10 mii Porsche 911 GT3 RS — EUR 135,000 (+ 42.2 %) Porsche 911 turbo — EUR 143,000 (+ 50.6 %) Porsche 911 GT2 — EUR 189.500 (+ 99,7 %) Exact cum a declarat Nissan - "am vrut sa facem o masina care sa fie usor de utilizat cotidian, un supercar pe pista la un pret accesibil tuturor fara nici un fel de rabat de calitate." "Nu ne-am gandit sa scoatem cu aceasta masina un profit consistent in concernul Nissan, PRETUL GT-R-ului A FOST CALCULAT SA ADUCA UN PROFIT MINIM". Au vrut si au reusit, asta este problema europenilor. |
GT2 de strada e GT2 de strada shi cel de curse e altceva.
Se sta la coada shi dupa un 911 C4S.... reglare 4x4 ? :o o fi...dar dupa cum se vede(timpi reali pe Ring)...ne-esentzial. Shi zici tu ca eshti instare sa mergi WOT pe ring cu un GT2 sau un GTR35 ? macar 30% din timp la WOT ? haha....HAHAHAHA ! :) sau te referi strict la postul de vatman(liniutze)? Eu am fost pe Ring.....shi m-au depashit catziva viteji(M3,lotus,S2000,GTI)...in 10Km 3 mashini din cele 4 care au trecut de mine le-am gasit infipte in gard sau rasturnate 2-3 viraje mai tarziu. In final...asha e...gtr35 are performantze asemanatoare cu GT2...cel putzin pe hartie....shi e MULT mai ieftin...dar shi mult mai urat ramane :| |
morghen...:P gusturile nu se discuta ! Ce este urat pentru tine poate fi superb pentru altii...Deci...neconvingator...
Cat despre Nordschleiffe este intr-adevar dur, dar eu n-am vazut chestii de genul pe care le-ai vazut tu ! Adik...ce s-a intamplat, era ziua kamikaze-ilor ? :-):-):-) Si tu cum ai scapat ? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=46a06c22ab41a Quote:
Daca nu te crezi in stare si nu sti ce este aia soferie abtine-te de acum incolo si nu mai veni cu comentarii din astea de gaozar. |
OT: era o zi/zile normala/e....in total am vazut peste 10 accidente :o
eu am scapat pt ca nu am fortzat la intrare shi ieshire din curbe...shi m-am tras mai pe dreapta shi am lasat pe cei care vroiau sa se rupa....sa se rupa. per total nu am fortzat...dar discurile tot s-au albastrit...e un circuit greu shi pt mashina shi pt shofer. corect...gusturile nu se discuta...varianta aia shaved shi mie imi cam place...dar totushi nu pot concepe o comparatzie GT2 - GTR35....sunt mult prea diferite. GTR...incredibil cat de increzut potzi fi...ash putea fi un shofer mediocru, slab sau chiar un shofer cu licentza de pilot insa tu ai atata incredere in tine...incat..trebuie ca ai ceva curse profi la activ shi ai fost pe Ring macar odata....asha e ? :lol: cat despre comentariile de gaozar....cred ca tu ar trebui sa te abtzii...expresii shi cuvinte de genu "bai pushtiule" "gaozarule" nu pot veni decat din partea unuia din "breasla". Dar sa nu deviem de la subiect....modelul ala shaved (negru) e chiar frumushel. |
apropos. si bmw z4 stiu ca se fabrica manual...si e un bmw, nu?
la frane din "vasta" mea experienta stiu ca porsche`ul are frane destul de bune, indiferent de model, si cam cele mai fiabile motoare (cel putin la supercaruri) porsche mai are un lucru care nu prea a fost punctat aici, si anume putin LUX si loganurile au abs dar cat de bune calitativ sunt.... asta ne pot spune doar posesorii de logan :) degeaba au 2 cardane sau mai stiu eu ce sisteme de distributie & shit au daca le cedeaza transmisia destul de repede (asta am cetit tot aici pe foro si era ca prezentare de la nuj ce revista & shit) ideea per general e ca cei de la nisan au reusit sa faca din *** bici, dar porschele are ceva lucruri in plus si ca modele coaja, cei din asia nu le au nici ca optionale inca |
Quote:
2. nimeni nu a zis ca Porsche e o masina proasta sau ca nu are frane foarte bune 3. interiorul - culmea, la GT-R e cam la fel finisat cu cel de Porsche, doar ca are un display care iti da de vre-o 10 ori mai multe informatii. 4.vezi ac nu prea are Porsche-ul optionale in plus, (nu ma refer la iluminare parasolar, sau inel crom aersire, etc. ). Te-ai urcat tu in GT-R sau pur si simplu trebuia sa mananci si tu portia de k _ t ? Nu poate sa vina cineva cu ceva obiectiv si sa nu va mai bagati in seama aiurea??? |
Quote:
|
Quote:
3. cum sa compari interior de la porsche fata de ala de la nissan. am inteles...ala de Nissan arata f bine..si e f bine lucrat..dar totusi..il compari cu unu din clasa premium? ma doare fix in bascheti cate informatii imi da pe display daca masina tot nu bate 997T. asa pune un LCD pe Logan si vezi ce mandru o sa fii. cunoscu utilitatea ecranelor...dar dupa asta comparam masini? vezi ca esti singuru care apara GTR asa cu inversunare si ai inceput cu jigniri..sper ca ai macar 1 prin curte si stii ce poate..lasa filmele...sau macar schimba varsta din profil... |
Quote:
Bogdanescu...:P vezi ca masina trage grav de tot si lasand la o parte ce spun eu ca poate ma veti considera si pe mine subiectiv, o spune un posesor de Porsche 911T care tocmai a trecut de 4000km cu GT-R-ul lui... Si nici interiorul nu arata ca un Logan cu LCD... Fiti, va rog obiectivi daca aveti cum iar daca nu ...incercati sa nu va jigniti pentru ca totusi gusturile (inca) nu se discuta !!! |
nu a zis nimeni ca nu trage grav..doar comparandu-l cu 991T si imi dau seama cam unde se ridica :P :P
la fel, de interior am inteles ca arata OK..dar e aiurea sa compati cate ecrane si sic e arata ele.... |
Sper ca era vb de 911T...Pai cu asta stau si eu acolo iar acum cateva seri 911T a ramas vreo 3 TIR-uri in urma GTR-ului !!! Asta pe sprint din mers....
|
Quote:
unde asta ? |
Pe A2...spre Constanta...
|
Quote:
youtube - NISSAN GT-R 35 project sunt 7 parti, ia si studiaza. 2."dar porschele are ceva lucruri in plus si ca modele coaja, cei din asia nu le au nici ca optionale inca " care sunt alea ?????? eu vorbeam de informatiile oferite de LCD nu ca are LCD "They’re complemented by the multi-functional 7 inch LCD instrument display in the upper centre console. This enables the driver to view a wide range of vehicle telemetry not dissimilar to that appearing on TV screens during Formula 1 coverage, and the graphics have been developed in conjunction with Polyphony Digital Inc. The customisable displays include lateral and transverse g-forces (can be stored for later analysis), accelerator opening and steering angle and a wide range of mechanical data including oil temperature and pressure and turbo boost. There’s also an ‘optimal gearshift map’ to encourage economical driving. For the more serious-minded driver, the system means you can also keep a detailed log of driving characteristics. The multi-functional screen also doubles up as the display for the optional satellite navigation, as well as the audio controls." 3.Eu argumentez tot ce zic, dar sunt unii care doar mananca ***, povesti, pareri personale nefondate, in general in necunostinta de cauza, fara argumente sau gen "am auzit eu, stiu eu" |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning