Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Leon 1.4 Candy White (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/90686-leon-1-4-candy-white.html)

TRX 09-08-09 12:31

Re: Leon 1.4 Candy White

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2539920)
TRX ma cunosti...Ti-am vazut masina din exterior de cateva ori...Arata bestial...Si portbagajul ala "Toxic"...TV`ul din bord...E bestiala...La cat mai multi km si fara incidente...Pe langa alea 9 =))...

Merci, da` nu e frumos sa exagerezi :)

BUBULINA_XTREME 10-08-09 19:16

Quote:

Originally Posted by TRX (Post 1945136)
:) Pareri si pareri ... atat timp cat intoarce capete, n`am motiv s`o schimb, dar merci pentru interesul acordat :D

Giuly , masca am comandat`o de la un magazin de specialitate din oras. Stiu doar sa iti spun ca e produsa de cehi

Bv Man respect ....... Frumos exemplar:D
Super cum da pe alb sa o stapanesti sanatos si fara incidente sfinteste-o si tu fa-i ceva ca ma doare pe mine inima daca mai pateste ceva:shock:

iulianr26 10-08-09 19:20

Am urmarit si eu topicul foarte interesant :shock:
Spor la modificari daca ai sa ii mai faci ceva oricum nu se termina niciodata.
Foarte mult bun gust imi place a iesit super fata de cum era la inceput.:-P

Mihai B. 12-08-09 10:58

Felicitari pentru masina arat tare bine si cel mai important ca e unicata sa ai parte de ea fara evenimente neplacute .
Am si eu o intrebare ai taiat aripile masinii sub evazari sa nu loveasca roata in ele ? Sau nu loveste ca din cate am inteles cand pui evazari si vi cu roata in afara loveste in aripa si ele trebuie taiate .
Merci .

TRX 15-08-09 10:27

Quote:

Originally Posted by Mihai B. (Post 2552335)
Felicitari pentru masina arat tare bine si cel mai important ca e unicata sa ai parte de ea fara evenimente neplacute .
Am si eu o intrebare ai taiat aripile masinii sub evazari sa nu loveasca roata in ele ? Sau nu loveste ca din cate am inteles cand pui evazari si vi cu roata in afara loveste in aripa si ele trebuie taiate .
Merci .

Daca pui niste arcuri mai puternice, nu se va intampla asta :D Acu vreau sa trec la 19" :)

hohlotto 01-09-09 19:20

eu sant un fan al masinilor OLD SCOOL dar trebe sa recunosc ca masina ta arata bine dar parca plange dupa un motor pe masura.sa ai grija de ea si in continuare.poate ne intalnim odata forumistii 4 tuning de prin zona baia mare

marius_bmw_gtm 02-09-09 15:05

Foarte tare masina;)
Si prima descriiere :P:X
Ai grija de ea si cat mai multi km fara incidente.

alyon 07-01-11 22:26

TRX nu ai cont si pe club???intra sa vb cv...ALYon sunt.te pup ma.

MeMutzu 20-01-11 17:18

Arata superb masina...si chestia cu KIT-ul Cupra asta nu o stiu multi si important e sa iti placa tie si sa mergi cu placere.Dar dupa cate am citit cred ca e mai mult decat placere:DSucces!

CJ-55-WRC 16-06-11 22:56

Ai o masina facuta cu bun gust.Sa ai parte de ea.Felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 06:59.

- Copyright 2026 4Tuning