Indragostit de ea din 2005, insa niciodata nu credeam ca voi avea una. Speram prin 2006 sa achizitionez un Focus din 2002 , apoi ma gandeam la un A3 din 2004. Cum cresteau fondurile , vroiam un S3 (Speed, speed, speed).
Cand m`am vazut cu banii in mana , am luat Mobile.de`ul in cautarea unui 320d din 2004. Visele mi`au fost ruinate cand m`a lovit cu putere data obtinerii permisului de conducere in combinatie cu legea ce prevede ca "incepatorii" nu au dreptul sa conduca un autovehicul pe teritoriul altui stat.
Drept urmare, am zis ca ma duc in micile noastre parcuri auto. Uimit de preturile autoturismelor, am incercat sa`mi sun niste prieteni care aveau la randul lor masini , pana am fost anuntat de oferta de la Seat pentru Leon`ul de 1.4.
N`am stat pe ganduri, am intrat in showroom cu ideea "Astazi imi conduc masina acasa". Nu eram inca familizarizat cu ideea de comanda si livrare imediata , deci un nou soc a aparut cand mi s`a precizat ca dureaza intre 8 si 12 saptamani. Totusi, mi`a fost dat in drivetest unul, si dupa 10 minute m`am intors cu avansul.
A durat doar o luna si am primit un telefon de la un amic care cunostea datele problemei, care suna cam asa "Ba pulalau , ti`am vazut masina, era pe trailerul ala mare". Am dat fuga la showroom , si ea era :P.
Mi`a spus un prieten ca el a primit`o imediat... dar , cum showroom`ul era proaspat si nu avea 10 vanzari cash, nu avea posibilitatea de a elibera numere rosii , asa ca am asteptat de marti pana vineri cartea masinii. Vineri am scos`o la plimbare.
Arata cam asa:
Am zis ca nu`mi place cum e "incaltata" , asa ca am dus`o la o "pedichiura" si schimbare de "papuci"
Vazand contrastul dat de negrul de pe jante , am zis ca merita si niste folii.
Treaba s`a complicat serios cand i`am luat un parasolar
Apoi, i`am dat un pic de atitudine cu un Carbon Exhaust
Spre final am zis ca sonorizarea stoc nu e tocmai ce vroiam, asa ca a intrat in scena "Fluffy".
Dezamagit de headunit`ul stoc, am bagat mana`n buzunar atat de tare incat l`am spart si i`am luat si`un "televizor" ... sa nu se plictiseasca:
Si`apoi , bagata printre garaje la o mini-sesiune foto.