Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   curse legale la tulcea 12 octombrie pe aeroport (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/92053-curse-legale-tulcea-12-octombrie-aeroport.html)

korkodusha_acra 28-09-08 02:54

Re: curse legale la tulcea 12 octombrie pe aeroport

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1779231)
Azi am bagat masina in service...90% voi fi si eu prezent si sper ca toata lumea de la Fanatik!!! :)De asemenea sper sa vina cat mai multa lume din Tulcea...

:)
Normal ca vom fi si noi prezenti, puteti conta pe asta!!!

mikafly 28-09-08 10:43

Toata lumea e binevenita...nu facem discriminari.....indiferent ca apartin de alt (alta) club,ceata,ginta,trib,gloata,gasca,clan.Toti sunt bineveniti.....si sa speram ca iese show.....

Horhe_STI 28-09-08 22:11

A APARUT ANUNTUL OFICIAL AL CURSEI AICI

JipY_BZD 30-09-08 15:17

sar` putea sa venim si noi :) ca spectatori :D

DaViD TL 30-09-08 17:23

eu sigur voi participa ,ca spectator :|

doru_mwe 01-10-08 11:08

nu prea am urmarit chestiile astea pe aici.vor fi nevoie de preinscrieri ca la buzau?daca da unde le putem face ?

Eugen_TL 01-10-08 11:33

pai citeste putin mai sus .. unde scrie ca a aparut anuntul oficial ! da click

T-E-N 05-10-08 12:41

Inca 6 zile ...abia astept :D o sa particip chiar daca sunt constient ca o sa mi-o fur ... important este sa acumulam cat mai multa experienta ... sper sa fie un succes acest eveniment mai ales pentru munca celor implicati...si la fel de mult sper sa fie cat mai putini carcotasi ( in general necunoscatori) care din invidie sau motive mai mult sau putin subiective recurg la lucruri ce nu-i fac demni . Grecule ce zici ? ne incalzim sambata fratele ? :D sa stii ca m-am antrenat :twisted:

SEJ 05-10-08 16:05

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 1793035)
Inca 6 zile ...abia astept :D o sa particip chiar daca sunt constient ca o sa mi-o fur ... important este sa acumulam cat mai multa experienta ... sper sa fie un succes acest eveniment mai ales pentru munca celor implicati...si la fel de mult sper sa fie cat mai putini carcotasi ( in general necunoscatori) care din invidie sau motive mai mult sau putin subiective recurg la lucruri ce nu-i fac demni . Grecule ce zici ? ne incalzim sambata fratele ? :D sa stii ca m-am antrenat :twisted:

Ne incalzim cand vrei tu... si pe 12 la aeroport vor fi libere la sfarsit... antreneaza-te sa ne dam si acolo...

shadowro 06-10-08 11:15

sper sa nu ploua.

U_TUNING 06-10-08 14:31

pe toate site-urile pe care le-am vazut prognozele sunt excelente......acum sa speram ca nu ne mint!!!!!

DaViD TL 06-10-08 14:34

aici a plouat ieri ,astazi inca nu s-a oprit ploaia ,pana duminica sa speram ca va redeveni vremea frumoasa

liviu01kgb 07-10-08 14:30

Daca vreau sa particip, duminica pana la ce ora se fac inscriile ca s-ar putea sa fiu plecat din oras pana pe la ora 9.

Horhe_STI 07-10-08 15:50

Quote:

Originally Posted by liviu01kgb (Post 1796981)
Daca vreau sa particip, duminica pana la ce ora se fac inscriile ca s-ar putea sa fiu plecat din oras pana pe la ora 9.

Orarul este aici.
Bafta

AnduGTR 10-10-08 09:10

Prognoza pentru week-end (si pt luni) e foarte buna. La Tulcea am vazut soare si cald. Sa speram ca asa va fi. Sa ne vedem cu bine si cu soarele in ceafa pe aeroport. ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning